Mi Abonyunk - Olvasónk beszólt a zsaruknak
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.06.24. 21:44

Egy kis KRESZ- T. Szerkesztőség! Ha érdemesnek tartjátok ezt a kis sztorimat, légy szíves tegyétek fel okulásként. Minap közúti ellenőrzést kaptam, segédmotorommal közlekedtem, mikor leint a rendőr. Az ellenőrzés rendben folyt, és mindent rendben talált mikor jött a buktató, lámpakészlet, egészségügyi csomag, közlöm a kért dolgokat nem kell a segédmotorosnak magával hordani. Jött a durvaság ne pofázzon, én jobban tudom, meg fogom büntetni. Az alábbit mondom: kollega ha nem tudja a jogszabályt, miért vitázik, csak mondja a rendőr a magáét mire ismét leintem és most már hivatalosan igazolom magam és kérdőre vonom egyrészt embertelen viselkedése miatt, másrészt a KRESZ tudatlansága miatt és közlöm vele a jogszabályt. 2010.08.02-én jóváhagyott jogszabály kimondja a segédmotorhoz nem kell tartalék izzó készlet, mert nem gépjármű. Elsősegélynyújtó felszerelés sem szükséges, mert a segédmotor nem motorkerékpár 6/1990. (IV. 12.) KÖHÉM rendelet. Gondolhatjátok nem nagyon tetszett az illető rendőrnek és hümmögve mondta folytassam az utamat. Tovább én sem feszítettem a húrt és szó nélkül elindultam. De azért megkérdezném, ha nem én vagyok az áldozat,hanem egy civil akkor mennyire bünteti meg jogtalanul és hogyan alázza tovább az embereket…. Nekünk anno közigazgatási főiskolát el kellett végezni. 6 hónap kevés az igazi és jogszerűen intézkedő rendőrnek. Csak megjegyezném, ma más egyetlen járműnek sem kell

égőkészletet hordania.

Köszönettel és maradok Tisztelettel TATU
 

Közbiztonság:
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
T. Sovany Nem a rendőrt hibáztatom.

TATU -

2012.06.27. 09:29:45

A törvény és a törvényhozokkal van a baj,a rendőr a végső pont,vagyis a végrehajtó és ha illemtan órát nem kapnak bizony előjön a kapanyéles stílus.Az egyenruha nem mindenre ad feljogosúltságot főleg nem embertársainkkal szemben akiktől valójában kapják a fizetést.Egy udvarias ellenőrzés intézkedés talán nagyobb tiszteletet irányozna feléjük de sajnos a durvaságukkal érik el az ellenszenvet.Mi változott a 25 és óta szinte semmi mert az egyenruhát viselők zöme még mindig azt hiszi ők a mindenhatók akiknek minden meg van engedve.Néha bizony ők is meglepődnek mikor valaki bizony harcol az igazáért és szembe mer fordulni velük,ilyenkor szinte a meglepődségtől még ők is elbizinytalanodnak főleg ha egy civil ruhás kollegát vagy valamely fegyvertásat igazóltatnak.Én csak azt kérem mindenkitől ha igazát bizonyítani tudja és érvei jogosak éljen vele és ne rettenjen meg mert egy bármely hivatásos állományú intézkedik vele szemben.

rendor

Sovany -

2012.06.27. 01:31:32

{#emotions_dlg.what}Tatu,  hat  nem hiszek a szemmemnek, hogy mit olvasok, mitotent az ellenorzessen.

Kik ezek a vegzett rendorok,  ki kepezte ki oket,????? hat alakossag erdekeit, ae a kozbiztonsagot, rend fentartast,kellenne, biztositani nem????? ahogy  lattom a kakan keresik a csomot,

Egy kis  kiteres , ami velem tortent 26 evvel  ezelott.Jottem latogatoba a szuleimhez  ABONYBA.

Becsbe erkeztem szombat  delelott,  bereltem a kocsitmat     elindultam a szulo hazamba,  Delutan 2 orrakkor szombaton  mar Cegleden  voltam a rendosegen, Mert az akkori torveny  szerint,24 oran  belul  minden kulfoldi allampolgarnak  jelenkezni kellet , a rendorsegen, hol fog tartozkodni, en mint  elosszor hazalatogato,  tudva mi akotellesseg, jelenkezek, mert utba is esik CEGLEDEN keresztul mentem Abonyba a SZULEIMHEZ. Az elso meglepetes  a rendorsegen,  Hat ez azt hiszem tik jobbantudjatok ez kaszarnya volta mult idoben,  Avastag boltives fa atjon,volt egy ki  kukucskalo ajto is.Delutan 2ora  szombat, csogot nem lattam ,  doromboltem , egy perc  kinyilik a kis ajto a kapun, mejhang megszolal MIT AKAR" JELENKEZNI JOTTEM MA ERKEZTEM AZ ORSZAGBA.SZOMBATON NINCS HIVATAL, JOJJON  HETFON. Le mentem a  Szuleimhez , nagy volt az orom csaladban, a BARATOK SZEP HETVEGE   VOLT ISKOLA TARSAK,VALAMI MAR LAPPANGOT A LEVEGOBEN, DE NEM NEKEM, JOTT A HETFO, FEL NYOLCKOR MAR CEGLEDEN VOLTAM A RENDORSEGEN, JELENKEZNI    KI  DERULT   HOGY   A    MAGYAR   ALLAMPOLGARSAGOMTOL   IS   MEG   FOSZTOTTAK  !!!!NA MOST FIGYELJ  AMIT TE IRTAL 'TATU"  BEMEGYEK  HAT NALAM EGY PAR EVVEL IDOSSEBB  ORMESTER, BEHIV,  MIJARATBAN VAN, HAT JELENKEZNI JOTTEM MERT SZOMBATON ERKEZTEM AZ ORSZAGBA ES AZ MONTAK  JOJJEK HETFON MERT NINCS HIVATAL.    NA    MOST    TORTENT   VELEM    AMI   VELED   KEDVES   TATU   HOGY  "  NE  POFAZZON  "    EZT   A    VALASZT    KAPTAM   26   EVVEL   EZ  ELOTT. 

KERDEZEM   EN     MIT    VALTOZTAK   "   EZEK  "  ?   DRAGA   HAZAMNAK   SZEBB  JOVOT  !!!  

 

 

 

K JOJJEK HETFON, DE KISE MONDTAM VEIG A HETFOT  ULJON LE ES NE POFAZON ,HOLVOLT SZOMBAT  OTA

 

Talán azért nem !

TATU -

2012.06.26. 07:18:16

Mert nem jársz kismotorral nagy távolságra,én el megyek vele a szentendrei szigetre bejárom a Pilisi hegyeket elmegyek Mezőtúrra és sok sok helyre.Föútakon a 4.es en és sok hellyen ahol a rendőr is csak néz egy nagyot.

Óhh baxa meg!

Truckman -

2012.06.25. 19:58:03

Nálam mé nem esik meg az ilyen?!{#emotions_dlg.big}

 

10 perc múlva a YUTUBON LENNE A SÜN, ARCCAL-HANNGAL, s mindezt tudta nélkül!

 

 

 

Nepofázzon!

S.pataki -

2012.06.25. 10:19:43

TATU! Önben egy Rend Biztosa veszett el. Gratulálok!

„Szolgálunk és védünk!”

Ez esetben a polgár barát rendőrség személyi állományának fekete bárányát, aki fordítva is tudja az újságot olvasni,- fakabát- biztos csak a létszám hiánya végett „tűrik” meg a testületben. A modor arra utal, hogy a közrend elméleti ismeretével hadilábon áll, ez által a meggyőzés eszköze így csak a sértő, durva megnyilvánulás. Talán a képességeinek ismeretben csak, erre tudták kiképezni. Azt is el tudom képzelni, hogy az ilyen személyeket csak arra tartják, hogy üssön, és vágjon rendet a tömegben, mint 2006 októberében.

A bevezető szlogen, egyre gyakrabban tűnik hamisnak, amikor a vagyonellen elkövetett esetekről, és a közbiztonság területéről, naponta olvashatunk megdöbbentő híreket, csak abonyi viszonylatban. Valami nincs rendbe, akkor, amikor rendelkezésre bocsátott eszközöket sem tudják megvédeni a szándékos, rongálok ellen a felségterületükön belül.

Ne feledjük el az eszközöket a tisztes adózók pénzéből biztosították, hogy a szolgálatukat, a rendvédelme érdekében el tudják látni.

...

Lev -

2012.06.25. 10:18:56

Két rendőr:- Te hogy védekezel az AIDS ellen?- Hát gumival.- És nem kellemetlen?- De eléggé, úgyhogy ha hugyozni vagy dugni megyek, akkor leveszem.

 

no comment

Az esetem utáni nap.

TATU -

2012.06.25. 09:57:12

A TESCO parkolójában összefutottam egy segédmotorossal és beszélgettünk,mire mondja,nagy bajban van,mert jogosítványa lejárt és megbüntették,vagyis nem helyszini,hanemfeljelentették és várja a büntetést.Kértem mutassa meg a jogosítványát hát valóban lejárt,de a B kategória (köztudott lejárt B kategóriával lehet kismotort vezetni) mutatom az alábbit lent a jogsi alján van egy T és M,K bejegyzés mely tovább érvényes tehát a jogosítvány kiállítás napjától számított 10 évig,sajnos nemsokan tudják vagy nem figyelik.Mondom ahogy megjön a feljelentés fénymásólja le a jogsit és írja meg a fellebbezést,mert jogtalan a büntetés.T kategória:mezőgazdasági vontató két nehéz pótkocsi,lassújármű és pótkocsi,állati erővel vont jármű hajtása.M kategória:segédmotoros kerékpár,állati erővel vont jármű hajtása,kerti traktor (16. élet betőltése után).K kategória:kerti traktor,állati erővel vont jármű hajtása. És itt megjegyezném,hol van a polgárbarát rendőrség,tisztán látszik a pénz behajtása a tét az sem számít ha jogszerűtlen akkor is. 


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 3-as választókerületben?
   
 Barati László Független 
 Dr. Lencse Gréta FIDESZ- KDNP 
 Korbély Csaba Ferencné VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok