Mi Abonyunk - A betörési kedv nem lankad....
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.02.05. 20:33

Bizonyára sok minden lankad Abonyban, de a betörési kedv egyelőre sajnos nem annyira. Ugyanis olvasóink arról számoltak be, hogy a tolvajok újabb kerékpárok eltulajdonításával próbálkoznak, házakat törnek fel és volt a közelmúltban olyan tanya is, amit kifosztottak. Itt mintegy 200 liternyi pálinkát toltak el taligában egy gyümölcsös ültetvényen keresztül. Mi, továbbra is nagyon bízunk Abony város új rendőri vezetésében.

Mindenesetre a rendőri jelenlét az átlagosnál már nagyobb a városban. Ma a voltak itt „ idegen „ zsaruk is és nap közben a mieink a Városkapunál posztolva igazoltattak, és valószínűleg büntettek is. Reméljük, a terepen is sok sikerrel járnak majd. LŐVE

Közbiztonság:
 8 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
A "leányok" cseréje...

napraforgo -

2013.02.07. 21:48:52

megtörtént, új garnitúra került Ceglédre és Abonyba is. Várjuk- okkal és reménykedve - a kimagaslóan rossz két városi statisztikák javulását joggal. Az ügyész is cseréje is megtörtént, neki is bizonyítani kell mert az abonyiak sem tüntettek véletlenül korábban. Ha ez sem hoz változást, akkor baj van az igazságszolgáltatás teljes vonalán szerintem. Nem kellene sem a ceglédi sem az abonyi kirívó esteknek megismétlődnie, mert akkor megint vonulás következhet országos viszhanggal, ezt kellene az igazságszolgáknak is megérteni.

T.Nagyfehér.

FIGURA7878 -

2013.02.07. 16:23:16

Mire alapozod azt,hogy nem félnek?Mert ők azt mondták?

A ti korosztályotok már kihalt a rendőrségtől.Már nem tudhatod mi jár a mai 50Kg (rendőr,rendőrnő)fejében.

Szerintem nagy része csak azért rendőr mert újból ez a divat.

A félelemhez azért még hozzá tenném azt is hogy azért szerintem vannak korrupt rendőrök is és lehet hogy nem is kevesen akik xy bűnöző csoportokat segítenek.Valószínűleg azért nem tudják a bűnözöket rajta kapni vagy épp leadják a drótot hogy mikor lesz razia vagy épp házkutatás stb.

Most itt nem helyi rendőrökre gondoltam hanem országos szinten.

De ha rosszul gondolom vagy ha épp rossz a következtetésem akkor legyetek szívesek kijavítani.De a mai bűnözési statisztikából sajnos nekem ez jön le.

Köszönöm.

Nem, nem gondolkodatm el...

Nagyfehér -

2013.02.07. 15:47:16

Kedves Kiskegyem, nem gondolkodtam el az általad felvetett dolgon. Nem tartozom az általad említett kétféle "emberfajba" ettől függetlenül nem fogok elmenekülni Abonyból! Az ismeretségi körömben és az utcámban (ami nem egy kis utca) nincs olyan ember aki a rossz közbiztonság miatt költözött volna el Abonyból! Lehet, hogy ők mind cigányok és milliomosok? Hát nem! Azt pedig tudom, hogy a rendőrök nem félnek a cigányoktól....

ingatlaneladás

kiskegyem -

2013.02.07. 11:59:43

Azért elgondolkodtál már az kedves Nagyfehér, hogy miért adják el akár romáknak is a házaikat az Abonyiak. MERT EGYRE ROSSZABB A KÖZBIZTONSÁG! Aki tud, menekül Abonyból. Kétféle emberfaj marad meg lassan itt: a romaszármazású és azok a marhagazdagok akik meg tudják védeni értékeiket, mert ha kell akár romákat fogadnak fel tulajdonuk védelme érdekében! Miért van az, hogy az autósokat sokszor láttam már igazoltatni, de 2-3-4 cigányt egykupacban még nem. Talán félnek megállítani őket az utcán? Azért van olyan település ahol ezt megteszik....

Demagógia!

Nagyfehér -

2013.02.07. 05:17:11

Kíváncsi vagyok a polgármester asszony, hogy tudná megakadályozni, hogy cigányok költözzönek Abonyba? Talán kikéne neki állni a határba és nem beengedni a cigányokat? Úgy tudom Magyarországon szabad költözési jog van. Talán ő adja ajándékba a házakat a cigányoknak, hogy minél többen költözzönek ide? Mi, Abonyiak tudnánk a legtöbbet tenni érte, hogy ne költözzönek ide! Talán nem kéne cigánynak eladni az ingatlanjainkat!

Sajnos

Szeremi Anik -

2013.02.05. 23:50:47

a várakozási idő lejárt! Nincs mire várni! Elleptek a Motor útiak bennünket, éjszakákon át nem alszunk, még is az utcában tyúkokat loptak! Azonnali megoldásra van szükség! Polgármester asszonynak nem kellene beengedni ide őket lakni,, ha már saját településükön nem tűrik őket nekünk mi éri meg benne, hogy itt vannak? Örömhír lenne a számomra, ha azoknal a szomjédjába is költözne egy-két család akik beengedik őket! A bűnözőket ki kell taszítani magunk közül, nem pedig beengedni szerény városkánkba!

ennek vége....

veroniq -

2013.02.05. 21:14:53

Új őrs van Karán. Ide már csak másik két település tartozik.

A puding próbája az evés, menet közben minden kiderül.

Megértelek, de adj nekik pár hetet.

Én bízom bennük {#emotions_dlg.intraining}

Abonynak már megint csak a reménykedés marad :(

MegaAbony -

2013.02.05. 21:09:56

Tudtommal Abonyba csak egy járőrautó van(nagy ritkán kettő) és ha ezzel elmennek a környékbeli falvakba városokba és meglátásom szerint elég sűrűn Ceglédre. Ameddig nincsenek abonyba a rend őrei és hívás van akkor beltelik 10-15 percbe míg visszaérnek Abonyba. Kérdezem én, ez idő alatt "szabad a pálya" ???


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 3-as választókerületben?
   
 Barati László Független 
 Dr. Lencse Gréta FIDESZ- KDNP 
 Korbély Csaba Ferencné VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok