Mi Abonyunk - Balhézók Cegléden
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.08.20. 09:48

„ Ennyit a nagy magyar nemzeti összefogásról! Bizonyos szervezetek az éjszaka folyamán idejöttek, hogy élvezzék a reflektorfényt, aztán elfogyott a sör és elfogyott a lelkesedés is, és haza is mentek. Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez az igazság. „- mondta el lapunknak adott exkluzív villáminterjújában Mészáros István, az Új Magyar Gárda Csendőrségének vezetője. Megtudtam, hogy ők az első nap óta jelen vannak a településen, most mintegy másfél század van jelen Cegléden. Cél a lakosság megvédése, a segítségnyújtás.

„ Továbbra is maradunk! A lakosság tudja, hogy csak ránk számíthat. Megbeszéltük, hogy az ami a múlt éjszaka folyamán történt, az nem az volt, amit szerettünk volna, nem az volt, amit megbeszéltünk! A hangoskodók hazamentek. Szurkolók sem nagyon jöttek, ma délelőttre ígérkeztek egyébként, de úgy érzik, hogy okafogyottá vált, hogy idejöjjenek. Szerettünk volna ma délelőtt egy békés tüntetést szervezni, de ezt a rendőrség munkatársai elutasították. Megkerestük a kapitány urat is. Ambrus Zoltán azzal indokolta az engedély nem megadását, hogy a rendőrség humán erőforrásai ezt nem teszik lehetővé. Jelenleg türelmesen várjuk a helyi cigány kisebbségi önkormányzat vezetőjét, az országgyűlési képviselőt és a rendőrkapitányt is. Szeretnénk velük tárgyalni. Türelmesen várunk. A lakosságot nem hagyjuk magára úgy, mint a többi szervezet. Ezt nem esti szórakozásnak tekintjük, ez egy valós tevékenység részünkről. A Gárdán kívül nem volt itt senki, aki így gondolta volna. Sokan csak hőbörögtek, besöröztek, majd hazamentek! Sajnálom, hogy ezt kell mondanom! „- mondta Mészáros István

LŐVE
Korábbi cikkünk ITT olvasható

Közbiztonság:
Gárda   
 29 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Hogy is van ez?

bakter -

2012.08.28. 15:31:03

Tulajdonképpen akkor kit is védelmeztek meg a rendőrök???

Elegük lett a cigányokból a ceglédieknek

magyarharcos -

2012.08.23. 20:03:08

A ceglédiek a cigányok elkövette sorozatos bűncselekményeket megelégelve tartottak demonstrációt, majd a rendőrség tehetetlenségére hivatkozva hívták a gárdákat, akikhez csatlakozott a Szebb Jövőért polgárőrség, a Jobbik szervezetei valamint civilek. Összességében több mint 500 magyar állt ki a cigányterror ellen Cegléden.

 

http://www.youtube.com/watch?v=3I9ont-8SSY&feature=player_embedded

majomka

veroniq -

2012.08.22. 12:59:21

Okosságot szóltál:) Ez az érdek, hogy jól összeverekedjenek a romák meg a magyarok szó szoros és átvitt értelében! Addig amíg egymást ölik, nem a valós problémákkal vannak elfoglalva és tönkre lehet tenni végleg Hazánkat! Hányingeem van ettől az egésztől!

Volner: Az út szélén tárgyalgatott a ceglédi rendő

magyarharcos -

2012.08.22. 12:49:36

A ceglédi magyaroknak elegük lett abból, hogy a cigányok a kerítést is ellopják, nem csak a kertben lévő terményeket és mindent, ami mozdítható - ismertette a hétvégi események előzményeit Volner János az MTV-ben. A Kárpátia énekesének bokán rúgását szorgalmazó Huth Gergely szerint a jobbikosok olajat öntöttek a tűzre, amikor "odacsalogattak több száz focidrukkert", továbbá nem a magyarokra támadó cigányok a szélsőségesek, hanem a védekezők.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6z0lahvL24I

Ez így nem jó de..

majomka -

2012.08.22. 12:02:58

a lényeg hogy Cigány Magyar háborúzzon addig a zsidók elfoglalják az országot.

Ez nekik jó csak.
Mi hülyék meg azt csináljuk amit ök akarnak.
Összefogás kellene... 

nem nem

veroniq -

2012.08.22. 08:39:31

Nem javítottam, ez egy egészen másik része az idézett ATV cikknek:)

A lényegen nem változtat! Az igazság a ketőő között van.

Elege lett a lakosságnak a rablóbandák fosztogatásából! Ezért tört ki a balhé, amire a jobboldaliak rásegítettek.

Szerinted mi a megoldás majomka? Jó ez így, ahogy van?

üdv: Nagy hatalmas veroniq

hatalmas veroniq :)

majomka -

2012.08.22. 01:46:49

Te így irtad.....Hétfőn késő este....
És így javítottad.... Helyszíni tudósítónk szerint a hétfőről keddre virradó éjszaka......


nem probléma ...{#emotions_dlg.smiley119}
igazam van vagy igazam van ??

Fejcsere?

ellike51 -

2012.08.22. 01:20:39

... ki tudja. Minden lehet.

Még az is, hogy a villákkal éjszaka valaki száraz lucernát gyüjt.

Ki az, ak azti feltételezhetné, hogy éppen menne villával a csapat éjszakai (száraz) lucerna begyüjtésre?

 

Nem tudom kik és hányan voltunk anno - akik hajnalok hajnalán 2 órakor - a központban a nagymalom melletti Molnár (tsz) darálóban lucernát őröltettek? (nagyjából a mai spar helyén)

 

Aki elsőként megírja, milyen színű grafit ceruzával írta az - így nagybetúkkel is tiszteletre méltó - nekem akkor -  ÖREG a vámcédulát, vendégeim vagytok egy jó pofa sörre. (legfeljebb max. 1 doboz hűtött A.... ok lehetséges Veroniqhoz, vagy esetleg egyeztett időben házhozszállítva)

Jó éjt!

...

Lev -

2012.08.21. 22:46:53

"az új meg fogja keresni a leggyengébben teljesítő kapitányságokat, ahol szintén fejcsere lesz..."

ezért várható egy újabb büntetési hullám a nagymamák felé, ill. minden apró botlásért, melyet magyar ember épp elvét. Mindezt nappal, éjjel továbbra is vár a Mol kút mindenkit... Így fog jobban teljesíteni e nemes testület.

NEM!

veroniq -

2012.08.21. 22:34:17

Cska, ha nyilvános weblapokon közzéteszed.... Sanos jelenleg több  joguk van a bűnözőknek, mint nekünk

értem...

magyarharcos -

2012.08.21. 21:39:20

Tehát ha nekem sikerül egy videófelvételt vagy képet készítenem egy bűnözőről,aki a kezében tart egy az élet kioltására alkalmas eszközt és ezt a felvételt beviszem a rendőrségre bizonyítékként,akkor megüthetem a bokám,mert nem kértem az életemet elvenni szándékozótól engedélyt arra hogy látható lehet-e az arca vagy sem.Magyarul hiába van nekem bizonyíték erejű felvételem,a rendőrség inkább nyomozásba kezd,ahelyett hogy felhasználná a felvételt.

A képen látható emberek,biztos nem nyársalásra készülődtek ( főleg nem maszkban) ,de nem is nyársbotokat tartanak a kezükbe...egyértelmű a bizonyíték...persze ez senkit nem érdekel...

kitetted ide

veroniq -

2012.08.21. 21:31:12

Ez pont elég lesz sajnos.... csak a hivatkozást kellett volna.... vagy kitakart szemekkel!

...

magyarharcos -

2012.08.21. 20:10:51

A cikket nem én írtam,nem én közöltem le arcokkal...

Egyszerűen csak átvettem...

harcosnak

veroniq -

2012.08.21. 19:53:02

Felhívom a figyelmedet arra, hogy az arccal leközölt képek miatt TE vállalod egyedül a felelősséget egy esetleges feljelentés esetén! 

5 emberrel beszéltem....

veroniq -

2012.08.21. 19:51:59

5 emberrel beszéltem, mert megkerestek! Ők mindannyian a helyszínen voltak. Volt köztük Fradi drukker, volt JOBBIK tag, Gárda főparancsnok helyettes, " mezei " gárdista, és Csendőrség főkapitánya. Mindenki jobboldali érzelmű. Mindegyikük elmondta, hogy a baj hatalmas... Nem véletlenül vannak ott. Tudjuk, érezzük ezt mi is a rablóbandák fosztogatásai miatt Abony már tüntetett is. Talán a rendőrség vagy ügyészség előtti közös tüntetés is időszerű lenne ismét! Mindenféle pártpolitikától független módon! Leváltották Pest megye rendőr főkapitányát, talán ez sem véletlen, mint ahogyan az sem lesz az, hogy az új meg fogja keresni a leggyengébben teljesítő kapitányságokat, ahol szintén fejcsere lesz! Hogy a mi körzetünk benne lesz-e nem tudom! Viszont az biztos, hogy nem tett jót a ceglédi eset a kapitányság renoméjának. NEM egyedül ők tehetnek a kialakult helyzetről! Az ügyészség a rendőrség által elkapott bűnözőket kiengedi azzal, hogy védekezzenek szabdlábon. Ez jogállam? Nem hiszem. Az országos média pedig elferdítve tálalja a történteket, mert ez az érdekük. Védik a FIDESZ-es vezetőket. Nem csak Cegléden, az országban mindenhol. A lakosság pedig nem mer aludni..... Miért hagytuk, hogy így legyen? LŐVE

Már bocsi magyarharcos

FIGURA7878 -

2012.08.21. 19:06:06

de az igazságot csak az tudja aki tényleg ott volt.Írhatsz te bármit rakhatsz fel bármilyen linket az igazságról fingod sincs se neked se nekem csak az ott élőknek.

Tudjuk látjuk tapasztaljuk hogy van cigánybűnözés de nem olyannak kéne itt írogatni aki nem ott él és nem volt a balhé kirobbanásakkor.

Tegnap

ellike51 -

2012.08.21. 19:04:36

már ezeket a képeket egyszer felraktad a másik cikkben... "rendszerhiba"?

...

magyarharcos -

2012.08.21. 18:46:57

Úgy látom nem bírja a rendszer...

A cikk amit meg akartam osztani...itt található!!!

http://barikad.hu/cegled_hitek_es_tevhitek-20120821

Cegléd- hitek és tévhitek folyt...

magyarharcos -

2012.08.21. 18:45:15

Romákat provokált a szélsőjobb?

A nol.hun azt írják „Romákat provokált a szélsőjobb, fokozott a rendőri jelenlét”. Nem elég, hogy ferdítik a valóságot, még a portálnak nem tetsző véleményeket is törlik.

Cegléd- hitek és tévhitek

magyarharcos -

2012.08.21. 18:35:25

A ceglédi események kapcsán a balliberális média ismét a cigányok oldalára állt, és nem a magyar emberek problémájával foglalkozik. Hazugságok és állítások. Mi történt valójában Cegléden?

Újabb esemény, melynek során a fősodratú sajtó ferdít és elhallgat. Cegléden múlt héten a magyar emberek összefogtak és azt mondták: elég a cigánybűnözésből. Ezután a lakosok kérésére gárdisták vonultak a településre, hogy megvédjék a magyarokat a romáktól. A cigányok ezután a magyarokra támadtak. A balliberális sajtónak pedig több sem kellett, gyorsan a „rettegő cigányok” védelmére keltek, persze megszólalt a bűnözőket előszeretettel pesztráló LMP is.

Félelemkeltő módon zavarják a helyiek nyugalmát?

Az index.hu például a következőket írta: „A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) korábban közölte, hogy Cegléden és környékén fokozott rendőri jelenlét lesz a hosszú hétvégén, miután szombat este bejelentés érkezett a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy egy 20-30 főből álló csoport Cegléd belterületén, hangoskodással, félelemkeltő módon zavarja a helyiek nyugalmát.”

 

Jobbikhoz közeli gárdisták erődemonstrációja?

„Két nappal a vasárnapi szélsőjobbos demonstráció után sem csitul a feszültség Cegléden. A Jobbikhoz közeli gárdisták erődemonstrációt tartottak a település - főként cigányok lakta - utcáin, s csak az időközben kiérkező rendőröknek köszönhető, hogy senki sem sérült meg” – írja a hvg.hu. A portál videóriportjában a cigányok állítják, szombat este a gárdisták lövöldöztek a cigánysoron és ostorokkal csapkodtak. A romák elmondták azt is, hogy gyilkosságokra és házfelgyújtásokra számítanak, és a cigánygyilkosságokhoz hasonlóan ismét látni vélték a fekete terepjárót.

 

Romákat provokált a szélsőjobb?

A nol.hun azt írják „Romákat provokált a szélsőjobb, fokozott a rendőri jelenlét”. Nem elég, hogy ferdítik a valóságot, még a portálnak nem tetsző véleményeket is törlik.

 

kicsi majmom...

veroniq -

2012.08.21. 16:27:53

Megint nincs igazad, mert a hír az ATV ma reggel 07.59-es híre..... Nem így kezdődik, amit én bemásoltam! Hanem így, mutatom: Helyszíni tudósítónk szerint a hétfőről keddre virradó éjszaka teljesen nyugodtan telt Cegléden, miután a megelőző napokban kis híján fizikai összecsapásba torkollt a város főként cigányok lakta részében felgyülemlett feszültség. A korábbi konfliktus helyszínén és a környező utcákban kedd hajnalban egyetlen gárdistát, jobbikost nem lehetett látni, rendőrt annál többet.

Ez a tegnapi :)

majomka -

2012.08.21. 15:00:26

veroniq..
Ma Kedd van ..{#emotions_dlg.big} 

mai napi beszámoló

veroniq -

2012.08.21. 13:07:54

Hétfőn késő este huszonötezer forintra bírságoltak egy cigány fiatalembert, amiért egy méretes rúddal fölfegyverkezve állt az utcán. Társa, akinél ásó volt, nem kapott büntetést,mert az ásó nem fegyvernek, hanem mezőgazdasági szerszámnak minősül. Az említett fiatalembernél nem volt személyi igazolvány, ezért - noha azt állította a rendőröknek, hogy három házzal odébb lakik - bevitték a városi rendőrkapitányságra, majd körülbelül húsz perc múlva – a huszonötezer forintos büntetéssel – elengedték.

 

Folytatás, előzmények ITT

Kik

FIGURA7878 -

2012.08.21. 12:06:16

az ingyenélők?Akik fölöslegesen szaporodnak és segélyből valamint bűnözésből élnek?Ha rájuk gondolsz akkor egyet értek.{#emotions_dlg.big}

Ingyenélők ...

majomka -

2012.08.21. 11:01:59

  elmentetek sörözni meg kajálni...
Egy jó kertipartin is a kaja meg a pia összehoz mindnekit..xd
 

Megszólal a polgármester

veroniq -

2012.08.20. 23:42:19

" Földi László, a város kormánypárti polgármestere hétfőn azt mondta: körülbelül három hete elterjedt egy hír, miszerint ő negyven roma családot akar beköltöztetni a vegyes lakosságú külvárosba. Ezt az álinformációt fújhatták fel egyesek, de az is lehet, hogy a magyar-roma összefogást jelképező, a Szűcs-telepen felavatott pihenőpark, illetve az ott felállított kereszt "csípi" egyesek szemét. A településvezető szerint "nem akkora a gond Cegléden, mint amekkorára felfújták". Hangsúlyozta: a kifogásolható életvitelt folytató városlakókat csakis a jogszabályok betartásával lehet a helyes útra terelni. "

teljes cikk ITT

Baromság..

MiNE -

2012.08.20. 23:23:56

Nos, ez a cikk, itt, ez akkora baromság! Ott voltunk tegnap egész este, egyetlen egy embert nem észleltünk sörrel a kezében vagy ittas állapotban. Ja de lehet, hogy
rólunk szól a cikk, mert útközben a benzinkúton megittunk egyet!:)

A jobbikos tag szórta hogy menjünk haza, maradjunk békességben mert ezzel a jobbikot járatjuk le, aztán valamelyik másik csoportból meg közbevágtak, hogy nem azért jöttünk ide, hogy majomkodjunk végre tegyünk valamit, és ennek semmi köze a jobbikhoz, ez a demonstrációt magyar emberként tesszük, megint semmit ne tegyünk?! Előre mindenki, aki magyarnak érzi magát, támadás…..

Jó páran megindultunk..(Nem akarok felesleges saccolásokba belemenni, sötét is volt elég rendesen, több egymástól kicsit elszakadt nagyobb társaság is ment.)
 Akkor jöttek be a rendőrök velünk szemben, készenléti ruhában természetesen.Próbáltunk oldalt elvágni, de akkor kijöttek arra, mentünk mindenfelé ilyen 20-30 fős csoportokban, de nem nagyon jutottunk át, csak 40-50 méterre max. Addigra bevágtak elénk.. Még a földből is készenlétisek születtek! Megyek másik irányba, hallok valamit, hátranézek, egy méterre a bokámtól a németjuhász, mert egy egyik rendőr rám engedte, volt vagy másfél méteres pórázon, ha nem több…..

Csak hát eleve azt se tudtuk pontosan merre kéne, meg hogy eljutni oda, mert az egész full sötétség, elemlámpák fénye volt csak. A rendőrök is elbújva a mezőn, ugye el se lehetett látni max ilyen 15-20 méterre, ők meg álltak sunyiban elbújva. Elég sokáig hadakoztunk velük, meg mindenki elküldte őket melegebb éghajlatra. Elénekeltük a himnuszt vagy 150- en, baromi nagyot szólt! Remélem valaki felnyomja majd egy videó megosztó portálra, példát lehetne statuálni vele hogy a magyar rendőr sajnosarra nem képesek, hogy megálljanak vigyázzba vagy legalább ne röhögve trécseljenek!
Még elindultunk gyalog akikkel mi voltunk, meg útközbe is találkoztunk több kisebb gyalogos csoporttal, kocsival aki oda vissza járt.. Próbáltuk keresni a lehetőséget, de egyszerűen annyira bent van az egész, olyan helyen hogy nem tudtunk sehogy sem bejutni. Visszajöttünk az autóhoz,  akkor kérték számon a többiek a rendőröket a kutya meg az azonosító szám hiányzása miatt. A rendőrök ezt megtagadták, nem adták ki. Kocsival elindultunk még, de nem jutottunk semmire és utána hazajöttünk.
 http://www.youtube.com/watch?v=Cr-nsWrJzyU ( Nem néztem meg a videót de ahogy belenéztem a rendőrséggel való hadakozás után kezdtek el közvetíteni mikor már negyed annyi ember volt ott..)
http://www.youtube.com/watch?v=HYUgLLU3Xqg 

Két képpel zárnám ezt a kis monológot..
Ők a megfélemlített roma származású úriemberek.. mit is kapnék hogyha csoportosan felfegyverkezve masíroznánk meg pózolnánk a cimbikkel emberi életek kioltására alkalmas eszközökkel?
Mellesleg idén már az arctakarás is büntetendő tüntetés és sportesemény x méteres körzetében..
 http://kepfeltoltes.hu/120820/255453_513420252017611_787931438_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120820/533065_432318476806510_642951610_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 

...

magyarharcos -

2012.08.20. 10:37:21

Addig persze nem írtak a dologról,amíg nem volt balhé...

Vajon hány félelelmben élő magyarról írtak már eddig,hány olyanról,akiket saját hibáján kívül kitettek az utcára a terrorista bankok!???

Undorító amit ezek a hírportálok csinálnak !!!

Így kell hazudni és kiforgatni a szavakat!

magyarharcos -

2012.08.20. 10:25:18

Szélsőségesek szállták meg Ceglédet

agyjából négyszázan gyűltek össze, a romák elmenekültek házaikból.

Becslések szerint mintegy 400-an gyűltek össze vasárnap este Cegléd külterületének néhány utcájában, többek között a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, illetve szimpatizánsai.

A környék romák lakta házait mintegy 70-80 rendőr zárta el az összegyűltektől - számolt be az MTI helyszínen lévő tudósítója. Atrocitás nem történt, az utcákban gyülekezők hajnali kettő körül szétszéledtek, de azt mondták, másnap folytatják demonstrációjukat.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) korábban közölte, hogy Cegléden és környékén fokozott rendőri jelenlét lesz a hosszú hétvégén, miután szombat este bejelentés érkezett a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy egy 20-30 főből álló csoport Cegléd belterületén félelemkeltő módon zavarja a helyiek nyugalmát. A bejelentést követően néhány percen belül megérkeztek a helyszínre a rendőrök, de már nem találták ott a bejelentésekben szereplő csoport tagjait.

Mozgósítanak

Egy szélsőjobboldali portál péntek éjjel írt tudósítása szerint a Magyar Gárda egy ceglédi magánterületen tartózkodó csoportját felfegyverkezett roma emberek támadták meg, akik később a kiérkező rendőrökkel is összetűzésbe kerültek. A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője később cáfolta a lap minden állítását.

A Roma Sajtóközpont szerint a szélsőjobboldali portálokon péntek éjjel óta folyik a félkatonai szervezetek mozgósítása, és tudósítások szerint a Jobbikhoz közel álló egyik csoport egy tagja gáz-riasztó fegyvert is használt péntek éjszaka.

A romák félnek ???

(akkor nem félnek mikor lopni mennek,időseket vernek holtra párszáz forintért? )

Közös állásfoglalásban ítélte el tíz roma szervezet a Cegléden kialakult helyzetet. Hétfő hajnalban az MTI-nek eljuttatott állásfoglalásukban azt írták: a cigány családok egy része rokonaihoz menekült és retteg. "Úgy véljük, e tarthatatlan és minden jogi normának ellentmondó helyzet kialakulásában felelőssége van annak, az állam nevében eljáró politikának és rendőri vezetésnek, amely a hasonló szélsőjobboldali cselekményeket eltűrte, tétlenségével bátorította" - írták.

A cigány szervezetek képviselői az Országos Rendőr-főkapitányság előtt virrasztottak, és feljelentést tettek apartheid bűncselekmény elkövetése miatt. Arra kérik a cigányokat, "minden körülmények között őrizzék meg higgadtságukat és nyugalmukat, ne engedjenek a provokációnak".

Hozzáteszik: elvárják, hogy az állam teljes határozottságával, a rendőrség pedig a törvény teljes szigorával járjon el a köznyugalmat, társadalmi békét és emberi méltóságot sértő megnyilvánulásokkal szemben. "Szolidárisak vagyunk a rendőrökkel, akiket munkájuk végzése során szintén megtámadtak a szélsőségesek" - írják.

Elvárják továbbá, hogy az állam "nemzetközi kötelezettségeinek tegyen eleget, és akadályozza meg a faji alapú erőszakot".

Az állásfoglalást az Amenca Csoport, az Ide Tartozunk Roma Közösségi Hálózat, a XIII. kerületi RNÖ, a Roma Parlament, a Phralipe, az Új Szemlélet csoport, az Opre Roma Csoport, a Dzsáj Bhim Közösség, az MCDSZ XIII. kerületi tagszövetsége és a Mi Magunk - Saját Magunkért Egyesület írta alá.

http://www.hir24.hu/belfold/2012/08/20/szelsosegesek-szalltak-meg-cegledet/


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok