Mi Abonyunk - MUNKALEHETŐSÉG: Nyitás előtt az Ecseri Kft. új csarnoka
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7975, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2017.05.25. 18:23

 

Május 22-én adják át Cegléd legnagyobb üzemcsarnokát az ipari parkban, amely az Ecseri Kft. 6,3 milliárd forintos beruházásában épült. Lapunk munkatársa lehetőséget kapott a csarnok átadás előtti bejárására, így a Ceglédi Panoráma olvasói már most bepillanthatnak a 20 ezer négyzetméteres modern gyártócsarnokba és 7 ezer négyzetméteres iroda és szociális épületekbe. Munkatársunkat Ecseri Ferenc és Kuttor György tulajdonosok kalauzolták körbe a néhány hét múlva már 600 főnek munkát adó üzemben.


Álláslehetőségek IDE kattintva!


– A 2001-ben alakult Ecseri Kft. fő profilja az alumíniumból készült öntvények nagynyomásos technológiával történő gyártása, megmunkálása. A vállalat teljes egészében magyar tulajdonban van. – mondta el Ecseri Ferenc alapító-tulajdonos. – Döntően exportra termelünk – több mint 20 országba -, neves multinacionális cégek világszinten ismert és elismert termékeihez szállítunk alkatrészeket. Partnereink között tudhatjuk a Continental-t, a Bosch-t, a Valeo-t, a Hilti-t és a General Electric-et is. Termék kínálatunk jellemzően autóipari, gépipari-, és elektromos ipari alkatrészeket tartalmaz, amelyeket alumíniumból nyomásos öntészeti technológiával gyártunk. Cégünk stratégiája a folyamatos nyitás új technológiák, eljárások felé, melyek segítik vállalatunkat a hosszú távú fejlődésben.


 Ecseri Ferenc elmondta: számos személyautó világmárka alkatrészei származnak a ceglédi gyárból. A BMW, a Mercedes, a KIA, a Renault egyes típusainak motorvezérlése Cegléden készül – hamarosan itt az új üzemcsarnokban. A nagyságrendekre rámutat, hogy csak ez utóbbi Clio és Megan típusaiba évente egymillió darabot gyártanak az Ecseri Kft dolgozói.
A dolgozók, munkatársak pedig nagyon fontos tényezőt jelentenek az Ecseri Kft. sikerében. A most elkészült beruházás 30 százalékos kapacitásbővülést is jelent. Az üres pozíciókra folyamatosan veszik fel a munkaerőt, a fejlesztés felfutásával a cég a meglévőkön túl 250 új dolgozót tud majd foglalkoztatni. Mindezt kulturált, európai színvonalú munkakörnyezetben, jól megközelíthető helyen, versenyképes fizetésért. Sőt, a cég helyi buszjárattal könnyíti meg mindkét telephelyének elérését munkatársai számára.


– Minden szervezet számára az ember az a különleges erőforrás, amely befolyásolni tudja maga és mások teljesítményét is. – teszi hozzá Kuttor György ügyvezető-tulajdonos. – Nem egyszerű feladat mindig megtalálni a legmegfelelőbb embert az egyes munkakörökbe, de határozott elképzelésünk van arról, ki számukra az ideális kolléga, ki az, aki hosszútávon képes cégünk szekerét előremozdítani úgy, hogy mindeközben jól is érzi magát. A legfontosabb számunkra dolgozóink megbízhatósága, cserébe mi is kiszámíthatóak vagyunk. A munkavállalók tudják, hogy számíthatnak ránk, még a nagy 2008-as válság idején sem kellett elbocsátanunk megbízható kollégákat. Azt is fontos hangsúlyozni, hogy nálunk előnyben vannak a ceglédiek! Örülnénk, ha minél több helyi munkavállaló dolgozna cégünknél, nem lakóhelyüktől többórás távolságra vállalnának munkát, hiszen itt helyben van európai színvonalú üzem, versenyképes fizetés, a szorgalmas és motivált munkaerőnek pedig karrierlehetőség.

Gazdaság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Így alakult az ingatlanpiac az elmúlt fél évben

Megéri Abonyban családi házat venni?

A kötelező biztosítás váltás menete lépésről lépésre

Fiatalos lendülettel fejlődik a Niki- Bau Trans

20 millió forint vásárlóértéke Abony és környékének ingatlanpiacán

Vádemelés az abonyi nevelőszülő ellen

Vezetéstechnikai tréningek Budapest környékén: mik a lehetőségek?

Kedvezően alakul az abonyi lakáspiac

Elindult, de szerdán megint leáll a kecskeméti Mercedes gyár

371596 Ft a bruttó átlagkereset megyénkben

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok