Mi Abonyunk - Cegléden spontán tüntetés volt a cigánybűnözés ellen
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.08.18. 13:05

Nem szoktam megosztani a kuruc.info híreit, most mégis megteszem, mert a szomszédos Cegléden augusztus 15-én történt valami nem várt esemény. Amennyiben a kormányzat nem tud gátat szabni a bűncselekményeknek, ez országos tendencia lehet. Én személy szerint nem szeretném. - Spontán tüntetés volt Cegléden a cigánybűnözés ellen- 18:48: Ferenczi Henrik, az ÚMG főkapitány-helyettese írja:


Pár perce érkezett a hír, hogy Cegléden spontán módon utcára vonultak a helyi lakosok a cigányok fosztogatásai és az az ellen fellépni nem kívánkozó rendőrök miatt.
Az Új Magyar Gárda tagjai a helyszínen vannak, ennek köszönhetően jelentek meg a rendőrök is. A lakosság feldühödött állapotban fordult hozzánk segítségért, és a most megjelent rendőröket még dühösebben kérik számon.
Több egységünket is készenlétbe helyeztük, bármikor indulásra készek.
Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a minket egyre népszerűbbé tevő pintéri rendőrségnek!
Szebb jövőt!


Frissítés (19:28): Cegléden járt a térség fideszes országgyűlési képviselője, de a pártja cigánypolitikai hozzáállásával nem tudta megnyugtatni a lakosságot.
Időnként feltűnik egy-egy rendőrjárőr-autó, melyet a bátor ceglédiek tapssal üdvözölnek, hiszen ilyet nem láttak a településen nagyon régóta. Gárdistáink nem győzik a panaszáradatot. A lakosok számítanak a jobbikos képviselők megjelenésére is - tájékoztat a fejleményekről Ferenczi Henrik.


További részletek ITT

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Adj a Tótnak szállást!

TATU -

2012.08.22. 11:57:18

És ki üldöz a saját hazádból.A renszerváltás óta nem hallok mást csak a zsidóság és a cigányság jogait,tessék már megmondani minket,magyar magyarokat ki fog megvédeni saját hazánkban.Minket ki lehet fosztani meg lehet gyílkolni szinte büntetlenül.Ha megpróbálunk védekezni,akkor mi,vagyunk a rasszista antiszemita szörnyetegek.Na de ki az antiszemita mikor anno Szálasi elvtárs azt mondta ő maga a szemita és létrehozta gyűlölete gettóit.Hogyan is van akkor? Nekünk miért nincsenek jogaink saját hazánkban a befogadott idegenekkel szemben,és miért nem mi élvezzük hazánk javait?????!!!!!!!!!

Süllő

magyarharcos -

2012.08.19. 13:39:23

A válasz nagyon egyszerű!

A legegyszerűbben így tudom leírni:

Szükség van addig rájuk,amíg teljes mértékben meg nem gyengültünk.

Amíg velük vagyunk elfoglalva,addig az országot szétlopják "odafent"!

Majd ha elég gyengék leszünk,akkor mennek ők is velünk együtt a "levesbe"!

Ők csak eszközök....

????

Süllő -

2012.08.19. 13:05:24

Hogy miért nem tudják ezt a feketelábú, dologtalan, szaporodásból élő csürhét exportálni Indiába a szülőhelyükre? Egyiknek állnám a jegyét, szerintem lennénk még páran. De csak oda...{#emotions_dlg.boss}

Cigányok támadtak az éjjel gárdistákra és "rendőrö

magyarharcos -

2012.08.19. 10:14:07

Szemtanúk elmondása szerint a cigányok körülbelül hetvenen próbáltak ráijeszteni egy ceglédi magánház területén tartózkodó tizenhét gárdistára. Az elsőként helyszínre (nem éppen) siető rendőrök kezdetben nem is merték megközelíteni őket. A feldühödött csürhe pedig egyszerűen a rendőrökre támadt, akik később mégis a hazafiakat kezdték vegzálni

Ferenczi Henrik, az Új Magyar Gárda főkapitány-helyettesének tájékoztatása alapján, egy magánterület kertjében bográcsozott 17 gárdista, akiket jórészt a keddi spontán tüntetés viszonzásul hívtak meg vendégségbe helyiek. A 17 főnyi egység 13 férfiből és 4 lányból állt.

A magánterületet körbevették az éjjel a felfegyverkezett cigányok és a gárdistákra támadtak, akik rendőri segítséget hívtak. Két járőrautó érkezett a helyszínre, amire szintén rátámadtak a cigányok. A "rendőrség", kiérkezése után annyit közölt a gárdistákkal, hogy "meneküljenek", mert nem tudják tartani a helyszínt, mivel nagyon kevesen vannak.

A hír hallatán több gárdista nyomban autóba szállt és Ceglédre sietett - természetesen a korábban felszívódott rendőrök őket tartóztatták fel a dühöngő cigány csürhe helyett.

A helyiek félelmüket tolmácsolták a hazafiak felé, és többen maradásra kérték a gárdistákat, mert attól tartanak, hogy a mindeddig ismeretlen okok miatt feldühödött cigányok továbbra sem nyugszanak le, a rendőrség pedig továbbra sem lép fel ellenük keményen.

Szemtanúk elmondása szerint a cigányok körülbelül hetvenen próbáltak ráijeszteni a magánház területén tartózkodó tizenhét gárdistára. Az elsőként helyszínre (nem éppen) siető rendőrök kezdetben nem is merték megközelíteni őket. A feldühödött csürhe pedig egyszerűen a rendőrökre támadt. A gárdisták egy gáz-riasztó fegyverből leadott lövéssel tudták csak megfékezni a felbőszült cigány hordát.

Ferenczi Henrik elmondta, hogy addig maradnak a településen, ameddig szükség van rájuk.

(Kuruc.info - SZKR nyomán)

Frissítés: Újra gyülekeznek a cigányok, a rendőrök eltűntek

Ferenczi Henrik tájékoztatása szerint, amint elhagyták volna a települést páran, és csak kisebb gárda egységet hagytak volna hátra, megint gyülekezni kezdtek a cigányok az utca végén, akikkel szemben a rendőrök álltak fel. A rendőrök azonban valami miatt hamar eltűntek, a cigányok maradtak, a gárdisták visszatértek az utcába.

(Szent Korona Rádió)

 

https://kuruc.info/r/35/100184/


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok