Mi Abonyunk - Mert enni jó! De fogyni még jobb!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.12.27. 19:53:31

Fogyókúra télire

 

Thomas nevű kedvenc Olvasónk kívánságára következzen itt néhány hasznos fogyókúrás jótanács. Igaz, testalkata alapján nem hinném, hogy megjelentek rajta az úgynevezett karácsonyi hurkák, de azért vagyunk páran, akiken igen. Kérem, aki tud ennél biztosabb receptet, ossza meg azt velünk kommentként vagy küldje el azt a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre! Örömmel várjuk....

Ha fogyni szeretnénk, elég, ha minden nap csak egy kicsit változtatnunk étrendünkön. Íme, a legjobb fogyókúrás módszerek egy hetes lebontásban a CNN jóvoltából.

Vasárnap: fotózzuk le, mit eszünk!
Kutatások azt mutatják, hogy ha rögzítjük, mit eszünk, már az is 5 százalékos súlycsökkenést eredményezhet. Fényképezzük le a tányérunkra kerülő étkeket étkezés előtt és után. A felvételekből pontosan látni fogjuk, mennyit eszünk.

Hétfő: éhség ellen szedjünk vitamint!
Napi egy multivitamin-tabletta elegendő ahhoz, hogy kisebb legyen az éhségérzetünk. Olyan vitamint szedünk, amelyben a vitaminok ajánlott napi bevitelének minimum 100 százaléka előfordul a készítményben.

Kedd: égessünk kalóriát mozgással!
Minél kevesebbet pihenünk két gyakorlatsor között, annál több kalóriát égetünk el. Szokásos napi erősítő gyakorlataink minden feladatából 15-öt csináljunk, és húsz másodpercnél ne pihenjünk többet egy-egy gyakorlatsor végén. Kétszer csináljuk végig a teljes programot.

Szerda: háromszorozzuk meg C-vitamin-adagunkat és égessünk több zsírt!
500 mg-nyi C-vitamin 30 százalékkal több zsír elégetését eredményezheti edzés közben. Együnk naponta legalább háromszor C-vitaminban gazdag gyümölcsöt, vagy zöldséget, például citrus-féléket, brokkolit, vagy sárgadinnyét.

Csütörtök: osszuk meg a fogyózással kapcsolatos gondolataidat valakivel!
Tanulmányok szerint, ha egy barátunkkal beszélhetünk a fogyókúránkról, gyorsabban szabadulhatunk meg a kilóiktól.

Péntek: színezzük magunkat soványra!
A gyümölcs- és zöldségfogyasztás nem csak egészséges, de súlycsökkentő hatása is van. Legyen olyan színes az étrendünk, mint a szivárvány.

Szombat: végezzünk légző gyakorlatokat és győzzük le a sóvárgást!
Lazítsunk és lélegezzünk mélyeket.

 

Forrás és részletek: OrientPress hírügynökség

Ellustult, nehéznek érzi magát, és nem tesz hirtelen mozdulatot, mert a bejglitől, a lencsétől tele van a hasa? Itt az ideje, hogy belevágjon a téli fogyókúrába!

Évről évre hízunk és hízunk, ráadásul a fogyókúrás csodakönyvek nemcsak a könyvespolcainkat teszik még súlyosabbá, a zsír a legtöbb esetben rajtunk marad, a gyors tömegcsökkenés ugyanis nem jár mással, mint izomvesztéssel és anyagcserezavarral. Az ipari és a technológiai forradalmaknak köszönhetően mára minden automatikusan működik, autók, távirányítók, mosogató és mosógépek dolgoznak helyettünk, eredményes munkájuknak köszönhetően pedig leszoktunk a kalóriaégetésről. A rendszeres mozgás mellett télen, amikor a legszegényesebb a zöldség és gyümölcs-választék, a gyökérzöldségek segítenek felrázni a ködös szürke egyhangúságot és tunyuló fittségünket. Rengeteg létfontosságú elem található bennük, minimális kalóriaérték mellett energiához juttatják a sejteket, gyorsítják a zsírégetést, felpörgetik az anyagcserét, és nem utolsó sorban méregtelenítenek. Mindemellett nemcsak értékes tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványokkal gazdagítják, hanem változatosabbá is teszik étrendünket.

 

Részletek: http://hvg.hu/egeszseg/20070101_teli_fogyokura_vitaminbomba/2

 

Tündi pedig ezt ajánlja: http://www.onlyforblondones.eoldal.hu/cikkek/fogyokura_-testformalas/kaloriamozgas

 

 

Egészségünk:
 9 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Érdemes elektromosra cserélni a hagyományos fogkefét

A koronavírus járvány sokaknál pszichés zavarokat okozott

Orbán szerint hamarosan lesz vakcina

COVID kórház a ceglédi is- Államtitkári nyilatkozat

Dr. Imreh Zsuzsanna doktornő üzenete

Kérdezz, felelnek - tanácsadás az interneten

Rendkívüli jogrend, kijárási korlátozás

Pusztai Dezső ceglédi kórház főigazgató: Két hétig nagyon nehéz lesz

30 év körüli a legtöbb új koronavírus fertőzött

A BCG-oltás enyhítheti a koronavírus-betegség tüneteit

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Jó lenne,

tomsojer -

2010.12.29. 11:00:18

fényevőnek lenni! Sokat spórolhatnék! :) Mióta böjtöltem 10 és 7 napot sőt minden héten 24 órát azóta vérképem rendben, krónikus betegségeim (pollenallergia, köszvény) elmúltak. Fizikai terhelhetőségem 20 éves korombéli. Voltam egy "egészségügyin", ahol az életkor szerinti ponthatárokat is túlteljesítettem, de 20 éves korra vetítve is 290 pontot értem el a 360-ból és 240-260 pont a határ. Hozzáteszem, hogy az étrendemet is átalakítottam. Finomított cukor, fehér liszt, fényezett rizs, hús fogyasztásomat a lehetőség szerint lecsökkentettem.
Ahogy a cigány mondta a lováról

Magyar -

2010.12.28. 22:53:01

Te Zsiga!Nekem olyan lovam volt, hogy ha két hét után még egy napot kibír evés nélkül, teljesen leszokik az ennivalóról.De megdöglött szegény pára.És ami nem vicc. A cigók többsége nem alultáplált, nem éhezik bármilyen szegény is.Bárhogy megszerzi az ennivalót.
Fényevő vagy?

veroniq -

2010.12.28. 22:08:44

Tomi, most őszintén kérdezem, Te fényevő vagy? Akkor őszintén kezdek aggódni Érted.... Ugye nem??? Volt egy ismerősöm, aki elhitte, hogy ez működik és majdnem belehalt. Mi szeretjük a kulináris élvezeteket, vagyis az asztali örömöket! Együnk mindenből, mértékkel! Ez a jelszó:) És nagyon- nagyon finomat, házi kosztot! Üdv: LŐVE
Hatásos fogyi

tomsojer -

2010.12.28. 18:50:09

a teljes böjt. 2-3 nap után elmúlik az éhségérzet, ráadásul az öntisztító folyamatok is teljes gőzzel beindulnak. Tudom erről az orvosok is mindenkit lebeszélnek, mert külömben megcsappanna a munkájuk a TEVA meg becsődölne.
Na lányok!

Thomas -

2010.12.28. 18:30:20

Csalódtam bennetek! Tegnap este megettem két tányér töltöttkáposztát, 4 töltéssel, lefényképeztem, semmi eredmény. Ráadásul éjszaka forgolódtam az ágyban, ami felért egy kiadós birkózással,rémálmaim voltak,( veszett kutyák elől rohantam át a városn 6km/5perc) de semmi, reggelre újra gyarapodott a testsúlyom. Na mondom akkor nézzük a keddi penzumot. Hát ez sem jött be. Megcsináltam a szokásos napi erősítő gyakorlatomat, félóránként nyújtózkodtam, ezek között természetesen kevés szünetet tartva, eredmény semmi! Tehát nem ér semmit a recept, BECSAPTATOK! :D
oks

veroniq -

2010.12.27. 21:31:23

Beszerkesztem a cikk végére:) Köszike: V
táblázat a sport és egyéb tevékenységek kalória ég

pjt -

2010.12.27. 21:26:10

http://www.onlyforblondones.eoldal.hu/cikkek/fogyokura_-testformalas/kaloriamozgas
éheznek

veroniq -

2010.12.27. 20:30:57

Ne mondd ez Truckman, kérlek. Ők is éheznek... Sokan. A gyerekek. Sőt, sokakról nem tudjuk, hogy mennyire nyomorúságos körülmények között élnek. Mert a szülők igyekeznek. Adnak a látszatra. Sokan csak az oviban vagy az iskolában esznek... Otthon már nincs mit! LŐVE
Ejött az az idő is kérem

Truckman -

2010.12.27. 20:16:59

Mikor egyre több Magyart látok "lécpéterként", görbén, soványan, éhezve! Még egyre több CIGÁNY olyan kövér már, hogy majdnem szívinfarktust kap! De nem kap! Mert az, csak a Magyart viszi el! Itt jegyzem meg, nem vagyok rasszista, ahogyan ugyancsak, ma erős a gazdaság, stabil és nagy a jólét...

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok