Mi Abonyunk - Abonyi ügyeletes doki: Bar en szarok az egészre,ti meg itt maradtok.
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.10.09. 15:14

 

Elképesztő arroganciával válaszolt cikkünkre az az orvos, akinél a rendelőben az ügyeleten egy yorkival és igen megalázó bánásmóddal szembesültek a betegek. Cikkünk IDE kattintva olvasható. A doki nagyon bepöccent és helyesírási hibáktól hemzsegő, nyomdafestéket nem tűrő választ írt cikkünkre. Most már ezek után valóban még inkább elhiszem, hogy az orvos finoman fogalmazva nem volt túl kedves a betegekkel, hiszen a stílus maga az ember. Szóval az " orvos " úgy fogalmaz, hogy, idézem: " Bar en szarok az egészre,ti meg itt maradtok. "

" Ha sok lesz a szivózás az ügyeleten,akkor bejezzük...nekem nem létkerdés...jövöre alig lesz orvosuk falujukba...gondolkoztak már? Bövihetik a fészbukot....Vagy a haziorvosi rendelést velünk az orvosi ügyelettel,vagy a hetfö reggeli /nem várom meg a haziorvosom ,mert nem megy ugysem ki/ akarják kivaltani?
Ja....hogy mert késik az orvos,a rendelésröl?mert ebben a honapban 10 et ügyelek/nem nekem kéne /,hogy ezt a falut,a falujukat,hogy legyen kit -mit szivatni/, a fekáliabol kihúzzamm.a másik helyre meg nem érünk oda,mert a beteg,a munka tömérdeknyi...mint ahogy a mondás tartja...egy seggel egy lovat...lehet csak megülni...
Egy populacio meg jó lenn ha tiszteletet is tanulna...mert az agresszivitás hosszabb tavon nekik sem lesz kifizetödö.
Én mindenesetre büszke vagyok arra,hogy 4 szakvizsgaval olyat tudok a tényleg beteg emberét tenni amit más nem../hát a nem betegért,aki sürgösségi ellátást nem igényel,azert nem,/sajnos/????/de szerencsére megtalálták,Homoki dr.nöt,és Kati dr.nöt.
Ennyi...a kommmentek nem érdekelnek. "

 

Citrom-díj:
Abony   
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Pro és kontra

kekek63 -

2018.10.22. 23:19:06

Az ügyelet legjobban felkészült orvosát támadják!

Ha komoly baj van, hozzá bátran lehet fordulni, miért is kell ehhez mosolyognia? Mert ezt ontja a média? A tudás többet számit, azt gondolom! Emberből van az orvos is, lehetnek rosszabb és jobb napjai! Nem vétett, a rutinja olyan, hogy álmából felköltve is lazán megmenti bárki életétl Meg kellene becsülni, és nem szubjektiv indulatoktól vezérelve lehúzni!    A végszó: Éljenek a kutyák.

Csak akkor csahognak, ha kell...{#emotions_dlg.pjt}

Orvosok a sebész az igen!

TATU -

2018.10.11. 06:20:45

Sebész levágta és kész, a legtöbb betegség úgy gyógyítható ha elkerülöd az orvost van ki a 10 parancsolatra hívatkozik. Az alábbi tőrtént érsebészeti beavatkozás tágítő gyűrűket kellet kicsrélni, írjam alá a következőket minden kockázatot válalok saját felelőségemre ami a műtét alatttőrténik, mondom doki nem én operálok van záró megjegyzés az alábbit írtam " nem akarok orvosi műhiba miatt saját felelőségemre meghalni a műhiba is gondatlan emberőlés sajnos büntetés nélkül " oríási volt a felháborodás ott is hagytam a korházat. Mivel hivatásos vagyok más az orvosi ellátás, de jöttek a telefonok vonjam vissza mit az igazságot mejd ha megműt és életbemaradok visszavonom vagy nem. Mit ad a Teremtő minden sikeresvolt, igen de van közben felülvízsgálat azt mondta a doki mit akarok éltem már eleget akkorát behúztam neki csak úgy repűlt az aszisztense csak azt mondta doki ezt megérdemelte. Jelentsen fel én minden szavát felvettem. Amit nemértek az orvosok hozzáállásában az esküjük alapján minden élet fontos mégsem azon vannak hiszen van egy tőrvény mej kimondja 70 év felett nem jár a gyógyítás csak a kezelés, ki volt az az őrűlt ki ezt tőrvénybe iktatta vagy nem számolt azzal ő vagy ők is idősek lesznek.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok