Mi Abonyunk - Indul a banzáj!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.09.12. 22:54

Abony város hivatalos honlapján már olvasható a népszámlálással kapcsolatos hivatalos tájékoztató, melyet Dr. Vörös Mária aljegyző írt alá, mint " témafelelős ". Az anyagból kiderül, hogy a válaszadás kötelező és október 1-16-ig fognak bennünket felkeresni. A számlálóbiztos hivatalos személy ezért neki járó tisztelettel kell vele bánnunk. Megtudhatjuk azt is, hogy aki esetleg nem válaszolt, annak kötelező jelentkeznie majd a Hivatalban. Íme a teljes szöveg:

 
A 2009. évi CXXXIX. törvény alapján Magyarország területén a 2011. október 1-jén  0 órakor fennálló állapot alapulvételével
 
NÉPSZÁMLÁLÁST
 
kell tartani, amelynek sikeres végrehajtásához kérjük a Tisztelt Lakosság együttműködését.
 
Az adatfelvételre
2011. október 1-je és október 31-e között
 
a településen található lakásokban, lakott üdülőkben, lakott egyéb lakóegységekben és a közösségi szálláshelyeken kerül sor. A népszámlálás során kérdőívet kell kitölteni a lakóhelyről és mindenkiről, aki ott életvitelszerűen él.
 
Az adatszolgáltató a népszámlálási kérdőívet kitöltheti önállóan interneten vagy papíron, valamint a számlálóbiztosnak válaszolva. Az internetes és a papír alapú önkitöltésre 2011. október 1. és 2011. október 16. között van lehetőség.
 
 
Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük, hogy az internetes önkitöltési lehetőséget részesítsék előnyben. Az internetes önkitöltést megtehetik a bárki számára elérhető közösségi internetes pontokon is (e-pontok, települési könyvtárak stb.) Az elektronikus kérdőívet a oldalon október 1-16. között lehet elérni.
 
Az adatszolgáltatás név nélkül történik és a válaszadás kötelező, kivéve a nemzetiségre, az anyanyelvre, a vallásra, a tartós betegségre és a fogyatékosságra vonatkozó kérdéseket. A kitöltött kérdőívek adatai csak statisztikai célra használhatók.
 
A számlálóbiztosok egyedi, névre szóló, a személyi igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkeznek, hivatalos személynek kell tekinteni őket.
 
Kérjük, hogy akik adatszolgáltatási kötelezettségüknek a fent meghatározott időszak alatt nem tettek eleget, azok 2011. november 1. és 8. között jelentkezzenek népszámlálási összeírás céljából a lakóegységük szerint illetékes polgármesteri hivatalban.
 
Ahhoz, hogy a számlálóbiztosok minden lakoshoz el tudják juttatni az adatszolgáltatói csomagot, és így Önök minél nagyobb arányban élni tudjanak az önkitöltés adta lehetőséggel, kérjük, hogy különös figyelmet fordítsanak a házszámok, ajtószámok kihelyezésére, a címek postaládákon való elhelyezésére.
 
Ezúton szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra, hogy az adatszolgáltatói csomag a népszámlálás nélkülözhetetlen nyomtatványait tartalmazza, azok nem szóróanyagok, nem reklám célját szolgálják.
A népszámlálás sikere mindannyiunk közös érdeke.
 
Együttműködésüket köszönjük!
 
2011. szeptember hó                         dr. Vörös Mária s.k.
                                             aljegyző
                                       települési népszámlálási felelős
 
 
Ingyenesen hívható telefonszámok: 06-80-200-014, 06-80-200-224
http://www.nepszamlalas.hu
Politika:
Abony   
 8 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 6-os választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 4-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 2-es választókerületben?

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 3-as választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 1-es választókerületben?

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Engem 1x...

Truckman -

2011.09.14. 12:12:20

http://www.youtube.com/watch?v=Xto3ti4D8FA&feature=related

TATU-tévedés

tommy11 -

2011.09.13. 18:23:44

Nincs igazad TATU! Nem kell beengedni, és válaszolni sem kell a kérdéseire! Ugyanis NEKED választási lehetőséged van: net, írás és számlálóbiztos között. Ha a netet választod, eleget tettél a kötelezettségednek és a biztosnak már nem kell válaszolnod a kérdésekre, már csak azért sem, mert akkor már kétszer mérik fel a helyzeted. Beengedni meg főleg nem kell, mert nem hatóságibb személy, mint egy rendőr, pénzügyőr, ügyész, bíró, stb.

Viszont nyugodtan be lehet írni a "vagyoni" helyzetet, mert csak statisztikai célra lehet felhasználni a válaszokat; tehát sem az adóhatóság nem kopogtathat be hozzád, hogy "mibű' van?", sem pedig az állam ( kormány ) nem mondhatja, "hogy ha ilyen jól élnek az emberek, akkor kivetünk még egy kis adót és növeljük az áfát és a béfát". Mert ezzel visszaélnének a vagyoni helyzeteddel...CsĂłk

Veroniq!

Thomas -

2011.09.13. 17:50:33

A 70 évvel nem vitatkozom, de mibű tellik Neked 150 tyúkra, 50 malacra, és négy tehénre?Bleeee

Képzel el.

TATU -

2011.09.13. 13:46:40

Egy kettős állampolgárt,akinek mind két országban bejelentett ingatlanja és papírjai vannak,a világ népesség összegzésénél nem hamis adatok jönnek ki,lehet csak a fele él a földön,mert az itthoni és kinti azonosító nem azonos.Ha kint házas vagy és nincs honosítva ,itthon nőtlennek vagy elkönyvelve.Itthon nem is tudják kinti körűlményeidet,sőtt ki az a bolond aki be valja.Azért írim mert az egész egy valótlan népszámlálás,de nem is jelened,csakis a vagyonod a fontos.Szerinted bár kit is érdekel,hányszor számolnak meg,senkit sem a vagyon s nem a személyünk a fontos.Nem magadért a vagyonodért adozól.Viszont be kell engedni és választ kell adni a kérdezőbíztosnak,mert másképp eljárást indítanak,ami nem éri meg.De a válaszaidaz magad adod és csak azt és úgy adod,hogy neked jó legyen.

grrrrr

veroniq -

2011.09.13. 10:35:13

Már mondtam és írtam, hogy nekem baromira nem tetszik ez az egész..... Ide biztos nem jön be senki, mármint a házunkba, terepszemlét tartani. Ha kell, hát kell: kitöltöm a neten, de lehet, hogy megjelölöm, hogy autista vagyok, félkegyelmű, és ruszin! Ráadásul egyszobás a házam, nincs fürdőszobánk és benti WC sem és tlejesen egyedül élek, 70 éves vagyok, és 150 tyúkot tartok, meg 50 malacot és négy tehenet.... Bleeee Nagyon komolytalan ez az egész, ebben a formában, és jó sokba kerül.

Valahogy

Steve968 -

2011.09.13. 10:15:45

azonosítani kell, hiszen akkor egy ember többször is megszámlálhatnak, valakit meg nem. Ráadásul neten is lehet, így játékos emberek akár többször is kitölthetnék ... Tehát beazonosítás nélkül nem megy, de így is kíváncsi leszek, ha egy azon személyhez több kérdőív jut (helyben is megszámlálták s neten is töltött ki) s esetleg eltérő adatokkal, akkor abból hogyan szűrnek le bármit.

 

Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

Név nélkül ?

TATU -

2011.09.13. 06:31:39

Kacagni kell,hát ott van az azonosítód,vagyis a személyi számod és a pontos lakcímed.Hát mitől is oly titkos?

lehet-e sikeres?

tommy11 -

2011.09.12. 23:16:23

Ha valaki tartósan nem tartózkodik éppen az otthonában akkor, amikor történik az összeírás és akkor sem tartózkodik elérhető helyen, amikor önként ( és dalolva ) be kell vonulnia a megyeházára; na akkor mi történik?

Mert pl. lehet vki külföldön, tartósan kórházban, vagy egyszerűen a munkájából kifolyólag más helyen.

Arra azért kíváncsi leszek, hogy leszenk-e atrocitások, mert valaki/k nem lesznek pontosan értesítve, hogy jönnek és számolnak...Vejjj


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok