Mi Abonyunk - Tovább csökken a rezsidíj - Balla Mihály tájékoztatta a ceglédieket
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.09.19. 14:22

Már az idei fűtésszezonban is érzékelni fogja a lakosság a húsz százalékos rezsidíj csökkenést – mondta Cegléden Balla Mihály, a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Országosan 2,2 millió, a Dél-Pest megyei körzetben pedig mintegy húszezer aláírás gyűlt össze a rezsicsökkentés védelmében. Éves szinten akár százezer forintot, vagyis majdnem egy havi jövedelmet is megspórolhatnak a családok a rezsicsökkentés következtében – mondta Balla Mihály szerdán, az egyébként ünnepi lázban égő, Kossuth-napokra készülő Cegléden. A Fidesz frakcióvezető helyettese azért látogatott a Dél-Pest megyei térség legnépesebb városába, hogy tájékoztassa a fejleményekről azokat, akik a kormány és a Fidesz-KDNP pártszövetség aláírásgyűjtő akcióját segítették, illetve hogy még inkább népszerűsítse a kezdeményezést. 


Balla Mihály elmondta: az elmúlt hónapokban Magyarországnak meg kellett vívni a küzdelmeit a multinacionális cégekkel, energiaszolgáltatókkal, hogy a lakhatás lakosságra nehezedő terhein könnyíteni tudjanak.


A rezsiköltségek csökkentése több lépcsőben valósul meg, az áram és vezetékes gáz fogyasztói árának tíz százalékos mérséklését újabb 11,1 százalékos vágás követi, ezúttal azonban már a víz, PB gáz, a szemétszállítás, és a kéményseprés is olcsóbb lesz. Ez összességében húsz százalékos rezsidíj-csökkenést eredményez majd, ami már az idei fűtési szezon beálltával érezteti a hatását a családoknál.


A díjcsökkentésnél azokra is gondolnak, akik főképp fával vagy szénnel fűtenek: egy kormányzati munkacsoport azon dolgozik, hogy ezeket az energiahordozókat is olcsóbbá tegyék ugyanennyivel – mondta el a fórum előtti sajtótájékoztatón, újságíróknak Balla Mihály. 2011-ben még együtt emlegették hazánkat Görögországgal, ma azonban Magyarország jobban teljesít, ezért lehetőség nyílik a lakosság terheinek csökkentésére – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője, hozzátéve: az előző kormány idején a gáz ára a háromszorosára, az áramé pedig a duplájára emelkedett.


A rezsicsökkentés védelmében indított aláírásgyűjtést az országban 2,2 millióan, a Ceglédet, Nagykőröst, Abonyt, és több községet is magában foglaló Dél-Pest megyei választókörzetben pedig mintegy húszezren támogatták.
 

Politika:
FIDESZ   
 6 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 6-os választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 4-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 2-es választókerületben?

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 3-as választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 1-es választókerületben?

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
hapcika-nak

S.pataki -

2013.09.22. 19:57:13

Minden fillér számit, főleg ott ahol csak egy kényére való van,a mindennapok során.

Aki nem ilyen élet feltételek között tengődik, az nem értheti a rezsi címen folyó kormány intézkedést, könnyen dobálódzik a szavakkal. Az ellenzők minden valószínűség szerint gond nélkül fizetik ki a gáz,villany, víz,szemét,hő számlájukat.Nem kívánom ,hogy belekóstoljanak, átéljék a nehézséggel küszködök életét. A meggondolatlan szurka-piszka akad egyesek részéről, már megszokottá vált, biztosan könnyen túlesik a fentieken.

nyugi..

Süllő -

2013.09.22. 18:12:29

Nézd hapcika, ne rágj be, nekem mint mondottam hirtelen ez jött le. Ha nem fizetnek hát nem, oszt pont.{#emotions_dlg.facebeard} Viszont jó az ötleted, majd a főnökasszonytól behajtom a fizut...{#emotions_dlg.boss}Üdv

Tisztelt Süllő!

hapcika -

2013.09.22. 15:54:18

Hozzászólásodból nem derül ki, kinek szántad ezt az érdekesnek tűnő megjegyzésedet? Nevetséges, és még van aki lájkolja is ezen érdekesnek tűnő provokációnak nevezhető véleményt (((:Miután ehhez a cikkhez alant ketten is hozzászóltunk, szóval kettőnk közül kit is akarsz provokálni? Ha olvasgatsz az Interneten akkor neked is lesz kialakult véleményed történésekről, a pártok honlapjait is, és akkor egy-egy cikkhez hozzá is tudsz szólni. Különben ha nekem célzod megjegyzésedet, közlöm ellentétben veled, engem érdekel a mindenkori politika. Mindenkori jelen politika határozza meg a pénztárcánkat, ha jobban tetszik a megélhetésünket. Nekem aztán nem mindegy ki van kormányon, nem is lesz mindegy ezután sem, véleményem leírom elvégre demokrácia van, szabad véleménynyilvánítási jogom adott mindehhez. Úgyhogy ki kell ábrándítsalak nem vagyok fizetett bértopicoló még véletlenül sem, nekem ezért az égvilágon egy forintot annyit nem fizet senki! Hasonlóan szerintem Tatu sem bértopicoló. Ahhoz hogy valaki bértopicoló legyen, mindennapi szinten teljesen fel kell hogy készülve legyen gondolom legalábbis. Ha nekem időm engedi csak akkor vagyok fent fórumokon, tehát ebből következően sem lehetek bértopicoló. De miután Abonyban kedvelik az olyan érdekességnek tűnő megjegyzéseket, hasonlót ki tudok préselni magam is, hogyasszongya:

Tisztelt Süllő!

Hozzászólásod elolvasása után nekem hirtelen az jött le: Csak nem fizetett provokátor vagy?

További mosolygós szép napot kívánok!

Hűűű...

Süllő -

2013.09.21. 20:19:35

Olvasva a kommentekben több cikkhez közölt 6-7 hozzászólásodat, valahogy nekem hirtelen az jön le, Téged ezért fizetnek...{#emotions_dlg.boss}

Magadból indulsz ki bajtárs?

hapcika -

2013.09.21. 20:10:34

Tatu avagy, Tisztelt Rezsiemelés hívő!

Baloldali.hu honlapot inkább hanyagoljad, mert fergeteges butaságokat hordasz ide.
Balliberálisok alapból a szolgáltatók kiszolgálói köztudottan. Nézzük az igazságot. Jött-ment balliberális kormányok kormányzati éveik alatt eladták az energiaszolgáltatókat külföldi kézbe, éppen 15 alkalommal emeltek díjakat egyes szolgáltatók a magyar emberek kárára.
Hazánkban még most is nagy haszonnal működnek energiaszolgáltatók, profitot kiviszik országunkból, nem bővítnek, nem fejlesztenek. Nem elfogadható. Mi magyarok ebbe a sok áremelésbe a szó szoros értelmébe beleroskadtunk, szíves figyelmedbe ajánlom a szolgáltatásokból kikapcsolt háztartásokat. De hasonlóan mert itt ne csak a lakossági energiaszolgáltatási díjak megemelésének elszabadulását engedték és nézték tétlenül a balliberális kormányok hanem a gazdaság szereplőinek (pl.gyárak, vállalkozások, cégek) energiaszolgáltatások díjainak megemeléséről is beszélünk, aminek csökkentésének kidolgozása folyamatban Orbán kormány részéről. Szerintem fontos ebben megérteni azt is, a szolgáltatások megemelése a gazdaságban fékező erőként hatott. Gondolok itt a ballib kormányok alatti privatizációval járó munkanélküliségre. Mert amikor eladták külföldieknek az energiaszolgáltatókat, jöttek az átszervezések, melynek következménye lett a leépítés. Utcára került dolgozók munka nélkül maradtak. Szóval érdemes ebbe mélyebben belegondolni tisztán látás végett bajtárs, hogy mennyire összetettek a dolgok amik a magyar embereket érintették és érintik. Arról nem beszélve, hogy a rezsicsökkentés nemcsak a családok, egyedülállók megélhetését könnyíti hanem a nyugdíjasoknak is nagy segítséget jelent.

És még mindig hazudtok.

TATU -

2013.09.20. 06:08:45

A kormány több 10 milliárdal támogatja a szolgáltatókat a rezsidíj csokkenés kompenzációja miatt.És ezt kik fizetik meg mint az Önkormányzatok adóinak át vállalását,mind a mi adóinkból.Hát akkor hol is van az a rezsicsökkentés.Miért nem érzik az emberek,hogy több marad nálluk mert a magas árak a sokféle adó mind elviszi.


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok