Mi Abonyunk - Bűncselekményekkel tarkított hétvége
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.06.28. 00:12:56

Az elmúlt időszak nyugalma után a mostani hétvége meglehetősen mozgalmasnak bizonyult Abonyban és környékén bűnelkövetési szempontból. Minderről és a konkrét részletekről Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka számolt be lapunknak. Megtudtam, hogy a bűncselekmények elsősorban Abonyban, Újszilváson és Törtelen történtek. Abonyban a Kölcsey utcában például egy parkoló tehergépkocsiból a tanksapka lefeszítése után ismeretlen tettesek 700 liter gázolajat tulajdonítottak el. Az okozott kár 260 ezer forint. Törtelen a Nyilas dűlőben egy lakatlan tanyába törtek be szintén ismeretlen elkövetők, akik lefeszítették a melléképület lakatját és vashulladékot vittek el összesen 50 ezer forint kárt okozva ezzel.

 

Két tulajdon elleni szabálysértés is történt, Újszilváson veteménylopást követtek el ismeretlen tettesek, összesen 4000 forint értékben egy bekerítetlen tanyán. Innen burgonyát és zöldségeket lovasítottak meg. Tulajdon elleni bűncselekményről akkor beszélhetünk, ha 20 ezer forint alatti a károkozás. Abonyban is történt egy ilyen eset, amikor a Szeretet úton ismeretlen tettesek mintegy hat kilogramm krumplit loptak el a veteményes kertből, a kár mértéke nem éri el az ezer forintot.

 

A Vasút út is célpontja volt az elkövetőknek, a 103. és 152. szám alá hatoltak be. A betörések a melléképületeket érintették. Itt lefeszítették a lakatpántot, szerszámokat, vezetékeket loptak el. Az okozott kár értéke az egyik helyen 150, a másikon 30 ezer forint. A Mikes Kelemen úton az egyik családi ház pincéjéből loptak el rézvezetékeket, az okozott kár értéke 50 ezer forint. Vagyon elleni bűncselekmény történt a Hunor utcában is, ahol egy idős néni záratlan óljából vittek el egy ötven kilós malacot és három tyúkot ismeretlen tettesek, a kár értéke 50 ezer forint.

 

Több családi veszekedés, botrány is volt a hét vége folyamán Abonyban. Rongálással végződött egy családi vita, amikor a volt barát, egy budapesti férfi a bejárati ajtót tette tönkre mérgében. Az okozott kár 25 ezer forint. Két testi sértés is történt, amikor a szomszédok szólalkoztak össze, szóváltás után tettlegességig fajult a vita. Könnyű testi sértés miatt a Ceglédi Városi Bíróság folytat vizsgálatot mindkét esetben.

 

Három biztonsági intézkedést is kellett foganatosítaniuk az abonyi rendőröknek. Ittas, magatehetetlen emberek ellen intézkedtek, majd őket a Toldy Ferenc kórházba szállították. Történt egy bűncselekmény a Corvin úti lakásotthonban is, amikor az egyik nevelt gyerek a nevelőszülővel szóváltásba keveredett, majd őt nekilökte a falnak. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak vétsége miatt a bűnügyi osztály folytatja tovább a nyomozást.

 

„ Sajnos bepótolták a bűnözők mindazt, amit az előző hétvégén nem tettek meg, mert akkor nyugalom volt Abonyban és a környékén. Augusztus 1-től 11 új rendőr áll szolgálatba Abonyban, reméljük, mindannyiunk megelégedésére. „- mondta Pintér Gábor őrsparancsnok.

 

LŐVE

Közbiztonság:
 6 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ez tényleg felháborító...

Truckman -

2011.07.05. 13:13:14

...mármint hogy a Penimarketben vásároltok!KirĂĄly

 

Egy jó tanács, konfliktus kezelésre:

 

ELŐBB ÜSS, AZTÁN MEG MÁR MINEK SZÓLNI?!Ártatlan

Felháborító!

abonycity -

2011.07.05. 10:56:30

2011 jul.2.-án szomban 19-óra:Abony

A Penny market-ben vásároltunk feleségemmel mikor arra letünk figyelmesek ,hogy lopás történt és a tetteseket meg is csipte a biztonsági valamint a dolgozók.

A tolvajok rendkívüli módón szidalmazták és mocskosul sziták a boltosokat és a biztonsági őrt.

A rendőrök előtt megérkeztek a "rokonok" is az elkövetőknek ,kisidővel a rendőrök is megjöttek, és mikor kivezették őket a boltelé őket mi is kituttunk jönni oda sétáltunk az autonkhoz majd induláskor azt látom,hogy a "rokon férfi " felénk mutogat és magyaráz valamit,de nem értetük a feleségemmel én vissza kiszáltam a kocsiból ami a rendőröktöl 10-15méterre volt és onnan kiabálta nekem a "rokon férfi" : mi van ti meg ide lestek,ide ugatok ne bámuljatok mert pofán baszlak... stb.     

Mondom neki ember hozád se szoltunk!

A rendőr aki meg ott állt a "rokon férfi"mellett és halotta mi történik csak lesütötte a szemét és elfordul.

Van akiknek bárkibe belelehet kötni indok nélkül, ráadásul a rendőr se szólj rá hogy ne kötözködjön?!

Mindenesetre elég érdekes hogy jogosítvány nélkül szaladozik is köztudottan nem tisztes munkából élőnek több joga van ,mint az egyszeri dolgozó adófizető állampolgárnak.

Tisztelettel egy abonyi lakos.

Tyb

Truckman -

2011.06.29. 06:58:19

Egy  50 kilós "tömegtől" (az is csak  fegyverrel, bilincsel, tárral, övvel, tomfával, borsikával, bakancsostól, egyenruhástól meg minden...   ...mit vársz (várjak) el?

 

 

Ezt tudod milyen, ez a sok újjonc?

 

Mint nálunk a kezdő sofőr!

 

Van rá jogsija, vezette is már a MANt, de mikor manőverezni kellene bizonyos szitukban, és nem csak előre menni egyenest, beleizzad a kormánytekergetésébe, és összetöri az angolpót seggét, vagy oldalát!

 

Régen volt a rakodó-segédvezető, és volt a vezető! az "öreg"vezető betanította évek alatt a rakodó-segédvezetőt!

És most?

 

Úgyhogy tudod mit ér ez a több rendőr majd Abonyban is?!

 

Azt, hogy többen vannak!

 

Értelmezd, érts a mondatom!

 

 

Csak itt lennének már!

tyb -

2011.06.28. 22:07:37

Kérem, kérjük az "újoncoktól" a kőkemény fellépést! Tegyék élhetetlenné városunkat az ügyészség által, a társadalomra veszélytelennek ítélt mocskos bűnözők számára!

 

Törvényesen, de éreztetve, hogy az "odafigyelés" nem csupán a közlekedés rendjének fenntartására irányul.

 

Bizunk a számában megerősödni látszó Abonyi Rendőrőrs munkatársaiban és a megnövekvő létszámban rejlő lehetőségek eredményes felhasználásában, Abony és az abonyiak védelmében!

 

 

 

 

 

 

Meg amit még...

Truckman -

2011.06.28. 17:07:37

...nem (fel)jelentettek! Bicajlopások, stb.KirĂĄly

-

Té -

2011.06.28. 01:16:12

Még jó, hogy napok óta nincs közvilágítás csomó helyen....


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok