Mi Abonyunk - Cegléden demonstrált a Jobbik, a Betyársereg és a többiek
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.04.20. 20:28

Ők is jobb közbiztonságot szeretnének, ezért felvonultak, demonstráltak. Sokan voltak a rendőrség munkatársai a szántásból nagy erőkkel figyelték őket. Olvasónk képeinek segítségével megmutatjuk Önöknek, hogy milyen is volt az április 20-án szombaton Cegléden megtartott demonstráció. 

 

Közbiztonság:
JOBBIK   
 36 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Vitathatatlan

ellike51 -

2013.04.27. 00:52:15

e cikkben ... a témától ,ár messze eltérő zöld bütykök sikere...

 

tényleg mesébe illő... és adtam még én is a szerencsétleneknek!

 

Talán nem ok nélküli a lap negatív olvasottsága sem.. az utolsó 24 órában a 26-os léc a csúcs?!

Ilyenre nem emlékszem?

 

Az üzifal sem ok nélkül haldoklik... ez így van jól? Kinek jó ez?

 

Szerintem azért jobban kellene vigyázni a beszólásokkal!

 

Jó éjt Mindenkinek!

mardel

matek -

2013.04.26. 19:12:42

  

Ajjaj...

Süllő -

2013.04.24. 11:03:35

Nah, eddig tartott a végleg távozás a hátsó fertály miatt... {#emotions_dlg.boss} Azt nem úgy híjják, hogy SEGG?

levél

Vircsi -

2013.04.23. 23:35:19

Köszönöm! OLvasom.

No szóval...

ellike51 -

2013.04.23. 23:18:27

... azt mondom, ha valaki hátsó fertájának csókolásra felkínálása itt e honlapon névre megcímezve elmehet, csak azért, mert ... írta, ez a valóban kritikus hozzászólás törlés nélkül simán elmehetett volna!

 

Csak úgy mellesleg... a kutyát sem érdekli - talán még Szabót sem - ki ez a nőszemély aki a párt szimpatizánsaként egyedi véleményét írta itt le.

 

Kifejtette egyedi véleményét kritikus hangon és még nem is érheti érte bántódás ?!

Fogalmazás, helyesírás: 1-es!

abonyi -

2013.04.23. 23:16:04

K.Margit jól képviseli azt a réteget, melyet bűvöletben tud tartani néhány félkatonainak látszó - de valójában "sose volt" katonákból álló - csoportosulás. Sem joguk, sem erejük ahhoz amit, amiket a zászlajukra tűztek. Az egyeseket megfélemlítő, másokat harsány nevetésre késztető gyülekezőik, lényegében kárt okoznak az országnak és semmire sem adnak megoldást. Az állam rendvédelmi szerveinek adnak csupán olyan felesleges munkát, melynek árából zsiványok százait lehetne elfogni és bevinni a méltó helyére. Káosz-keltés. Csoportos fenyegetés. Passzív pszichikai kényszerítés. Ezek a gárda, a Jobbik és a gárdisták szerint törvényes, szerintem illegitim eszközei. Nincs helyük a fejlett és tudásalapú demokráciákban az ilyen önkényes, kirekesztő csoportosulásoknak. A többség és az egész ország pozitív megítélése érdekében. Annyit még megjegyeznék, hogy azért külföldön, az országunkhoz lojális újságírók szerint sem a magyar értelmiség esszenciáját képezi a gárda tagsága. Nem belőlük és nem értük létezik. Én speciel úgy kezelem őket bizonyos tekintetben mint a homokosokat. Konkrétan, nagyon nem érdekel, hogy mit csinálnak magukban, vagy együtt, esetleg egymással a szoba sötét homályában, de semmi keresnivalójuk az utcán! Tőlem, akár totemoszlopok előtt is imádkozhatnak a többség számára érthetetlen istenükhöz. De, könyörgöm! Ezt ugye nem kell végignéznie mindenkinek?         

Kíváncsiság!

Vircsi -

2013.04.23. 22:58:39

Mi volt? Fonalat vesztettem!!Itt kritikárol van szó? Nem lehet elolvasni???Akkor most mi van???

Végig olvastam  a hozászólásokat! Csak egy pár gyöngy szem"nyomorult szélsőjobb kiszolgáltatott" "Szánalmas egy társaság,"MAGA EGY IDIÓTA!"vegyes ruházatú csürhe."A Főszerkesztő Asszony nagyon személyes hangon ír... talán joga van bele kukkantani, hogy mely nick név kit takar? Azt viszont nem értem a fenyegetését kinek szánta!?" Ezért ordít itt marhaságokat, gusztustalan hangnemben."Tekintettel arra, hogy Margit nevű kommentelőnk gyalázkodásba kezdett, majd ő maga is törölte kommentjéből az engem sértő részeket,"Valóban voltak bántó megjegyzései... de szerintem annyira nem volt brutál."Azért nem kell mindenkit kiosztani mert más véleményen van,ez durva....engem már töröltek más oldalról mert az igazat írtam....ezek meg sértések és rágalmak voltak......ja...megvagyunk eggyel kevesebb idegbeteg nélkül....Na most akkor mivan? Kritizált  sértett  véleményt írt fenyegetett vagy csak Írt ?? Annyi az ellentmondás?

jó, mutatom

veroniq -

2013.04.23. 22:38:28

Ez volt a teljes komment, amit töröltem, ugyanis lementettem.... Döntse el mindenki maga, hogy ez sért-e engem vagy sem. Megjegyzem, ennél sokkal kisebb dolgokért is szoktak feljelentést tenni ...

 

durva

veroniq -

2013.04.23. 22:32:14

Nos, én sem tudom, hogy egyes felhasználók hogyan képesek a saját kommentjükbe beletörölni..... mert nem én voltam..... Értetlenül állok előtte. Ez nem az első eset volt. A kommentelő a facebook-on tovább ordít velem, de lényegtelen:) Megkérdezte, hogy hogyan mertem törölni a kommentjét... inkább jelentsem fel. Nem szeretném.... Egyelőre a honlap tulajdonosa vagyok.... Lehet, hogy fáj neki. Talán hozzon létre egy oldalt. És érje el hosszú évek kemény munkájával, hogy bízzanak benne az Emberek, hogy higgyenek neki.. Akkor biztos napi 2-3 ezer ember elolvassa majd amit ír. Az engem rágalmazó kommentet Szabó Gábor pártigazgatónak elküldtem. Lőrinczy Veronika főszerkesztő

...

ellike51 -

2013.04.23. 22:18:57

... igazad van. És így gondoltam a főszerkesztő is amikor úgy döntött, ahogy döntött (Őt is és Téged is ért kritika) 

olvastam....

Bugi -

2013.04.23. 22:13:31

Azért nem kell mindenkit kiosztani mert más véleményen van,ez durva....engem már töröltek más oldalról mert az igazat írtam....ezek meg sértések és rágalmak voltak......ja...megvagyunk eggyel kevesebb idegbeteg nélkül....

Olvastam

ellike51 -

2013.04.23. 21:56:59

- és törléséig sokan olvashatták - amit írt K. Margit.

 

Valóban voltak bántó megjegyzései... de szerintem annyira nem volt brutál.

 

Szerintem bántóbb - és nem politikai színezetű - mint hátsó fertáj csókolásának kínálása - simán elmehet valakinek? mert... no hagyjuk.

Válasz- kérdés

Vircsi -

2013.04.23. 21:34:32

Nincs!!! Ami elment abból nem lehet törölni csak  annak  aki üzemelteti az oldalt!

Ahogy látom le van zárolva! Az üzemeltető vagy a főszerkesztő  Lőrinczy Veronika  zárolta. Valami brutált írhatott hogy kizárták!

Válasz- kérdés

Vircsi -

2013.04.23. 21:25:17

Nincs!!! Ami elment abból nem lehet törölni csak  annak  aki üzemelteti az oldalt!

Ahogy látom le van zárolva! Az üzemeltető vagy a főszerkesztő  Lőrinczy Veronika  zárolta. Valami brutált írhatott hogy kizárták!

Érdekes

ellike51 -

2013.04.23. 21:18:33

tényleg amit említesz Bugi... ezt nem tudtam, hogy utólag belejavíthatok.

 

A törölt kommentet ma reggel olvastam, tényleg elég sok beírást ért kritika... és nem volt még délelőtt semmi zöld bütyök, még délután sem, amikor már az egész beírás törölve lett és semmi nem maradt belőle.

 

Most este pedig ott a zöld bütyök. Már csak azt nem tudom miért?

- vajon a kommentelő személye (és korábban olvasott kritikája), vagy

- a komment törlése kapta a zöld bütyköt? 

kérdés az illetékeshez

Bugi -

2013.04.23. 20:12:59

Hogy tudott a kommentjéből törölni?Van ilyen?

lejáratod a pártodat

honpolgár -

2013.04.23. 09:13:21

Ej, Margit, jaj Szotyola, juj, Anasztázia,ti aztán rendesen lejáratjátok itt magatokat és ezért szegény, szeretett pártotokat is.Ezek után ne csodáljátok,hogy az abonyaik nem szavaznak rátok,még akkor sem,ha Jobbik szimpatizánsok.

Ámulat!!!!

kmargit71 -

2013.04.23. 00:35:49

 Moderálta LŐVE

Tekintettel arra, hogy Margit nevű kommentelőnk gyalázkodásba kezdett, majd ő maga is törölte kommentjéből az engem sértő részeket, kitöröltem az egész írást. Előtte azonban oldalfényképezéssel lementettem. A komment becsületsértésre és a jó hírnév megsértésére alkalmas volt. Zároltam a felhasználót. 

Lőrinczy Veronika főszerkesztő

 

Úgy mellesleg...

Bugi -

2013.04.22. 22:20:25

Én több mint húsz éve szakítottam a politikával,de kérdezem én,miben reménykednek ezek a raklapon álló emberkék hogy mikor lesz tömeg akik mögéjük áll?Kinek hisz a tömeg?akit meg tudnak venni vagy téríteni???Van még olyan politikai erő az országban akinek hinnének a tömegek???Aligha hiszem.....kár a benzinért,régi szólással...

Abonyiként...

abonyi -

2013.04.22. 18:36:53

nekem nem néhány maroknyi szélsőjobbos beállítottságú "demonstrátorra" van szükségem, pláne nem 300 rendőr felügyelete mellett. A felvonulók és a rendőrök is idejöttek, majd elmentek. A probléma meg itt maradt. Sőt, csak növelték a célcsoport haragját, valamint a lakossági feszültséget. Abonynak erős állandó rendőri jelenlétre van szüksége és nem egyes pártok által meglovagolt nacionalista fellángolásokra.

 

A tűzet nem szítani kellene, hanem csitítani! Ebben lobbizzon a Jobbik (is). Verjék az asztalt a képviselőtestületi ülésen, szerezzenek tekintélyt maguknak. Ha egyetlen komoly lépést sikerült volna bármely pártnak tennie Abony, az abonyiak biztonsága érdekében, a lakosság, már a pajzsára emelte volna őket. Szoktam nézni a helyi tv-adást, ahol közvetítik a testületi üléseket. Ott ül a Jobbikos képviselő és egy szót sem említ azokról a problémákról, melyekért a Jobbik, meg a gárda tüntet. Nem tudja, hogy a többieknek mi a problémája, vagy nem mer szembeállni a többséggel? 

 

S, végül. Én tényleg "fizetett kommentelő" vagyok, ugyanis egy közeli város lapkiadójánál dolgozom, hírfigyelőként. Gyakran kommentelek és írok önálló cikkeket is három megyére kiterjedően. Megsúgom, Kedves Anasztázia, hogy nagyon rossz az abonyi Jobbik sajtója és a fenti példából kiindulva, sajnos a megítélése is. A gárdistákra - ha létezik egyáltalán még ilyen alakulat - pedig elég ránézni egy-egy összejövetelen. 

 

Az erkölcsiről pedig akkor beszéljünk, ha minden egyes gárdistának olyan tiszta az előélete, mint azoké, akiknek a védelmére kelnek! Az meg könnyen bizonyítható, hogy nincs közöttük egyetlen tag sem, akit garázda magatartásért, vagy más köztörvényes cselekedetekért vontak volna korábban felelősségre. Nyilvánosságra kell hozni valamennyi tag előéletére vonatkozó és könnyedén beszerezhető dokumentumokat.  Akkor hamut fogok a fejemre szórni és nyilvánosan bocsánatot kérek már a feltételezésért is, mely esetleg megfogalmazódhatott bárkiben.

 

Élhetőbb jövőt kívánok Abonynak és az abonyiaknak nem csak "szebbet"!

 

     

 

 

 

     

ez az igazi barom kérdés

veroniq -

2013.04.22. 18:29:43

Persze, mert szotyola is érintett vastagon a témában. Ezért ordít itt marhaságokat, gusztustalan hangnemben. Igen, jogomban áll megnézni, hogy ki a kommentelő, ha már egyszer a saját e mail címét adta meg:) És engem gyanusít és vádol, mely akár per tárgyát is képezheti. Nyilván soha nem jövök rá, ha nem olyan néven regisztrál be, mely nem tartalmazza a pártja nevét:) Sajnos van hozzá közöd, mert at IP címek egyeznek egy névvel is. Nem ellenségeskedni kell, hanem szépen dolgozni, szervezni az abonyi alapszervezet mindennapjait. Ugyanis az, ha egy újságírót nemtelen módon tovább piszkál valaki, akkor nem a feladatra koncentrál, hanem szimpatizánsokat veszít. Én viszont, hála az Istennek, nem vagyok potlitikus:) 

Barom kérdés

Anasztázia -

2013.04.22. 17:11:56

A Főszerkesztő Asszony nagyon személyes hangon ír... talán joga van bele kukkantani, hogy mely nick név kit takar? Azt viszont nem értem a fenyegetését kinek szánta!? Mert nekem ehhez semmi közöm nincs amit írt! A fizetett kommentelőkre meg a kommentelők hívták fel a figyelmet! 

Anasztázia pontosan tudja...

veroniq -

2013.04.22. 14:15:58

Pontosan tudja, hogy egyáltalán nincsenek fizetett kommentelői ennek a honlapnak.... Itt mindkét oldal véleményét tabuk nélkül lehet közzétenni. Kikérem magamnak a kijelentést, ez rágalmazás. Lehet itt szórakozni és baromásgokat írni, de felesleges. A nép nem veszi be... Ugyanis van szeme és füle... is. Nos, nyilvánvaló, hogy a Jobbik, a Gárda és Betyársereg elkeseredett harcot folytat a bűnöző elemek ellen. Sajnos, ha tetszik, ha nem, a mai magyar társadalom fontos részei ők. Aki nem ismeri őket, az torz képet alakít ki róluk, a közmédiumoknek " köszönhetően ". A hatalom nem képes elbánni, nem is akar elbánni a bűnözőkkel. Undorító módon hagyja magukra az embereket. Legalább egy darabig nyugalom van ott, ahol megjelennek fenti szervezetek. Ezért is van többek között létjogosultságuk. Én legalább főszerkesztőként veszem a fáradságot és ha úgy tetszik, a bátorságot is, hogy a Jobbik legalább ugyanannyi megjelenést kapjon, mint a többiek. Ha minden média megtenné ezt, legalább 10- 20 %-kal nőne a támogatottsága a prátnak. A Jobbikot úgy próbálják háttérbe szorítani, hogy agyonhallgatják. Ez nagy bajuk és nem is tudnak ezzel a témával mit kezdeni, képtelenek kezelni a helyzetet.  

Nem, nem az olvasók és kommenetlők a provokátorok, hanem Te vagy az Anasztázia és a sértettség szól belőled..... Pontosan tudod, hogy miért. Én is tudom. De most nem linkelem be inkább az elhatárolódós cikket..... Jobb lenne, ha a barom ötleteidet nem osztogatnád a fizetett kommentelőkkel kapcsolatban. Nagyon nem szeretném felhívni ismételten a Jobbik országos vezetésének a figyelmét ezekre a bosszúszagú marhaságaidra.... Elkövettél egy kapitális hibát, sajnálom. A bugyuta értelmetlen, engem piszkáló beszólásaiddal pedig csak egytelen egyet érsz el: még jobban aláásod az Abonyi Jobbik Szervezet tekintélyét..... Normális pártvezetés jóban van a sajtóval:) Köszike:

Szebbet! Jobbat! Lőrinczy Veronika

Érdekes...

Süllő -

2013.04.22. 13:15:30

Nem értem miért bántjátok ezeket az embereket. Keresztbe tettek valakőtöknek? Mindenki csak folyton rinyál, hogy mekkora a cigánybűnözés, ha meg mégis valakinek segítség kellett, hathatósat tőlük kaptak, hiszen a romák csak tőlük tartanak.

Ja, hogy két felvonulás között élelmiszert gyűjtenek a nincsteleneknek, netán az elsők között segédkeznek a gátakon az nem érdekel senkit.

Hmmm, érdekesek vagyunk mi emberek...{#emotions_dlg.sm}

Anasztázia.

FIGURA7878 -

2013.04.22. 12:36:23

Kinek kiknek vizettek mikor és hol?

Szerintem de vádaskodj ha nem tudod bizonyítani.

Viszont ami biztos a Jobbik és a Gárda is saját magát járatja le nem kell hozzá nekik semmiféle lejáratási kampány.

Ami azt illeti

Anasztázia -

2013.04.22. 10:08:36

a Jobbik eléggé elvakult hogy ilyen oldalra teszi ki az eseményeit ahol a szerkesztőnek fizetnie kell érte, hogy a negatív kritikákat megfogalmazza valaki helyette!!!! Ahogy olvasgatom itt a cikkeket eléggé benne van a rosszindulat! Nem tudom a Jobbik vagy a Gárda tesz-e feljelentést valahol ez miatt, hogy fizetett hozzászólások vannak itt akiket a miabonyunk.hu szerkesztősége fizet esetleg... Nem is értem minek erőlködnek itt a Jobbikosok? Nem veszik észre magukat? 

Anasztázia és magyaeharcos meg a többiek.

FIGURA7878 -

2013.04.22. 07:59:39

Mit ért el idáig a Gárda vagy nevezhetném őket divat Magyarnak.

Itt is voltak Abonyban és mi változott?Szerintem semmi.

Csak a tüzet szítják különböző népcsoportok között.

Ők csak a Jobbik bábúi rajtuk keresztül akarnak hatalomra törni.

De szerintem soha nem fog nekik sikerülni,ami szerencse.

Ez egy fizetett hozzászólás volt.{#emotions_dlg.big}

Erkölcsi?

Anasztázia -

2013.04.21. 23:59:36

Abonyi! Meg sem fordult még abban a betyepesedett agyadban, hogy esetleg a "csőcselék, szedett vedett " banda közül akinek nincs erkölcsije az pont miattad is van? Elmennek az ilyen fotel forradalmár idióta kritikusok helyett kockára tenni magukat meg az erkölcsijüket csupán azért, hogy Önnek nyugodtan legyen ideje ez idő alatt ottnon mereszteni a p....ját és fogalmazni az undormány szövegét! Fizetett kommentelő Ön is, vagy a saját kút fejéből fakadt fel ez a rengeteg zavaros víz, baromság amit ide leírt? Alakzat mi? Kéne alakzat? Menjen az ilyen szánalmas ember és álljon magának alakzatba.....NO COMMEN felháborító, hogy micsoda liberális nézetű hozzászólások vannak! Nem is tudom ez kinek jó?

Nem hiszem

ellike51 -

2013.04.21. 22:39:48

hogy

 a továbbiakban fizetett provokátorok hozzászólásait olvashatjuk  


olvashattuk?

Nos

Tárgyilagos -

2013.04.21. 20:48:03

Nem tudom kik ők,nem tudom mit akartak elérni ott ahol voltak de ha már alakzat akkor miért nem mind sapkában vagy miért nem mind anélkül?Netán fegyelmezetlenség miatt???Vagy szervezetlenség miatt?Szervezettség nélkül lehet valamit elérni?Aligha hiszem.....Bocs,semmi közöm semmihez....

Ball-ik vagy Libb-ik!

szotyola012 -

2013.04.21. 20:16:46

Ballik neked van erkölcsi bizid? Te mennyire vagy tiszta!  

Tisztelt Abonyi!

szotyola012 -

2013.04.21. 20:11:41

Hozzászólás MAGA EGY IDIÓTA! A többi NO COMMENT!

Tisztelt olvasók!

magyarharcos -

2013.04.20. 22:24:53

A továbbiakban fizetett provokátorok hozzászólásait olvashatjuk!!

{#emotions_dlg.sm}

...

magyarharcos -

2013.04.20. 22:22:18

Ők viszont ott voltak,nem mástól várják a megoldást...

 

Csőcselék!!

ballik -

2013.04.20. 22:21:25

Szánalmas egy társaság,legalább fele nem kapna erkölcsi bizonyítványt!

Szedett-vedett társaság!

abonyi -

2013.04.20. 21:55:43

Nevetséges gyülekezet! 

 

Ezek akarják megváltoztatni a rendet? Röhej az egész bagázs. Kiterelték őket és várják tőlük a csodát. Pedig, csak eszközök. A nyomorult szélsőjobb kiszolgáltatott eszközei. Ezek a remény és kegyvesztett "hazafiak" vakon nyomulnak vezéreik indokolhatatlan és agyament eszméik mentén. 

 

Ez egy kormányváltó erő? 

 

Szerintem egy eszmetévesztett félkatonainak látszó gyülekezet. Rendezetlen külsejű, vegyes ruházatú csürhe. Először tegyenek rendet a soraik között és utána beszéljenek a rendről! Szégyen! Magyarország szégyenei ezek a tébolyult emberek....

  


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok