Mi Abonyunk - Gépkocsitűz Abonyban- Képekkel frissítve!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.07.15. 11:30

(MTI) - Lángra kapott egy személyautó szombat dél körül Abonyban, a tűz egy közeli melléképületre is átterjedt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.  Spitz Alexandra elmondta, hogy a Bolyai utcában lévő melléképület teljes terjedelemben égett, az oltással próbálkozó tulajdonos megsérült, a mentők kórházba szállították.

A tüzes hírek támogatója a Princess Spricc

A lángokat a ceglédi tűzoltók eloltották. Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint egy 57 éves férfit szállítottak az ügyeletes kórházba könnyebb égési sérülésekkel.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 10 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Gépkocsitűz Abonyban!

manka1965 -

2013.07.15. 12:12:29

Annyit szertenék hozzáfűzni az egészhez, hogy a Bólyai útról a vejem is részt vett a tűzoltásában. Huszár Sándornak hívják.

.

pica -

2013.07.13. 08:42:51

gratulálok, megint megy a sz@rkavarás....

+

bendyz -

2013.07.08. 00:02:10

Annyit pontosítanék, hogy nem tudom honnan indult a tűz de annyi biztos, hogy a garázs és a benne lévő autó teljesen kiégett. Nem kizárt a gondatlanság...ezen részleteket nem tudom.

...

bendyz -

2013.07.07. 23:52:54

A szomszéd idős néni a nagymamám. Az ő háza is veszélyben volt. Mire odaértünk kivitték a házból. A szomszédban lévő autó gyulladt ki, leégett a garázs és a mellette álló góré is. Teljesen. 2 vagy 3 tűzoltó autó volt a helyszínen. Volt egy mentő is és ebbe a szemem láttára ültették be a tulajdonost aki a mellkasán és a karján sérült meg. A mentősök elárulták, hogy nincs komolyabb sérülése de beszállítják, mert hólyagos a bőre néhány helyen. Hogy oltott vagy sem nem tudom de megégett. Maga a mentős mondta mikor mamámat megvizsgálta. Holnap csinálok képeket és küldöm. Ezúton szeretném megköszönni annak aki oltott és segített és nagymamámat kivitte a házból. Nem sok hiányzott, hogy a tűz a házára terjedjen. A szomszédok segítsége nélkül biztos sokkal nagyobb kár keletkezett volna. KÖSZÖNÖM Terék Szilvi.

képet:)

veroniq -

2013.07.07. 22:40:45

Ha lenne valaki olyan kedvs és küldene nekem képet a romokról, nagyon boldog lennék. 

Beletenném a Heti Hírek nyomtatott számába is, no meg persze az IGAZ történetet is. Ezzel illusztrálnám ott, a MiAbonyunk mellékletet.

Köszike előre is: Veronika

kérdezem a tüzet oltóktól!!!!

veroniq -

2013.07.07. 22:34:55

Köszönöm szépen a beszámolót, biztos látjátok, hogy kitettem külön cikkbe és újra írtam a Katasztrófavédelem szóvivőjének.

Kérdezném: MI VOLT AKKOR A TŰZ OKA?
Tényleg égett gépkocsi is????

Köszi előre is: Lőrinczy Veronika főszerkesztő

szerkesztoseg@miabonyunk.hu

30/9-670-313 

Hitelesebb

ellike51 -

2013.07.07. 20:26:02

nem lehet a tudósítás a tárgyban közreműködők tudósítása nélkül.

 

Köszönet és dicséret illeti Őket helytállásukért!

 

Kell ide MTI, szóvivő meg sajtófőnök?

néhány gondolat a tűzről...

Ferika -

2013.07.07. 19:53:08

A Bolyai uti tűz eset nem a valóságnak megfelelően került be a hírekbe.

- a tulajdonos nem sérült meg a tűzeset kapcsán nem is volt otthon. A tűzoltóságot többekkel együtt Kovács Ágnes és jómagam (Faragó Erika) értesítettük többszöri telefonálással. Addig is amig a tűzoltók kiérkeztek kb: 15 perc állampolgári kötelességünknek eleget téve mi Klapka utca beli lakók oltottuk, oly módon, hogy a kaput kinyitottam, és vödröket ragadtunk és az én csapomról horduk a vizet és próbáltuk tartani a "frontot," amig a hatóságok megérkeztek. Ezzel nem csak a szomszédom vagyonát mentettük, hanem a sajátunkat is, a veszély helyzet a legkevésbé sem volt csekély. A tűzeset helyszínének másik szomszédja illetve a házának tetejét is "nyaldosták" a lángok. Azt hiszem minden túlzás nélkül kijelenthetem akkor és ott csak rajtunk múlott, hogy a tűz nem terjedt át a másik lakóépületre is, melyben egy idős néni volt otthon egyedül. ( később a családja sietett a segítségére) Sajnos nem tudok mindenkit felsorolni név szerint akik a tűzoltásban részt vettek, csak néhány név:

Kovács Lászlóné, Borosné Marika, Bükkösi Ottó bácsi unokái  és sajnos a többiek nevét nem tudom, de megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindenkinek, mert a károsultnak és családjának ez ezidáig nem sikerült, ( nyilván a szája, vagy a nyelve sérült a tűzben) - és elmondjam az összefogás ilyen megnyilvánulása szívet melengető volt. Köszönöm szépen ismerős és ismeretlen segítők, szomszédok ismerősök!  Tisztelettel: Faragó Erika

 

hazugság?

veroniq -

2013.07.07. 13:46:02

Akkor a katasztrófavédelmi szóvivő és az MTI egy hazug közleményt tett közzé az esettel kapcsolatban! Köszi, Timi az igazságot.... Ha valóban ez az.

Ezek után már a tűzoltók híreinek sem lehet hinni????

Én teljesen kész vagyok..... 

Üdv: LŐVE

 

Tűz

timi199 -

2013.07.06. 22:02:07

Szép jó napot kívánok! Itt lakom a Klapka György utcában ahol ma délkörül a tűz kelettkezett, azzal a házzal átelembe! Nem értem, hogy milyen égési sérülései lehetnek a tulajdonosnak, mivel ő hozzá sem járult a tűz megfékezéséhez! Az utcabeliek és néhány idegen (nem utcabeli) próbálták fékezni a tüzet, hogy ne kapjon bele a környezetében lévő házakba, amíg a tűzoltók ki nem értek! A tűzoltókat is MI az utcabeliek hívtuk ki! Ahol az esett történt az a ház melletti portán bontották a házat és ők látták, hogy avart égetett a tulajdonos, de ő közben távozott otthonából az égő avart úgy hagyva, mire vissza érkezett már tovább terjedt a tűz a ház melléképületére!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok