Mi Abonyunk - Abony nem tiszteli a vendégeit
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.27. 22:55:00

A mai napon a képviselő testületi ülésen beszámoltak rendőreink is. Az ülésre délután négy órára hívták meg őket. Pintér Gábor alezredes, Abony őrsparancsnoka türelmesen kivárta, hogy végre a testület színe elé járulhasson. Mindez 18.28 perckor történt meg, vagyis mintegy két és fél órát vártak a meghívott vendégek, addig a nyilvánosság kizárásával zárt ülésen vitázott a testület. Igaz, ezért Romhányiné Dr. Balogh Edit bocsánatot kért, de ez sovány vigasz, mert volt, akinek sürgős dolga volt és elment. Ő pedig nem más, mint Ambrus Zoltán alezredes, ceglédi rendőrkapitány. „ Erre nekem nincs időm! „- mondta, mikor bosszúsan távozott. Mindez 17.05-kor volt.

Mint megtudtam, Ambrus Zoltán pedig külön is készült az ülésre, szeretett volna többek között beszélni az abonyiaknak a térfigyelő kamerákról, de ezt nem tehette meg. Igyekezett pontosan érkezni, Budapestről. Lapinformációink szerint Abonyból Ambrus Zoltán Törtelre sietett, ahol már nagyon várta a település vezetősége. Úgy tudjuk, hogy a rendőrkapitány egyébként a tavalyi évben sem jutott szóhoz, mert bár akkor kivárta, hogy sorra kerüljenek, senki nem tett neki fel kérdést. A napirend izgalmas volt, ezt jelzi az is, hogy több, mint egy órán keresztül tárgyalták, 19 óra 34 perckor lett vége a témának. Pintér Gábornak tehát három és fél órát kellett az épületben eltöltenie.

A vonatkozó jogszabályok szerint a rendőrkapitányság vezetője évente számol be személyesen, vagy képviselője útján az illetékességi területén található települések képviselő testülete előtt. Jelen esetben ez személyesen és szóban, rajta kívül álló okok miatt nem jött össze. Az, hogy a meghívott vendégeknek több órát kell várakozniuk, mire végre sorra kerülnek, Abonyban nem nevezhető szokatlan jelenségnek. Sőt, ez általában így van. Nyilván a település képviselői nem tudják azt, hogy milyen kínos pillanatokat él át az ember ilyenkor a folyosón. Én legalábbis szégyellem ezt, helyettük is. Nem kicsit, nagyon. Pedig nem én vagyok a hunyó! Egy egyszerű megoldással véget lehetne vetni mindennek. Ha nem – ki tudja meddig eltartó – zárt üléssel kezdenének, hanem ezt a végére hagynák. Vagy esetleg előre vennék azokat a napirendeket, melyeknél meghívott vendégek vannak jelen. Hogy mindezt ki tehetné meg? A szabályozás szerint maga a polgármester. De sajnos ő nem teszi meg…. Ciki.

 

LŐVE

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Mínuszok jönnek a jövő héten

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok