Mi Abonyunk - Mosakodik a polgármester
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.20. 08:01:14

Romhányiné Dr. Balogh Edit a mai napon a Magyar Televízió m1-es regionális híradójában reggel hétkor azt nyilatkozta, hogy minden a legnagyobb rendben van az egészségügyi centrummal, illetve a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézettel kapcsolatban, hiszen az engedélyek is rendelkezésre állnak. Az interjú megtalálható a www.ctv.hu  -n. A Dr. Pusztai Dezső főigazgató által felsorolt műszaki hibákról, melyek a MiAbonyunkon is közzétételre kerültek, nem beszéltek. A polgármester nem érti, hogy miért indult ellene és az egészségügyi centrum ellen negatív kampány.

Mint arról beszámoltunk, az építés körüli szabálytalanságok kivizsgálására ad- hoc bizottságot hoztak létre. Ennek elnöke, Kelemen Tibor fantomintézménynek nevezte a centrumot. A jegyző is megtette a szükséges lépéseket és kérte az eljáró hatóság kijelölését. Lapunk úgy tudja, hogy az építésügyi hatóság kifejezetten megtiltotta az épület használatát, amíg nem lesz végleges használatba vételi engedély, így a polgármester nem mond igazat. Ennek ellenére a munka folyik az épületben. Például folyik a víz a konnektorokból is.

„ ROMHÁNYINÉ Dr. BALOGH EDIT, polgármester, Abony Több mint 200 zár van, abból öt zárása nem volt megfelelő, de az nem azt jelenti, hogy nem csukódott az ajtó, a zárnyelven kellett alakítani, hogy megfelelően lehessen kettőre zárni a rendelőket. Műszaki ellenőr, építéshatóság, minden szakhatóság hozzájárult az épülethez, kifogás nélkül, tehát nem értem ezt a hisztériakeltést, ami az épület körül zajlik.

Az apróbb hibákat garancia időn belül kijavíttatják a kivitelezővel- mondja a polgármester. „

Lapunk ezzel szemben úgy tudja, hogy az abonyi alvállalkozók mindegyikét még nem fizette ki a fővállalkozó és ezért a garanciális javítások elvégzése is késik. Mint megírtuk, nem csak a zárakkal van baj. A betegeknek orrfacsaró bűzben kell az épületben tartózkodniuk, a WC-ket nem lehet lehúzni, az ablakok hőszigetelése nem megfelelő, az épület több helyen beázik, a falban vízszivárgás van. De Romhányiné szerint minden a legnagyobb rendben!

A www.miabonyunk.hu -n megjelent képek és dokumentumok valóságosak, ezek tények. Nem rosszindulatú pletyka, hanem a szomorú valóság.

 Részletek még: http://www.ctv.hu/egyeb/6853-nincs-veszelyben-a-betegellatas.html

Az MTV híradója, a Rendelőintézetről szóló anyag 7:25 -től.

LŐVE

Citrom-díj:
 11 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Mínuszok jönnek a jövő héten

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Tehát?

Süllő -

2011.01.22. 13:00:47

Akkor most töröltek valamit, vagy kitörölheted? Király Jymmi tied a pálya...Mosoly

volt húsz

veroniq -

2011.01.22. 11:04:34

Igen, volt itt egy hozzászólás, amit valamelyik kedves olvasónk húszszor írt be több helyre, azonos tartalommal és rágalmazásnak nevezte az egészségügyi centrumról írt cikkeinket, de ezzel együtt akkor a Független Hírügynökség cikke is az volt, amit több országos híradás is átvett. Mivel ezek megjelentek, nyilván kerestek egy másik hírforrást, hogy lehessen mosakodni és cáfolni. Ez volt a Cegléd TV, amelyik az M1 regionális híradójában le tudta közölni a védekezést. Igaz, ezt nem sok abonyi nézi.... De pontosan ezért linkeltem be az írást, hogy mindenki tisztában legyen az érem másik oldalával is. Üdv: Veronika

Melyik az a hírforrás?

tyb -

2011.01.22. 10:11:33

Amelyik az Őt ért nemtelen és lealacsonyító "kritikákat" saját pénzen publikálja? Elég beteg elképzelés, s nekem erről csupán egyetlen perverz elhajlás jut eszembe : mazochizmus.SzomorĂş

Másrészt ezen az oldalon soha, senkit sem nézünk, néztünk hülyének, de ha lehet azt azért ne kérjétek tőlünk, hogy ennek szellemében korbácsoljuk magunkat virtuálisan véresre a nagy nyilvánosság előtt.Király    

Egyébként

matek -

2011.01.22. 04:35:06

Egyébként

meg

szerintem

legközelebb

szavanként

írd

meg

véleményed.

Nevetős

És

jym -

2011.01.22. 00:41:19

ezt nem rossz indulatból írom,csak hát hülyének nézni az embereket az sem tuti:)

nem

jym -

2011.01.22. 00:39:36

nem túl pozitívakat is

Egyébként

jym -

2011.01.22. 00:38:33

Egyébként mint naív olvasó írom: Én szívesen olvasom nem csak a dícsérő hozzászólásokat hanem a  túl pozitívakat is az  oldalra nézve:)

:)

jym -

2011.01.22. 00:33:47

ő-ő

ő

jym -

2011.01.22. 00:27:15

öhömmm,nem rosszindulatból,de mintha lett volna itt egy hozzászólás minden előtt,amit ezek szerint törőltetek. Pedig ez is hozzá tartozik a vélemény nyilvánításhoz. Már bocs a megjegyzésért.:)

Mosakodik?

Truckman -

2011.01.20. 17:17:06

Hehh! Már ide a fürdés is kevés lönne!

Mosakodás

Steve968 -

2011.01.20. 15:59:35

természetes, könnyebb, mint beismerni az - esetleges - hibákat. Bár nem hiszem, hogy a zéárakkal lenne a legnagyobb baj.

 

A hozzájárult az épülethez - ezzel nem tudok mit kezdeni. Az első fokú építési hatóság adja ki a használatbavételi engedélyt, ha az összes szakhatóság megadta a maga részéről a hozzájárulást, illetve az esetleges hiánypótlási felhívás után, azok teljesítése után, azok kivételével, amelyek nem befolyásolják jelentősen az épület használhatóságát. A hatóságok határozatot hoznak, ha a maguk részéről hozzájárultak az épület használatbavételéhez, akkor erről határozatot hoztak, ha rendelkezésre áll, akkor csak be kell mutatni azokat.

 

Csaó-csaó: Steve968


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok