Mi Abonyunk - Segítség! Ez a kamion nem az a kamion!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.09.06. 11:31

Nem vérnyom, hanem piros festék volt a ponyván. A beszerelt nyomkövető szerint a gépjármű nem is járt arra.

A teherautót foglalkoztató cég munkatársai tiltakoznak az eljárás ellen, kikérik maguknak azt az országos sajtóban megjelent megfogalmazást, hogy ez egy gyilkos kamion! Hiszen közük nem volt az ejtőernyős halálához!

Lapunk a közelmúltban arról számolt be, hogy az abonyi rendőrség munkatársai forgalomirányítás közben nagy valószínűséggel megtalálták azt a MAN tehergépjárművet, melyre Szolnok térségében rázuhant egy első ugrását végző ejtőernyős, aki életét vesztette. A gépjárművet megfényképeztük Önöknek, a fotók bejárták az országos sajtót is, és olyan címmel is jelent meg írás, hogy: Megtalálták a gyilkos kamiont! 

Nos, mi ilyet nem írtunk, csupán azt, hogy a vizsgálat folyamatban van… Mára kiderült, hogy mi az igazság. A fotókon szereplő MAN tehergépkocsit tulajdonló és foglalkoztató cég egyik munkatársa a mai napon felhívott és interjút adott nekem.

 

„ Elképesztő, nagyon fel vagyunk háborodva az egész eljárás ellen, hiszen ez a tehergépjármű nem az a „ bizonyos „ tehergépjármű! Szörnyű, hogy megjelentek ezek a fényképek és álhírek az országos sajtóban. Az igazság az, hogy nem a mi gépjárművünkre zuhant az ejtőernyős, hiszen nem is járt ott az autó abban az időpontban. Ezt természetesen tudjuk bizonyítani is, mert nyomkövető is van beszerelve a tehergépkocsiba. A rendőrök a vizsgálat megkezdése után fél órával már el is engedték a gépkocsivezetőt és a rakodót is, hiszen nem csak ez derült ki, hanem az is, hogy nem vérnyom van a ponyván. Nem értem ezt az egész eljárást, hiszen először nem is fehér, hanem kék ponyvás teherautót kerestek a rendőrök! „- mondta el lapunknak a tehergépjárművet foglalkozató cég egyik munkatársa.

 

Az esettel kapcsolatban felhívtam Pintér Gábor alezredest, abonyi őrsparancsnokot, aki nem tudott részletekkel szolgálni a vizsgálatról. Megtudtam, hogy igaz, hogy Abonyban helyszínelték le a teherautót, de a ceglédi helyszínelők végezték el a feladatot, majd a Jász- Nagykun Szolnok megyei zsaruknak átadták az ügyet.

 

Lőrinczy Veronika

Közbiztonság:
Abony   
 16 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
T.I.R

tommy11 -

2011.09.12. 23:05:02

Örülnék, ha nem a próféta beszélne belőled...Ártatlan

Belegondoltam, hogy ilyenek kezébe fegyvert adnak...kirázott a hideg.Öööö

Haggyad!

Truckman -

2011.09.11. 17:43:04

Ez a jobbik eset Tommy,  hisz ez csak 1 cikk! Öööö A nagyobb gond ott, és az lesz, mikor kopogtat a jövő, és az ilyenek lőnének majd hátba, vagy futnának majd szanaszét, mikor "védeni" kell a hazát!Ártatlan

a népszerűség átka...

tommy11 -

2011.09.09. 18:00:11

Nem kenyerem Truckmant védeni ( azt hiszem nem is kell ), de úgy lenne illendő, hogy akik szájkaratéztak és elkezdték Trakit piszkálni a kamion miatt, most kiálljanak és legalább annyit mondjanak, hogy " Bocs, tévedtünk, nem volt igaunk ". De hát mijjjen gyarló is a magyar ember...Bleeee

A cikkhez pedig annyit, hogy ha eddig nem jelentkezett ( esetleg tényleg nem vette észre és nincs külsérelmi nyom ), akkor ezek után nem is fog. Főleg ha rendszáma alapján nem is magyar.

végülis igazad van Veroniq!!

majomka -

2011.09.08. 09:29:26

Ártatlan

nekünk nem az

veroniq -

2011.09.08. 09:12:53

Majomka! Csak magamat tudom ismételni: Közzétettem a rendőrség hivatalos állásfoglalását! Ez nekünk nem szívás! Nem a MiAbonyunk stábja kapta el az autót és nem mi vizsgáltuk! Ellenben ENGEM keresett meg a cég képviselője és NEKEM adott interjút.... Szerinted, ha haragudnának rám, akkor felhívott volna???? Másik: Miért csakis a MiAbonyunk az a média, amely a másik fél álláspontját: kamionos vállalkozás is leközölte???? Na, erre varrjál gombot kiscsávesz Bleeee Ha úgy érezném, hogy ez szívás a MiAbonyunkonak, akkor elhallgatnám azt, hogy ez az autó nem az az autó....

akárhogy nézve is ez szívás!!!

majomka -

2011.09.08. 09:00:30

Az abonyi zsaruknak is a médiának is és a Miabonyunknak is!!!

könyörgöm

veroniq -

2011.09.07. 19:02:07

Drága vicekoma! Mi biztosabb háttér a rendőrség véleményénél? Szerintem itt fejezzük be, mert biztosan megértetted, hogy mi ez:) Jó tanulást Bleeee Legyél egyszer áruházigazgató... legalább! TutkĂł LŐVE

akkor.

vicekoma -

2011.09.07. 18:56:23

Akkor csak olyan híreket kellene tudomásra hozni aminek már biztos háttere van, nem csak neked hanem a mind a sajtónak, mind a hatóságoknak.

(Egyébként pedig jól haladok a tanulmányaimmal, köszönöm.:)

ja és...

veroniq -

2011.09.07. 15:33:53

Én legalább vettem a fáradságot és megírtam, hogy mit mond a másik fél, méghozzá azonnal, miután interjút adott nekem. HOL van az országos sajtó???? Ez miért nem szenzáció? Mármint az, hogy ez nem az a kamion.... Lehet, hogy per lesz belőle, de nem a sajtó ellen.... Mi csak azt írjuk le, amit nyilatkoznak nekünk. LŐVE

vicekoma

veroniq -

2011.09.07. 15:27:49

Amúgy mi zu a Cora-ban???? Hogy haladsz???? Bleeee

ne! ÁLLJ

veroniq -

2011.09.07. 15:23:50

A rendőrség tájékoztatóját tettem ki, az országos sajtót megelőzve. Utána következett ez:

http://www.hirkereso.hu/search?q=abony&timelimit=168&x=33&y=3&archivum=-1

 

tehát, aki élt és mozgott az országos sajtóban, megkereste a zsarukat és interjút kért tőlük! Ácsi... Hogy is van ez? Ezek szerint ők is csak reklámokat tegyenek ki??? Pl. a Magyar Távirati Iroda???? Vagy a Magyar Televízió????... stb. Ne az irigység és a düh beszéljen belőled kérlek.

 

Ne csak nézz, hanem láss is!

 

Köszönettel: Lőrinczy Veronika főszerkesztő

gáz

vicekoma -

2011.09.07. 15:08:41

Nem ez az első hogy tévesen közölnek hireket, és az se hogy lejáratják az embert.

Inkább csak raklámokat tegyetek ki.

....

Tavaszkert -

2011.09.07. 07:18:13

Sikerült megint lejáratni valakit.

Most teljesen egyetértek Truckmann-nel.

országos sajtó

veroniq -

2011.09.06. 17:55:04

A rendőrök nyilatkoztak, megflnyképeztették velem a vasat... ennyit tettem. Az országos sajtó átvette. Sajnos az, hogy ez a MAN nem az a MAN, nem lesz majd ekkora szenzáció... Ilyen világot élünk. Ugyanakkor köszönöm a  bizalmat az üzemeltetők részéről KirĂĄly .... Hálásan! LŐVE

Én perelnék....

Truckman -

2011.09.06. 17:49:27

...jól jönne! Sőtt! "Mi" már jártunk hasonló cipőben, és nyertünk is! Előttetek a lehetőség!

Szerencsétlen * nem ennek ütközött ezekszerint!

 

De annyi jó volt belőle, hogy jót "csamcsogtak" az ügyön! Másnak a jóhíre, és becsülete rovására!

 

LŐVE, téged is megértelek! SZENZÁCIÓ volt, hát hajtottad, és úgy állítottad be ezt a szerencsétlen vast! Az olvasók, meg még adták is a tüzifát alá, 1-2 kivételével! Más avatott szemmel rendelkezők simán leírják a sérülések keletkezését, és a a "vér" mi voltát! Már elsőre!

 

 

TOVÁBBI BALESET-ÉS HATÓSÁGMENTES MANci!KirĂĄly

 

 

(Nyertem!)

 

 

az a válasz, hogy nincsen válasz....

veroniq -

2011.09.06. 16:46:36

" Az ügyben hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Katonai Ügyészség jogosult az eljárás lefolytatására és ebből adódóan a kommunikációra is. "- nyilatkozta a Jász- Nagykun Megyei Rendőrség a www.szoljon.hu újságírójának, aki tovább nyomoz az ügyben és levelet írt a katonai ügyészségnek. Szerintem ez vicces.... Miért nem lehet kimondani a rendőrség részéről ugyanazt, amit a kamion üzemeltetője már elmondott? Miért kell erre hosszú napokat várni? Talán a vérnyom beazonosítása okoz gondot????? LŐVE


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok