Mi Abonyunk - Kiállításra várják megyénk fiatal vállalkozóit!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.01.19. 17:19

Húsz Pest megyei fiatal vállalkozó mutatkozhat be márciusban Egerben-  Vállalkozóink igényeire szabva – V. Junior Expo - Új programelemekkel, változatlan feltételekkel várja Egerbe hazánk, sőt a környékbeli országok fiatal vállalkozóit is a Junior Expo 2014-ben! A rendezvény továbbra is a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutatkozására ad lehetőséget az Agria Universitas Egyesület rendezésében, a résztvevőket szakmai zsűriválasztja ki. Minden megyéből 10, Pest megyéből 20 vállalkozás fogadására van lehetőség, ugyanakkor idén már a határokon túli fiatal vállalkozók is jelentkezhetnek!

A vállalkozók megismertethetik vállalkozásukat leendő üzleti partnereikkel, pontosabb képet kaphatnak a vállalkozói környezetről és növelhetik ismertségüket a nagyközönség körében. Aszakkiállítás és vásár civil kezdeményezés, nem profitcélú rendezvény, célja, hogy a fiataloknak bemutatkozási, üzletkötési lehetőséget teremtsen. A kétnapos program időpontja: 2014. március 7-8.

Értékes díjazás, irány New York!

A Junior Expo legsikeresebb vállalkozói értékes díjazásban részesülnek, a 2013-as győztes, a baba-mama marketinggel foglalkozó Promobox Kft. vezetője, Fejérdy Zsófia Kínában mutathatta be szolgáltatását. A 2. helyezett az ipari automatizálással foglalkozó (egyébként tavalyi első) NKR Company lett, fiatal képviselői, Kiss Norbert és Kiss Richárd brüsszeli tanulmányutat nyertek, míg a 3. helyet az intelligens energiatakarékos házrendszert bemutató Mezei Airconditional Kft. szerezte meg, vezetője, Mezei Sándor Bécsbe utazhatott nyereményként.

Az expó „Jó vállalkozás- biztos jövő!” elnevezésű versenyének 2014-es I. helyezettje utazást nyer New Yorkba!

Kreatív megoldások, szabad bemutatkozás

A vállalkozók Egerben, az Agria Park Kiállító termében kapnak lehetőséget a bemutatkozásra, a megjelenés formája szabadon választható (termékbemutató, powerpoint előadás, kiállítás a standnál, stb.). A résztvevő kiállítóknak 2×2 méteres standot biztosítunk, amit tetszőlegesen használhatnak ki. (Speciális esetben nagyobb standterület is megoldható, ez azonban egyedi elbírálást és feltételeket igényel!)

A szervező Agria Universitas Egyesület gondoskodik a rendezvény reklámozásáról (a vállalkozások megjelenési lehetőséget kapnak a programfüzetben és itt, a honlapon is), valamint a látogatókat kiszolgáló szórakoztató programokról.

Újdonságok, változások

Az üzleti életben fontos a megújulás, az alkalmazkodás, ezért 2014-ben felfrissül a rendezvény. Az V. Junior Expo szervezésében figyelembe vesszük korábbi kiállítóink tapasztalatait, véleményét, ezek alapján vezetünk be újításokat. Workshopokat szervezünk az eddigi vállalkozói konferencia helyett és további újdonságokkal szeretnénk előrukkolni.

Az V. Junior Expo időpontja épp a Nőnapra esik, az alkalom pedig lehetőséget ad arra, hogy foglalkozzunk a női vállalkozókkal, a női vállalkozói élethelyzettel. Izgalmas beszélgetéseket, eszmecseréket tervezünk, valamint női vállalkozók kapcsolatépítő találkozóját.

Kísérő programként 2014-ben a megváltozott munkaképességű alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozások szakmai kiállítását rendezzük, esetükben a részvételnek nem feltétele a 35 év alatti életkor.

Kapcsolódó rendezvények: workshopok, kerekasztal beszélgetések, tanácsadás (pályázatok, hitelek, adózás, könyvelés, PR, marketing), szórakoztató és kulturális programok, gyermekprogramok.

Feltételek – ami nem változott

A vállalkozók ingyen kapják a standot, a promóciót és díjmentesen vehetnek részt a workshopokon, beszélgetéseken, tanácsadásokon – így közel 350 000 Ft-os programcsomagot kapnak. A részvételhez regisztráció szükséges (jelképes 10 000 Ft/vállalkozás/2 fő), mellyel a vállalkozás képviselői egy szállás-, étkezés és programlehetőségekhez kedvezményt nyújtóExpo-kártyát kapnak. A regisztrációs díj így már a szállásköltségeknél megtérül.

A 35 év feletti vállalkozók üzletük bemutatására standot bérelhetnek a rendezvényen,
250 000 Ft/ nap helypénz ellenében.

Miért jó „expózni”?

A vállalkozás ismertségének növelése, új üzleti kapcsolatok kialakítása, konkurencia felmérés – erre egyben csak egy szakkiállításon, expón való részvétellel lehet szert tenni. Ennél azonban több is rejlik egy ilyen rendezvényben! Az olyan alkalmaknak, ahol a közönség, lehetséges vásárlóerő és az üzleti szféra személyesen találkozik, sajátos hangulatuk van. Hiszen minden marketingre költött forintnál többet érhet a szimpátia!

Fiatal vállalkozások itt bizonyíthatják profizmusukat, ötletességüket és lendületüket, melyre egy expón a nagyobb cégek képviselői is felfigyelhetnek. Olyan kapcsolatok köttethetnek így, melyek szereplői a normál üzleti világban nem, vagy csak nehezen találnának egymásra.

A több szféra képviselőit is befogadó vállalkozói expók nagy előnye, hogy színességük, változatosságuk révén a nagyközönség érdeklődésére is számot tartanak, így kiváló alkalmat adnak termékek, szolgáltatások pozicionálására, új kínálati elem bevezetésére. Egy expó számos lehetőséget kínál, érdemes élni azokkal!


Határidő: 2014. január 25.

A zsűri február 1-ig dönt a résztvevő vállalkozásokról.

Helyszín: Agria Park, Eger

Információ: Zsámba Renáta programigazgató

+ 36 /30 799 7433
e-mail: junex.aue@gmail.com
 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Így alakult az ingatlanpiac az elmúlt fél évben

Megéri Abonyban családi házat venni?

A kötelező biztosítás váltás menete lépésről lépésre

Fiatalos lendülettel fejlődik a Niki- Bau Trans

20 millió forint vásárlóértéke Abony és környékének ingatlanpiacán

Vádemelés az abonyi nevelőszülő ellen

Vezetéstechnikai tréningek Budapest környékén: mik a lehetőségek?

Kedvezően alakul az abonyi lakáspiac

Elindult, de szerdán megint leáll a kecskeméti Mercedes gyár

371596 Ft a bruttó átlagkereset megyénkben

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok