Mi Abonyunk - Parkolási lehetőség?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Zsolti - 2011.02.25. 08:55:14

Alábbi levelet egyik Kedves Olvasónk juttatta el szerkesztőségünk email címére:


Két kép az Újszászi útról az eü centrumtól.Botrányos a parkolási helyzet szerintem mindaddig amíg egy kamion el nem viszi valamelyik autót.
A kék autó kb 2 méterre áll a padkától  ,  a terepjárót nem kommentálom.Sajnos se tábla se felfestés nem szabályozza a megállást.

 

Különvélemény:
 10 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
optimista

ketila -

2011.02.27. 09:46:57

Tudomásom szerint az "Új" kresznek ezt a kitételét módosították. (gyalogos megközelíti a zebrát)

Igaz Veroniq...

Süllő -

2011.02.26. 19:14:58

Likelikebossakitvárunkafalubanazezüstvectrávalhavalakimégnemismerte...

Amúgymegkeresekszámítógépszóközbillentyűjavítót...Király

szia celeb boss!

veroniq -

2011.02.26. 17:41:20

Lájkolunk! Bleeee

ez várható volt

boss01s -

2011.02.26. 16:46:38

szerintetek majd elmennek az autósok hátra ahol áll a víz kizárt dolognak tartom ott egyszerűbb megállni elöl csak én is tapasztaltam hogy a város felöl aki jön nem látja be hogy kidughatja a kocsi elejét mert nem lát semmit lessz ott még nem 1  meg nem 2  csattanás szerintem egy akkora épülethez nem így kellett volna megoldani a parkolást de ez csak az én véleményem

:s

Truckman -

2011.02.25. 18:36:32

Haver...

Nem akarlak lebaszni! Tanuld meg a KRESZt (hogy mi vonatkozik tolatást végző jármű vezetőjére, gyalogosforgalommal szemben)!Király

 

Mondjuk fel sem fogtad mit olvastál, de azt pláne nem, mit írtál felém!Nevetős

A kuplungban van igazságod, semmi másban.Lackó benyomta, de addigra már leállt! Tökmindegy! Ha 1 oktatónak be kell avatkoznia a vizsgaidő alatt a balesetveszély elhárítása érdekében, az is BUKKTA!

 

Bárcsak úgy tudnád a KRESZt minden új hatályos, és hatálytvesztett pontjaival együtt, mint én!

Hogy is van ez?

optimista -

2011.02.25. 17:45:29

Ha két autó közé akart beálni a tanuló, akkor hogy lett neked elsőbséged vele szemben? Vagy zebrán akart parkolni, esetleg útkereszteződésben a keresztező útal párhuzamos járda előtt? Ja  ezeken a helyeken nincs kiemelt szegély. Ha SOFŐRként figyelnéd a KRESZ változásait, tudnád hogy múlt év augusztusa óta elég ha a gyalogos átkelési szándékal megközelíti a zebrát, már elsőbbsége van az úttesten közlekedőkkel szemben. Tehát a Fred Asterie féle mutatvány fölösleges ilyen téren. Én úgy emlékszem, és a környezetemben jogsi tulajdonosok is, hogy az tanulóautókban az oktató oldalán is megan mind a három pedál. Így a kuplung is. Érted.? 

Parkolászók

Truckman -

2011.02.25. 15:43:18

Sok autóvezetőt látok, ki nem akar, de inkább nem tud hátramenetben 2 autó közé beállni jobbra! Sokak már már előremenetben sem tudnak leparkolni!

Mondjuk ezen ne is csodálkozzak mi? ...mint az itteni képen látható autók parkolása.Király

 

Mikor itt Cegléden is a Rákóczin szoktak a T-AUTÓSok "gyakorolni", és látom, mikor hátramenetbe parkolást gyakorol, (miközben én mögötte fellépek, vagy le a járdáról, mert átszeretnék kelni az úton), és meg se villan a féklámpája (azaz nem is lát),mmiközben tovább szerencsétlenkedik, aztán nagynehezen, szinte összecsikarva a 19-es járdaszegélyen az facélelnit/díszárcsát/alufelnit, az oktató kinyitjaaz ajtót, és megszólal:

-HA NEM LENNE ITT EZ A JÁRDASZEGÉLY, ELTOLTA VOLNA A SPORTCSARNOKOT, MEG VOLT ÁM EGY GYALOGOS MÖGÖTTÜNK! ÉSZRE SEM VETTE MI?!

 

-FÚ JAJ TÉNYLEG?

 

 -SEBAJ! NA MENJÜNK! REMÉNYKEDJEN, HOGY JÓ VIZSGABIZTOST FOGUNK KI HOLNAP!

 

Persze mikor csak tehetem, mikor látom azt, hogy nem alkalmas egy Tanuló a jogosítvny megszerzésére, de ugyanakkor látom az oktatón is, hogy csak papíron hajt az óraszámokra csak, és szószerint úgy van vele hogy "csak velem ne találkozz majd", és mindent megtesz, hogy a Tanuló átmenjen Forgalmin, én meg mindent megteszek, ha épp ráérek, adott a forgalmi szituáció, hogy az ilyen NE menjen át elsőre! Talán, se másodikra, harmadikra, stb.

 

Hogy mégis hogy? Csak egy legegyszerűbb példa:

 

Kívülről fújom a ceglédiek " vizsga útvonaltervét" (is)!

Látom hogy kövér bajszos mappás hátul, na az akkor a vizsgabiztos, oktató az anyósülésen, Az a bizonyos Tanuló a volán mögött!

Én meg csak 1 elszánt gyalogos szerepét játszom el, ki a forgalomlassító szigetes gyalogátkelőhelyeket imádja!

Az már a tanulón múlik, hogy miként cselekszik gyalogátkelőhely megközelítésekor!

 

Így van ez kérem!

 

A legjobban bírtam, mikor határozottan megközelítettem a gyalogátkelőhelyet, látom szemem sarkából, hogy jön ám a tanulókocsis (ki nekem nem adta meg az elsőbséget tolatásakor), és hallom, hogy nyomja a gázt a tanuló, (hogy hamarébb odaérjen, mint én, mielőtt letenném a lábam az úttestre, csakhogy nehogy meg kelljen  a gyalogátkelőhely előtt adnia azelsőbbséget számomra) az oktató viszont már kapcsol agyban, s nyomja neki a féket diszkréten! A tanuló csak gázt nyom, fogalma sincs miért lassul a kocsi, már nézem mit csinálnak, és közbe lelépek az úttesreNevetős ! Aztán fogja magát a dízel kocsi, és "Hröööfff" leffullad! Lehát, hisz a Tanuló, a gázt nyomta, az oktató a féket. Haladok előttük át, látom a Tanuló ölni tudó szemeit, látom az oktatót, ahogy felnéz az ég felé majd, ki mutat nekem egy "frankó" jelet"! Mire én odaintek neki egy "lelöttelek" jelet, hogy: Nincsmit! Máskor is!Bleeee

 

Aztán, mikor átérek a gyalogátkelőhelyen, hallom beindul a kocsi, és én az út másik odalára átérve, rágyújtok 1 cigire. Látom a Tanuló jobbra leindexel, és helycsere az oktatóval, úttestszélen!

-BUKKTÁL! 1 HÜLYÉVEL KEVESEBB VAN EGYENLŐRE AZ UTAKON! ... s folytom magamba örömöm, és folytatom az utam!

 

 

Most le ne hordjatok itt, hogy szemét vagyok a T-sekkel! A hülye, nem én vagyok! Hanem a vizsgázó, illetve az OKTATÓJA ki nem tanította, nem készítette fel alaposan ahhoz, hogy a közúti közlekedés biztonságos résztvevője-vezetője lehessen a tanonca!Bleeee

(Nekik csak jól jön a plusz pótórákért a plusz péz amúgy is, még a bukott tanulójuk, 1 hét múlva talán újra vizsgalistán lehet!Ártatlan)

 

Tisztelet a  kivételnek, mert hisz vannak jók-becsületes oktatók is! Jóformán mind ismer! Azokat nem is kell "tanítanom"!Tutkó

 

Süllő...

kandis -

2011.02.25. 10:10:54

szerintem nem jól gondolod. Nevetős Szerintem, ki kellene mélyíteni és tenni bele halakat. Nevetős Neked pont kifelyezetten jó is lenne.

Hely van bőven...

Süllő -

2011.02.25. 09:42:16

Niincs hely parkolónak? Ha az Önkormányzatnak nem vizisípark létrehozás a célja az eü központ mögötti kacsaúsztatóval, akkor azon terület feltöltésével, rendbetételével nagyobb parkolót lehetne odabiggyeszteni mint a tecsóé... Király

Üres telek!

Xavér -

2011.02.25. 09:11:26

Ott az üres telek az intézmény előtt!

Meg kell vásárolni és lehet oda parkolót építeni!

Az Újszászi útról meg utána kitiltani az ott parkoló járműveket.

Viszont addig is meg kell állni valahol, ha már a belső parkolók  foglaltak!


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok