Mi Abonyunk - Mint a filmeken
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.09.12. 10:10

 Meg akarták fúrni a „ mackót „

 

Mint a filmeken, a Viktória ékszerboltba szerettek volna a szomszédos biztosítós irodán keresztül bejutni ismeretlen tettesek, faláttöréses módszerrel, úgy, hogy pontosan a páncélszekrénynél lyukadnak ki. Az eset szombat éjjel történt, de a kiérkező biztonsági szolgálat munkatársa akkor nem vette észre a behatolási kísérletet. Erre csak vasárnap derült fény, amikor a Viktória ékszerbolt tulajdonosai szóltak a zsaruknak, hogy a szomszédos ajtón valakik egy ötvenszer ötven centis lyukat vágtak. Csak később derült ki, hogy nem a biztosító társaság irodája volt a célpont, hanem pontosan ők….

 

Szemtanúk elmondása szerint hemzsegtek a rendőrök Abonyban azon a bizonyos szombat éjszakán, de mindez az elpofátlanodott bűnözőket nem zavarta. Még buszokkal is érkeztek rendőrök, erősítve a helyieket. Sajnos mindezek ellenére hajnali 2 óra 27 perckor a Viktória ékszerboltban jelzett a riasztórendszer. Vagy üvegtörésről, vagy behatolásról lehetett szó. Az őrző- védő cég munkatársa szólt a tulajdonosoknak, majd kiment a helyszínre. A kirakat ki van világítva, be lehet látni a boltba. Itt nem volt semmi különös, így további intézkedés nem történt.

 

Kandi József , az ékszerbolt tulajdonosa lapunknak elmondta, hogy mélységesen felháborítja őt ez az egész eset, hiszen itt már nem tyúklopási ügyről van szó, hanem arról, hogy egy üzlet páncélszekrényét akarják a központtól és a rendőrség épületétől pár száz méterre elvinni, kinyitni, kifosztani.

 

„ Vasárnap bejöttünk a boltba, akkor mi magunk szóltunk a rendőröknek, hogy gyanús a szomszéd biztosítós iroda hátsó bejárati ajtaja, mert azt kivágták. A zsaruk pár perc múlva kijöttek és kiderült, hogy a mi páncélszekrényünk lett volna az áldozat. A buli a szomszédos Stone kocsmában hajnal kettőig tartott, ezután nem sokkal történhetett az esemény, mert ekkor szólt nekünk a járőr, ahova be van kötve a riasztónk. Ha belegondolok, akkor nem sok értelme lett volna a biztosítós irodába betörni, mert ott még egy számítógép sincs. A mi „ mackónk „, azaz páncélszekrényünk el van látva a legmodernebb riasztórendszerrel és még le is van fúrva jó erősen a padlóba, dűbelekkel. Ezt szinte lehetetlen lenne levinni vagy kinyitni anélkül, hogy ne szólalna meg a riasztórendszer. Most is azért jött a jelzés, mert amikor a betörők elkezdték a falat a szomszédban vésni, fúrni, ezt a páncélszekrény rendszere azonnal érzékelte. Nyilván ez megzavarta majd eltántorította a betörőket a további ténykedéstől. Nálunk nincs nyoma a betörésnek. Mélységesen fel vagyunk háborodva azon, hogy már itt tartunk Abonyban. „- mondta el lapunknak Kandi József.

 

Lőrinczy Veronika

Képek itt: 

 http://www.miabonyunk.hu/cikkek/2011/09/12/A_hetvegi_betores_kepei

Közbiztonság:
Abony   
Betörés   
 26 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Véletlen egybeesés...

tyb -

2011.09.14. 21:09:35

Mint, ahogy Lakatosból is ismerünk néhányat a közéletben... A másik oldalról is.Király

No-no Tyb

Thomas -

2011.09.14. 21:00:56

Visszább az agarakkal!Miért ez a párhuzam?MeglepettVehee

Jakuza Gé

tyb -

2011.09.14. 20:17:59

Örülünk, hogy itt vagy, csak ne légy "retkes", mert ha gondod van a honlappal, vagy LŐVÉ-vel küldj neki e-mailt, vagy keresd meg személyesen az irodában... Amely, úgy tudom, hogy egy ugrásra van tőled. Egyébként minden véleményre szükségünk van, mely nem személyeskedő és nem sértő senki számára! További jó olvasgatást a honlapunkon!

 

Üdv TYB   

Nincs hát!

Truckman -

2011.09.14. 16:01:58

...hogy is lenne!KirĂĄly

szezon és fazon

veroniq -

2011.09.14. 15:55:18

Félek, hogy nincs az ékszerbolt tulajdonosának havi 300 ezer forintja arra, hogy foglalkoztasson ŐRT! Íme a kommentem, ami miatt " lekispicsázott " nagyi korom ellenére Jakuza...

Nem értem, hogy ezzel mi volt a baj.... még most sem.

" Biztonsági őrt oda ültetni? Este nyolctól reggel nyolcig???? Pl..... óránként 500 forintos órabérrel, tisztán foglalkoztatva???? Napi 6.000 plusz járulékokért????? 30 nap -szor 6.000 + járulékok. Mondjuk csak legyen napi tízezer valahogy.... 300 ezer forintért??? Te amúgy őr vagy???? Különben meg elég szégyenteljes lenne, ha Abonyban egy ékszerboltot éjszakánként egy külön őrnek kellene felügyelnie..... Üdv: Veronika "

Dzsakuzi inkább csak...

Truckman -

2011.09.14. 15:21:05

..."forrófejű"! Amit viszont te nem értesz LŐVE, hogy az "emlékek" 1 biztonsági őrből ezt hozzák ki, mikor ilyent olvas tőletek! Tény és való, és most nehari, de mikor azt a rákfenét őrizték, "ti" sem voltatok nagylelkűek, az álláskeresővel, mikor a bérezés szóba jött! Nincs igazam?

 

Ami még teccett 1kori munkáltatómtól:

 

-Ne azt nézze NagyLaci, hogy mennyit dolgozik, hanem, hogy mit!

 

...annnyád! Gondoltam magamban!KirĂĄly

 

Na lövöm a támát LŐVE!Ártatlan

jakuza beteg

veroniq -

2011.09.14. 15:13:44

Arra a megállapításra kellett jutnom, hogy jakuza beteg. 1. 43 múltam és ezért megtisztelő számomra a " lekispicsázás ".... 2. Ki a túró mondta, hogy nem érdemelnék meg a vagyonőrök a pénzt a munkájukért? 3. Mi a munkám???? Viccelsz???? Szerinted ez itt micsodi???? Egy honlap, melynek én vagyok a tulajdonosa és főszerkesztője. Saját magamat foglalkoztatom, fizetek magam után mindent..... Na, de neked mi a munkád???? Munkanélküli vagy esetleg???? Ja, irigy a fene!!! Sőt, aki ismer tudja milyen vagyok.

 

A következő gusztustalan beszólásodat moderálom. 

 

LŐVE

Nekem anno...

Truckman -

2011.09.14. 15:13:22

...aztmondta a munkáltatóm vezetősége: -AZÉRT KELLETEK, MERT A BIZTOSÍTÁSI KÖTVÉNYÜNK, KIKÖTI AZ ÉLŐERŐS BIZTOSÍTÁST IS, AZ ÜGYFÉLNEK!

 

-Télleg vazze? Védjen téged+az objektumaidat a halál!Bleeee

Mellesleg amúgy...

Truckman -

2011.09.14. 15:10:23

...totál jól látod a sziztut! A popsi jelzőt kivéve! Kabátnak néznek. Dolgozz éhbérért, 4 órában bejelentve, havi 120ért, 288 órát! Ezért is hagytam abba a "testőrséget"!KirĂĄly

Níhaha!

Truckman -

2011.09.14. 15:06:49

1 nénivel így beszélni dzsakuzi?!Zavart Grat!

Veroniq

jakuza -

2011.09.14. 14:40:48

Teneked jó nagy pofád van kis picsa. Én majdnem 50 éves vagyok. Egyébként felsoroltad itt a halom pénzt, fizetéseket ezek az emberek(vagyonőrök)megérdemelnék a munkájukért a pénzt,nem? Teneked mi a munkád ha van egyáltalán? Olyan irigykedően soroltál fel itt mindent.Húúúúúúúúúúúúúúúúú

ezt

Jimm -

2011.09.14. 12:43:07

A szituációhoz  képest szerintem nagyon kedves voltam ( csak talán hangos mert messze voltak) és megkértem őket hogy az ilyet mellőzzék! Tettlegesség nem volt pedig szívesen megmutattam volna neki milyen ha van aki nagyobbat üt a másiknál..... :) ( de nem akartam az éjjelt bent tölteni pár fog miatt) :P :)

Szép napot!

A másik az+...

Truckman -

2011.09.14. 11:17:49

...hogy kiselejtezett volt FEA.-kal, semmit sem érnél el! Igaz, ők elűcsörögnek a sarokban, ügyfélfogadás alatt is 70ér/hó, még 1 aktív kereső, min.120ért tenné szinte ua.KirĂĄly

 

És miccsináltál a pofózkodósokkal?Ártatlan

 

érthető pesszimizmus..

Jimm -

2011.09.13. 14:17:45

Én úgy gondolom, hogy már fel vannak véve azok a "biztonsági őrök"(nevezzük rend őreinek), és nem keveset fizetünk "nekik" hogy az ilyen és ennél kisebb és nagyobb bűncselekmények ne történjenek meg. Miért kellene pluszban még mellé biztonsági őr? Remélem csak egy vicc volt ez a gondolat, (de csak ha utána számolsz akkor rá lehet jönni a dolgokra) 

Ez kicsit olyan lenne mint a postán felárat fizetni hogy biztos hogy oda kerüljön a levél ahova küldöd (mert sima feladással koránt sem biztos:) de ugye fizetjük rendületlenül)

Vagy az egészségügyben amikor fizeted a TB-t de hogy rendesen ellássanak mindig plusz 50 ezerrel járod meg ....

Durva ez az ország! Gyurcsi megmondta hogy el lehet hagyni, Orbi meg meg is mutatta  hogy érdemes...

Elképesztő hogy mik történnek!

DE MIKOR LESZ MÁR ÖSSZETARTÁS???  Mikor figyelünk már oda egymás értékeire?

A vasútállomáson 2 napja 20 ember szeme láttára pofoztak fel (6-8 fiatal) egy 15 éves srácot.... ....csak én mentem oda segíteni... miért??? 

Hiányoznak a régi rendőrök is. Bár fiatal vagyok de én is emlékszem egy kettőre akire szükség volt.

Mindig sok a gondolat a fejemben :) Bocsi :)

Á.

 

fogadd meg...

veroniq -

2011.09.13. 13:31:12

Szerintem fogadjátok meg Jakuzat oda őrnek, oszt jól van! Bleeee

Egyetértek veled Jakuza

correkt -

2011.09.13. 13:28:31

 Mindenhová ahol bűncselekmény elkövetése valószínűsithető állítani kell egy biztonségi őrt vagy egy rendőrt ahogy írtad és ezzel az ötlettel el is intézted hogy hazánkban ne legyenek munkanélküliek.

viccelsz?

veroniq -

2011.09.13. 13:23:01

Biztonsági őrt oda ültetni? Este nyolctól reggel nyolcig???? Pl..... óránként 500 forintos órabérrel, tisztán foglalkoztatva???? Napi 6.000 plusz járulékokért????? 30 nap -szor 6.000 + járulékok. Mondjuk csak legyen napi tízezer valahogy.... 300 ezer forintért??? Te amúgy őr vagy???? Különben meg elég szégyenteljes lenne, ha Abonyban egy ékszerboltot éjszakánként egy külön őrnek kellene felügyelnie..... Üdv: Veronika

Miért nem lehet?

jakuza -

2011.09.13. 12:51:30

Miért nem lehet egy biztonsági őrt oda ültetni? Akkor biztos nem menne be senki. Ha rávilágítasz a tettesre már attól elszalad. Ezt tényleg nemértem? Tele kéne rakni abonyt fiatal biztonsági őrökkel, vagy rendőrökkel.

Hehh jó duma!

Truckman -

2011.09.12. 21:40:04

De megbocsi!KirĂĄly Nem hogy "semmi", de SENKI sincs már biztonságban!Ártatlan

A benzinkút már megvolt...

tyb -

2011.09.12. 21:22:45

Nem is olyan régen nyitottak a kocsma felőli oldalon egy kisebb "ajtót" a férgek, nyilván mert elfogyott a cigijük... Szerencsére nem jártak sikerrel és a kis nyílást gyorsan visszafalazták. Igen, ilyen időket élünk és még ez nem is a teteje a történetnek... Sajnos pesszimista vagyok és csak rosszabbra számítok. Fegyverbe Magyar! Modhatnám, de senkit sem szeretnék biztatni illegális "eszközbeszerzésre"... Persze előbb-utóbb a dicső kormányunk is belátja, hogy engedni kell az embereket védekezni-:) Hajdanán micsoda erkölcstelen dolog volt a védekezés, ma az életünk szerves része. Így lesz ez a közbiztonsággal is. Ma tiltják, hogy felemeld a kezed, holnap támogatják, hogy üss! Én ma sem teszek másként, ha odáig pofátlankodik valaki.Sőt!

Én így támogatom a TB-kassza megmentését...Király   

Kedves TRUCKMAN !

correkt -

2011.09.12. 20:45:31

A hozzám közelállók felvilágosítottak, hogy szerintük kissé félreértettem a hozzászolásodat, ezért utólag is bocsi,de engem most rettenesen zavar, hogy ez történt, de ezek után kiváncsi lennék, hogy ezek a "jó" emberek mivel próbálkoznak még a mi kis városunkban. Benzinkutak, polg.hivatal, Orvosi rendelők, óvodák, iskolák, ne adj isten talán fegyverrel is......itt már semmi nincs biztonságban?

K

Truckman -

2011.09.12. 20:03:42

Kimaradt a "K" a nevemből, de nem lényeg (a hozzám fűzöttekhez)!KirĂĄly

Nem a biztonságról volt szó!

Truckman -

2011.09.12. 19:57:31

De ne vitázzunk! Nekem nincs tényleg! Tök "hüje" vagyok ehhez! KirĂĄly Ha lekezelő voltam veled, lentebbi kommentemben, akkor bocsessszzz!Ártatlan

Kedves TRUCMAN !

correkt -

2011.09.12. 19:12:17

Kedves TRUCMAN !

Bizonyára nálad több páncélszekrény van és ezeket mind rejtve tartod , csak gondolj néha arra , hogy egy eldugott sötétben lévő \"mackón\" sokkal nyugodtabban dolgozhatnak a vállalkozó szelleműek. Egyébként hidd el igy van a legbiztosabb helyen. Ezt gyakorlatból mondom,mivel valószínüleg veled ellentétben nekem tényleg van 1-2 ilyen szekrényem.Ja és még valami :a biztosító igy is elfogadja 70.0000.0000 azaz HETVEN MILLIÓIG .szerinted akkor mennyire biztonságos így?

Éne?

Truckman -

2011.09.12. 18:30:40

Eszembe sem voltatok!Ártatlan Azért a sértett kissé visszafoghatta volna az interjút, mert jóformát a széf kódjait nem adta ki!Mosoly

 

Meccsoda világot élünk! Zavart

Mielőtt Truckman beszólna...

tyb -

2011.09.12. 12:55:30

NEM az AboPOL Kft. a távfelügyeleti szolgáltatója az ékszerboltnak! {#emotions_dlg.tyb}


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok