Mi Abonyunk - Kirabolták a játékboltot
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.12.19. 12:16

Negyedmilliónyi játékot raboltak el az éjszaka! - Saját szememmel is láttam, de Olvasónk is felhívta rá a figyelmünket, hogy az abonyi VANDA játékbolt kirakatát vasárnapról hétfőre virradó éjszaka ismeretlen tettesek betörték. Ezzel kapcsolatban a legilletékesebbet Pintér Gábor alezredest, Abony őrsparancsnokát kérdeztem meg, aki lapunknak elmondta, hogy nagy erőkkel folyik a nyomozás az ügyben, és az eltulajdonított érték összege mintegy 250.000 forint. Valakiknek tehát remek karácsonyuk lesz a jelek szerint, mert jut bőven játék a fenyőfa alá.

 

 

 

 

 

Negyedmillió forint értékű játéknak és egyéb holminak kelt lába tehát az éj leple alatt. Meglepetéssel vettük tudomásul, hogy a Vanda játékbolttal szemben van egy térfigyelő kamera is, melynek látnia kellene az ingatlant és a piackaput is. Nincs róla tudomásunk, hogy ki szerelte fel az úgynevezett sárga házra ezt a kamerát, mit figyel, mit rögzít, kik figyelik a felvételeket és, hogy ez egyáltalán legális-e. Egy biztos, kitáblázva nincs, hogy ez kamerával megfigyelt terület lenne egyáltalán.

 

 

 

 

 

Közbiztonság:
Abony   
Betörés   
 30 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ez hihetetlen...

Süllő -

2011.12.21. 13:51:33

Nem értem!!!! Fáj helyes írni? {#emotions_dlg.ah} Vagy ennyire buta némelyik bejelentkezett? Felháborító és nem is értem miért kell leközölni olyanok írását, akinek a "nyócelemibőlnem maradtcsakkettőafejibe"... Ez ma Magyarország. Úgy eltörölném a szavazati jogot ezeknek mind a sicc...{#emotions_dlg.down}

Sajnálom Pancsa!

tyb -

2011.12.21. 11:51:34

Elgondolkoztató, hogy milyen érzésekkel ül le a családjával az elkövető a lopott fa köré. Azt már el sem merem képzelni, hogy miféle ajándékok kerülhetnek egy lopott fa alá... 

 

Van erre egy idevágó vicc is, hogy mit kap az egyszeri gyerek karácsonyra... A Te biciklidet! 

 

Nos, boldog karácsonyt mindenkinek... Zavarban van 

épp ezért elike

rekasi19 -

2011.12.20. 20:40:34

ismertted az összes családját akkor tudod hogy milyenek minkis egy családvagyunk és kiirjuk mikor kiir, valamint ha ismerted a gangát  az  a férjemnek , a tatája, rello, pedig isten nyugtassa öket kereszt apja,ezért igy kellene következtetned, hiszen én a kiskutyát is szivesen fogadtam és megköszöntem, amit mégegyszer köszönök nos szerinted milyen ember az aki szereti a családját és védi valamint a virágokat, állatokat?mink békésen élünk én csak azért irtam igy mert nemmondhatunk egy olyan valamiröl ,vagy valakikröl véleményt akit nemprobálunk ki vagy nemismerünk, de te bebizonyositodtad ,hogy ismered az égész családját és nem volt velük gond. neharagudj akis betüirásért féluton vettem észre, szeretettel várlak othonomban állitolag nagyon jol fözök és sokszor bulizok családommal  rékasiné

Ha elege volt

ellike51 -

2011.12.20. 15:32:12

valakinek megértem és nem sajnálom.

Nem hinném, hogy megbántottam volna valakit is soraimmal. Amit írok, bármikor vállalom és nem tartom véleményemet egyszer így egyszer pedig úgy. Ezen a névem nem ír más csak én akit valóban sokan ismernek.

Nem vagyok bűnöző és nem volt semmi ügyem a rendőrséggel sem, de bárkivel kezet merek fogni (illedelmesen a szemébe nézve). Még Truckmannal is, ha már adtad az ötletet rekasi19!

 Ismerek/tem a családfához tartozókból néhány öregebbet, akikkel soha semmi gondom nem volt:  Daru és gyerekei: Laci, Köcsög és Gyilkos, Ganga és gyerekei: Relló, Szili, Jani (csak a fiúkat említettem) már a fele se él, a fiatalabbakkal pedig nem volt kapcsolatom.

Azért legyen szép karácsonyotok Rékasiék!

Talán megnyugodtok!

Boldog Karácsonyt

pancsa -

2011.12.20. 13:36:40

szeretnék kívánni annak az aljas tetűnek, aki ellopta a világoskertünk 3 éve ültetett ékét: a gyönyörű ezüstfenyőnket. Szakszerű munka, közvetlenül a tövénél elvágva. Kívánom, hogy ennél nagyobb öröme soha ne legyen az életben.

rekasi19 az egyiknek az annya a másiknak a feleség

rekasi19 -

2011.12.20. 13:05:44

KEDVES ELIKE  ELEGEM VOLT BELÖLED ÉS TRUCMAN PAJTÁSBOL FOGJÁL VELE KEZET MINDENKINEK MAGYARORSZÁGON AZVAN A SZEMÁLYI IGAZOLVÁNYÁBA HOGY MAGYARÁLLAMPOLGÁR NEMTUDOM TIKNEKTEK MIVAN ?,,,, A LETILTÁS MÁRRÉG VOLT, A HIBA AZ IRÁSBAN  TESOHA NEMHIBÁZOL? TÖKÉLETES VAGY  VAGY MI A FENE ? MIRE KELLENE NEKÜNK VIGYÁZNUNK HMM, MAJD ÉN VELED BESZÉLGETEK EL AZ ERKÖLCSÖDRÖL  MERT AZ NEKED NINCS, AZ ÉN APÁMAT 9SZURÁSSAL ÖLTÉK MAG 3000FT ÉS MAGYAR VOLT  AZIS AKI MEGÖLTE. HOLVAN MAMÁRT AZ IGAZSÁG DE EMBEREKRÖL AKKOR MONDJ VÉLEMÉNY HAISMERED ÖKET . VALAMINT ÉN SZÉPEN BESZÉLGETEK MINT A FIAM ,VAGY FÉRJEM, ELKELL OLVASNI MINDEN RÉSZT ÉS MEGISKELL ÉRTELMEZNI..AKKOR KI IS ITT A BU..O.  BELEHET A CZIGÁNYOZÁST FEJEZNI MERT TUDJÁTOK  NEMCSAK A CZIGÁNYOK LOPNAK HANEM TÖBBET A MAGYARSÁG KI ADTA EL AZ ORSZÁGOT?  MAGYAR VAGY CZIGÁNY ?HM ISMÉTELTEN NEMKELL SENKIRÖL VÉLEMÉNYT MONDANI AMIG NEISMERED. ÉN KEDVES ELIKE ISMERLEK KETTÖNK KÖZT A KÜLÖNBSÉG CSAK ANNYI ,HOGY ÉN VÉDEM A CSALÁDOM 28ÉVE ÉLEK A FÉRJEMMEL JOBAN ROSZBAN NINCS MEGCSALÁS. JA  KIK ÁLNAK AZ UTON TÖBBEN ?,,,,,???? NEMKÉREK VISZA LEVELET MAJD TALÁLKOZUNK ÉS UGY ITÉLKEZ,. BOLDOK KARÁCSONYT KIVÁNUNK!

Na!

Truckman -

2011.12.20. 11:27:39

Annak a CCTV-nek a sárgaházon, bevált az éjszaki éjjellátása? Kötve hinném, hogy látott az bármi "kiértékelhető adatot"!

Jó lenne tudni, valami konkrét tájékoztatást az ügyről nem LŐVE?

Felkereshetnéd a "főzsarut"!{#emotions_dlg.facewithglasses}

A cigány már csak ilyen Elike

Truckman -

2011.12.20. 11:24:24

Hagyjad, ahogy én is fel sem veszem dumájukat nekik! Elejétől fogva tudom, hogy ez az az Abonyi 5000ből, ki olykor előbukkan itt, tiltások ellenére újra regiznek, és próbál beszólni. Engem nemigen tudnak meghatni! Sajnos fogalmuk sincsen arról, hogy én az idők folyamán mivé váltam! Mivé nevelt fel az élet! Folyton hazudnak, láthatod itt is mire mennek ki, de nézd a jó oldalát! Amíg itt szórakozik, és bomlassza ezt a kis községet, addig sem lop, bűnözik! Nekem már az a véleményem, hogy akinek felemásak a szülei, gyerekei, stb, én már azokat is a cigánysorba sorolom! Szakzsargonnal "hibrid"nek nevezem, mikor elkorcsosodik valamily nemzet! Kezdeményezze akár azt a kapcsolatot, 1 magyar, vagy 1 cigány nemzetiségű! Ezt a "a magyarok soha nem voltak senkik a cigányok mellet" szövegüket, már unom! Nem vagyok vele 1edül. Én csak unom, még többek, több 1000rek, 10000rek, 100000rek halálosan unják! Hála a sorsnak, igen vad vizek felé sodródik az ország, anélkül, hogy bármivel is rá kellene segíteni, miből mindenki tudja, hogy jó nem fog kisülni, csak a totális vég! Akárhogy is falaznak odafent a pártok, akárhogy is nem akarja az agyába felfogni a szerencsétlen közönséges polgár, hogy be fog következni, az elkerülhetetlen hamarosan! Már a semmit éli fel az ország, és ahogyan látom, egész Európa is vergődik, húzza magával Ázsiát, de a 7000km-re lévő nagyhatalmat is, kik odaát, az apacsok kiirtása óta háborút még nem éltek meg a kontinensükön! De ennek így van értelme, ez így a helyes, így lesz a helyes! ...és én, és "mi", már nagyon várjuk, hogy bekövetkezzen! Mi lesz, ha vége?

Nos, nem kell aggódni a már meghaladott 7MRDos népességszaporulat miatt! Az tuti!

Végezetül, utoljára rékasinak üzenem, most kommunikálok vele itt utoljára:

-Ismered a hangya, tücsök meséjét igaz? Ha nem, valahonnan tudd meg a sztorit!Elárulom, hogy te, ti a tüccskök vagytok! Még ha el is kezdenétek gyűjtögetni, a fagy hallatán, már késő! A fagy, már beköszöntött! Élvezzük ki ezt a kis időt, még a napsugarak elbújnak a hófelhők fölött!Ártatlan

 

Most te jössz, tuti nem hagyod szó nélkül! Én viszont már befejeztem itt veled!

 

Valamit azért ne felejtsünk el, 1 nagyon jó vadászmondás!

Nem az az igazi vadász élmény, mikor a vadat űzöd! Hanem az, amikor Ő is terád hajt!{#emotions_dlg.intraining}

 

Fogadatlan prókátor

ellike51 -

2011.12.20. 10:43:05

leszek, de figyelmeztetlek rekasi19: nem biztos, hogy szerencsés dolog amit e név mögé bújva tesztek... apja-fia egy néven? csak azért, mert a másik neve már letiltva? Apja nagybetűkkel több helyesírási hibákkal és békülékenyebb hangnemben... Te pedig ...

 

Megéri kockáztatni ezt a rekasi19 nick nevet? ha már a másik - nyilván nem ok nélkül - le lett tiltva?

truckmanak

rekasi19 -

2011.12.20. 08:27:34

figyelj csak te kezted a fenyegetést nem én én csak kérdeztem hogy hogy hivnak szerintem ebbe nincs semmi rossz na de minek a rendör mé kéne téged megálitani a magyarok soha nem voltak senkik a cigányok mellet föleg balhéban én se akarok töled semmit de ha piszkálsz kihuzod a gyufát amugy én nem vagyok cigány csak apám az akkor engem hova sorolsz mert anyám magyar és anya után itélik a gyereket eröl enyit és itt te is és én is ájunk le mert ebböl nagyon nagy baj lehet boldog karácsonyt{#emotions_dlg.loveheart}

Szerintem ez a...

Truckman -

2011.12.20. 07:12:35

...cigány tisztába sincsen azzal, hogy SMi 33/44-es "bunkó Betti aknára" készül rálépni!{#emotions_dlg.intraining}

 

 

Azthiszed, hogy a fajtádtól félek rékasi? 

 

Te? 1 cigánynak akkor sem hiszek, ha köszön nekem! Ahogyan eddig sem hittem neked!

Húzodj meg koma, hagyj békén, szállj le rólam, mert engem nincs rendőr ki leállítana, ha rákényszerítetek!

 

 

Áldás békességet!{#emotions_dlg.hellboy}

Csak megjegyzes

Sovany -

2011.12.20. 02:54:23

{#emotions_dlg.ops}Egyszer,  eljon az az ido, mikor  biztonsagban tud, az "ISTEN TEREMTETTE  EMBER"

elni "ABONYBAN"???????? Hogy ne lopjak meg??????

Vagy ABONYBAN  SOHA NEN TELIK MEG A POHAR?????????????

Nagyon jó

ellike51 -

2011.12.19. 21:57:47

hozzászólásokat írtatok, egyetértek véleményetekkel, de Svoboda semmi fólia! A törött üveg vág, azt kerüli mindenki. Nehogy már még be is fóliázzuk!?

Inkább, amit utána írtál. Feltéve hacsak nem először a riasztót ártalmatlanítják.

 

Azért fóliázzunk, hogy egybe tartsa az üveget és kevesebb sérülése legyen a bűnözőnek, meg az óvatlan és vétlen arrajáróknak?

 

Tudjátok, hogy évente mennyi tragédia történik a vasúti átjárókban, mert átmentek a sorompó tilos jelzésén? Akik közül sok ártalan utas is halálát lelte. Annak is betudható, hogy bejött a korszerű fél és fénysorompó. Előtte még a teljes átjárót LEZÁRÓ vastag vascsöves sorompók voltak. Ilyenek még napjainkban is működnek Ukrajnában (kiegészítve hang és fényjelzéssel)!!! Ez kellene ide is, biztos nem lenne annyi tragédia az utakon. Lecsukott állapotában ZÁRJA az egész átjárót és biztos eszébe se jutna nekimenni bárkinek is!

Az itt a baj, hogy akkoriban, - még a 70-es évek elején - nem gondolta senki, hogy ennyire nem veszik komolyan a gépkocsivezetők a tilos jelzést! Könnyebb a motornak is... és eleinte tényleg sok volt a hiba és zavar amit ugye nem kell külön most magyaráznom civil embereknek... 

 

Visszatérve a betörésre, nagyon szomorú, hogy (ál?)kamera előtt a központban ilyen megtörténhet!

Azt hiszem...

Svoboda -

2011.12.19. 20:53:15

....komolyan el kell gondolkodni a jogos tulajdon, érdek, testi épség, élet jogos megvédésének lehetőségein....

Jogos a két pont....

Svoboda -

2011.12.19. 20:52:03

....de a kérdés megválaszolása másra tartozik.....

És mibe fájna...

Thomas -

2011.12.19. 20:39:32

ha akit betörésen kapnak, nem engedné ki az ügyészség egy órán belül?Lakat a száján

Tyb!

Svoboda -

2011.12.19. 20:23:53

Mibe fáj egy ekkora kirakatra egy réteg 3M fólia? Már hogy ne törne ilyen csúnyán, még megvágja valaki kezét....és mennyibe fájna egy üvegtörés érzékelő egy bazi hangos szirénához kötve, hogy aki nem ébred fel a bazi nagy üvegportál összetörésének hangjára, az azért élvezhessen valami hanghatást? {#emotions_dlg.boss}

woowwww....:D

Süllő -

2011.12.19. 20:20:37

Végre történik valami...{#emotions_dlg.big} Trucki mit csinyáátáá??

Egyetértek Svoboda!

tyb -

2011.12.19. 20:19:08

Az a legbiztosabb hely az országban. Még a TEK is megvéd ott az igazságszolgáltatástól, a mentelmi jogon túl....{#emotions_dlg.svgmed}

Kérdés...

Svoboda -

2011.12.19. 20:17:00

....amit ma olvastam, de megosztom: Hova kell rejtőzni, ha megdurrantasz másfél milliárdot?  Hát oda, ahova  a többiek...a Parlamentbe....

Ez a világ jön...

tyb -

2011.12.19. 20:13:46

Pintér Sándor "mögmonta"...  Két héten belül rend lesz az országban. S, lám igaza lett. Rend van, csak egy egészen más típusú, mint amilyenre a lakosság vágyik. Konkrétabban, rettegnek az emberek ebben a kizsákmányolt országban. Bár, ha elveszi mindenüket ez a dicső kormányzat, akkor tényleg nem lesz mitől félni. Nem lesz mit ellopni az embereknek, egymástól. Persze, lehet, hogy csak kisebb értékre követnek el majd betöréseket, rablásokat, de tömegesen! Ma reggelre játékokat loptak. Nem kis rongálási és lopási kárt okozva. Holnap a pékségeket törik fel ennivalóért. Holnapután a lakások spejzei lesznek a célpontok. Boldog karácsony? Talán csak azoknak, akik ezeket az eszement törvényeket hozva, milliókat lapátolnak haza jól megérdemelt fizetésként, vagy jutalomként (ld. Czira cikk).

 

Szívem szerint azt kívánnám "országvesztő" politikusainknak, hogy a karácsonyfa alatt azon gondolkozzanak majd, mit vétettek, hogy már hozzájuk is betörtek, vagy az ő autójukat is ellopták stb... Akkor talán valóban tesznek majd valamit azért a rendért, melyet tavaly bőszen ígérgettek és mely helyett mára egy óriási káosz alakult ki.

 

Szép adventet mindenkinek...{#emotions_dlg.loveheart}

 

 

truckmanak

rekasi19 -

2011.12.19. 20:03:06

ird mikor leszel privátban és inkáb ott beszéljünk ne itt ott hid el izgalmasabb lesz neked!!!!!!!

truckmanak

rekasi19 -

2011.12.19. 20:01:53

Én eddig nem fenyegettelek, de te ezzel az irással fenyegettél, hogy ha 6 méteren belül belépek, neked akkor mi lesz. Amúgy, én csak 23 éves vagyok, apám a 45 éves. Látom nagyon biztos vagy magadban, de nem sokáig. Ezzel a szóval én nem fenyegetek, hanem vedd úgy, hogy rajtad is van. Ezen túl lépten-nyomon keresni foglak és nagyon vigyázz magadra, hogy kivel és hogyan állsz szóba. De, nem is írok többet, mert le fognak megint tiltani az oldaról. Ennyi! Vigyázz magadra! Boldog karácsonyt neked és családodnak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon odafigyelj a dolgaidra!

Az a pár darab

Thomas -

2011.12.19. 19:16:17

Ami ott maradt az biztosan észjáték lehet, azért nem vitték el! Mire is használhatnák?{#emotions_dlg.smiley119}

sz@...k bele felfogás

Truckman -

2011.12.19. 18:21:47

Ezt oszt jól telibematekoztad!{#emotions_dlg.intraining}

hangtompítós üvegek?

matek -

2011.12.19. 18:19:22

Tuti valami spéci habkönnyű ultrahangelnyelős fajta lehet. Különben akkorát szólt volna, hogy még az esetleg nagyotthallók is kiugrottak volna ijedtségükben az ágyból ... igen ott a kamerás háztömben lakók. Vagy már mindenkit ennyire megfertőzött a sz@...k bele felfogás?

...rékasi, én téged, de nagyon+

Truckman -

2011.12.19. 18:12:35

{#emotions_dlg.loveheart}!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rekasi19 -

2011.12.19. 17:38:39

booldog karácsonyt annak vagy azoknak akik kirabolták a boltott csomagolo papiratt ne felejcsetek el venni :)

Nem csak játékok,

taurus -

2011.12.19. 17:35:02

hanam könyvek is vannak ott. A gondoskodó szülő beszerezte a legkisebbeknek a kreatív játékokat, a nagyobbaknak az iskolai kötelezőket, maguknak meg a Világirodalom Remekei sorozatot,

Remek

Truckman -

2011.12.19. 17:00:22

Így nagyobb az esély arra, hogy a játékok iránti éhségérzetük már alábbhagyott, s másokat nem fosztanak ki talán!{#emotions_dlg.facewithglasses}

 

Külön gratulációm neked LŐVE, hogy felhívtad a figyelmet a CCTV-re! Aki akarta, és látva közlekedett, az eddig is megláthatta már a "rendszer részét"!{#emotions_dlg.sm}

 

 

Kellemes ajánékcsomagolgatást kívánok a tolvajbagázsnak!

....Izéja! Tényleg! Csomagolópapírotok van a sok cucchoz? Ha nincs feljebb a Somogyival szemben is van kirakat!{#emotions_dlg.intraining}

 

 

KELLEMES KARÁCSONYT!

 

 

 

 

 

 


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok