Mi Abonyunk - Ki az a Magyar Gábor? I. rész - Majd a kampányfőnök, GG megmondja
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.10.02. 12:53

 

Farkasokkal álmodó, több száz hektáron gazdálkodó, 1500 paceinst ellátó háziorvos, Tahitótfalun és Papadimitriu Athina férje- Legalábbis 2006-ben ő volt Dr. Magyar Gábor. A cikk az azóta jogutód nélkül megszűnt Abonyi Noteszben, Gedei Gábor, jelenlegi Fidesz- KDNP-s kampányfőnök újságjában jelent meg, a mostani abonyi polgármester jelöltről. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, változott családi állapota, és nyilvánvalóan még nagyon sok minden, ami addig vezetett, hogy szülővárosában keresse boldogulását. Az egykor cikk nagyon sok érdekes információt, momentumot tartalmaz, érdemes hát figyelmesen végigolvasni azt.

 

 

Korábbi egyik szavazásunkkor volt egy ilyen válaszlehetőség is: Ki az a Dr. Magyar Gábor? Hát, most megtudhatják, a jelenlegi kampányfőnök tollából. Ennek a cikknek lesz még folytatása, és persze, közkívánatra azt is megmutatjuk majd, hogy ki az a Romhányiné Dr. Balogh Edit.

Politika:
 10 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
"Hatalmas, jól megtermett ""gyönyörű ember""!

kotivi -

2014.10.05. 09:07:19

Hínye a nemjóját! Megpróbálok nőként nézni e nagydarab emberre, de sehogyan sem érzem az idézett szöveg érdemi tartalmát.

Porszem vagy kiskegyem, mint én is...

Magyarabb -

2014.10.04. 21:01:19

A párom amikor hazaértem nevetve fogadott. Egyébként Ő is állástalan és délután a Jobbik rendezvényére benézett. Reménykedik, hátha valamelyik polgármesterjelölt hihető munkalehetőséget fog ígérni. Nekem munka után nem nagyon volt kedvem nevetgélni, ugyanis szombaton dolgozni nem nagy öröm. Szóval megkérdeztem tőle a szokatlan öröme okát. Alig bírta elmondani, hogy Ő is találkozott Magyar Gáborral. Az "Erőszakos Romantika" koncerten. Azután a térdét verve nevezett és kérdezte tőlem, hogy "ÉRTED? ANYA? ÉRTED?" Erőszakos Romantika koncerten volt az Athina volt férje. Fáradt voltam és vagyok, de a fekete humor kapcsán elmosolyodtam én is. Most már tudom, hogy Romantikus Erőszak az együttes neve, de mindenesetre elgondolkoztatott, hogy mit kereshetett - remélhetőlen nem a - leendő polgármesterünk egy nagyon jobbos rendezvényen. Hiányoznak reménybeli szavazatok? Kell akár a nagyon jobb oldali szavazók szimpátiája is? Ha jól tudom felesleges ácsingózni, ugyanis a JOBBIK polgármesterjelöltje masszívan tartja magát. Jó kiállású jelöltek körében és az országos alelnökkel a "jobbján" pózolt a téren, lehetséges munkahelye ajtajában. A párom szerint csak a haverjai körében pózolt és fényképezkedett a "félisten". Laci még sohasem látta és azt mondta, hogy egy nagyhajú, nagydarab, aki mint Mátyás Király legalább egy fejjel kimagasodott a tömegből. De, csak mint és csak a termete miatt! Senkivel sem ereszkedett le a nézelődők közül, talán félt, hogy "lekapják" egy jobbossal...

Szebb jövőt Magyar Gábor Önnek is... Csak ne politikusként Abonyban!

         

majdnem dicsőség ért....

kiskegyem -

2014.10.04. 20:03:01

mert találkoztam Magyar Gábor úrral! És majdnem bűszke abonyi állampolgárnak éreztem magam! Mondom: majdnem! Mert én a kis pont a kicsike főiskolai végzettségemmel az abonyi művelődési házban szervezett munkaközvetítő cégnél voltam teszt kitöltésén, hátha felvesznek dolgozni ceglédre segédmunkásnak. Nagyon jó lenne, ha végre nem kellene folyton azon gondolkodni, hogy van-e kenyérre valóm, mert akkor süthetek esetleg bundáskenyeret a gyerekeknek, de akkor meg a számomra kuriózumnak számító tojás nincs otthon. Szóval ha nem is az éhínség, de a szegénység szele fujdogál a szobánkban. És amikor végezvén a tesztírással  kiléptem az ajtón, megláttam teljes nagyságában Magyar Gábort! Hatalmas, jól megtermett gyönyörű ember, sok-sok férfi vendéggel sétált be és én mint egy kis hangyaNő félrehúzodtam, hogy beengedjem az Úrakat, hiszen úgysem vettek észre, mert én csak egy abonyi polgár, egy abonyi állástalan Nő vagyok.....

Magyar Gábor nem lesz polgármestere Abonynak!

Jurta Gyurka -

2014.10.03. 08:53:40

Jövő héten vasárnap biztosan nem! Hallgasson inkább azokra a kommentelőkre akik a javát akarják. Még itt is. Az úrnak még él a praxisa és a rendelése az ottani városi honlap szerint. Még van választása. Menjen vissza tisztességgel gyógyítani oda, itt meg folytassa az eddig is elismert hagyományőrző tevékenységét. A Magyarabb véleményét maximálisan osztom. Úgy látom a like-ok alapján, mint az olvasók többsége. Használja ki az időt, a következő öt évet. Hasson, alkosson, gyarapítson Abonyban. Dolgozzon meg az emberek bizalmáért. Úgy legközelebb verhetetlen lesz. Ma, gyenge próbálkozás ez a mögötte álló érdekcsoport markáns támogatása ellenére is!     

veroniq

ősabonyi -

2014.10.03. 08:03:39

Hirdetni az igét, osztani az észt szokás a magyar mondások szerint. Magyar Gábor jó polgármestere lesz Abonynak, néhányan meg majd nem szeretik. EDttől még nem dől össze a világ. Romhányiné Érdről pályázta meg a polgármesteri széket, az valahogy akkor az itt kommentelőknek nem szúrt szemet: Ma sem? De Magyar Gábornál igen? Magyar Gábor jó polgármestere lesz Abonynak, Romhányiné meg visszamegy gyógyítani. Ha.

Ha Pekingből Jönne!

gykiss57 -

2014.10.03. 05:07:36

Nekem még jobban tetszene, ha Pekingből jönne ide OSZTANI AZ IGÉT!

Gábor, Abonyban mikor "rendelne?"

Jurta Gyurka -

2014.10.02. 22:23:31

Dr. Magyar Gábor
2021 Tahitótfalu, Ifjúsági út 5.
Telefon: 06/26 387-122
Mobil: 06/30 921-6193
Rendelés
hétfő 8.00-11.00
kedd 13.00-16.00
szerda 8.00-11.00
csütörtök 13.00-16.00
páratlan hét péntek 8.00-11.00
Adminisztrációs rendelés
Hétfő 11.00-12.00
kedd 16.00-18.00
szerda 11.00-12.00
csütörtök 16.00 -17.00
Ügyelet:
Tahitótfalu, Visegrádi u. 12.
Telefon: 06/26 387-030
Munkanapokon 17.00-07.00
Munkaszüneti napokon folyamatosan

Na, hogy is állunk most FIDESZ-KDNP??

Jurta Gyurka -

2014.10.02. 22:12:14

Kedves Mindenki! 

 

Örömmel tölt el, hogy négy évente kis városunk közélete felpezsdül. Az már nem annyira, hogy elsősorban a pozícióhajhászás hevében, mocskolódások miatt. Mielőtt az a vád érne, hogy valamelyik oldal, netán ennek az újságnak a "bértollnoka" vagyok, szeretném előrebocsátani, hogy nem és semmi érdek sem fűz valamelyik oldalhoz, ugyanis mint ahogy a felhozatal miatt eddig sem, ezután sem kívánok részt venni a szavazásban. Azt gondolom, hogy azért még véleményem lehet. Az eddig felszínre került információk késztettek arra, vidéken dolgozó és évtizedek óta Abonyban lakó értelmiségiként (villamosmérnök-tanár) valamiféle elemző vélemény-nyilvánítással segítsek eligazodni a dolgok sűrűjében azoknak, akik csak a részt látják, az egészet nem.

 

A történet 2006-ban indult, amikor egy helyi vállalkozó hathatós segítségével és az akkori polgármester holdudvarának puccs-szerű közreműködésével a jelenlegi polgármestert Abony lakossága megválasztotta.

 

Az új - e feladatra Abonyba visszaköltöző - polgármester tette a dolgát és talán kicsit naívan hitt egykori segítőinek becsületességében. Az első ciklus végéig azonban olyannyira megromlott kapcsolatuk - a segítők jelentősen kibővült elvárásai miatt -, hogy a polgármester ellen indítottak egy szintén vidékről "visszaimportált" másik orvost. Nagy elánnal és sok-sok pénzzel támogatott kampányban viszont a helyi stabil választókkal jelentősen megerősödött firts lady, kis csalfintasággal, de komoly vereséget okozott orvoskollégájának. Mi is volt ez a kis csalafintaság? Ráindított ellenfelére egy akkori Fidesz-támogatott bizottsági elnököt, több ciklust nyert körzeti képviselőt. A 900 körüli szavazat elhappolásával, a székdöntögető jelölt esélye nullává vált.  Igaz, listán bejutott - hiszen listavezető volt, mint jelenleg - de a KDNP választási csoportra locsolt tízmilliók kidobott pénzzé váltak, hisz komoly tényezőt nem képezett az egyetlen bejutott körzeti jelölttel együtt sem. A négy évet hiába töltötte a testületben, a pozíció megerősítésére irányuló komoly törekvések - pl.  effektív, és látványosan eredményes képviselői kezdeményezések, kapcsolatrendszer építése, a választói kör aktivizálási lehetőségeinek feltárása stb. - hiánya miatt nem sikerült megerősödnie. Maradt a másik választási lehetőség, azaz az országos pártszövetségben rejlő tartalékok kiaknázása. A helyi Fidesszel fennálló és harmonikusnak a legjobb jóindulattal sem nevezhető kapcsolat, nem tette lehetővé a mindkét fél által elfogadható választási egyezség létrejöttét, ezért kis ráhatással "felülről" kértek segítséget a kormánypárttól, melynek következtében a közös lista egy manifesztálódott ultimátum lett. Humánusan meghagyva azért a megalázott helyi alapszervezeti elnök és néhány bizalmasának az indulási lehetőséget. Érthetően, meg nem is, az alapszervezeti elnök valamely késztetésnek köszönhetően nem harcolt a saját csapata listájáért, ezért jószerivel az eddig szívvel-lélekkel dolgozó - tavasszal is bizonyított - egységes aktivista-hálózatát a helyi Fidesz gyakorlatilag elveszítette. Pedig, a régi-új polgármester-jelölt szándéka pontosan ennek a hálózatnak a megmozgatása volt a felsőbb utasítással kierőszakolt együttműködés keretében.

Úgy tűnik ez nem sikerült. Sorra fordulnak el a korábbi aktivisták az alapszervezet aktív és jelölt tagjaitól. Nem hogy nem fognak mozgósítani, hanem jószerivel el se fognak menni szavazni. Nem úgy a regnáló polgármester 2010-ig felépített biztos szavazóbázisa. Ők biztosan ott lesznek, mert a polgármester teljesítette ígéretét. Munkát és lehetőséget kaptak tőle. Talán, ennek a nagyszámú, kisebbségit is magába foglaló szavazóbázisnak már az sem számít, hogy a polgármesterük meggondolatlanul hitt a baloldali összefogás hamis ígéreteinek. Számít viszont ellenlábasának a fentieken túl az, hogy egy olyan csapatot állított össze 100 kilométerre lévő lakóhelyéről, melynek tagjai - élükön a kampányfőnökkel - hibát , hibára halmoznak. Finoman fogalmazva. Ráadásul olyan előélettel, múlttal terheltek, mely csak a tavaly ideköltözött választó számára cáfolható ill.finomítható érdemben.

Nem szeretnék törvénysértő módon fogalmazni, de csak amit itt olvastam az oldalon, számomra elég ahhoz, hogy a körzetemben (1.) már ne a jelölt-hölgyet válasszam. Megnéztem a facebook adatlapját és az egyik fényképen tényleg ott nyalja egy tetovált nyakú figura az arcát. Ő akar engem képviselni? Talán, egyetlen mentsége a fiatal kora, mely egyben hátránya is, akár azzal együtt is, hogy sok év alatt jogi diplomát szerzett, igaz csak közepes eredménnyel.  Ahogy, a professzorom mondta annak idején, "kettessel is műtenek agyat kolléga", vagyis az utóbbi körülménynek talán nincs is akkora jelentősége, no, de mégis...  

A 2. számú körzet jelöltje, aki most nyilvánvalóan a kormánypártok "népszerűségét" meglovagolva akar bejutni, sok év alatt sem tudta eldönteni, hogy független képviselőként, vagy párttagként keresse a választók szimpátiáját. 2006-ban még függetlenként indul, amikor a mostani kampánya szerint már 6 éve Fidesz tag volt.

 

A 3.számú körzet bizonyítvány-hamisító jelöltje és az őt körüllengő kisvárosi pletykák az újszászi és a közelmúltban számára megszűnt munkahelyén, valamint gyermeke iskolájában SZMK körben történt visszaélésekről, már régen meghatározta számára a helyes utat a visszalépés irányába. Az egykori népszerű nótára hajazva, ahol a "gyár nem engedi a lelkedet", nyilvánvaló, hogy visszalépése nyilvános beismerését jelentené a szlogen életképtelenségének, azaz a "Bízzon a Fideszben!" szerkesztett mondat hiteltelenségét.

 

Folytatva a "KDNP"-jelöltek sorát, a 4. sz. körzet jelöltje is megjárta már "Tolnát és Baranyát". KISZ-titkárként nem sok rajongót szerzett magának akkoriban, amikor ez még valamiféle hatalmat jelentett a tisztség betöltőinek. Az idősebb abonyiak estéket tudnának mesélni áldásos párt-tevékenységéről. Hazudnék, ha verbális képességeit alulértékelném és úgy tűnik,hogy a körzetében ha nem érdeklik a választókat az elmúlt években is folytatott pártállásbeli csapongásai a hatalom környezetében, akkor a legesélyesebb jelöltté válhat. Jobb híján...

 

Az 5. körzet örökös visszatérője, ma még külsős bizottsági tag hűsége sem volt elegendő a "vezérének" ezért kimaradt az előző ciklusban a testületből. Sajnos, a jelöltjeit magára hagyó alapszervezeti elnök egyik embereként nyilván ő is az alku része volt a KDNP listán, erős jelöltként egy függetlenként iduló (korábban Fideszes) vendéglátóssal szemben. 

 

A 6. körzetben induló jelölt esélyeit inkább nem latolgatnám, hiszen az ott eddig mindig megalázó győzelmet arató független képviselővel szemben, borzasztó kevés lesz az idős politikus-jelölt esélye. Az Ő múltjából az ökormányzati bérlakásból való szükségszerű kiköltözéssel való masszív szembenállás említhető. Történt ugyanis, hogy megszűnt az önkormányzati foglalkoztatása kapcsán a jogosultsága is erre a bérlakásra. A polgármesteri felszólítás sem jár hosszú ideig eredménnyel. Azt hiszem nem túl erkölcsös magatartásról tett tanúbizonyságot a keresztény-szellemű párt jelöltjeként...

 

A 7. számú körzet hányavetett sorsú jelöltje emberileg és szakmailag is az oktatási területen tudott eddig a leginkább érvényesülni. Családi tragédiájuk valószínűsített oka, szükségszerűen köti személyét a pártszövetség választási finanszírozójához, kampányirodájuk tulajdonosához. A körzet jelenlegi Fidesz, de függetlenként induló jelöltjének munkássága, kétségtelenné teszi győzelmét, a lejáratására indított törekvések ellenére is.

 

A 8. választókörzet korábbi stabilitása az ott képviselősködő alapszervezeti elnök KDNP ultimátummal szemben tanúsított gyönge ellenállása miatt, remegni látszik. Ha sokat járja állatorvosként is a körzetét talán tud annyi választót mozgósítani, hogy pár szavazattal megveri a népszerűbbnek tűnő nyugdíjas művelődi ház igazgatót.

 

A "kampányfőnök-KDNP-alelnök" a 2006-os győztes polgármester-jelölt aktuális kampányfőnöke, gyakorlatilag ugyanannak az érdekkörnek az alkalmazásában dolgozik, egykori leendő polgármestere ellen. Akkor az MSZP támogatott jelenlegi polgármester mellett kampányolt, nem is véletlen hisz 2002-ben még Jászberényben indult MSZP színekben képviselő-jelöltként. Ma vezető KDNP-tag és reménybeli jobb keze kultúrális és sajtó területen a polgármesteraspiránsnak.

 

Talán, lehettem volna aprólékosabb és pontosabb is, de mint látható és talán érthető is, hogy sokan miért nem fogják voksukat a kormánypárti szövetség jelöltjeire tenni. Önmaguk miatt fog nyilvánvalóan erősödni ellenfeleik, a helyi JOBBIK, a Városunk F.Egyesület és a függetlenek tábora.

Nem tartom kizártnak, sőt egyenesen logikus, hogy összezárjanak a pártszövetség előtt, megakadályozva olyan erők érvényesülését Abonyban, melyek bizonyos érdekkörök szolgáltatási szektorban és a helyi ingatlanpiacon eddig is tapasztalt aktivitását segítenék elő.

 

Én ezt látom az abonyi politikai játszmából eddig és őszintén remélem,hogy segíthettem a tájékozatlanoknak és a bizonytalanoknak a lelkiismeretes, átgondolt választási döntés meghozatalában.

 

Ha nem lenne kétértelmű a kifejezés, azt mondanám, hogy "Hajrá Abony!", vagy "Győzzön a jobbik!". Nem teszem, csak annyit kívánok, hogy aki elmegy szavazni felelősségteljesen tegye azt és lásson a lapok mögé is egy kicsit... 

 

 

     

 

  

         

 

 

 

           

 

szponzorációjával  

  

HO

BORS -

2014.10.02. 17:46:56

HO HO horgász a pácban!

 

Csapkodnak a hullámok?

Van az a pénz akinek ez megéri?

 

Miért Dr. Magyar Gábor?

Magyarabb -

2014.10.02. 14:03:41

Évek óta, pontosabban négy évvel ezőlőtt merült fel bennem először a kérdés, hogy miért adja fel, még pontosabban adná fel Magyar Gábor azt amit felépített évtizedek megfeszített munkájával, egy alig jövedelmező, ráadásul folyamatosan célkeresztben lévő bizonytalan állásért? Mi, vagy ki kényszeríti arra, hogy támadásoknak tegye ki magát az elismerések helyett, melyeket az ősi magyarság kutatásáért, a régi hagyományok ápolásáért és nem utolsó sorban áldozatos orvosi munkájért a betegeitől kapott? Még ha a pénz csak "egy doboz papír" is a számára, a polgármesteri 400 ezer körüli illetmény messze alatta van az 1500 páciensért járó és más címen megszerezhető orvosi juttatásoknak. A birtok is csak-csak hoz, vagy hozott valamicskét. Abonyban ráadásul lakást is kell bérelnie, mint azt 2010-ben a Köztársaság u. 1. szám alatti házzal kapcsolatban tapasztaltuk. Persze, kaphat szolgálati lakást is. Sőt, az is lehet, hogy az unokatestvére ismét segít, mint 2010-ben, de most az általa korábban megvásárolt JANÓ területén lévő lakásba költözhet Gábor, ahol a választási csoportjuk másik ideológusa is lakott átmenetileg.

Kell ez Önnek Doktor Úr?

Nőként, kissé félve teszek fel Önnek ilyen ironikus költői kérdéseket, bár tudható, hogy Athina bizonyára túlzott, amikor egy bulvárszagú könyvet írt (íratott) az Önök kapcsolatáról.

Nyugtasson meg! Ugye alaptalanok a félelmeim?

 

Ön egy intelligens ember a választási kampányát segítők szerint.

Miért veszi magát körbe olyan emberekkel, akik képtelenek az Ön üzenetét eljuttatni a lakossághoz? Akik, olyan gyenge képességekkel rendelkeznek, hogy az Ön és Önök igazát sem képesek megvédeni, hiszen egy hivatalos beadvány megírása is komoly kihívást jelent a számukra...

Olyan emberekkel, akik közül egy már biztosan hamis érettségi bizonyítvánnyal igazolta munkáltatói felé középfokú végzettségét, egy (vagy több) jobb, jövedelmezőbb munkakör betöltéséhez. Akinek nevéhez sok munkahelyen botrányok, visszaélések kapcsolódnak. Jelenleg már egy vagyon elleni cselekménnyel kapcsoltos élő rendőrségi feljelentés figurája. 

Olyan emberekkel, akik közül egy biztosan botrányos, képviselőhöz méltatlan profilképpel rendelkezik a legnagyobb közösségi portálon. Egy tetovált nyakú férfi kinyújtott nyelvvel nyalja a fiatal képviselőjelölt hölgy nyakát... Aki nem mellesleg jogász.

Velük akar nyerni Gábor? Kezdem azt hinni, hogy esze ágában sincs. Hisz egy ilyen csapattal eleve kudarcra van ítélve az egyébként is erőtlen kísérlete a polgármesteri szék megszerzésére. 

Jut eszembe... Volt Önnek négy éve arra, hogy elhitesse a választókkal, hogy Ön jobb polgármester lenne, mint a jelenlegi. Voltak kezdeményezései is, melyek közül a legemlékezetesebb a strand-projekt felvállalása, azaz egy megvalósítási projekt elkészítése. Mire jutott ezzel Gábor? A másik kedvenc témája a közbiztonság volt. Hány előterjesztést és milyen eredménnyel készített el ebben a témakörben? Összességében mivel tudta (a termetén kívül) felhívni a választók figyelmét arra, hogy többre érdemes egy képviselői helynél a testületben?

Szerintem elpocsékolta a drága idejét. Már amikor ott volt, ahol a képviselőknek általában lennie kell. Ugye nem volt többet az elmúlt 4 évben Abonyban a választók között, mint a birtokán, vagy a rendelőjében? Ami, persze természetes. Mindenkinek fontosabb a családja és a megélhetése, mint hamis politikai álmok hasztalan kergetése.

Higgyen nekem! Ne politizáljon Abonyban! Jöjjön gazdálkodjon és adjon munkahelyeket az embereknek! Tegye ezt az unokatestvére kihasználatlan birtokán és a család, meg az abonyiak is ujjongani fognak! Talán, öt év kitartó munkája után tényleg önmagáért fogják megválasztani polgármesternek. Azt az embert, aki sokat tett abonyért, az abonyiakért.  

Sajnos, úgy érzem,hogy másként fog tenni. Erőből, környezete unszolására, cipelve a választási csoport valamennyi Ön által is felismert gyengeségét, toszogatják kitört kerekű választási szénásszekerüket a fényévnyi távolságban lévő cél, a választási győzelem felé. Persze idővel, ha kihullanak a rossznál kicsit jobbak, nyílhat lehetőség. De, ez nem 10 nap múlva lesz!

Ébredjen fel Gábor az álomvilágból és tudjon nemet mondani. A megalázóan csúfos választási vereség előtt. Emelt fővel távozhat és foghat bele nemesebb feladatokba akár itt Abonyban is. Ez nem meghátrálás, hanem ésszerű felvállalása lenne a csipetnyire zsugorodott győzelmi esély elvesztésének.

Ha vége ennek a kutyakomédiának, keresni fogom Önt és be fogja látni, hogy nem "bolond lyukból" fújt a szél.

Én vagyok aki vagyok, Ön pedig marad a szememben aki volt. Egy talpig ember, aki naívan beadta a derekát egy kezdetektől halálraítélt feladatra. Nehéz lesz a kudarccal szembenézni, s mosolyogva mondani, hogy most sajnos nem sikerült...

Pedig, még mindig választhat! Ön dönt...   

      

          


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok