Mi Abonyunk - Országos tüntetést szervez Abonyba a JOBBIK
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.06.12. 08:48

Lapinformációink szerint több száz szimpatizáns és tag igyekszik vasárnapra Abonyba. Fokozott rendőri készenlétre is lehet számítani, ők sem lesznek kevesen, rohamrendőrökre is számíthatunk ezen a napon. A JOBBIK Magyarországért Mozgalom Abony főterére szervezi a tüntetést a megromlott közbiztonság miatt. Íme, az országos JOBBIK felhívása a rendezvényre: 2012. június 17. 16:00 Polgármesteri Hivatal előtt

Előadó(k): 
Murányi Levente Jobbik országos alelnöke és országgyűlésési képviselője és Dr Gyüre Csaba a Jobbik országos alelnöke és országgyűlési képviselő
Téma: 
Pintér Sándor be nem tartott igéretei miatt romlik a közbiztonság


A tüntetést 16.00 órakor kezdjük a Kossuth tér 1. szám alatt a Főtéren, ahol felszólalások lesznek, majd a helyszínről egy felvonulás lesz a kritikus útszakaszon, ahol a bűnöző réteg lakik illetve előfordul. Sajnos Abonyban gyöngyöspatai állapotok uralkodnak, mindent visznek ami mozdítható. Ellopják állatainkat, javainkat, betörnek lakásokba, megfélemlítenek és már a rendőrséget sem tartják tiszteletben.

Bizonyíték erre, hogy a Rendőrség épülete előtt parkoló Rendőrségi autót és két civil autót leöntötték kromofággal. Ékes bizonyíték arra, hogy Pintér Sándor nem tartotta be az ígéretét: " Két hét alatt rendet teszünk!"

Mindenkit szeretettel várunk!
 

Közbiztonság:
Abony   
JOBBIK   
 46 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Adáscsönd

Truckman -

2012.06.14. 07:22:36

Nos innentől ide, elrendelem magamnak ittenne! Nehogyaztánmosthogymegjöttekazokispestrőlittisleskelődjenekasokkommentelők"után"!

 

 

Truckmankiszáll! Psssssssssssssssssssssssssssssssss.................

 

 

Szeremi Anik(ó)

Truckman -

2012.06.14. 07:17:41

Hm.. Ez csak 1 szórakozás vazze! És máris "Busójárás" van a házadnál?!

 

Az eféle szórakozások velejárója! Ezt te is tudtad, mikor szerveztétek a bulit, hogy hozzátartozója!

 

Sőt!

 

Na jó légy! {#emotions_dlg.sweetkiss}

iss0407

Anasztázia -

2012.06.13. 22:08:29

Látszik rajtad mekkora Magyar vagy! Hidd el nekem a szar embernek nincs színe! Tök mindegy cigány vagy magyar ha szar akkor szar! Összefüggéstelen az írásod egyik szavadban így a másikban úgy írsz. Nem kellene ezt az uszigatást csinálni akármilyen nemzetiségű vagy sem! Persze ezt a legkönnyebb, hogy azt aki tesz valamit és nem csak pofázik a levegőbe azt le kell oltani! Ezek vagytok ti! Menjetek inkább oda ti is! Sok értelmes kritikus!

LÁTJÁK

veroniq -

2012.06.13. 21:56:22

A lakók szó szerint a  saját szemükkel látják az abonyi bűnbandák ténykedését, no meg a rendőreink is, csak ez valóban édeskevés, mint mackósajtban a brummogás, ha nem érik őket tetten és nem varrják be őket.... Nem folytatom. Egyébként az egyik bandatag most megint hűvös helyen van.... 

és azt?

jankó -

2012.06.13. 21:33:24

és azt honnan tudjátok hogy ők vagyis az abonyi bűnbanda követi el az összeset?tavalyi példa!betörés kisbusszal itt abonyban elkapták öket akkor is az volt hogy az abonyi bűnbanda volt és kiderült hogy a szomszéd faluból jöttek ide lopni!án nem védek senkit de a tettenérés az egyetlen bizonyíték arra hogy ki mit követ el!

nincs és nem mondják

veroniq -

2012.06.13. 21:19:59

Nincs rá bizonyíték és nem is mondja az értelmesebbje, hiszen köztudomású, hogy az abonyi bűnbanda tagai között magyarok is vannak szép számmal. A bűnnek nincsen színe! 

egyáltalán?

jankó -

2012.06.13. 21:13:30

egyáltalán van arra bizonyíték hogy ezeket a rablásokat romák követik el vagy csak úgy rámondják!akkor elmegyek lopni én is úgyis azt mondják roma volt!nem?

CSUPA VICC -VAGY SZÉGYEN EGÉSZ ABONY?! :(

iss0407 -

2012.06.13. 20:38:33

Nagyon nagy szégyen ez az egész város számára ,hogy Abony arról lesz híres,hogy mekkora a rasszizmus.Én akár, hogy is olvasom a hozzá szólásokat ,sajnos nem másról van szó.Pedig tiszta vérű magyar lehet,hogy nincs is!! Lehet ha a dédnagyanyák mesélhetnének őszintén mindenkinek, nagyon meglepődnének.Mivel bent voltak az oroszok a németek törökök én nagyon lepődtem azon akiről az én nekem mesélt, hogy terhesen várták a férjüket haza a háborúból .Most meg azok unokáik a legnagyobb rasszisták, pedig milyen vér csörgedezik bennük?! .Meg azok a magyarok akik férje elmegy dolgozni és a cigány gyerekek meg rajtuk tanulnak meg kerékpározni.Azért elkellene gondolkozni a dolgokon,hogy ki kivel van? Én magyar vagyok, de nagyon szégyellem, hogy az vagyok ilyen emberek között .Mert szerintem csak normális és bűnöző ember van.Már pedig a bűnözőket ha elfogják nem kellene másnap ki engedni"HOGY TOVÁBB GARÁZDÁLKODJANAK" !!!Nem kellene egykalapalá venni az összes cigányt!! A többi roma származású ember szenved a bűnözők miatt .Én így gondolom és a gyermekeimet is így nevelem .Mert nem hiszem hogy már pici korba beléjük kellene azt nevelni,hogy majd a gárdisták rendet tesznek!

.

MiNE -

2012.06.13. 19:01:57

Kedves Bugi! 

Mi bajod a focimeccsekkel? Voltál már kint, tapasztaltál már személyesen rendbontást? Miből gondolod azt hogy oda indokolt az a több száz, ezer kirendelt rohamrendőr nem kevés fix bérért? 

Nem a Gárda és a Jobbik dolga, hogy...

koma -

2012.06.13. 14:08:41

a közbiztonság ügyét megoldják. Erőszak erőszakot szül. Azok ellen kellene fellépni, akiknek ez a dolguk. Azt kellene tudatosítani bennük, hogy különben mehetnek emerre látnak. Vagy ezzel is megvárjuk a következő választásokat? Aztán minden kezdődik újra!

Tegnapi hír:

Pintér: A 2011-es ígéreteket teljesítettük! 

Jaj a gárda...

Bugi -

2012.06.13. 13:20:56

Volt szerencsém látni jó távolról a gárda vonulását Karán az emlékmű avatásakor,hát nem volt félelemkeltő egy csapat,némelyik harcosnak a bakancs kellő magasságba emelése is látszólag erőfeszítést igényelt....Nem kéne annyi rohamrendőrt elpazarolni.Focimeccs az igen...azt kéne rendezni vonulás helyett és ott lecsapni az ellenségre!

Tisztelt Olvasók!

Szeremi Anik -

2012.06.13. 10:09:47

Rövidesen meg fog jelenni a miabonyunk.hu oldalon az a hivatalos hirdetés amit a Jobbik saját kezűleg írt és senki nem kreálta senki helyett! Remélem egyértelmű és érthető lesz mindenki számára! Még mielőtt vádak érnének a megjelenéssel kapcsolatosan közlöm, hogy a KincsKeresőben holnap fog megjelenni ugyan az a hirdetés amit még ezek előtt a gyalázkodások előtt adtam fel. Azért fog itt ma este megjelenni, mert a Gedipressz csak a saját újságjának a megjelenése után járul hozzá a más oldalakon való megjelenéshez! Szerintem ennyi magyarázkodás részemről elég! A demonstráción minden olyan Ember megjelenésére számítunk aki magáénak érzi Abony sorsát, mert Abony sorsa a Mi sorsunk! Ezúton a továbbiakban elzárkózom minden olyan alaptalan vád alól amikkel az elmúlt napon vádoltak! Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne csináljanak Busójárást a lakásomon! Ne próbáljanak provokálni a Gárdával vagy valami más egyéb fenyegetéseikkel!

Tisztelettel és köszönettel: Mészárosné Anikó a Jobbik Abonyi Alapszervezet elnöke

Anasztázia

Truckman -

2012.06.13. 09:28:42

Olvashatatlan?! Nem csak te vagy buta?! :-P Megfogom mutatni nyugi! Napról napra közelebb van az idő! Anélkül is beköszönt, hogy vonulgassak az ucc?n majd Vasárnap!Végezetül hozzád, és mindenkinek, ami nincs annak nem fáj majd az elvesztése, nem okoz gondot, mindennapos fejfájást! Más nem tudni, és más nem akarni! B-) Kívánok neked is jó szórakozást Vasárnapra!
...

Lev -

2012.06.13. 09:13:58

jah

ezt arra írtam, hogy várják tisztelettel a nem bűnözőket...

no comment..

először is... ha én nem megyek ki, akkor bűnöző vagyok?

másodszor: minek szítani a tüzet... azt hiszem nem nekem és másoknak kéne elvégezni a rendőrség munkáját.... a kékek munkáját nem kikövetelni kéne.. hiszen elvileg adózunk, és a mi adónkból fizetik meg őket...

Tüntessenek ők azért, hogy tudjanak dolgozni....

nemde?

röhej ez az egész ország

...

Lev -

2012.06.13. 09:06:48

abonyban a legtöbb roma nem bűnöző. itt legalábbis.. elmennek más városba... ott lehet.

Mint ahogy az albertirsai tetvek eljönnek vonattal a Pennybe "vásárolni"....

no comment

Mindenesetre én kinemmennék egy ilyen tüntetésre, gyűlésre. Így is nyomoz a mi viktorunk mindneki után rendesen...

éljen a diktatúra

Truckman!

Anasztázia -

2012.06.13. 08:28:41

Te nem elég, hopgy óriási bunkó vagy még az írásaid is olvashatatlanok! Te egy lázító senkiházi fotelforradalmár vagy! Nem kell itt senkit lázítani! Arra mondjuk nagyon jók a hozzászólásaid, hogy mindenki láthassa, hogy a szar embernek nincsen színe! Te azt sem tudhatod, hogy mi az élet aki nem tud családot alapítani és nem kell neki a gyerekeiért izgulni az nem tudja mi a nagybetűs élet! Nagyképű, beképzelt majom vagy! Legyél ott vasárnap! Mutasd meg, hogy mik a képességeid!

Jobb reggelt!

Truckman -

2012.06.13. 07:31:45

Hazafelé jövet, Cegléd ügyeleti hírek; GÁZKÚTON, 500 EZER FT.-ÉRTÉKBEN LOVASÍTOTTAK MEG DOH?NYÁRÚT, ISMERETLENEK! ABLAKBETÖRÉS MÓDSZERÉVEL. Abonyban csak ez történt?! Nyehehe! Vagypedig ne fütyűj! Ne fütyűj! Befetéma volna?! Azaz Kuss van! :-P Naná!!!!!!!
Te?!

Truckman -

2012.06.13. 03:37:37

2 óránkénti fel le járkálás, utcánként... Civilek?! Ne röhögtess már vazze! :-D Jogi háttér?! :-P
Üzenet!!!4

fehércica -

2012.06.12. 23:32:28

Tüntetés, Megmozdulás!!! A közbiztonság javításáért!!!!!!

Lázítók!!!

fehércica -

2012.06.12. 23:26:54

Egyes emberek itt csak a nagy szájukat jártatják, és ő maguk szítják a tüzet. Az a baj, hogy az ilyen szószártyák el bújnak egy sövény mögé, és onnan gerinctelenkednek,... Osszák az észt, ha lenne. Szervezők védelmére!!!! NEM A CIGÁNYSÁG ELLEN!!!!!!! Jó lenne, ha ezt már meg értené minden ABONYI lakos.  FÜggetlen::: CIGÁNY? és MAGYAR: Meg kellene már érteni,  Félnek az emberek éjjel, és felváltva alszanak. Meg dolgozott javakat más le aratja!!!??? Kinek jó ez??? Nem csak cigány, hanem magyar is van bőven. Ezek az emberek le járatják a tisztességes , dolgozó : Mindegy milyen embernek nevezzük::: Mert mindenki csak ember.Aki úgy érzi, hogy Abonyban úgy éljenek az emberek mint régen::: OTT LESZNEK::: Volt Összetartás.. Nem volt meg különböztetés::: Együtt voltunk, Békében::. 

CÖT

majomka -

2012.06.12. 21:04:40

jó volt mikor voltak ....

Csak annyi volt egy párbeszéd néha az emberek közt.(szó szerint írom)

-bemegyünk a Somogyi elé vagy valahova?? 
-áá ne bent van a  cöt- ---nem kell a balhé..
-jól van akkor megyünk haza.--jó éjszakát.

ennyi volt emberek..és ezt olyan emberek mondták akik nem jártak,járnak lopni,csalni hazudni.

csak összejárnak beszélgetni stb.
Volt értelme ennek a helyi csapatnak. az az a CÖT-nek.   

......

abonyi jobb -

2012.06.12. 20:55:03

CÖT...SzJPE.....

lehet akármi....míg mindenki mástól várja a megoldást cseszhetjük......addig nagy a szája az emberek 90%-nak,míg csak a fotelban ül,ha tenni kell akkor meg hívja a gárdát,vagy akárkit,h nehogy meg kelljen "mozdulnia"

abonyi jobb

FIGURA7878 -

2012.06.12. 20:47:29

Annak idelyén volt szerveződés az elején még elég sokan voltunk de a végére már csak néhányan maradtunk.Ennek a helyi csapatnak a neve a CÖT volt.

Nyehehe

Truckman -

2012.06.12. 20:46:01

Majd az esővíz eloltja favágó! :-P
kamionos!!!!!

abonyi jobb -

2012.06.12. 20:41:33

igen Te mindig arra dőlsz,amerre a szél fúj...ez önmagában nem is gáz,de hogy mindig valami hatalmas ökörséget írsz,az nagyobb......Krisztának igaza van!!!néha okosabb lenne,h csendben maradnál...nem kötelező állandóan hozzászólni mindenhez.....kamionozzá...és foglalkozz cegléddel!!!! trucki offf.

 

 

Kedves abonyi lakos társaim....miért lenne az olyan megerőltető,h utcánként kettessével,mondjuk 2 órás váltásokkal járkálnának a lakók??????senki nem halna bele szerintem...több településen bevállt módszer...ha jól emlékszem,akkor ezt már a Szebb Jövősök is javasolták annó...akkor sem mozdult meg senki......

 

 

Még a politika hiányzott innen...

tyb -

2012.06.12. 20:40:45

Hagyjuk már ezt az általános (naív) politikusi bűnbakkeresést! Eddig sem tettek komolyan a bűnözés ellen és ezután sem fognak! Miért is? Mert antagonisztikus ellentmondás van kedves barátaim a szavazóbázis nagysága és a következetesség között! A politikusnak minden szavazatra szüksége van. A bűnözőkére és a nem bűnözőkére is. Mondhattam volna másik két kategóriát is, de most nem erről szól a történet, illetve nem erről kellene, hogy szóljon! 

 

Szóval a politikusoktól hiábavaló várni következetes fellépést, elhatározottságot, netán egy markáns mozgalom megszervezését. Mindig a saját szavazatai ellen tesznek, ha bármilyen kirekesztő megnyilvánulást tesznek, vagy ilyenre készülnek. Akkor is, ha a becsületes többségi társadalom javait fosztogató bűnöző kisebbség ellen emelik fel a szavukat. Itt most a többség a becsületes lakosságot, a kisebbség a bűnöző lakosságot jelenti! 

 

Miért nincs Abony városában rendőrkapitányság évtizedek óta, a - látszólagos - politikai törekvések ellenére? Hány szavazat veszne el egy komoly polgármesteri, testületi döntés, kezdeményezés nyomán? Itt van a kutya elásva tisztelt szavazótársaim! No, meg az összetartás hiányában. Már régen fel kellett volna hatalmaznia a testületnek olyan társadalmi szerveződéseket, melyek önként vállalják a polgárőrséggel és a rendőrséggel vállvetve a közterületek ellenőrzését. Ugyanis ennek hiányában szabálysértés miatt vonhatják felelősségre a szervezkedőket a Lex Pintér alapján...  Mely szerint egyébként egy közösségnek már megvédeni sincs joga önmagátRosszall

 

 

Nyehehe

Truckman -

2012.06.12. 20:38:41

Majd az esővíz eloltja favágó! :-P
Látom

FIGURA7878 -

2012.06.12. 20:36:43

azért már beindultak a fantáziák.Basszus még a végén forradalom lesz Abonyban{#emotions_dlg.smiley}

 

hun a fidesz meg a polgasszony

füge -

2012.06.12. 20:23:32

nagyon sajnálom, hogy ebben a témában nem szólalnak meg azok, akik a legtöbbet tehetnének a közbiztonság érdekében,de biztos tele van a gatya. Hol van ezen kívül az abonyi legnagyobb magyar???? Dr. Magyar Gábor????? Ő mit él át,nap mint nap a fosztogatások kereszttüzében,ott Tahitótfaluban? Hánynom kell. Magára hagyta minden egyes képviselő testületi tag a rettegő abonyi polgárokat,élen a polgármesterrel meg a jegyzővel.JOBBIK? nem fog történni semmi sem,csak nem balhé,jönnek a gárdisták meg a cigányok,és a rednőrök.Anikó, biztos jó lesz?Miért nem írsz?Hol van Parti Mihály alpolgármester,aki a közbiztonsági dolgokat kikapta napi feladatba a polgármestertől, még az új rendőröket sem keresték fel, igaz azok sem mentek fel a Hivatalba, aminek nyilván van oka.Vasárnap lehet,hogy vérontás is lesz?

Elég csak a cikket olvasnom

Truckman -

2012.06.12. 20:23:06

...abban van ám gyűlölet, s nem bennem! Pintér mit ígért?! Nosza, HÁT ŐHOZZÁ SZERVEZKEDJETEK! Amúgy ez a "...2hét alatt..."-i szövegidézet avas már! Ne hajtogassátok pártszlogenként! HANEM TEGYETEK ELLENE! :-)
Mielőtt...

Truckman -

2012.06.12. 20:13:24

úrak=útakon
MAJOMKA

veroniq -

2012.06.12. 20:08:32

Igazad van.... és NINCS!!!!

Ez a baj!

Valahol igaza van Trucnak

majomka -

2012.06.12. 19:58:24

Mert semmi nem fog változni.sőt talán indulatok lesznek az emberekben.(már most van )
Ha ez konkrétan a Romák ellen szólna a tüntetés akkor a romák is tömörülnének . DE  NEM !!!!
A piszkos tolvajok ellen akiket már én is meglátok hányok tőlük.
Most is kocsikáznak és nevetnek  ..Rajtatok....hogy milyen balfékek vagytok.....
Ezt meddig nézitek ,türitek még el??????
Ha Vasárnap összejön ez a tüntetés sokkal több lesz a büncselekmény Abonyba utána .

És ez most Kedves L.Tibor nem az én képzelödésem.

sajnos ez így lesz.

Én kívánom hogy megoldodjon minden a városunkban de ehhez nem idegenek kellenek és nem párt-tagok,szimpatizánsok.
Mi városiak Magyarok,cigányok.ezt meg tudnánk oldani.

Valaki tenni akar valamit a helyi  emberekért ídösekért. Abonyért  stb .akkor ne a gyűlöletet keltse.
Azon még nem gondolkoztak,hogy lehetne egyezséget kötni???

Csak 2 ebernek kellene leülni beszélgetni .. 1 ember  a romák oldalárol és 1 a magyarok oldalárol. (semmi kép sem önkormányzati tag) (Pl: cigány kisebbségi önkormánytat )
Van a Magyarok közt is egy közép ember és a romák közt is. nem???
mindenki tudja,hogy ki az a két ember.

kurucon

veroniq -

2012.06.12. 19:54:15

Cikk címe: A cigánybűnözés ellen tüntetnek Abonyban
Több száz Jobbik-tag és -szimpatizáns igyekszik vasárnapra Abonyba. Fokozott rendőri készenlétre is lehet számítani, ők sem lesznek kevesen. A Jobbik Magyarországért Mozgalom Abony főterére szervezi a tüntetést a megromlott közbiztonság miatt.
A tüntetést 16.00 órakor kezdik a Kossuth tér 1. szám alatt a Főtéren, ahol felszólalások lesznek, majd a helyszínről egy felvonulás lesz a kritikus útszakaszon, ahol a bűnöző réteg lakik, illetve előfordul. Abonyban mindent visznek, ami mozdítható. Ellopják az állatokat, betörnek a lakásokba, megfélemlítik az embereket, és már a rendőrséget sem tartják tiszteletben.
Bizonyíték erre, hogy a rendőrség épülete előtt parkoló rendőrségi autót és két civil autót leöntötték kromofággal. Ékes bizonyíték arra, hogy Pintér Sándor nem tartotta be az ígéretét: "Két hét alatt rendet teszünk!"
Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

További részletek: http://kuruc.info/r/23/97338/#ixzz1xbRI14nr

Nem csak szóbeszéd?!

Jerry -

2012.06.12. 19:53:11

A szélsőjobbos kurucinfo szerint a vidékről érkező több száz jobbikos a cigánybűnözés ellen fog tiltakozni Abonyban.  

 

Link: http://kuruc.info/r/23/97338/

 

Ez azért elég meleg téma. Lesz a tüntetők között cigány? Ezek után kétlem, még akkor is, ha netán hívnák Őket a szervezők.

 

szotyola012! Én szítom a gyűlöletet és a feszültséget? Nem,nem. Én csak szóltam! Ne legyen igaz a megérzésem, de nagy baj lesz...

 

Én és családtagjaim elmegyünk vidékre, mert az egyik kritikus útvonalon lakunk.

 

Isten óvja Abony biztonságát!  

Nen tudok.

Truckman -

2012.06.12. 19:50:47

Tudod ÉN nemszotam szórakoznijárni. Szórakozásnak veszem az eféle "békemenetket" is! Komoly dolgok érdekelnek csak. ÉN csak hajtom az igát! Dolgozok. Vagy az úrakon, vagy a kertecskéimben. Nálam nincs térdigérő dudva, mint az engem körülvevő MAGYAR szomszédaimnál. Nálam, a terratóriumomon, nincs cigánybűnözés, de Magyar sem! Ha neadja Istenetek akarnának, hangsúlyozom AKARNÁNAK, arról hallanifogtok! Magad uram, ha már szolgáid nincsenek! Zárszó: Amúgy is... ...minek menjek, mikor úgyis Ti jöttök hozzám! :-) Kitartást, szebb jövöt, szebbet,jobbat! ...vagy tudomisén!
Truckman

M. Kriszta -

2012.06.12. 19:25:50

Drága Truckman!

A Magyarok Istene áldjon meg Téged!!! {#emotions_dlg.facebeard} Csak egyszer, csak egyetlenegyszer tedd már meg a kedvemért, hogy nem osztod az észt fölöslegesen. A flegmaságod és az egód az egeket veri!!!!! Folyton téped a szád, hogy milyen pocsék a rendszer, hogy már megint mi történt..... Tudod, mit Drága, fogd meg a kis popsidat, emeld ki a szentélyedből és állj már ki vasárnap!!! Állj ki azért ami állítólag a Tiéd is! Állj  ki Abonyért, állj ki az abonyi emberekért, állj ki azért, hogy élhető legyen ez a város!!!! Ott mondd meg a frankót!!!!!!

Én ott leszek, és ott lesznak azok akikhez néha odadőlsz, náha meg hátulról mellbe.......{#emotions_dlg.sm}

Rohamrendőrök

Truckman -

2012.06.12. 18:06:00

90%-a tanonc.
Jerry

Truckman -

2012.06.12. 18:03:18

Jó meglátás! Meglátjuk.
Nem válaszoltál

Truckman -

2012.06.12. 18:00:54

Ami a joBbra-balra dőlésem illeti, egyik oldalon egyik párt mellett sem állok már! A magam pártj?n kizárólag! A Jobbik sem különb a többitől! Amennyiben még nem jöttél volna rá, Ők sem érnek 1 petákot sem. Csak bőszítenek. 1x osztottam nekik lapot, de eljátszották! Több leosztás nincs réstemről! Viszont arra befizetek, az élen, a csatasorban ott áll-e majd akármelyik is mikor beköszönt az idő, s tettek követik majd az elégedetlenséget! Nemhinném! Nekem mindegy lesz, fehér vagy barna kerül a hatókörömbe! Ami a Cigányságot illeti: Anno 2x10 éve ugyanolyanok voltak mint "mi"! Dolgoztak! Sőt olyan munkát, mit a Magyar nem, vagy ki sem bírt akart volna. Akkor ki a hibás?! A cigányok?! Vagy a vezetőink?! Hamarosan nagy ébredés köszönt mindenkire! És az Istenetek legyen irgalommal akkor mindenre, és mindenkire!
Akinek.....

szotyola012 -

2012.06.12. 17:42:14

nincs félni valója az elfog jönni akár cigány származású akár nem! Kedves  Jerry! A bűnézésnek nincs arca, bőre színe, személyi száma hovatrtozása, és mindenkit érint aki ebben a közösségben él és lakik! Ezt tartsd szem előtt! Az az érzésem, hogy te próbálod szítani a feszültséget és nem a szervezők! DE MIKOR FOG A HELYI KISSEBSÉG AZÉRT DEMONSTRÁLNI, HOGY A SAJÁT KÖZÖSSÉGÜK TAGJAI NE BÜNCSELEKMÉNYEKBŐL ÉLJENEK MEG!  MIKOR FOGJA A HELYI KISSEBSÉGI ÖNKORMÁNYZATI VEZETŐ ELHATÁRÓLÓDNI A KISSEBSÉGI TAGJAI ÁLTAL ELKÖVETEE BÜNCSELEKMÉNYEKTŐL! Erre mondtam azt akinek nem ige nem veszi magára!

Ki szelet vet,....

Jerry -

2012.06.12. 17:25:18

Sajnos az utóbbi napokban az a hír terjedt el Abonyban - különösen a cigány lakosság körében - , hogy a Jobbik tüntetése és a gárdisták felvonulása, a helyi bűnözéssel általánosságban azonosított, helyi cigány származású emberek megfélemlítését célozza.

A fentiek miatt szerencsésnek tartanám, ha a szervezők még a demonstráció előtt kinyilvánítanák, hogy nem tekintenek minden helyi cigány lakost bűnözőnek, ennél fogva várják azokat a cigányokat is a demonstrációra, akik nyilvánosan elhatárolódnak, pontosabban mernek elhatárolódni a bűnözőktől, a bűnözéstől, származásra való tekintet nélkül.

Egyébként, nem kell majd csodálkozni azon, ha ellentüntetésbe torkollik a rendezvény, nyilván nem csak verbális eszközökkel.

Mert, akkor lesz dolga a rohamrendőröknek is...

Most már tudom!

szotyola012 -

2012.06.12. 16:54:24

Te vagy a közép út ha jobbra kell dölni jobbra dőlsz, ha balra kel dőlni akkor meg balra dőlsz! Erről ennyit: a magad igazáért nem fogsz kiállni sosem csak arra vársz, hogy mások le tapossák előtted az utat! 

 

 

Nem Szotyi...

Truckman -

2012.06.12. 16:19:35

...ebben (is) mellélőttél! Nencsak a szám "Nagy"! Elmondanád mi a f@sz fog változni azzal, hogy menetelnek 1 jót a faluban?! SEMMI! CSAK A FESZÜLTSÉGET FOKOZZÁTOK, MEG AZ ADÓFIZETŐKRE RÁVERI MAJD AZ ÁLLAM, A RENDŐRI KÉSZÜLTSÉG ÖSSZES KÖLTSÉGÉT!
Szerintem....

szotyola012 -

2012.06.12. 15:42:38

Szerintem Nélküled fog megtörténni a felvonulás, mivel Neked csak a szád nagy!!!!!!!!!!

Kérdés

Truckman -

2012.06.12. 13:33:06

A felvonulás hogyan történik majd a kritikus területekre? Kapával, kaszával, vaaaagy síppal, dobbal, nádihegedűvel?!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok