Mi Abonyunk - Gyermekgyilkosság Abonyban- Száraz tények
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.09.02. 11:45

Olvasóink a hétfői abonyi tragédia megjelenése kapcsán több olyan kommentet is írtak, melyben jelezték, hogy nem kellett volna hírként felkerülnie az oldalra a gyilkosságnak. Ezzel messzemenően nem értek egyet, hiszen összesen hét darab MTI, azaz országos hír is foglalkozik a témával. Az engem helyettesítő Barátom maximálisan helyesen járt el, amikor ezeket a híradásokat átvette. A rosszindulatú kommentekből viszont nem kérünk! Éppen elég tragédia a gyermekgyilkosság ténye a Család számára! Ma kaptam a hírt, mely szerint az őrizetlenül hagyott családi házat még ki is rámolták. Egyelőre ez nem megerősített információ, viszont az MTI munkatársa hamarosan kifaggatja kérésem nyomán az illetékes szóvivőt. A gyilkosságot elkövető apa viszont a pletykákkal ellentétben NEM HALT MEG. Rajta sorozatban végzik el a műtéteket és ezért szükség van a mesterséges kómában tartására. Íme, a tények, az MTI anyagaiból összeválogatva, időrendben:

Gyermekgyilkosság Abonyban

Szörnyű családi dráma történt augusztus 27-én hétfőn Abonyban az Abonyi Lajos úton. Lelőtte 10 éves kislányát egy 43 éves férfi, majd magával is megpróbált egy maroklőfegyverrel végezni. Lapunk nem hivatalos információi szerint a fegyvert a tettes kölcsönkérte, nem a sajátja volt. Az édesanya dolgozott az eset idején. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba, a mentősöket az éjjeli kórházi műszakból hazaérkező édesanya értesítette. A rendőrség őrizetbe vette a gyermekgyilkossággal gyanúsított férfit és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Annyi bizonyos, hogy a kislány lőtt sérüléseibe halt bele.
Parti Mihály alpolgármester elmondta, hogy az abonyiak mélyen megdöbbentek az eseten, a magyarázatot nem találják. Az alpolgármester szerint a házaspár viszonylag rendezetten, a közepesnél jobb anyagi körülmények között élt. Az abonyiaknak nincs információjuk arról, hogy az apa erőszakos természetű lett volna. Kedden arról szóltak a rendőrségi hírek, hogy az apa olyan állapotban volt, hogy ki tudták hallgatni, de vallomásának részletei nem publikusak egyelőre. Később a férfit megoperálták és ezért mesterséges kómában tartják azóta is.
A Pest Megyei Főügyészség szóvivője, Kállai Gábor szerdán arról tájékoztatta az MTI-t hogy az érvényes szabályok szerint a bűncselekmény elkövetését követő három napon belül, vagyis legkésőbb csütörtök hajnalig kellett volna előzetes letartóztatásba helyezni a gyanúsítottat, a döntést szerdára tervezték, de a férfi olyan állapotban volt, hogy nem lehetett vele kommunikálni. Az előzetes letartóztatást csak akkor kísérelheti meg a Budakörnyéki Bíróság, ha ezt állapota lehetővé teszi. A férfi kórtermét rendőrök őrzik azóta is.
Szerdán Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr kapitányság szóvivője elmondta, hogy amint a rendőrség a gyanúsított állapotának javulásáról szóló információkat kap a kórháztól, ismét kezdeményezi az illetékes bíróságnál a férfi előzetes letartóztatását.
A szóvivő nyomozati érdekekre hivatkozva nem kommentálta azokat az információkat, amelyek szerint szerelemféltés, illetve bosszú állhat a bűncselekmény hátterében. Mint mondta, folyamatosan hallgatják ki a tanúkat, és a szakértői véleményeknek is meg kell érkezniük ahhoz, hogy tisztázhassák, miért lőtte le az apa a 10 éves kislányát.
Az anyát - akit pszichiátriára szállítottak - kedden kihallgatta a rendőrség, de vallomásáról egyelőre nem adhatnak tájékoztatást - tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea.
Lapunk egyelőre nem hivatalos információi szerint az őrizetlenül hagyott családi házat, ahol a tragédia történt, kifosztották az egyik éjszaka.

LŐVE
 

Közbiztonság:
Gyermek   
 15 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Most azonnal!

ketila -

2012.09.05. 09:13:56

FEJEZZÉTEK MÁR BE!!!

Luna, nem Neked címeztem....

veroniq -

2012.09.05. 08:08:36

Drága Luna, jaj! Nem Neked írtam, amit írtam, CsakFrank-nak válaszoltam, aki azon is meg van botránkozva, hogy ebből ezen az oldalon egyáltalán hír lett... Idézem, amit írt: " Szerintem attól hogy más hírként fogja fel ezt a szörnyű eseményt, és terjeszti, publikálja, nem kellen követni a példájukat. Hiszen ennyit számítana egy abonyi az abonyinak? Egy hírt.... szánalmas. "

 

Erre volt a válaszom, amire Te reagáltál...... Ugyanis ez egyáltalán nem szánalmas, hogy itt a hír, inkább sajnálatos......

Egyet értek Veled és semmit nem kértem ki magamnak, amit írtál.... JÁJ!

Üdv: Veronika

Lassíts Luna!

tyb -

2012.09.04. 23:10:27

Felesleges pörögni! Sajnáljuk mindannyian ami történt és nem akarjuk, pontosabban nem tudjuk megváltoztatni a megváltoztathatatlant! Örülök, örülünk, hogy szakember foglakozott, foglalkozik a gyerekekkel s, azt hiszem ennél többet nem tehetünk. 

 

Végül, semmi rosszat nem írtál, nyilván a megrendülés olyan reakciókat váltott ki mindenkiből, melyeket nehéz a helyükön kezelni. Sajnálom, hogy eddig jutottunk...Lakat a száján 

Nem értem...

Luna -

2012.09.04. 19:56:46

mit kell kikérned magadnak. Nem a cikket kritizáltam, csak hozzászólások megint "turkálni"  kezdetek a tragédia körül, amikor az előző cikk kapcsán megállapodtak a kedves olvasók abban, hogy mindenki kifejezheti a sajnálatát és együttérzését, de az eseményeket és a történteket békén hagyjuk. Erre megkapom hogy sokra megy család az együttérzéssel, az csak a fájdalmat növeli. ....és ugyan mivel bíztatnád az anyukát ezekben az időkben? Ugyan mit tudnál Neki mondani, mi okosat, hogy jobban érezhesse magát? De én ezzel laikusnak lettem titulálva... bár -sajnos- közelről érintett a tragédia! Miért nem lehet elfogadni, hogy nem kell mindenbe beleszólni? Biztosíthatok mindenkit, az osztályban helyén kezelik a dolgokat, VOLT PSZICHOLÓGUS, hogy Tyb megnyugodjon! ( De nem azért mert ő azt tanácsolta, nélküle is tudták a pedagógusok, hogy most segítség kell!) Ismétlem, nem a cikkel van/ volt bajom, az előzővel sem volt, mert sajnos az élet írta. Szóval még mindíg nem értem, hogy mi olyan rosszat írtam, amit ki kell kérni magadnak....

nagyon " lájtos "

veroniq -

2012.09.04. 14:31:29

A hír, az hír! Nem csámcsogunk rajta, csak fáj! Nekem is, neked is. Tudom, hogy mécseseket gyújtanak a ház előtt az abonyiak az utcában. Próbáltam száraz tényeket írni, ez a dolgom ebben az esetben. Szeretném figyelmedbe ajánlani az országos sajtó egyik " gyöngyszemét ".... Katt IDE

Ez az igazán gusztustalan cikk! Nem a MiAbonyunkon megjelent tények és az Olvasók véleménye! kikérem magamnak Olvasóink nevében is! Lőrinczy Veronika főszerkesztő

Szerintem...

CsakFrank -

2012.09.03. 19:40:36

Szerintem attól hogy más hírként fogja fel ezt a szörnyű eseményt, és terjeszti, publikálja, nem kellen követni a példájukat. Hiszen ennyit számítana egy abonyi az abonyinak? Egy hírt.... szánalmas. 

Ebben az esetben...

Luna -

2012.09.02. 21:36:30

... nem hiszem hogy szükségük van a te útmutatásodra. Hidd el boldogulnak nélküled is. Az együttérzés szükségességéről meg az anyuka tudna nyilatkozni, hogy mennyire segít vagy nem, hogy gondolnak rá... Ebben az esetben pedig nem gondolom hogy laikusabb vagyok mindt te.

Ez útmutatás is egyben...

tyb -

2012.09.02. 21:31:39

Talán, segít felismerni a sürgős teendőket, azok számára, akik tehetnek valamit a többi gyerekért! Címzett nélkül...

 

Egyébiránt a sajnálattal és együttérzéssel semmit sem segítesz. Maximum erősíted a fájdalmat. Előre kell nézni és bíztatásra van szüksége az érintett anyukának!

 

Az iskolatársak számára, pedig szakembernek kell megfogalmazni az eseményt! Ehhez kell segítséget nyújtani azok részéről, akik foglalkozásuknál fogva erre kötelezettek.   

 

Csámcsogni pedig csak az ilyen laikus hozzászólásokon szoktam....Király 

???

Luna -

2012.09.02. 21:16:52

Arról volt szó, hogy mindenki kifejezheti sajnálatát a tragédia kapcsán, erre most megint ott tartunk: hogy ugyan lesz-e pszichológus, mi lesz az osztályban, csámcsogtok a történteken. Kérdezném van-e érintett, (mondjuk osztálytárs) hogy ennyire fontos nektek, mi lesz ott első nap?!?!? Majd megoldják, emberhez méltón, jó pedagógusokkal, pszichológusi segítséggel....

Európa 2012...

tyb -

2012.09.02. 20:56:08

Nos, az ember azt gondolná, hogy az ma már teljesen természetes, hogy évkezdéskor egy pszichológus segítségével közlik az osztály és iskolatársak számára, a felnőttek számára is felfoghatatlan eseményt... Ha mégsem, akkor nem Európában élünk, hanem egy fejlődő országban, mondjuk Afrika, vagy a Balkán  szívében...  

Osztály

Markó Ferenc -

2012.09.02. 20:55:44

Biztos, hogy nem lesz egyszerű az osztályban sem holnap az első nap.

A szünet vége előtt történt ez a szomorú dolog.

Sok gyerek számára reméljük úgy tudatosul ez a dolog, hogy a kislány a nyári szünetben elköltözött egy "szebb világba"!

mély sebek

veroniq -

2012.09.02. 16:25:43

Igazad van, ez az eset nem csupán a család lelkében okoztak maradandó, soha meg nem gyógyuló fájó sebeket, hanem mindazoknak, akik ismerték és szerették a pici lányt! Iszonyatosan nehéz lesz az évkezdet az osztálytársak számára is..... 

Arról még sehol nem esett szó...

hesztia -

2012.09.02. 15:45:56

mit mondjunk erről a borzalmas eseményről a gyermekeinknek, a kislány osztály, illetve iskolatársainak? Lesz-e gyermekpszichológus? Hogyan őrizhetjük meg gyermekeink szülőkbe vetett hitét, bizalmát?

Én úgy gondolom...

Süllő -

2012.09.02. 12:59:46

Isten nem ver bottal... Aki kirámolta, azt az apa tettével teszem egyenlővé...{#emotions_dlg.down}

Kirámolták???

magyarharcos -

2012.09.02. 12:37:49

PPf....ezt nem hiszem el....

Hihetetlen hová süllyedtünk...

Nem hiszem el hogy ilyen megtörténhet még ezen az óriási problémán felül...

Beállítottságomhoz híven...ezért ki a felelős PATKÓÜLŐK???

A fene vinne el benneteket !!!

Rend van...köszönjük!!!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok