Mi Abonyunk - 0 százalékos ajánlat
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 1.

veroniq - 2011.02.22. 10:03:38

Újlengyelben nyomulnak, sőt céget alapítottak arra, hogy a 0%-os Helyi Iparűzési Adót választó cégeket legálisan vonzzák a településre. Ezzel kapcsolatban kaptam egy levelet, hogy menjek át én is oda adózni. Köszi, én nem megyek! Ennek ellenére érdekes a cikk. Lehet, hogy reklám, de felteszem, mindenki okulására, hogy bizonyítsam, az emberi leleményesség nem ismer határokat. Nos, valószínű, hogy mindez a nagyobb cégeknek éri meg, tekintettel arra, hogy havonta 9.800 Ft + ÁFA a díja annak, ha valaki szeretne Újlengyelben a cikkben szereplő cégen keresztül jelen lenni a településen és nagy nullát adózni!

Íme a cikk erről:

Egyre több helyen lehet olvasni a lehetőségről, miszerint részben, vagy teljesen csökkenthető az Iparűzési adó költsége.

 
Mi megmutatjuk, hogyan csökkenthető és vajon az Ön cégének megéri-e?
 
Mi is ez az egyszerű módszer? Magyarország legtöbb településén 2%-os az iparűzési adó, ám jó néhány helyen 0%-os! Nincs más teendő, mint a székhely áthelyezése, vagy új telephely nyitása teljesen törvényes úton. Cégünk székhelyszolgáltatást nyújt egy ilyen faluban, Budapest határától 30 km-re, Újlengyelben. Az összes adminisztrációs terhet átvesszük Öntől, szolgáltatásunkkal gyorsan és könnyen Ön is azok táborába tartozhat, akik jelentősen csökkenti adójukat, vagy akár egy fillér Iparűzési Adót sem fizetnek!
 
Szolgáltatásunkat havi 9.800 Ft+Áfá-ért kínáljuk. Számoljon utána, hogyan jár jobban:
www.ujlengyel.com/koltsegkalkulacio
 
Garancia: Garantáljuk, hogy nem fordulhat elő, hogy többet fizet nekünk a székhelyszolgáltatásért, mint amennyit megtakarít! Minimum ugyan annyit megtakarít, mint amennyit nekünk fizet, különben visszafizetjük a különbözetet.
 
A teljes IPA-t meg tudja takarítani, vagy meg kell-e osztani az iparűzési adóját? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Erre egy személyes konzultáció keretén belül tudunk tanácsot adni, mert az Ön cégét kell megismernünk. Ekkor elég pontosan látni fogja, hogy mennyit tud megtakarítani, megéri-e önnek a szolgáltatás.
 
Egyet ne higgyen el: Lehet, hogy azt mondják majd Önnek: Nem fog tudni megtakarítani, mert továbbra is ott kell majd fizetni az IPA-t, ahol eddig is fizette, mert "Az IPA-t a bevétel keletkezési helyén kell fizetni" - Ez nem igaz (Sok esetben nem is értelmezhető, hogy hol keletkezik a bevétel.) Ezzel szemben törvényben pontosan van definiálva, hogyan kell megosztani az Iparűzési adót, ha több településen is van telephelye. Ügyfeleink több mint a fele (több száz cég) megosztja az adóját a fióktelephelye(i) és a székhelye között és még így is milliókat spórolnak évente. Lehet, hogy Önnél is ez a helyzet - a törvényeknek higgyen és ne a hiedelmeknek!
 
A weboldalunkon megtalálható a TV2 Tények tudósítása is, Vámosi-Nagy szabolcs nyilatkozata a témáról, valamint egy 3 oldalas tanulmány a törvényi háttérről: www.ujlengyel.com/IparuzesiAdo
Gazdaság:
Adó   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Fiatalos lendülettel fejlődik a Niki- Bau Trans

20 millió forint vásárlóértéke Abony és környékének ingatlanpiacán

Felhívások jelentek meg az Üzleti Parkkal kapcsolatban

Töltsd le az APP-ot, vásárolj a Közeli boltban! Nyerj!

Másfél millió embernek küld levelet a NAV- Te köztük vagy?

Elindult, de szerdán megint leáll a kecskeméti Mercedes gyár

371596 Ft a bruttó átlagkereset megyénkben

Megnéztük, hogyan változtak az abonyi ingatlanárak tavalytól mostanáig!

Új bolt nyílik!

Jól működik az abonyi online bolt! Pozitív tapasztalatok

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok