Mi Abonyunk - Tényleg van valami baj
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.02.15. 20:16:17

Az előző testületi ülésen fogadta el Abony város önkormányzata azt a pénzügyi beszámolót, melyet a pályázatos támogatást kapott civil szervezetek nyújtottak be. Lapunk úgy tudja, hogy minden sportegyesület és civil szervezet képes volt időben és érdemben elszámolni az abonyi önkormányzat felé. Az Abonyi Városi Polgárőrség beszámolójával azonban gondok adódtak. Ez elhangzott Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester szájából, amikor Kovács László bizottsági elnök arra kérdezett rá, hogy a beszámolt szervezetek listájában miért nincsen benne ez a szervezet. Az ok prózai.

 

A polgárőrök nem pályázatos támogatást, hanem úgynevezett céltámogatást kaptak, bizonyos feladataik ellátására. Például elvileg összesen 35 polgárőr egyenruhát vásároltak 300 ezer forint értékben. Van azonban olyan polgárőr, akinek csak láthatósági mellény jutott. A többi 1,2 milliót üzemanyagra kapták. „ A polgárőrökkel külön szerződésünk van, céltámogatást kaptak. Merültek fel problémák. Ha elkészül a Pénzügyi- Gazdasági Iroda beszámolója erről, akkor természetesen a képviselő testület elé fogjuk hozni. „- mondta el Abony polgármestere. Lapunk már megírta, hogy 600 ezer forint értékben a számlák nem a szerződés szerinti célra íródtak. Így adódtak gondok.

 

LŐVE

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Optimistának

Asztro -

2011.02.25. 21:17:46

Magyarázkodni nem fogok,de tudatom veled biztos forrásból tudom a hat kiló megvan! Felénk is jár a fehér tranzit, unokaöcsém kocsiját feltörték a házuk előtt. Igazad van Abonyt már szinte széthordják, visznek mindent ami mozdítható. De higyjétek már el végre nem a polgárőr a hibás, ha a rendőrnek nincs tekintélye a polgőr mit várjon. Sok eredmény van, ezt a rendőrségen nagyon jól tudják. Már csak azt kéne kitalálni hogyan mentsük meg Abonyt, már ami megmaradt belőle.

Asztronak

optimista -

2011.02.21. 20:35:01

 Nem vagyok az aranyod, ezt tisztázzuk.Nem azt kérdeztem hogy  mióta van polgárőrség papíron és mióta vesznek fel támogatást érte. Nyilvánvaló hogy a polgárőrök jó része csak azért lépett be hogy a rendőrökkel jóban legyen. Tisztelet a kivételeknek. Hány éves vagyok? Tökmindegy. Mert jelen abonyi helyzetben, ami a közbiztonságot illeti még egy öt éves gyereknek is lenne annyi esze hogy nem hangoztattja a polgárőrség erényeit. Az abonyi éjszakát tolvajok uralják. Ez tény. Miért nem írod meg minden héten az eredményeket? Hadd lássa mindenki mit tettek a polgik a köz érdekében!  Nállatok még nem volt a fehér furgon?A polgárőrök vigyázzák az álmodat!     Ui.:Nem tudod hova lett a hat kiló? Csak kérdeztem.

Tényleg van valami baj!

Asztro -

2011.02.19. 21:33:02

De nem a polgárőrséggel! Emberek ki látott repülő csészealjat a napokban? mert szerintem optimista egy másik bolygóról jött! Én ki sem mertem volna ejteni a számon, hogy: van polgárőrség Abonyban? Van aranyom már 16 éve! Hány éves is vagy valójában? Á ezt inkább ne firtassuk. Inkább azt hogy miből gondolod hogy nem találkoznak a tudjaisten milyen tolvajokkal.Ha van egy kis időd a két dimenzió között és amig vársz a csészealjra akkor addig képzeld el, hogy szoktak talizni velük csak azt nem írják meg, csak azt ami bántó és sértő a polgárőrség számára. "az igazság odaát van,,

Üdv: Moulder ügynök.

Van ilyen.

optimista -

2011.02.17. 22:32:48

Mert van polgárőrség Abonyban? És hol mozognak? Biztos másik dimenzióban mint a tyúk,disznó,kábel és tudjaisten még milyen tolvajok. Azért nem találkoznak sohasem, legalábbis még nem halottam róla. 


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok