Mi Abonyunk - Mi lesz véled abonyi strand?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8065, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.03.14. 12:18

Azért már nem ilyen.... - Az Abonyi Városi Strandfürdő új nevet kapott, ettől remélik, hogy több vendéget tudnak majd idecsábítani. Legalábbis erről beszélt nekem az ABOKOM Kft. ügyvezető igazgatója, Gáspár Csaba lapunknak, aki szerint marketing szempontból van nagy jelentősége annak, hogy hogyan is nevezik a létesítményt. Az új elnevezés, amit a képviselő testület is jóváhagyott, nem más, mint Abony Városi Termálfürdő.

„ Intenzívebb marketing munkát szeretnénk folytatni annak érdekében, hogy a település és a környék lakossága még többször igénybe vegye a szolgáltatásainkat, a lehetőséget. Más ez a strand, mint a térség többi strandja, tudom, nem lehet versenyezni a nagyokkal és nem is akarunk. Ez mást tud, mint azok, hiszen itt nincs nyüzsgés, tömeg, ricsaj. Ez egy családias fürdő. Több fejlesztést és módosítást is tervezünk erre az esztendőre. Így mindenképpen szeretnénk végre szaunát üzembe helyezni, ez már régi vágyunk. Biztos vagyok benne, hogy erre lenne reális igény is. Szintén a lakossági elvárásokat vettük alapul, amikor elhatároztuk, hogy minden nap nyitva leszünk a szezonban, hétfőtől vasárnapig. Nem lesz szünnap. Bevezetjük az éjszakai fürdőzést. Péntektől vasárnapig lehet jönni majd. Erre külön jegyet árusítunk, este nyolctól éjjel tizenegyig lehet éjszakánként fürdeni. Ezt szintén a lakossági igények kielégítése érdekében szeretnénk bevezetni. Lesznek programok is természetesen, régiek és újak is. Új szervezőket is bevonunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél inkább csökkentsük az üzemeltetési veszteségeket. „

Egyébként azt is megtudtam, hogy az új névhasználat semmiféle jogi problémákat nem vet fel. Használható a név, mert termálvíz az, amely 27 C felett van, az abonyi strandon a víz hőfoka 44 C. Abonyban egyébként a strand vize ásványvízzé van minősítve.

Ugyanis tavaly és tavalyelőtt is veszteséget könyvelt el a strand. A bevételek alakulása mindenképpen időjárás függő, mondta el Gáspár Csaba. 2010-ben mintegy 9 millió forintos volt a veszteség, 2011-ben, az ABOKOM kimutatása szerint ez már jóval kevesebb, 5,755 millió forint. Ennek örül az ügyvezető. Idén 1,5 millió forintot fordítanak első lépésben parkosításra, virágosításra és kisebb karbantartási munkálatokra. Gáspár Csaba tudja, hogy a fizetőképes kereslet sajnos csökken és szerinte már sokak számára luxus az, ha strandra mennek. Mindenesetre az ABOKOM mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a veszteségeket a minimális szintre csökkentse, mert, mint a vállalkozás első embere elmondta: „ Ezt nem lehet félvállról venni, az embernek a szívét- lelkét bele kell tennie! „

Tudom, hogy ők tényleg „ beleteszik” . Viszont az önkormányzat azt tervezi, hogy 2013-tól a strandot kiadják bérbe egy üzemeltetőnek. Ez viszont roppant érdekes megoldás lehet, mert félő, hogy a majdani bérlő, amennyiben csupán 1-2 évre kapja meg az üzemeltetés jogát, inkább lelakja a létesítményt és nem fog beleinvesztálni. Viszont, amennyiben hosszú távra, akár 10-30 évre adják oda valakinek, aki ebben fantáziát lát, akkor lehetséges, hogy olyan helyzetet teremtenek, mint a Strand Kisvendéglő vagy az Állat- és Szabadidő Park esetében. Hiszen az ezen ingatlanokon működő vállalkozások jól működnek, de állandó politikai csatározásoknak vannak kitéve a bérlők. Mindenesetre kíváncsian várom, hogy ki lesz az a bátor, aki kiveszi majd jövőre a strandot, bocsánat, akarom mondani, a fürdőt és ezt milyen feltételek mellett teheti majd meg.

Az Abony Város Termálfürdő jelenlegi marketingjére sajnos az alábbi linkeken elérhető avas információk jellemzők:


http://www.iranymagyarorszag.hu/abonyi_strandfurdo/I305030/

http://www.vendegvaro.hu/strandfurdo-abony

http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=6&hir_azon=6

http://strand.helyek.eu/strand/strandfurdo-abony/6416

Közélet:
Abony   
ABOKOM   
Strand   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Könyvtári Napok

Mezőgazdasági kiállítás

Éjszakai Tarka Tér

Dumaszínház

Strandok éjszakája

Mobilitási hét

Terménybemutató felhívás

Vámos Zsolt emlékére

Strandok éjszakája

Tarka Borjú Főzőverseny

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok