Mi Abonyunk - Virtuális szirup és rózsaszín szappanbuborék: Valóban minden ismerősöm ennyire boldog?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2017.03.22. 13:30

Tavaly májusban írt cikkemet osztom meg ismét :) Az ok: Még mindig aktuális, sőt egyre aktuálisabb. Sokan itt élnek, ezen közösségi oldalon, de ez csak egy nagy játszótér.. Ahol manipulálhatod az embereket, elhitethetsz velük hazugságokat magaddal kapcsolatban. A boldogságodról, a bajaidról, a bánatodról, a szerelmedről, a létező vagy nem létező kapcsolati státuszodról, és gyakorlatilag mindenről, ami a privát szférád része. Egyesek gyerekes bosszúvágytól fűtve tiltják le régi kedvesüket, családtagjaikat, barátaikat, ismerőseiket. Azt hiszik, hogy még a másik kíváncsi rájuk.... A letiltás valódi oka azonban sokszor az, hogy nem szeretnék látni a másik ember boldogságát, új életét.... Mások gusztustalan kommentekkel bombázzák, többször álfelhasználóként a másik embert. Játszótér, hatalmas játszótér. A valódi és érzelmes, igazi emberi kapcsolatoknak azonban csak alig van nyoma a facebookon. Azokat megéljük. Egymás ölelésében, szeretetében, karjaiban, szemükbe nézve, szenvedélyesen, és boldogan. Szépen, csöndben, szerelemben. Én ezt teszem. Hát te? Üdv: Lőrinczy Veronika főszerkesztő


Ezen írás azokért születik, azoknak íródik, akik a facebook-on csüggve állapítják meg, hogy rajtuk kívül mindenki teljesen rendben van, boldog, és az élete csakis jó dolgokból áll. A facebook világában egy virtuális térben élnek az emberek. Ez lehet jó is, hiszen barátokat szerezhetünk, akikkel a valós életben is személyesen múlathatjuk az időt. Lehet azonban rossz is, amikor mindez magányt szül. Társas magányt. Elképszető, de a gyerekek már nem beszélnek egymással, nyomkodják az okos mobilt, és pár méterre egymástól párok, házastársak üzengetnek egymásnak a virtuális térben. Elidegenednek egymástól. Látják a többiek posztjait: Olyan, mintha senki sem dolgozna, mindenki kirándulna, folyton ünnepelnének az emberek.Képekkel, virágokkal, étkekkel tömik tele oldalaikat, miközben egyre magányosabbak lesznek, a nagy lájkvadászat közben. Mindenkinek, minden családnak, minden embernek megvan a maga piciny vagy nagy gondja és baja. Ezekről azonban csak ritkán szólnak a posztok. Így aztán az egyén azt gondolhatja, hogy rajta kívül mindenki boldog... Sőt, mindenki nagyon- nagyon szép. Sehol egy ránc, vagy pattanás, vagy töredezett hajvég a kiretusált fotókon, mindenki mosolyog, sőt ébredés után is remekül néz ki. Azonnal. Lehet, hogy kisminkelve, tűsarkúban ébred, kiskosztümben. Rájuk szeretnének sokan hasonlítani, mert elhiszik a megtévesztő torz tükröt nyújtó valótlan világ üzeneteit.Te elhiszed ezt a cukorszirupos világot? Amikor neked is vannak bajaid, de csak a szépet és jót osztogatod... No, figyelj rám, és ne csüggedj, amikor bajban vagy, szomorú vagy, vagy ilyenek. Neked írom, hogy tudd, a többieknek is vannak ám bajaik. Posztold csak a szépet és jót továbbra is, de ne legyen lelkifurdalásod, ha reggel gyűrötten ébredsz, ha vitád volt a gyermekeddel, vagy nem sikerült az a bizonyos randi. Más is van így ezzel. Ne másoknak akarj megfelelni, magadnak. Írom ezt én, tudod, a rutin, meg az évek. Amikor sírsz bánatodban, ne a virtuális teret keresd társadul, olyanokat, akik valóban segítenek neked. Légy önmagad. Ahogyan a facebook előtti világban is voltál. Hiszen megérdemled.

Lőrinczy Veronika

Különvélemény:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok