Mi Abonyunk - Sókuckó Abonyban, egyenesen Parajdról
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.03.19. 10:58

Boldogan szereztem tudomást arról, hogy kedves ismerősöm és párja gondolt egy nagyot és Sókuckót alakított ki otthonában, mely a nagyközönség előtt is nyitva áll, gyakorlatilag minden nap. Már én is gondolkodtam azon, hogy kisfiamat ilyen helyre vigyem, hiszen gyakran küzd hosszan elhúzódó légúti megbetegedésekkel. Abonyban a gyógyulás és megelőzés ezen módjára nem volt eddig lehetőség. Sokan más telspüléseken keresik a megoldást, de már nem kell utazni ahhoz, hogy egy kellemesen eltöltött órácska után tiszta légutakkal, varázslatos feltöltődéssel segítsük elő a betegségek legyőzését. Az alábbiakban bemutatom Önöknek az abonyi Sókuckót. Ami még nem mellékes, jóval olcsóbban elérhető az abonyi szolgáltatás, mint a környező településeken. Sőt, így gyógyszerre is kevesebbet kell költeni majd. Szeretettel ajánlom Mindenkinek! Részletek írásunkban!

A kezelések minden egész órában indulnak
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
Cím: Abony Szabadságharcos u 32
tel: 70/ 532-36-36
e-mail: farady.zsolt@gmail.com

SÓTERÁPIA A KÉTTORNYÚ VÁROSBAN : MEGNYITOTTA KAPUIT AZ ABONYI SÓKUCKÓ

Tudta Ön, hogy létezik egy régóta ismert természetes kezelési mód a légúti megbetegedéses tünetek gyógyítására, enyhítésére? A Föld iparosodásának és a lakosság immunrendszerének drasztikus legyengülésének köszönhetően évről évre növekszik az allergiás, asztmás és felső légúti megbetegedések száma . Pontos statisztika ugyan nincs, de annyi bizonyos, hogy ma már minden ötödik gyermek szenved allergiás betegségben és egyre nő a felnőtt korban kialakuló allergiás és légúti megbetegedések száma is.


Melyek ezek a légúti problémák?
Allergia, asztma, köhögés, krupp, szénanátha, légcsőhurut, arcüreg és középfülgyulladás, megfázás, hangszálgyulladás, COPD, dohányzás okozta problémák
A sóterápia, mint természetes megoldás a gyermekek 90-95 százalékát képes végleg kigyógyítani az asztmából, a felnőttek több mint 80%-ánál pedig jelentős javulás következik be a terápiát követően
Jöjjön el hozzánk, próbálja ki és tapasztalja meg a sóterápia nyújtotta természetes gyógyulás élményét!
Ajándékozzon egészséget szeretteinek - vásároljon karácsonyi ajándékba himalájai só terméket kínálatunkból
Bővebben:

Miben segíthet a sóterápia?
1. Prevenció- megelőzés
• Szabad, tiszta, mély lélegzés elérésében
• Öngyógyító erők aktiválásában
• Az immunrendszer erősítésében (pl.: bölcsőde, óvoda, iskola kezdése előtt, antibiotikum szedése után)
• Energetikai hiányok kiegyenlítésében

2. Gyógyulás
• Légúti megbetegedéseknél pl. asztma, hörghurut, krupp, tüdőtágulat, felsőlégutak akut megbetegedése
• Krónikus nátha, arcüreg–, homloküreg gyulladás, szénanátha, orrjárat kisebesedése esetén
• Légúti allergia, porártalom tüneteinek enyhítésében
• dohányosok légzési nehézségének könnyítésében
• immunerősítő hatása a csökkent ellenálló képességet javítja
• öregedési folyamatok lelassítása
• Bőrbetegségek kezelésénél, mint kiegészítő terápia pl. ekcéma, neurodermitisz, pikkelysömör
• reumatikus fájdalmak enyhítésében
• Szív, illetve pajzsmirigy eredetű légzési elégtelenségeknél
• Nyugtatóan hat a vegetatív idegrendszerre, ezáltal segít:
• az alvászavar, kimerültség és a koncentrációs zavarok megszüntetésében
• a stressz oldásában és a hiperaktivitás jeleinek mérséklésében

Hogyan fejti ki hatását a kristálysó?
A só terápia használata egy egészségre igen kedvező, a tüdő öntisztulását elősegítő, szelíd, mellékhatásoktól mentes alternatív terápia. A sós levegő belélegzése során az apró szemcsék eljutnak ugyanoda, ahová az egészségre káros baktériumok, szennyeződések és rájuk tapadnak. A sós levegő sószemcséi rongálják a káros mikrobiológiai sejteket és elpusztítják azokat. A lerakódások, melyek beszűkítették a légző hörgőcskéket, a légutakból köhögéssel távoznak a száraz sóterápia által.

A sóterápia kedvező élettani hatása négy alappilléren nyugszik:
• A sószobában a tengerparti levegőhöz hasonló karakterű,sópárás klíma jön létre, melyet belélegezve érvényesül a só légúttisztító és nyálkahártya regeneráló, valamint természetes antihisztamin hatása.
• A kristálysó, mint természetes negatív ion-forrás egy tiszta és stabil, allergén és elektorszmog mentes közeget hoz létre, ami erősíti az immunrendszer működését, és a szervezet valamennyi funkciójára pozitív hatással van a negatív ionok erős antioxidáns hatásánál fogva.
• A kristálysóban, mint ásványban a napsugárzás által kiszárított őstengernek megfelelő, test-azonos biorezonanciás rezgésminta rögzült, mely segít az energetikai egyensúlyok helyreállátásiban
• Az átvilágított sótéglák által a napfény spektrumának megfelelő színterápiás hatás segít az idegrendszer működésének kiegyenlítésében, nyugtató és stresszoldó, valamint sejtregeneráló hatású

Milyen esetekben használhat a sóterápia?
A sónak van egy különleges tulajdonsága. Szervezetünknek nem kell felbontania építőelemeire, mint a többi élelmiszert, hogy abból valami más újat képezzen, mint pl: a keményítő átalakul cukorrá, a fehérje aminosavakká, a zsír glicerinné. A só marad só, ionos formájában.
Só nélkül nem lennénk képesek egyetlen gondolat megformálására sem. Az idegrostok csak akkor képesek az impulzusok továbbítására, ha a sóban levő elemek (kálium és nátrium) jelen vannak. Biztosítja a vérplazma állandó ozmotikus nyomását, amely a vér és a szövetek közötti anyagcserét lehetővé teszi.
Sót alapvetően két forrásból nyerhetünk. A tengeri sót a tengervíz lepárlásával nyerik ki, a kősót pedig a földalatti sóbányákban termelik ki. A só a szervezetre harmonikus hatást gyakorol. Szilárdítja a bőr szerkezetét, mert a só vizet von el anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Ráadásul a magnézium - ami egy, a stressz ellen ható ásvány - a bőrön keresztül is képes a szervezetbe hatolni és így pompásan ellazít. Nemcsak regenerál, hanem frissítő, méregtelenítő hatású is.
A természetes só magas ásványianyag-tartalmának köszönhetően jótékony hatással van a csont- és bőrbetegségben szenvedőkre. Sok ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, többek között kalciumot, káliumot, jódot és cinket. Igazi energetizáló, fokozza az anyagcserét, ezáltal felgyorsítja a méreganyagok, salakanyagok távozását a szervezetből. Lágyítja a megkeményedett szerveket, erősíti a vesét és a húgyhólyagot. Immunerősítő hatású. Természetes úton visszaállítja a szervezet elektrolit-háztartását. Rendkívül hatékony a légzőszervek zavaraira. Enyhíti a légzési panaszokat, elősegíti a légzésfunkciókat, hatásos légszomj ellen.

A száraz levegős sóterápia egyéb pozitív hatásokkal is rendelkezik. A parajdi só kalcium ionjai allergia ellenes, a bróm ionjai nyugtató, a jód ionjai fertőtlenítő és frissítő hatásairól ismertek. A parajdi só nátrium, magnézium és kálium ionok tartalma a szervezet általános ásványi anyag ellátását javítja, ily módon fejtve ki egészségmegőrző, immunrendszert erősítő hatásukat.

Kinek nem ajánlott?
Súlyos fokú fulladásos asztmás rohamok, szteroid függőség, gennyes tüdőbetegségek és tuberkolózis, láz- és fertőző betegségek, kezeletlen szív- és érrendszeri betegség, nyugalmi nehézlégzés, kezeletlen magas vérnyomás. Sóterápiás kezelés megkezdése előtt mindig kérje ki kezelőorvosa véleményét!
Mint minden természetes gyógyászati eljárásnál a kezelés kezdetén a tünetek felerősödhetnek, de ez csak átmeneti állapot!
 

Egészségünk:
Sókuckó   
 28 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Érdemes elektromosra cserélni a hagyományos fogkefét

A koronavírus járvány sokaknál pszichés zavarokat okozott

Orbán szerint hamarosan lesz vakcina

COVID kórház a ceglédi is- Államtitkári nyilatkozat

Dr. Imreh Zsuzsanna doktornő üzenete

Kérdezz, felelnek - tanácsadás az interneten

Rendkívüli jogrend, kijárási korlátozás

Pusztai Dezső ceglédi kórház főigazgató: Két hétig nagyon nehéz lesz

30 év körüli a legtöbb új koronavírus fertőzött

A BCG-oltás enyhítheti a koronavírus-betegség tüneteit

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Az igazi

Tárgyilagos -

2013.02.11. 18:10:33

Az lenne ha annyian látogattak volna el oda.....

2214

veroniq -

2013.02.10. 23:30:27

ennyien olvasták a MiSókuckónkat eddig....

1740 olvasás

veroniq -

2012.12.05. 23:07:13

A kommentelőknek köszönhetően jelenleg a cikk 1740 olvasásnál jár. Kedves mágus! Ha megcsinálod a brazil tengerpartodat, nagyon szívesen eljövök és befekszem egy órára, de előtte írunk belőle egy jó kis cikket. Ha szeretnéd, téged is elviszlek a többiekkel a Sókuckóba! Remek hely: LŐVE

mágus

III.István -

2012.12.05. 21:48:44

Ezt az "okostojások" nem fogják neked szó nélkül hagyni az tuti...

Hát, gondolkozom hasonlókon.

északi mágus -

2012.12.05. 21:19:26

Az egyik használaton kívüli szobába mondjuk betolnék pár talicska homokot + nyugágy + kvarclámpa + rekesz sör és máris kész a brazil tengerpart.

A padlást (mely a ház legmagasabb pontja) meg lehetne nyitni egy tibeti kolostor installációnak, melyhez be lehet vásárolni a kellékeket és a füstölőt a szolnoki bahia boltban + 2 nyugágy és valami pszichedelikus hangszer.

A spajzban északi sark - kabint tudok nyitni az egyik hűtőládába pont befér egy nyugágy.

A kazánházban úgyis meleg van, oda is pár talicska homok, meg egy teveposzter, és egy nyugágy aztán kész a szahara-szoba.

A vízóra akna klímája egészen hasonló a brazil esőerdőkére meg annyi rovar és béka is van benne, ha beteszek egy infralámpát és egy nyugágyat körbe a falra meg Indiana Jones posztereket.

kuci18 -

2012.12.03. 21:00:23

Vannak akik nem ismerik a só jótékony hatását ,és van aki irigységból kritizál ,de ez bizonyitottan jó a szervezetnek légutaknak tüdőnek! Parajdon a gyerekeknek játszótér van kialakitva ,gondolon véletlen ! na az is igaz ott csak szürke marha só van ,és nem szines,de én remek ötletnek tartom ,és nagyon reméllem bővitve is lesz még,üdv mindenkinek

Kár...

Süllő -

2012.12.03. 20:32:14

Ez a cikk, de főleg a terápia szerintem ennél sokkal többet érdemel... {#emotions_dlg.boss}

Lenne még

ellike51 -

2012.12.03. 20:19:51

javaslatom a meghívottak körét bővítendő... elsőként Nagyon ötletes-nek találta. 

Én is...én is...

Bugi -

2012.12.03. 20:16:33

Ha tényleg olyan jó és nem kell nyalni akkor én is mennék....

Részemről oké!

ellike51 -

2012.12.03. 20:16:05

Azt hiszem januárban mindenkihez tudok alkalmazkodni napot és órát illetően...

nem baj

veroniq -

2012.12.03. 20:05:17

Jó buli lesz! {#emotions_dlg.sm} Jön még más is? Mondjuk Markó Ferink? 

Az nagy buli lenne..:D

Süllő -

2012.12.03. 19:57:46

Ide inkább egyedül, valszeg ha lemegy a téli hajrá, lehet, hogy többször is. {#emotions_dlg.facebeard} Lazulni lehet, de erre vannak közismertebb helyek. {#emotions_dlg.boss} (Megjegyzem egy alkalom, de még kettő sem elég a pozitív hatás eléréséhez...)

elviszem őket

veroniq -

2012.12.03. 19:34:24

No, akkor elviszem Ellikét, magamat, III-at és Téged Süllőke.... Édes négyesben beülünk és lazulunk! Januárban! OKÉS? {#emotions_dlg.loveheart} Majd utána mindenki megírja, hogy mit tapasztalt {#emotions_dlg.sweetkiss}

Okostojás beszólások...

Süllő -

2012.12.03. 19:04:33

Ez igen! Jelen pillanatban 13 hozzászólás van a cikkhez, de szerintem egyikük sem volt még a helyszínen. {#emotions_dlg.facebeard} Tsz, nyalósó, ilyen szavak röpködnek egy szerintem pozitív cikkhez. Kit érdekel egy szarvasmarhatelep itt?  {#emotions_dlg.ops} Akinek nem tetszik, nem megy ide el. Oszt pont. De látatlanban leszólni hmmm...{#emotions_dlg.boss}

 

Nem kell ...ellike51

III.István -

2012.12.03. 16:19:39

Nem kell hogy nekem legyen igazam....lehet hogy két fajta só van...az egyiket nyalják a másikat meg nézik....nekem meg röhögnöm kell .....

Amit írtam

ellike51 -

2012.12.03. 15:38:44

visszaolvasható.

Hasonlót - 5 kg-os darabokban - pakolhattál, azt nem vitatom.

Meg kellene kérdezni a Sókuckó tulajdonosát... 

A www.soraktar.hu/termekek/index.php oldalon valóban találsz marhasót megjelölésükkel...

nem tudom, észrevehető a külömbség?

 

Talán egy alkalommal a tulaj vendégei leszünk és ott alaposan megnézhetjük a sókockákat, vitatkozás nélkül (mosolygós buborék)

Barátsággal üdvözöllek: ellike51

ellike51

III.István -

2012.12.03. 14:55:46

Én csak alátámasztottam hogy mit látok,sőt 19 év tapasztalatom is volt elég közelről....de szívesen veszem ha te is alátámasztod amit állítasz....Szép napot!

Só, ami só

Markó Ferenc -

2012.12.03. 08:47:52

Az alanti vitákról egy fordított mondás jutott az eszembe : "Nehogy már a só nyalja meg a vén kecskét"!

El kell menni és meg kell győződni a gyógyító hatásáról!

Nem valószínű

ellike51 -

2012.12.03. 00:15:06

hogy ez ilyen színű, méretében és összetételében is azonos!

ugyanez a bélyegjelzés azokon a "sókockákon" amiket annak idején tonnaszámra vette a tsz a szarvasmarhatelepre.  

 

Már bocs, de inkább csak azt hiszem, amit a képeken látok, ezek nem nyalósók a szocializmus idejéből...

De azért só ugye?

III.István -

2012.12.02. 22:19:55

Azon nics vita hogy ez só....azt meg én tudom hogy annak idején tonnaszámra vette a tsz a szarvasmarhatelepre.Ugyanez a kockaminta ugyanez a bélyegjelzés...azt hiszem ötkilós darabonként.sokat rakodtam le én is......ha ez só akkor miről van vita?

Kedves Bugi

Szilvi -

2012.12.02. 19:43:53

Nem minden az aminek látszik.Ha te nem tudsz valamit vagy nem értesz valamihezz járj utánna előtted az internet nagyon sok mindent megtuthatsz onnan.De ha ez nem elég menny el próbáld ki,hogy az a nyaló só nyaló só e igazán.Ezekszerint te nem vagy tisztában bizonyos só fajtákkal és csak a MARHA nyaló sóig jutottál el.Merem neked ajánlsni bizalommal, menny el és ücsörögjél ott egy órát!DE NE NYALD!

Hit kérdése

ellike51 -

2012.12.02. 17:07:47

az egész?

Az előző komment tömören fogalmazott... de szerintem ez nem nyalósó.

Azt azért én nehezen feltételezem, hogy a Hímalájából hozatta az illető. Még a G... keresőben is ellentmondások vannak, még a színét illetően is. 

Több sóbányában megfordultam: Aknaszlatina, Parajd, Wieliczka, Hallein... ez utóbbi helyeken vásárolt "sólámpák" is érnek valamit bizonyára, de!

 

Semmit nem ér gyógyulásba vetett reményünk, ha nem hiszünk benne!

Nagyon ötletes!

Bugi -

2012.12.02. 16:27:09

Ez a szobaberendezés kb egy raklapnyi kockanyalósóval van fűszerezve.....Az állattenyésztésben a tehenek előtt volt állandóan és azt nyalták..Marhasó,most is kapható minden takarmányboltban...Azt nehéz elhinni hogy valamit is okoz bárkinek ha csak nézi,ezt nyalni kell.

Részemről

északi mágus -

2012.12.02. 09:07:54

nem osztom azt a nézetet, mely szerint akit át lehet, azt át is kell.

Tégla színe?

Sókuckó -

2012.12.01. 17:53:53

A tégla színe azért nem fehér, mert amit láttál a képen az Himalájai só. Gyere el és mesélek sokat róla!  Várom hívásod!

Egy órára? Tégla színe!

Sókuckó -

2012.12.01. 17:51:56

 Kedves Szilvi! Köszönjük az érdeklődést,  egy óra 600 Ft.  Telefonos bejelentkezésedet várjuk szeretettel!

 

 

Egy órára?

Szilvi -

2012.12.01. 17:25:40

Engem nagyon érdekelne,mivel a férjem tüdő aszmás,allergiás,és atópiás is egyben.A gyermekem szint úgy.És az érdelelne,hogy mennyibe kerül egy óra terápia?Tájékoztatásodat előre is köszönöm.

Engem érdekel...

Süllő -

2012.12.01. 17:09:29

De mi az, hogy "átvilágított" sótéglák? Azok szürke téglák lennének? Ahol jártam sóbarlangban, ott mindenhol a kicsapódott fehér só volt jelen. Talán itt még új a kialakított helyiség. A díjakról lehet valamit tudni? Üdv {#emotions_dlg.sullo}


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 4-es választókerületben?
   
 Járdány Vanda VFE 
 Fehér Endre Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok