Mi Abonyunk - Bohózat: A jó büdös centrum
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.18. 11:55:14

Valami nagyon bűzlik az abonyi egészségügyi centrumban és körülötte is. Ez szó szerint értendő, hiszen Dr. Pusztai Dezső, a majdani intézményvezető levelében hibalistát írt, melyben szó szerint a következő szerepel: „ Az egész épületen belül bűz terjeng. „ Szép és büdös helyen dolgoznak tehát orvosaink, a védőnők és a többiek. De ezen kívül több dolog már most sincs rendben a sebtiben készre varázsolt épületben és környékén. Például a Nőgyógyászati rendelő ajtajának zárjai nem működnek megfelelően…. Ez azt jelenti nyilván, hogy nem mindig zárható.

 

De például ugyanez a helyzet a Laboratóriummal, a Szemészettel, a Teakonyhával is. Jelenleg a fogászati rendelőben nem megoldott az elszívó rendszer, a mostani átmeneti megoldás balesetveszélyes. Több helyen beázás, vízcsorgás van, repedt szaniterek vannak az épületben. Van olyan földelési vezeték, mely nincs elrejtve, a linóleum több helyen is sérült és balesetveszélyt okozhat. Vannak olyan ablakok, melyeknek rossz a szigetelése, és érezhetően áramlik be rajtuk a hideg levegő. Így a fűtésköltség is nő. Mindezek ellenére a műszaki ellenőr, Karancsi Szilárd szerint kiváló az épület minősége, de erre hívta fel a figyelmet Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester is. Nos, hogy garanciálisan ki mikor javítja ki a hibákat, még nem tudható. De nyilván ki kellene, mert e nélkül sosem lesz intézmény a dr. Kostyán Andor Rendelőintézet.

 

Íme néhány konkrét idézet Dr. Pusztai Dezső főigazgatótól:

 

Lőrinczy Veronika

 

 Nem, mert nem ő a hibás! 
 Nem, ezt is túléli! 
 Lehet.... 
 Igen, sajnos 
 Igen, na végre! 
 Mert botrány van? 
Eredmény

Citrom-díj:
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Mínuszok jönnek a jövő héten

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Csórikák

Truckman -

2011.01.21. 09:15:07

Már a szemetest is viszik? :D

Egészségügyi Centrum

pancsa -

2011.01.21. 07:47:20

A héten kétszer is "kénytelen" voltam a gyerkőceim miatt ellátogatni az intézménybe. Nagyon szép, kultúrált az egész épület. Mi nem éreztünk semmi kellemetlen szagot. A gyermekorvosi váró tágas, világos, szép. Az egészségügyi dolgozók örömmel vették használatba az intézményt. Továbbra is kedvesek, készségesek és ez nagyon sokat számít a mai lelketlen világban. Köszönjük nekik!

Az első tapasztalatok alapján: minimum 2x annyi kerékpár tárolóra lenne szükség. Az abonyi emberek túlnyomó többsége kerékpárral közlekedik. A mennyiség, ami most rendelkezésre áll, elenyésző. Akinek már nem fér a járgánya a tárolóba, valóban minden rendelkezésre álló zugot kihasznál pl. korlátok, falszakaszok.

Az autók továbbra is az Újszászi út felé állnak meg, hozzáteszem az orrunk előtt leálló autó vezetője, be sem nézett a Fadrusz utcába, van a szabad parkoló. Mellesleg ott sem volt. Úgy tűnik a parkolók száma sem elegendő.

Szemetes nem volt. Illetve a dolgozók saját kukájukat vitték be a közösbe, amíg lesz. De, valaki eltulajdonította. Megáll az ember esze. Normális az az emberke, aki elmegy az orvoshoz, aki segít rajta és cserébe ellopja a kukát? Nem hinném.

A fentiektől eltekintve, tényleg nagy szükség volt egy ilyen intézményre. Örüljünk neki, becsüljük meg és vigyázzunk rá. A miénk: abonyiaké! Használják és használjuk egészségünk megőrzésére!

sajnos

fejesg -

2011.01.20. 14:21:42

nagyon úgy tűnik, hogy egyre több a gond, mivel úgy építenek/kiviteleznek/ruháznak be a cégek, hogy 1.itt úgysem lesz árvíz/belvíz/földrengés/stb., 2.minél nagyobb mellékest akasszunk a dolgon. Hogy kisebb tavak alakulnak a szántóföldön? Városrészek tűnnek el a sárban? Hogy omlanak a löszfalak, ömlik a méreg? Ugyan már?!?!?!  A sötét üveges Audiból vagy Merciből ez nem látszik.... A döntéshozók úgyis megússzák.

O.K.

fejesg -

2011.01.20. 14:14:24

mehet a CicaKő, de lehetőleg ne a Bodócs-közi sár jöjjön helyette... Amúgy nálunk az udvar tiszta sártenger.

IDE

én -

2011.01.19. 21:13:04

IDE NEKÜNK azt a 100 méter macskakövet a bodócs közbe !!!!!!!!! én nem sírnék azon hogy macskaköves az utca......NAGYON jó lehet valakinek hogy ez a legnagyobb baja...
nem csak ez a rossz...

fejesg -

2011.01.19. 15:46:16

van még egyéb rossz dolog is a városban, például a Vasút úti 100 m Macskakő !!!!

Víz

aranyhaj -

2011.01.18. 13:35:48

A múltkor a gyerekrendelőben nem lehetett a lánymosdóban lehúzni egyik wc-t sem. azt mondták nincs víz. de kezet mosni azt tudtunk, ott volt.\"\\"Öööö\\"\"


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok