Mi Abonyunk - Parti Mihály alpolgármester függetlenként indul
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.08.27. 12:55

Parti Mihály, Abony város alpolgármestere független színekben indul az őszi önkormányzati választásokon, eddigi megszokott körzetében. – mondta el lapunknak. Az előző két ciklusban a FIDESZ logoja alatt nyerte meg a választásokat, meggyőző fölénnyel. Most a FIDESZ- KDNP pártszövetség nem őt választotta jelöltjéül. Parti Mihály érez még magában elég erőt, elszántságot és tettrekészséget ahhoz, hogy ismét tagja lehessen Abony város képviselő testületének. Őt a pártnév nem kötelezi, hiszen bár Fidesz támogatással jutott be a testületbe, nem tagja egyetlen egy pártnak sem.

2010-ben a választásokkor az alábbi eredmények születtek. Most is indul Dévainé Kazinczy Sára, ezúttal Fidesz - KDNP színekben. Akkor Parti Mihály a szavazatoknak majdnem 54 %-át szerezte meg a körzetben.

 

1 Dévainé Kazinczy Sára KDNP 232 szavazat 32,72 %
2 Habony Józsefné MSZP 64 szavazat 9,03 %
3 Jágri Istvánné Városunk Fejlődéséért Egyesület 31 szavazat 4,37 %
4 Parti Mihály FIDESZ 382 szavazat 53,88 %


2006-ban az alábbi eredmények születtek Parti Mihály választókerületében:

1 Csányi Tibor MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT 87 szavazat 15,00 %
2 Csontos Ildikó Városunk FejlődéséértEgyesület 85 szavazat 14,66 %
3 Földi Péter PestMegyei Térségek Egyesülete 1 szavazat 0,17 %
4 Parti Mihály FIDESZ
KISGAZDA POLGÁRI EGYESÜLETE 320 szavazat 55,17 %
5 Raffael János FÜGGETLEN 2 szavazat 0,34 %
6 Retkes Mária Abonyi Tiszta Udvar Rendes Ház 51 szavazat 8,79 %
7 Dr. Soós Ferenc ÉLŐLÁNC MAGYARORSZÁGÉRT 34 szavazat 5,86 %

Mostanra erőteljesen átrajzolódtak már a választási erőviszonyok, azonban Parti Mihály alpolgármesterként nagy népszerűségnek örvend, mert személyesen járt közben a lakosság ügyes- bajos ügyeinek intézésében. Érdekes csaták várhatók tehát ebben a körzetben.

LŐVE
 

Politika:
Abony   
 17 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Miért is indul képviselőnek?

Anna2 -

2014.09.03. 16:11:55

Látom megosztotta  a közvéleményt Misi bácsi. Nem szoktam kommentálni a megjelenő cikkeket , nem kenyerem a kritika .Elgondolkodtam azon hogy tényleg mit is tett Abonyért? Vannak a hozzászólók között akik az útépítést is az ő érdemének tulajdonították. Minden települési képviselő harcolt azért, hogy a saját kőrzetében is minél több utca kapjon szilárd burkolatot! A város költségvetéséből mindezt megvalósítani nem különösebb érdem.  Misi bácsi tette a dolgát választott képviselőként. Meghallgatta a panaszokat, tolmácsolta több kevesebb sikerrel a képviselő-testület felé. Ezen kívül nem tudnék különösebb tettről. Ettől függetlenül minden abonyi állampolgárnak szíve joga települési képviselőként indulni!  A motiváció a fontos,hogy miért akar képviselő lenni? A hatalomért , a megélhetésért, vagy tényleg a tenniakarás vezérli ? Kívánom Misi bácsinak és a többi jelöltnek is,hogy városunk élhetőbbé és jobbá tétele vezérelje indulását, és ezen munkálkodjon akkor is ha esetleg a választásokon nem szerepel sikerrel!

vélemény érzelmek nélkül

picurpicurka -

2014.09.01. 09:03:42

Kedves P.M!

Kérem, ne veszítse el a fejét. Azt is kérem, hogy tartsa meg józanságát, és tisztelje meg a másik embert korrekt véleményével. Ha észrevette, én Önt nem tegeztem le, kérem, hogy Ön se tegezzen. Sajnálom, ha a tükor a hibás. 

Ja és a kérdésemet nem válaszolta meg. Miért ácsingózik az, aki úgy gondolja, jobban tud ellátni egy szolgálatot? Ön miért értékeli ilyen alacsonyra vetélytársait?

Állj!

P.M. -

2014.09.01. 08:53:34

Én tényt közöltem. A vallomás helye számomra a gyóntatószék, ha tudod miről beszélek. Azt,hogy a vállalt feladatot gőggel, hatalomal, vagy alázattal szolgálva végeztem, majd a bölcs választók eldöntik. Neked ebből annyi jut, hogy sárdobálással befolyásolod, mint ahogy nondottad neked ez a szakmád, amit jól csinálsz.

hatalomban

picurpicurka -

2014.08.31. 21:20:26

Tehát: 

1. A vallomás szerint P.M. a hatalomba azért került, mert felkérték. Mert ugye azt nem vitathatja senki, hogy hatalomban van, hiszen leírta, hogy erre "ácsingóznak" mások.

2. Ha más hatalomba szeretne kerülni, az meg "ácsingózás". 

következtetés: P.M azért van hatalomban, mert megkértek, ő nem ácsingózott. De kérdezem én: Mást nem kérhettek meg? Másról nem gondolhatják, hogy alkalmas? Másról nem gondolhatják, hogy jobb, mint P.M, mert már más időket élünk? Más miért feltétlenül "ácsingózik"? Ez, amit p.m leírt, tipikusan a hatalomban lévők reakciója. 

A legnagyobb problémám az ezzel az egésszel, hogy hatalomról beszél. Nem. Kedves P.M., ez SZOLGÁLAT! 

Ha valaki hatalomként éli meg ezeket a pozíciókat, az nagy probléma. Ha valaki hatalomként éli meg, akkor egyedül irányít, és kukorékol, mint a kakas a szemétdombon. Remélem az ilyen elképzeléseket és az ilyen embereket a többség nem fogja támogatni. 

Ki a Napraforgó?

P.M. -

2014.08.31. 20:10:39

Ki kit támogat, hogyan és mikor? Az újkori demokrácia kezdetén megkeresett a MIÉP helyi elnöke, hogy bevállalnám e a körzet képviselőjelöltségét. A politikával annyit sem foglalkoztam mint az átlag ember. A pártról annyit tudtam, hogy nem baloldali talán inkább erősen jobboldali szerveződés. Mivel identitásom keresztény polgári kötődés, hát teljesen zöldfülűen bevállaltam. A helyzetbe kerüléshez egyetlen lépést nem tettem. Már az eredményre sem emlékszem. Utána hosszú szünet. Sok egyszerű emberrel voltam kapcsolatban, és 2006 év elején már többen felvetették a képviselői kérdését. Eleinte a gondolatát is elhessegettem, de sokasodott azon állampolgárok száma akik erre biztattak. Végül megszületett az elhatározás. Teljesen függetlenként gondoltam, tapasztalat nélkül. A szándékom eljutott a FIDESZ vezetéshez, akik habozás nélkül megkerestek és meg- állapodunk, ha bevállaljuk egymást nem indítanak mást a körzetbe. Közben leülepedett a politikai világnézetem, ami a FIDESZ polgári szövetséghez állt legközelebb. Tagja soha nem lettem egyetlen szervezetnek sem, még a pártállam sem tudott megtörni. Tehát sehova nem mentem kuncsorogni. A munkát mindig példásan elvégeztem. Azért, hogy a polgári kormány másodszor is 2/3 eredményt ért el az én kemény önzetlen munkám is benne volt, ha úgy tetszik önzetlenül támogattam a helyi FIDESZ-t. Kérdezem a most hatalomra ácsingózók ebből a feladatból mekkora részt vállaltak? Az arány kb. egy bolha egy ló. Kisgyermekkori mondóka jut eszembe. Ez elment vadászni,ez meglőtte, ez hazavitte, ez megfőzte, „icurka picurka” mind megette. Ennyit az én függetlenségemről.

A téma érdekes és.

TATU -

2014.08.28. 13:54:44

Figyelemre méltó mivel Misi bá közszereplő és mindenki jól ismeri,ráadásúl Veronika is tiszteletre méltó,ha nam lenne nem olvasgathatnátok és írkálhatnátok az oldalon.Itt nagyon sok jó ember csak a véleményét osztja meg,nem sértegetve másokat.

hmmm, érdekes

veroniq -

2014.08.28. 09:28:59

Kedves Toni! Megkérnélek, hogy a személyeskedő jellegű, gusztustalan hozzászólásaidat méltóztasd mellőzni. Bárkinek is szántad azokat! Misi bácsit nem kritizálta senki sem a cikkben! Ha még egy ilyen jellegű megnyilvánulásod sikeredik, kitiltalak.

Csak egy objektív, tényszerű írást tettem közzé, adatokkal.

 

Tekintettel arra, hogy a megjelenés óta a cikket 897-en olvasták, nem igaz az sem, hogy a téma nem érdekel senkit sem. Éppen ellenkezőleg.

Üdv: Veronika

LÖVE

toni -

2014.08.28. 08:53:21

Misi bácsi sokat tet Abonyért.Te mit tudsz felmutatni.!!

LÖVE

toni -

2014.08.28. 08:47:49

Először magadat kritizáld!!Mert a kinézeted sem mindennapi!!!

LŐVE

picurpicurka -

2014.08.28. 07:39:02

Veronika, javaslom, hogy olyan témákat vessen fel, amihez jönnek a hozzászólások, amik sok embert érdekelnek, úgy lehet egymás véleményét alakítani. Úgy látszik Misi bácsi már nem érdekel senkit. 

Napraforgónak

nagyzs -

2014.08.27. 23:08:13

1. Te kritizálod Partit, közben alapvető önkormányzati finanszírozási fogalmakkal sem vagy tisztában. Nem csodálkozom, hogy Magyar csapatának dolgozol.

2. Figyelmedbe ajánlom, hogy Balogh Edit FIDESZ kormány ideje alatt is tudta fejleszteni a várost.

3. Mit jelent az a mondatod, hogy a politika erről is szól minden társadalomban a világban? És szerinted, hogy működnek az egy párt rendszerek a világban?

gondolkodjunk

picurpicurka -

2014.08.27. 22:11:52

azon esetleg elgondolkodott-e már valaki, hogy  miért nem indítja őt a Fidesz? És Ő személy szerint elgondolkodott-e ezen? 

Egyet is értek meg nem is...

eszemiszom -

2014.08.27. 20:38:53

Igazad van abban, hogy csurran-cseppen mindenkinek (mert nem csak városoknak...) aki közel van a kincsesládához... De ez nem jelenti azt (szerencsére), hogy aki nincs ott az nem érhetne el semmit!

Gondolkodjunk....

napraforgo -

2014.08.27. 17:05:48

Kedves nagyzs, a fejkvóták minden önkormányzatnak járnak a törvények értelmében. A "más" források viszont köthetők a "hatalmon" lévő kormányokhoz a gyakorlat szerint. Ezt figyelmen kívül hagyni meggondolatlanság. Ezt a tényt városotok se tagadhatja le, amit a történések is bizonyítanak. A politika erről is szól minden társadalomban a világban.

Napraforgó

nagyzs -

2014.08.27. 16:15:56

Napraforgó erős tévedésben vagy a képviselőség mibenlétét illetően. Nem pártokat és eszméket kell egy helyi képviselni, hanem elsősorban a körzetében élők, illetve ezzel összhangban a város egészéét. Parti képviselő úr lehet, hogy nem a legképzettebb politikus, de becsületesen ellátta a körzet és a város képviseletét.

Mindegy melyik párt!

őslakos -

2014.08.27. 15:37:24

Szerintem az önkormányzati választáson nem a párthovatartozást kellene nézni, hanem hogy ki mit tett a választókért,értünk. Ő a kevesek egyike, akihez bármilyen közügyben fordulhattunk (út, járda.árok, Eon stb.), és ha tudott segített. Sajnos ülnek ott olyanok ( nem tudom miért), akiknekmég a hangját sem hallottuk, egyszerű szavazógépként nyomkodják a gombokat a " a pártvezér igénye szerint. 

Függetleként, függetlenül

napraforgo -

2014.08.27. 15:11:52

A hír értéke nem meglepő. A FIDESZ támogatásával indult korábban, majd alpolgármester lett, a FIDESZ frakció ellenszavazatával, egyedüli párosítással az országban bajnaista polgármester mellett. Állítólag korábban csurkáékkal is szimpatizált. Most mégis meggondolta magát, "függetelnként indul, oldalvízen evezgetve, gyors színváltoztatással. No koment....


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok