Mi Abonyunk - K. Gábort elfogták, hivatalos rendőrségi közleménnyel frissítve!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.05.10. 16:47

Elfogásra került a körözött bűnelkövető- Elfogták a rendőrök Abonyban K. Gábor 29 éves helyi lakost, akit több hónapja körözött a rendőrség. A jelenlegi információk alapján a férfi és társai 2012. december 26-án az éjszakai órákban egy abonyi üzemanyagtöltő állomás shop részének ablaküvegét betörték, onnan nagy mennyiségben tulajdonítottak el dohányárut, valamint édességet. A nyomozók a bűncselekmény elkövetőjét azonosították és elrendelték K. Gábor körözését. A férfit 2013. május 8-án állampolgári bejelentés alapján, egy abonyi családi ház udvarán fogták el a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai. A férfit gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vették, őt a Ceglédi Járásbíróság 2013. május 10-én előzetes letartóztatásba helyezte. 


Két társát K. Csaba 25 évesés T. Pál 28 éves abonyi lakosokat 2013. április 4-én fogták el a nyomozók, majd mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki.  K. Csabát őrizetbe vették, esetében az illetékes bíróság szintén a kényszerintézkedés elrendeléséről döntött, míg T. Pál az eljárás során szabadlábon védekezhet.


Az ügyben ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Korábbi MiAbonyunk saját írás: 

Több hónapos bujkálás után elkapták azt az abonyi fiatalembert, aki részt vett többet között a helyi Shell kút kifosztásában. A tettest május 8-án találták meg, Abonyban, a Mérgesen, csupán néhány házzal arrébb, mint ahol kedvese lakott. A környéket régóta figyelték a rendőrség munkatársai. Lapinformációink szerint K. Gábor esténként „ hazajárt „ párjához. Korábban a rendőrök elképzelhetetlennek tartották, hogy Gábor Abonyban van, de többen jelezték, hogy látták a környéken. Az elfogáskor a körözött személy az ablakon át próbált menekülni, de nem járt sikerrel.  Ellenük és társaik ellen több eljárás is folyamatban van, különféle betörések miatt.

T. Jánost, aki lapinformációink szerint szintén „ munkakapcsolatban „ áll a K család tagjaival, már néhány nappal ezelőtt elkapták az abonyi rendőrök, aki egy nagy értékű terménylopáson bukott meg április 30-án. A rendőrség kérte a férfi előzetes letartóztatásba helyezését, majd a Ceglédi Járásbíróság a kényszerintézkedést május 3-án el is rendelte. Hogy van-e köze T. János letartóztatásának és kihallgatásának K. Gábor előkerüléséhez, nem tudható. Csak sejteni lehet, hogy a tanúvallomások megtételét követően újabb letartóztatások lehetnek.

Mindez egyelőre nem hivatalos rendőrségi információ volt, levelemet ez ügyben a megyei rendőrkapitányság szóvivőjének megírtam. Várom a hivatalos közleményt.

Lőrinczy Veronika

Előző cikkünkből kiderül, hogy mióta és miért keresték K. Gábort

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
kiskovi

purina01 -

2013.05.11. 12:30:59

Igen sajnos igazad van!De ez a család rengeteg bajt okozott a városban és mindenképpen pozitivum az ö lebukásuk.nyilván ha kiakasztanák  öket a városkapuhoz mint a középkorban hatásos lenne.De reméljük hogy a választások jó eredményt hoznak és lessz rendes törvény hogy végre a hatóság is tudjon intézkedni megfelelöen,De itt a fö cikk a Kcsalád disznóságairól szól.hiszen tudjuk hogy a K Gábor kedvese F Anita pl.ugy hallotam hogy elzárja  a gyerekeket az édesapjuktól,ráadásul pénzel is megzsarolták! milyen nö az ilyen?,vagy pl láttam saját szememmel hogy húsvétkor az édesapát megtámadták mert odament a gyerekei után érdeklödni és K Gábor K lászló.és társaik megtámadták az édesapát.a gyerekei szeme láttára.  F Anita meg büszke volt magára.milyen aljas népség ez?Pl a füzfa kocsmát is pl K Gábor K László és A pultos F Anita rabolták ki.csak kiderült hogy F Anitának a tulajjal viszonya volt.és eltusolják ezt is.Már régen elkellet volna a gyámügynek onnan a kis gyerekeket hozni.nem bünözök rablók között hagyni.De reméljük hogy  nagyon sok évre kivonják öket és a társaikat a forgalomból!Pl:F Anitát

Tisztelt purina01!

kiskovi1 -

2013.05.11. 12:04:51

A baj hogy ettől nem lesz rend.Lehet hogy valamilyen szinten visszaesik a bűnözés,de vannak és lesznek mások akik megteszik majd helyettük! Egyre és egyre többen kényszerülnek majd erre. A regnáló hatalomnak nem érdeke az egység,az egyetértés és a rend! Amíg káosz és zűrzavar uralkodik,amíg egymást pusztítjuk,addig nekik jó,mert sokkal,de sokkal többet ellopnak nemcsak tőlünk,hanem az egész országtól. Nem vesszük észre hogy az országot eladósítják, a földel teszik egyenlővé.Munkahelyek százai ,ezrei szűnnek meg,emberek válnak földönfutóvá a bankárok uzsorái miatt! És akkor jönnek az áfolyamgáttal,ami csak álca és csapda...jönnek a rezsicsökkentéssel? 2010 és 2012 között 20,3 % nőt például a gáz ára...hát milyen 10%-os rezsicsökkentés ez? Az aláírásunkat kell adni ahhoz hogy megvédjenek a multiktól? Hát nem azért lettek megválasztva 2010-ben?

Szóval nem árt látni a fától az erdőt...

Aki farkast kiált,ő maga a farkas !!!

ideje volt már!!!!!

purina01 -

2013.05.11. 09:34:14

Nagyon helyes!!végre rend lessz egy kicsit a városban!ezek a K család rettegésben tartják a várost embereket zsarolnak!!!rabolnak.fosztogatnak.elcsalák a zsarolt emberektöl a házaikat.terménytöl kezdve a szerszámokik T jánossal együtt.reméljük hogy K gábor párja F Anita is hamarosan rács mögé kerül hiszen sokan látták öt is részt venni betörésekben.lopásokban.nem foglalkozik A 3 SZÉP GYEREKÉVEL a a rablók közé vitte öket.reméljük a gyámügy hamar elveszi tölle öket mert ilyen környezetbe nem jár gyerek.Az édesanyja szegény aki reggeltöl estig dolgozik az álatokkal és a tejet árulja biztos nagyon elvan keserdve hogy a két lánya és fia a K család miatt bünözö lett!!!!

Na tessék!

kiskovi1 -

2013.05.10. 21:18:23

Örülhetnék,lehetnék kárörvendő,mégsem teszem,mivel ezzel a problémák gyökerei továbbra is létezni fgonak.

Azokról beeszélek,kiknek érdekük a bűnözés létezése,mert amíg az van,addig úgy lophatnak ahogy akarnak.Eladhatják az országot,kiszolgáltathatják a családokat a pénzügyi terrornak!

Igen,kedves szolgálók ( miniszterek) ,önökről beszélek és mindazon "vezetők"ről,akik sajátsaikkal sem foglalkoznak,hagyják hogy ide jusson a közülük való! Pedig nem ez az ő világuk!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok