Mi Abonyunk - Kiss Ádámék letarolták Abonyt
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7572, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.11.18. 14:06

 

Abonyban idén május 15-én már volt Dumaszínház. Akkor Hadházi László és Bellus István látogatott el. Az óriási siker folytatást kívánt. A léc még magasabbra emelkedett.  November 14-én újabb népszerű dumások érkeztek Abonyba. Ezúttal Kiss Ádám volt az abonyi Kultúra Háza vendége, aki egy egész estét betöltő műsorral szórakoztatta a közönséget. A produkció házigazdája, a fiatal nevettető elő-humoristája Benk Dénes volt, aki előmelegítette a terepet a közönségnek. Őt Kiss Ádám követte, aki a stand-up műfaj egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja. Óriási, minden képzeletet felülmúló várakozás előzte meg a műsorát.

 

 

 

Az érdeklődés akkora volt, hogy a produkcióra minden jegy elővételben elkelt, ráadásul a pótszékes ülőhelyek is nagyon hamar gazdára találtak. Az est előtt már két héttel nem lehetett jegyet vásárolni, a vonalak pedig folyamatosan égtek, annak a reményében, hogy felszabadul egy-egy szabad szék. Az előadás napján is volt olyan vakmerő érdeklődő, aki öt jegyet szeretett volna váltani az előadásra, de sajnos a terem korlátozott befogadóképessége miatt az abonyi Kultúra Háza munkatársai sajnálattal közölték, hogy egy szögnyi hely sem maradt.

 

 


Kiss Ádám egy 80 napos Föld körüli útra invitálta a nevetésre vágyó nézőket. Az Amerikai Egyesült Államokban, Thaiföldön, Nagy-Britanniában, Svájcban és Szlovéniában is megfordult a humorista, aki képek és videók vetítésével tette még élvezetesebbé a különféle helyzetkomikumokból adódó helyzeteket. A stand-uposokat gyakran megkérdezik, hogy az általuk elmesélt eszement történetek valóban megtörténtek-e, vagy csupán kitalálták. A nagyvásznas vetítéssel egybekötött műsor így hitelessé vált. Kiss Ádám megmutatta, hogy valóban átélte a nevetséges, műsorban szereplő élethelyzeteket. Az amerikaiak megkérdezték tőle, hogy busszal érkezett-e Magyarországról, egy angliai férfi készségesen elmagyarázta neki, hogy merre találja a „Kossuth street”-et, megmutatta a thaiföldi „KFC”-t, beszámolt az Aranyosi Péter szerint is botrányosan drága svájci sörökről, a „famous hungarian gypsy”-vel (Majka) történő Las Vegasi találkozásáról, és videót vetített arról, hogy egy szlovén fiatalemberrel is „sikeresen” elbeszélgetett úgy, hogy az illető a sajátján kívül egy nyelvet sem beszélt.

 

 


Az előadást vastaps kísérte. Az abonyi Kultúra Háza munkatársai nem haboztak. A műsor alatt már elkezdődtek a tárgyalások a jövő évi Dumaszínházzal kapcsolatban. A folytatás tehát garantált.

Jandácsik Pál

 

Képek: Borsányi János
  

Kultúra:
Abony   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Szép este volt: Abonyiak csodálatos szereplése a Szolnoki Szimfonikusok Újévi Koncertjén

Kivonulással fenyeget a SPAR

KIrály Izabella szerint kevés abonyi vevő a kultúrára

ESZENYI ENIKŐ: TAHI TÓTH LÁSZLÓ A LEGNAGYOBB MŰVÉSZEK KÖZÉ TARTOZOTT

Nótások találkoztak Abonyban

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere nyitotta meg az országos rendezvényt

Nagykőrös: Hiszem, hogy a Nagykőrösi Arany János Muzeális Gyűjtemény olyan érték, melyet minden magyar embernek látnia kell

Előkészületben a Nagyabonyi Színkör újabb előadása

Kedvenc abonyi rapperünk ismét beindult :)

Remek tanszaki hangverseny a Bihariban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok