Mi Abonyunk - Dalban van a szeretet: Deja vue Énekegyüttes
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2017.02.15. 18:53

 

Aki ismeri az abonyi Deja vue énekegyüttes tagjait, tudja, hogy igazi szeretet árad örömzenéjükből, mellyel immáron sok alkalommal megörvendeztették a műértő közönséget. Többször jótékonykodtak már, fellépéseikkel nagy- nagy örömöt okoztak az abonyiaknak. Csizmadia Gyula mesél nekem, ekitől megtudtam, hogy két éve alakult az együttes. Mintegy 20 fellépésen vannak túl, hetente kétszer próbálnak. Az együttes tagjai: Csizmadia Gyula, Kovács Erika, Tamasi Zoltánné, Juhász Kitti és Morvai Julika. Saját maguk is nagy örömüket lelik a zenélésben, éneklésben. Gyula azt mondja, hogy igazi igényes zenét, könnyűzenei " ízlésformáló " darabokat játszanak. A repertoár igazán széles. A palettán musicelek, világslágerek szerepelnek, de mellette van rock zene és filmdalok is. Minden korosztálynak szól zenéjük. Sőt, tagjaik közé szeretettel várnak teketséges fiatalokat. Csizmadia Gyulánál lehet jelentkezni a követlező telefonszámon: 20- 411-7073.


Karácsonykor az abonyi Református Templomban adtak nagysikerű, teltházas hangversenyt. Ez már visszatérő helyszín számukra. Anyák napi műsorral is készülnek. A templom orgonájának felújítására jótékonysági hangversenyt is adtak.

 

 

 

 

" Én magam is református vallású vagyok, így a Református Templom sorsa szívügyem. Úgy érzem, hogy a fiatalokat is ebbe az irányba kell terelni, a mi meglévő eszközeinkkel. Öröm számunkra, ha kiplakátoljuk, hogy koncertezünk, akkor a helyszín megtelik. Már most gyakorlunk, készülünk egy újabb fellépésre. Terveink szerint musical és filmságereket adunk elő. Utána pedig nagy magyar előadók zenéiből válogatunk, mint például a Neoton, Cserháti Zsuzsa, Máté Péter. Mindig közösen válogatjuk ki, hogy mi kerüljön bele a műsorba. Olyan zenéket játszunk, melyek nekünk is fekszenek. Tudom, hogy az együttes minden tagjának más a fő dolog az életében, de ennek ellenére azt vallom, hogy amatőr szinten ugyan, de profi módon szeretnénk csinálni azt, amit csinálunk. Ha egy műsorunk készen van, azt felajánljuk. Így léptünk fel Kőröstetétlenen is a Templomban Szent Este, ahol énekeltünk. Igazi karácsonyi műsorral készültünk oda is. A változatosság nálunk előtérben van! "- mondja lelkesen Csizmadia Gyula, és nekem ez pontosan elég volt ahhoz, hogy tudjam, mennyire megszállott ő, és szereti azt amit csinál. Szívvel és lélekkel. Dalban van a szeretet!


Lőrinczy Veronika

Kultúra:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Szép este volt: Abonyiak csodálatos szereplése a Szolnoki Szimfonikusok Újévi Koncertjén

Kivonulással fenyeget a SPAR

KIrály Izabella szerint kevés abonyi vevő a kultúrára

ESZENYI ENIKŐ: TAHI TÓTH LÁSZLÓ A LEGNAGYOBB MŰVÉSZEK KÖZÉ TARTOZOTT

Nótások találkoztak Abonyban

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere nyitotta meg az országos rendezvényt

Nagykőrös: Hiszem, hogy a Nagykőrösi Arany János Muzeális Gyűjtemény olyan érték, melyet minden magyar embernek látnia kell

Előkészületben a Nagyabonyi Színkör újabb előadása

Kedvenc abonyi rapperünk ismét beindult :)

Remek tanszaki hangverseny a Bihariban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok