Mi Abonyunk - Rémsztori- második felvonás
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.29. 08:33:52

Ülnek, mikor ezeket a sorokat olvassák? Ha nem, haladéktalanul tegyék meg. Leírhatatlan az, amit a következő sorokban olvasni fognak. Íme ismét egy igaz történet arról, hogy hogyan vitték el a végrehajtók egy másik Olvasónk autóját. Köszönjük a megtisztelő bizalmat, azt, hogy már második Olvasónk osztotta meg velünk életének egyik legnegatívabb sztoriját. Amennyiben ezt Önök is szeretnék velünk megtenni, küldjék el ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Íme az olvasói levél, teljes terjedelmében:

 

Tisztelt Veronika!

 

2011.01.28.-án megjelent egy cikk /Rémsztori/ címmel. Nekem is volna egy ehhez kapcsolódó történetem: ha akarod megjelenteted, ha akarod nem,.- de mindenképpen el kell mesélnem!    

 
A történet a következő: Nekem is volt egy banki svájci frankos devizahiteles autóm. Egy munkaügyből eredően,- amely a Munkaügyi Bírósággal levelezve,- sem nyert beigazolódást,tehát nem is volt munkaügyi perem,- egy szép tavaszi napon 7 óra 30 perckor berohant hozzám a Bírósági Végrehajtó ,hogy adjak neki oda azonnal 1.o57.ooo Ft-ot!! A megdöbbenéstől köpni-nyelni nem tudtam,- de nem engedtem be az épületbe. 
 
Már másnap a Tulajdon Lapon volt a végrehajtó jog! Valóban úgy volt nálam is, ahogy a Rémsztori szereplője elmesélte. Hol ennyit kért-hol annyit,de valahogy nem akart csökkenni a tartozás. Valóban arrogáns, szinte már pedofil hajlamokat véltem felfedezni a bírósági végrehajtó cselekedetein, de akkor még nem is sejtettem,hogy miben vagyok is benne! Nem egyszer kértem,hogy igazolja,hogy az összeget átvette, hát volt is valóban átvételi elismervény, de semmi más! Több mint két év múltán, amikor már kb. 990.000 Ft. visszafizetésnél tartottam, jött egy telefonhívás,- az állítólagos vád ügyvédje volt és közölte velem,hogyha nem fizetek, és hogy mert túlzottan ellentkezem,- el fogják árverezni az autót. 
 
Csak annyit tudtam válaszolni neki,hogy Uram,, én még csak nem is láttam Önt az állítólagos peres tárgyaláson!! Na egy szó, mint száz ,az autót valóban kiírták árverezésre,a saját udvaromon! Volt vagy 6-7 vevő, még ekkor sem tudtam,még csak szólni sem. Az autó árverezésekor megkérdeztem a végrehajtót, hogy a Bankot nem kellene-e értesíteni, merthogy  nekünk meg nem volt rajta tartozás! 
 
Azt a választ adták,hogy NEM. Na,jól van, a kocsit megvették 670.000 Ft.-ért. Az Úr,aki megvette, mivel valószínűleg láthatta,lányos zavaromat'', közölte,hogy ezt az összeget a végrehajtó és emberei elosztják, valahol az utcasarkon!'' Hát mondanom se kell, hogy mit éreztem...!!!
 
Ezután telt-múlt az idő, már lassan nekem kellett a Bank figyelmét felhívni,hogy nincs már meg az autó. Tehát már több mint fél év is eltelt, hogy a Bank sem kereste az un. eszközállományát.!! Nagy nehezen kezdtem volna túl tenni magamat a történteken, jött az amire még álmomban sem mertem volna gondolni,: elővettem az autó Kölcsönszerződését....'''
 
A svájci franknak még csak nyoma sem volt a kölcsönszerződésen!!! Ráadásul senki,- semmiféle igazolást nem akar kiadni a behajtott összegről, sem a Végrehajtó, sem a múltbéli Munkáltató,senki!!Elmeséltem ezt a történetet egy teljesen független Rendőri ügyeletesnek, és habár nem válaszolt, elküldtem neki az összes anyagot erről az ügyről, amely talán nem egyetlen, de tényleg törvénytelen!!!   
 
Köszönöm Veronika,hogy legalább elmesélhettem,az én esetemet is!
Citrom-díj:
 6 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Mínuszok jönnek a jövő héten

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Jól tetted

Truckman -

2011.01.29. 20:47:46

Sose látod már azt többé!Király

a végrehajtó

Tárgyilagos -

2011.01.29. 20:22:40

A végrehajtó nem tudta behajtani az adósomon a követelést mégpedig azért mert ő segített előtte eldugni az adósomnak az értékeit.Persze én kifizettem a díjat neki.(nem tudom milyen autója van de az én pénzem is benne van)

Hitelesek topic-ja

Truckman -

2011.01.29. 18:03:55

Szerintem nyissatok 1 külön topicot ezeknek! Napról napra több lesz úgy is majd! A HÍRTV-PANASZKÖNYV című műsora nekem épp elég!

 

Köszönettel:

Nagy László (Truckman)

Hitel nélküli, regisztrált tag

Végrehajtó...

Süllő -

2011.01.29. 11:42:50

Már Jézus korában is megvetették a végrehajtókat akár jogosan, akár jogtalanul járt el. Szerintem nem kicsit kell érzéketlen természetűnek lennie, aki ezt a "szakmát" választotta...Szomorú De tény, hogy manapság valószínűleg a legnagyobb pénzt ők keresik...

Meg

polis -

2011.01.29. 10:32:24

Remélhetőleg ,nem kell Repülőteret épiteni a végrehajtóknak,...! -mert akkor azt is nekünk kellene megfizetni.Egyébként Ök vajon miért nem adnak ÁFÁ-s számlát!!?? Nekik ,hogy-hogy nem kell???

Végrehajtó

Steve968 -

2011.01.29. 09:56:44

valószínűleg nem véletlen, hogy a végrehajtó egy Q7-es gépjárművel "szaladgál". Valamiből ki kell termelni a jármű vételárát és fenntartását. Csaó-csaó: Steve968


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok