Mi Abonyunk - Országos elfogatóparancsot adtak ki az abonyi férfi ellen
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.01.10. 16:15

Rendőrségi tájékoztatást és felhívást olvashatnak! - Fekete Ferenc százados, a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályvezetője lapunkat arról tájékoztatta a mai nap folyamán, hogy sikerült eredményt elérniük az abonyi Shell kúton történt betörés ügyében. Az elkövetőket beazonosították a töltőállomás kamerafelvételei alapján. K. Gábor ellen országos elfogatóparancsot adtak ki, őt keresi a zsaruk. Az elkövető hamarosan fényképpel és névvel is szerepelni fog a rendőrség honlapján.

„ Múlt év december 26 –án éjjel két óra körül az abonyi Ceglédi úti „ Kagylós „ kút ablakát oldalról betörték, az elkövetők négyen voltak. A shop-ból nagy értékű dohányárut és édességet tulajdonítottak el, a lopási kár értéke 600 ezer, a rongálási kár 200 ezer forint. Ezen kívül egy Ferrari távirányítós kisautót is elvittek a tettesek, akik nem maradtak ismeretlenek. Ami mozdítható volt, azt elvitték. A biztonsági kamera rögzítette a történteket, sikerült K. Gábort beazonosítani, aki ellen országos elfogatóparancs van életben, továbbá T. Pált is beazonosítottuk, és elő is állították a rendőrség munkatársai, őrizetben van.

Szekértő vizsgálta meg a kamerafelvételeket, ennek az a lényege, hogy a felvételen lévő személyt összevetik a gyanúsítottal. Kiderül, hogy ugyanarról az emberről van-e szó. Nézi a szakértő a külső adatokat, például az orrot, a szájat, 10 különböző pontot és a mozgását is, majd kimondja, hogy a célszemély látható-e a felvételeken. Így tudtuk felismerni K. Gábort és T. Pált.

K. Gábor számunkra régóta ismert, többszöri bűncselekmények elkövetésével gyanúsított abonyi lakos, számos eljárás folyik ellene. Jelenleg is keresi a rendőrség az utoljára elkövetett bűncselekménye miatt. Sok bűncselekmény írható a számlájára, ez öt éves tétel lehet számára. Biztos vagyok benne, hogy az első fokú tárgyalást követően évekig bent lesz. „- mondta el lapunknak adott nyilatkozatában Fekete Ferenc, a Ceglédi Rendőr Kapitányság Bűnügyi Osztályvezetője, aki kéri a lakosságot, hogy amennyiben tudnak érdemi információval szolgálni a körözött személy hollétével kapcsolatban, hívják a CRK ügyeleti számát: 53/310-066

Lőrinczy Veronika

Közbiztonság:
 8 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Kis...

soul -

2013.01.13. 19:14:47

... lépés Abonynak, kis lépés a rendőrségnek. DE VAN POZITÍV IRÁNYÚ ELMOZDULÁS!

:)

Mindet, mielőbb, minél több időre, minél messzebbre, minél kevesebb védőbeszéddel - fellebbezés mindennemű mellőzésével!

s.

P.s.: a műanyag cella-lakat rothadjon az összes ilyenre és hasonszőrű bűnözőre!

Valami ilyesmiről beszéltem...

tyb -

2013.01.13. 17:12:24

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=373133702735135&set=a.176392392409268.34241.100001155253583&type=1&theater

Még egy szösszenet...

tyb -

2013.01.10. 21:48:14

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a képen látható, vagy más beteg bűnözők tevékenysége nem bosszant, megnyugtatom, hogy téved. Én is gyűlölöm a bűnözőket, különösen, akik a szorgalmas dolgozó kezek munkáját lovasítják meg. Megjegyzem, hogy a bankok sértetti pozíciója miatt manapság még a pulzusom sem megy fel...Király

 

Szóval a bűnözés deviancia, mint az öngyilkosság, az alkoholizmus, a kábítószerfüggőség, vagy a perverzió és szerintem még a buziság is... Tehát betegség. A betegeket viszont el kell zárni az egészséges emberektől, mielőtt továbbfertőznek. Kőkemény szigorú évtizedekkel kellene "jutalmazni" a jogerősen bűnösnek nyilvánított bűnözőket. A büntető törvénykönyv büntetéseivel fenyegetni ma már nevetség, közröhej tárgya. A ténylegesen kiszabott büntetések jelentik az igazi visszatartó erőt.

 

Vagyis, ugyanoda lyukadtam ki, mint az első kommentemben... Nyilván a rendőrök is másféle szakmai sikerként élnék meg egy elkövető elfogását, ha azt szigorú szankciók követnék. Gyorsan, kevésbé kényelmes börtönbe juttatva a sok évre kivont bűnözőt.

 

Vagy marad végső megoldásként az előbb-utóbb gyakolattá váló népítélet...

  

 

 

TEK

tyb -

2013.01.10. 21:33:59

Orbán, illetve a testőrsége jutott eszembe, a most vetített Időzsaru c. filmről, melyben van egy speciális állami alkulat.   (Film+, fsz.: Jean-Claude Van Damme)

Tér-idő Ellenőrző Központ. Röviden TEK Király 

Jogaik vannak!

tyb -

2013.01.10. 21:28:26

Nevetni fogsz, de erősebbek a törvényszék előtt, mint egy tanúé. 

Soroljam? 

 

A gyanúsított hazudhat, megtagadhatja a vallomást. Nincs törvényes következménye. Majdnem olyan a státuszuk, mint a közigazgatási szerveknek, akik tévedhetnek minden komolyabb törvényes következmény nélkül. Állami felhatalmazás alapján.  

A sértett és a tanú, amennyiben valótlan tartalmú vallomást tesz, vagy az ügy lényeges körülményeit elhallgatja, hamis tanúzás miatt előre ülhet az első sorba ... (Az a vádlottak padja-:)

 

Az elítélt jogosult az uniós normák alapján meghatározott ellátásra. Ennek a napi rezsiköltsége cirka 6.000.-Ft.

Mi a jobb az államnak, ha neki kell fizetnie a fogvatartásért, vagy ha neki fizetnek büntetést, az állam büntetőjogi igényének érvényesítése címszó alatt?  Költői volt a kérdés és nyilván ez (is) generálja a pénzfőbüntetések alkalmazását azokkal szemben, akik náluk kissé nyugatabbra fekvő országokban kőkemény börtönéveket kapnának...

 

Kissé elkanyarodtam, de ez a fura magyar demokrácia, a fura alkotmányával együtt tilalmazza az állampolgárok - még ha bűnözők is - különleges személyes adatainak a nyilvánosságra hozatalát. Erről (is) szól a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény.

Ez engem is bosszant kb. annyira, minthogy azok akik életükben sem dolgoztak, egy fillér adót sem fizettek, ráadásul az alapvető belátási képességgel sem rendelkeznek iskolai végzettség hiányában, ugyanolyan értékű 1 db. választási szavazattal rendelkeznek, mint egy tisztességesen adózó, több diplomás polgár...

A sok "disznó" azután eldönti, hogy ki képviselje a közösséget.

 

Ezért (is) hányok a magyar választási rendszertől... meg a korábban írt okok miatt magyar ígazságszolgáltatási  gyakorlattól...

 

És a két hét (már év) is régen letelt Orbán elvtárs ... 

 

  

  

 

Ok. De...

Süllő -

2013.01.10. 20:01:39

Tyb nem értek a bűnüldözéshez, de megkérdezem: megértem, hogy a nyomozati, és a bírósági szakaszban vannak jogaik e Taigetosz szökevényeknek az emberiség férgeinek, de amikor megszületik a jogerős ítélet, miért nem lehet a helyi nótórius bűnözők fotóját a tetteik leírásával közzétenni? {#emotions_dlg.ops}

Ui: Azaverdajóhaötkilótéranepperpijacon...Király

Bűn és bűnhődés

tyb -

2013.01.10. 18:47:51

Ez így korrekt, ha valaki bűncselekményt követ el, a rendőrség minden bizonyítási eszközt fel kell, hogy kutasson és használjon a törvénysértés bizonyítására. Nekem személy szerint nem is a rendőrökkel, vagy a munkájukkal és törekvésükkel, továbbá a manapság minőségében és markánsságában alapvetően megváltozott ügyészi tevékenységgel van bajom.

 

Bajom van az igazságszolgáltatással, konkrétan a "mindenek felett" álló bíróságok "széfútta" ítélkezésével, mely nem hogy visszatartó erőt jelentene a bűnözők számára, hanem kifejezetten ösztönzőleg hat némelyekre. Mi tartana vissza egy megrögzött bűnözőt a további jogsértésektől, amikor a cselekmény után - ha netán még fel is derítik - , még évekig élvezheti a zsákmányból származó vagyoni előnyt? Ugyanis, rendszerint ennyi ideig húzódtak, talán még húzódnak is a bírósági eljárások. Már régen a feledés homályába merül a cselekmény valódi motivációja, valamint a bizonyító erejű tanúvallomások lényege és főleg a részletei, mire a bírósági eljárásban a megismételt bizonyítási eljárás zajlik.   Arról már nem is beszélve, hogy a cselekmény társadalomra veszélyessége és a büntetés célja, azaz az elkövető vagy mások visszatartása a hasonló cselekmények elkövetésétől, a hosszú idő elteltével lényegében súlytalanná válik.   Sajnos az ítéletek súlyossága is ezt tükrözi...

 

Komoly változáson megy át manapság a városunkban illetékes rendőrség és  ügyészség is. Szerencsére nem csak állományában, hanem szellemiségében is. Ma már nem csak a lakosság megnyugtatását célzó közlemények és állásfoglalások látnak napvilágot, hanem a konkrét intézkedések és eredmények is bizonyítják ezen szervek valódi akaratát.

 

Nem tudom, hogy miként lehetne "megfertőzni" ezzel az elhivatottsággal és a sértettek igazságérzetével a bűnösök büntetése tekintetében a végső szót kimondó bíróságokat...

Azokat a bíróságokat, melyek szívesen büntetik azokat a sértetteket és tanúikat, akik megelégelik, hogy már a harmadik tárgyalásra sem sikerül az eljáró hatóságnak "prezentálni" a vádlottat és nem mennek többé az ügyük után. Ki is bűnhődik valójában  az ilyen eljárások során...? 

Végül, azt a bíróságot, mely a Kovács Péter barátom sérelmére a cikkünkben szereplő "célszemélyek" által 2009-ben elkövetett testi sértés ügyében két év alatt sem tudta megállapítani, hogy Lakatos Tibor Kálmán tanú honnan idézhető, ezért elővezetését rendelte el és több ezer forint útbaindítási költséggel súlytotta. Jogtalanul, mint arra, tavaly októberben, a saját végzésével értesített engem... Persze, ez nem bocsánatkérés volt. Csupán, tényközlés, mely olyan érzéssel tölt el, mintha a bíróság következmények nélkül szeghetne törvényt.  

 

Persze, ha nem eredek a nyilvánvaló bürökratikus hiba nyomába, mára már lehet, hogy valamelyik jóképességű végrehajtó, a pár ezer forint fejében lefoglalta és elárverezte volna a közel egymillió forint értékű gépkocsimat. Mert Magyarországon ez lehetséges. Akár egy nyilvánvalóan hanyag bírósági ügyintézés nyomán...   

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Nofene!

kiskovi1 -

2013.01.10. 18:36:53

Isten nem ver bottal...Sejtem kiről van szó....

{#emotions_dlg.smiley119}

{#emotions_dlg.big}


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok