Mi Abonyunk - Murvainé érettségije hamis volt, kimondta a rendőrség
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.05.07. 18:48

Megkaptam azt a végzést a Ceglédi Rendőrkapitányságtól, mely szerint Murvainé Kovács Rita ex fideszes képviselő érettségije valóban hamis volt, azaz nevére nem állítottak ki érettségi bizonyítványt abban az iskolában, melyben szerinte végzett. Az önkormányzati választási kampány során derült ki mindez, igaz Gedei Gábor és csapata a 2010-es választások alkalmával már megszellőztette ezt az ügyet, de akkor semmi nem lett belőle. Gedeiék átálltak a „ másik oldalra „, beépültek a rendszerbe, és Fidesz- KDNP színekben vették be a buliba Murvainét, akiről vélhetően tudták, hogy tényleg hamis az érettségije. Mindezek ellenére, amikor napvilágot látott a történet a MiAbonyunk oldalon, folyamatos feljelentéseket tett ellenem a Fidesz- KDNP, valamint a volt képviselőnő is feljelentett engem és cégemet is. Mind a négy esetben nekem adott igazat a hatóság. Most feketén- fehéren leírta a rendőrség, hogy Murvainé érettségije hamis.

A választási kampány során engem és a MiAbonyunk oldalt lehazugozta, még politikai hirdetésben is a helyi Fidesz, mindenféle hazug közleményeket adtak ki, védve az exképviselőt. Egyébként a Gedei féle szárny, melynek most önkormányzati képviselője Balangó László, Dévainé Kazinczy Sára, Fehér Endre, valamint Lencse Gréta, azt állította, hogy hazudok, amikor azt mondom, hogy feljelentést tett volna bárki is Murvainé hamis érettségije miatt. Hazudtak. A rendőrség, nekem megküldött levele szerint pontosan három feljelentés érkezett ebben az ügyben. Az egyik tőlem, a másik a munkáltatótól, a harmadik pedig a választási bizottságtól. Ez utóbbira pedig azért került sor, mert voltak annyira pancserek a háromszor is ellenem, illetve cikkeink ellen kifogást emelők, hogy olyan beadványokkal éltek, melyeket nem csak elutasítottak, három esetben, hanem megteremtették a jogalapot arra, hogy maga a választási iroda is vizsgálatot kérjen Murvainé hamis érettségije miatt. A rendőrség azt írja, hogy elévült az eset. Mellékelem a teljes levelet, melyet ma kaptam kézhez. Ennek ellenére nem kéne Murvainénak, és a hamis érettségijét takargató hazug erőknek hátradőlniük, ugyanis Murvainé tovább perelhető. Akár sok millió forintra is.

Ha a munkáltató megteszi, hogy feljelenti őt, a bizonyító erejű rendőrségi levélnek birtokában, mely szerint a papírok hamisak, Murvainénak évekre visszamenően kell visszafizetnie a jogtalanul felvett fizetését. Ugyanis érettségi hiányában azokat a pozíciókat be sem tölthette volna, melyekben dolgozott. Remélem, a munkáltató megteszi a kellő jogi lépéseket, és visszakéri a Murvainé részére jogtalanul kifizetett összeget. Amennyiben viszont nem indítanak polgári pert, és nem kérik vissza az összeget a nyilvánvaló és bizonyított károkozás kapcsán, felmerülhet az intézményfenntartó hanyag kezelése.

Így állunk Murvainéval. Hazudtak. Önöknek, nekem, a hatóságoknak, mindenkinek. Azok közül, akik ezt megtették, most többen is képviselőként a testületben ülnek. Valóban ezt akarta Abony? Murvainé nem került be a képviselő testületbe. Abony inkább nekem és a MiAbonyunknak hitt. Jól tették! Köszönjük!

Várom a szintén hazug kommenteket is, Murvainé hívei részéről…..

LŐVE

 

IDE kattintva elérhető egy cikk minderről

Politika:
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Nagy dolog

foltvarró -

2015.05.11. 00:44:17

lett volna, ha a választásnál labdába rúghatott volna, de így szerintem értelmetlen.

 

Csak űgy mellesleg... el sem tudjátok képzelni milyen sok - még ma is haszonélvező - élvez doktori diplomával járó állása után (már) nyugdíjat?

 

Egy porszem M.-né esete ahhoz a többszázezer egykori MSZMP-s haszonélvezőhöz képest, akik besúgói lehettek az akkori rendszernek - megfigyelők és jelentők - és az a kb. 800 000 MSZMP-s párttag akik "csak úgy" felülről kaptak kedvezményt munkásőr bajtársaikkal együtt... idő előtt tudtak valamiről (áremelkedésekről, esetleg előnyben részesültek lakáskiutalásoknál stb.).

800 000 MSZMP-s párttag a 10 milliós lakosságból csecsemőtől - aggastyánig! - ez egy (ma) szomorú tény... magyar ember akkor így kereste a boldogulást?

 

Mi ez az egyszeri eset ahhoz képest? 

A jogtalanságot szerintem messzebb kell keresni. Annál a többszázezer gazembernél, akit említettem!   

 

Van aki talán tükörbe is nézhet?

murvainé éretségi bizonyitványának csalásáról

dr bubó -

2015.05.09. 10:43:24

Csak annyit szeretnék hozzászólni az egészhez, hogy ezt a hazug asszonyt meg kell büntetni  mivelh hazudott és csalt. A foglalkozásától azonnal eltiltani és a jogtalanul felszedett pénzt vissza f   ezettetni vele. 


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok