Mi Abonyunk - Karán mindenki lemondott
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.11.25. 13:15:11

Jászkarajenőn minden képviselő és bizottsági tag lemondott tiszteletdíjáról, értesítette lapunkat Baranyai László, a JOBBIK Magyarországért Mozgalom egyik helyi vezetője. Megtudtam Palya István polgármestertől, hogy a hír igaz, sőt még ő is szolidaritást vállalt a képviselőkkel és ugyanannyit felajánlott a tiszteletdíjából, mint amennyiről a többiek lemondtak. „ Évente így majdnem 2,3 millió forintot tudunk megtakarítani. A képviselő testületben mindenki egyhangúlag szavazta meg azt, hogy lemondanak a tiszteletdíjukról. Természetesen én is megtettem azt, amit ők és az általuk felajánlott bruttó 27 ezer forintot én is beadom havonta a közösbe.

 

A pénzt egy elkülönített számlán gyűjtjük. Jótékony célt fogunk szolgálni ezzel az összeggel vagy pályázatok önerejét képezi majd ez a magtakarítás. Nekünk nagyon fontosak a gyermekek és segíteni szeretnénk a tanulásukat is ezzel a pénzzel, vagy a kirándultatásukhoz fogunk hozzájárulni. „- mondta a példamutató karai polgármester.

 

LŐVE

Külvilág:
 6 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Románia lezárta határait, kijárási tilalom lépett életbe

Harminc napra mindenkit kizárnak a véradásból, aki február 5-e után külföldön járt

Tudta, hogy a gluténmentes pizza sima kenyértésztából is elkészülhet?

CSILLAGDA! Megláthatod a vérholdat! Teljes holdfogyatkozás

Olyan dologra készülnek Abonyban, ami eddig a környéken még sosem volt

Nem cáfolják a tartalékos katonák mozgósítását

Ma nézz az ég felé! Jönnek a Perseidák! Hullócsillagok várhatók!

Szeretne spórolni vásárlásnál? Látogasson el a Kuplio.hu oldalra, ahol nagyszerű kedvezmények és kedvezmény kuponok százait találja kedvenc webáruházaiba, egy helyen!

Szörnyű villám csapott le Cegléden, mi egyelőre megúsztuk

Az ír faluban még a kutyák is kanosak a közelben lévő Viagra gyár füstje miatt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Negatív példamutatás....

Tárgyilagos -

2010.12.03. 21:25:56

Most hogy az esőzéssel megtelt a község összes árka meg kertje,újra el kéne gondolkodni azon hogy a hívatal miért van lakosság ellen ,miért nem fognak már végre a vízelvezetéshez?Van nekünk két a Tiszába vezető csatornánk is,csak szakértőnk nincs aki ezt felismerné. Hihetetlen hogy újabb négy évet kapott a tehetetlenség.A földutak már járhatatlanok,ahol meg kisérletet tettek javításra ott zsákutcát sikerült kiképezni.(lásd:Kécskei út).Eszméletlen a nemtörődömség,nincs olyan akihez bármilyen kéréssel fordulni lehetne,nincs lakossági fórum,nincs falugyűlés....Szép az élet ott fenn,ez a lényeg.
Tudod III. István .......

karai -

2010.11.27. 09:18:45

Úgy gondolom lármázok és mérgelődök, ehhez még van jogunk, máshoz nem igazán. Nem tudom Jászkarajenőnek hányszor 4 éve van még hátra. Én nagyon szkeptikus vagyok sztem már az utolsó vagy az utolsó előtti 4 évnél tartunk. A választásokról maximálisan igazat mondtál. A sok megvezetett ember kapkodott a szépszavak, a mézesmázoskodás után. Ez lett a vége. Volt egy mottó, igy szólt:"Engem ne szidj, én nem ezekre szavaztam!" Ez rám is vonatkozik.
Mondasz valamit karai...

III.István -

2010.11.26. 22:08:53

Mondasz valamit barátom de a lármának nem sok helye van,hisz a választások elmúltak és választottunk.Igaz hogy a nép még a régi beidegződésben alszik amikor a Népfront döntötte el a rendszer szereplőit.Sokan nem ismerték még fel hogy a kezükben van a sorsuk.Magyarázat erre hogy fele nép el se ment szavazni.Maradék felének a fele meg mézesmadzag után futott.Olyanok akik még bedőlnek pár száz forint nyugtatónak.Így hát ezért tartunk itt,és sajnos várni kell újabb négy évet,aztán újabb négy évet,aztán újabb négy évet.....ha még megérjük.:)))))))
A falu is sok mindenről lemondott már...

karai -

2010.11.26. 08:52:30

Nagyon dicséretes, hogy a képviselők lemondtak a dijazásukról úgy sem tesznek azon kivül semmit sem a településünkért.Ők nem azért jelöltették magukat, hogy felvirágoztassák kicsiny településünket, hanem a tisztség végett, képben legyenek mindig. Nem hiszem ,hogy a 27 000Ft a földhöz vágja őket. A szerencsétlen karai emberek is sok mindenről lemondtak, nincs munka lehetőség, nem jó a közlekedés, sok helyen nincs közvilágitás, nem lesz OTP, nincs gyógyszertárban soha gyógyszer, a falu piszkos, nincs az embereknek komfort érzete, ha végig megy a Fő utcán, a nyári nagy esők és belvizek után még mindig nincs kitakaritva egyetlen árok, csatorna sem, de készülnek az esőre a belvizre, hiszen még a homokzsákok most is ott vannak szétdobálva. stb, stb,stb. Ennyit karáról. Két dolog azonban van. Kisebbbség támogatva, tenyéren hordva, és piszok jól megkommunikálva az önkormányzat munkája. Tehát mondhatjuk "nagy a jólét, dübörög a falu"
Kara mindenről lemondott - iskola-

karai -

2010.11.26. 08:37:25

Drága Tárgyilagos! Szerintem Te is tudod, hogy azokat a gyermekeket. akik elhagyták a karai iskolát már semmi sem tudja ide visszacsábitani. Könnyebb a jót megszokni, még ha áldozatot is kell érte hozni mint ide vissza, no meg nem is hiszem ,hogy Ők itt megtorlás nélkül kezdhetnék a tanulást. A tanári karunk igen-igen éreztetné velük, hogy megjárták valamelyik szomszéd település iskoláját!!!!!
Uhh!

Tárgyilagos -

2010.11.25. 19:17:37

Nemes cselekedet lemondani az biztos,de még nemesebb megdolgozni érte.Én a helyükben ezt választottam volna.De hogy miért a jobbik jelenti be?Talán ők érték el?Aligha hiszem mert a választásokon labdába sem rúgtak szinte. . "Nekünk nagyon fontosak a gyermekek és segíteni szeretnénk a tanulásukat is ezzel a pénzzel, vagy a kirándultatásukhoz fogunk hozzájárulni. ?- mondta a példamutató karai polgármester." -Ha tényleg fontosak a gyerekek akkor szerezzék vissza őket Kőröstetétlenről! Ha ez a pénz nem elég akkor tegyenek hozzá. Áááá,kár a benzinért.

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok