Mi Abonyunk - Ebből elég volt! Töketlenség a Bodócs- közben!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.12.28. 23:09:11

A galéria megtekintéséhez katt IDE
 

A „ bodócsközieknél „ betelt a pohár

 

Szeretnék egy kávéra szeretettel meghívni a polgármester asszonyt, de lehetőség szerint kerékpárral menjen!

 

Az utca a belvíz miatt járhatatlan. A problémát már sok helyen jelezték, többek között a város első asszonyától is kértek volna segítséget, de nem kaptak. Az utca végéből autóval kijönni nem lehet. Gumicsizma kell, ha szeretnének onnan végre kihatolni! Sokan a munkájukat szeretnék csupán végezni, többen sajnos gépkocsival. Balogh Edit azt javasolja nekik, hogy járjanak gyalog. Itt? A Bodócs- köz lakóinak elegük van.

 

Abból, hogy hiába kérnek segítséget. Nem kapnak. Többen is megfényképezték az ominózus utcát, ami elmondásuk szerint még sokkal rosszabb az életben, mint a képeken. Ide tuti, hogy nem jut be egy mentőautó, hiszen a fél méter mély kátyút fedi a jég és a víz. Kiakadtak. 2010. év végét írunk, de itt és Abony számos területén balkáni állapotok uralkodnak. Ez itt talán normális. Húsz évvel ezelőtt költöztem ide, de én még tudom, hogy nem…. Nem szoktam meg. Nem is fogom….

 

Íme olvasónk elkeseredett levele:

 

„ A Bodócs- köz Karácsony másnapján!

 

Szeretnénk megmutatni, hogy a Bodócs köz vége hogyan is néz ki karácsony másnapján!   Mivel már többen is jeleztük problémánkat, segítséget még mindig nem kaptunk és nem is   tudjuk, hogy mikor történik változás ez ügyben.  Ezek mellett arra is kíváncsiak lennénk hogy egyes emberek  

 honnan veszik a bátorságot, hogy  ezt az utat átvágják mint ahogy a képeken látszik azért, hogy saját érdekeit előtérbe  helyezze nem törődve mások értékeivel és házával. Ennek következménye az is hogy a Piszke utca a Bodócs köz felől  megközelíthetetlen, amit sokan használunk mint például ÉN ,aki a gyermekemet ezen az úton vinném az iskolába.

 

 Jelen pillanatban fogalmam sincs ha elkezdődik az iskola milyen útvonalon és MIVEL menjünk ahhoz hogy ne legyünk sárosak és vizesek. Tisztelt polgármester asszony szívesen várjuk egy kávéra ,ha lehet gyalog vagy kerékpárral jöjjön, akkor talán átérzi helyzetünket ,mert úgy néz ki hogy ez eddig nem sikerült.!!!!! 

 

 Ha  valakinek erre valami megoldása  vagy ötlete van szívesen meghallgatnánk.

 

 Mellékeljük a fényképeket is. Köszönettel és tisztelettel:

 

A Bodócs- köz lakói

 

Írta: LŐVE

Fotók: Olvasóink

Citrom-díj:
Belvíz   
 9 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Jó ötlet...

én -

2011.01.02. 00:36:28

ami már a mi fejeinkben is megfordult,hogy az utcában élők befizetett adóit, SÚLYADÓ !!!az utca javítására ill.megcsináltatására fordítanánk.De a fene tudja hova tűnik el a súlyadónk amit elméletileg a utca állapotának javítására kellene költeni !!!
Bocsika, de azért ari vagy

Truckman -

2011.01.01. 17:42:49

A 250 ezred már rég elosztották. :D
Felajánlom nagyon szívesen

BMW -

2011.01.01. 17:42:13

Fizetem az adót az államnak, fizetem az önkormányzatnak. Nyírom a füvet nyáron a portán és a porta előtt, mert különben jön a büntetés. Takarítom a havat a járdán, mert szintén jön a büntetés. Nem fizetek időben, kapom a büntetést és a kamatot. Cserébe pedig: Nem lehet megközelíteni az otthonunkat. A közutakról és mellékutakról majd elolvad a hó magától(az önkormányzattól nem fog az tuti), az út jégen meg lehet korcsolyázni. Rosszabb esetben nem lehet hazamenni sem. Aki tehetne valamit vagy joga lehetne rá az meg csak a fizetését nézi, az abonyiakkal biztos nem foglalkozik. Én felajánlom mind a 250.000 forint befizetett önkormányzati adómat az utak helyrerakására (gondolom sokan vannak ezzel így) és reméljük el is fog jutni oda, nem pedig fizetésként szétosztják a tisztelt közalkalmazottak maguk közt. Szégyenletes , hogy 2011-ben így kell élnünk.
Bammeg...

én -

2010.12.31. 20:32:50

Nagyfehér te azt gondolod hogy mi választottuk újra azért hogy most kinlódhassunk az út miatt.bocs de szerintem nem érdemeljük meg!És különben is honnan tudod ki kire szavazott????
Választás

Nagyfehér -

2010.12.31. 05:05:02

Az ősszel volt választási lehetőség. Őt választottátok. Négy év múlva lehet újra rászavazni!
út

kena -

2010.12.30. 19:19:48

ime igen megérdemli mindenki aki rá szavazott! nagy ívben szarik minden utca állapotára na és arról nem beszélve hogy hó eltakarítás!felháborít hogy eggyetlen utca sincsen eltakarítva a hótol sem a járdák még a központba sem.én rendesen fizetem az adót ezér cserébe elvárom hogy a nagy tiszteletű asszony elvégezze a munkáját! holvan ijenkor a sok segélyen élő munkanélküli! neki kéne nap mint nap kerékpárral munkába mennie ezeken az utakon sha nem tetszik neki vegyen ő gumicsizmát és"ellehet kőtőznie"!!!!!!!
...

csabee1818 -

2010.12.29. 17:00:25

Hát ez a hercehurca már a csatornázás óta tart mikor nem voltak arra képesek h megcsinálják normálisan a feltúrt utat és azóta is lehet könyörögni, mert egyik képviselő vagy polgármester sem foglalkozott a helyzettel...Igazából ha Edit asszonyság ide látogatna bizonyosan kapna egy ingyen iszappakolást a szarkalábaira, amit a hihetetlenül nehéz munkája okoz, hisz nekünk nagyon sok van belőle és örömmel megszabadulnánk tőle mihamarabb...
Szerintem

FIGURA7878 -

2010.12.29. 16:55:03

a Polgármester asszonyunk tavasszal mielőtt kiborulna a bili veszi a nyúlcipőt és menekül a lakosság haragja elől. Tyb szerinted a mi beadványunk miért nem került a vitaszobába?
jóóóó

tommy11 -

2010.12.29. 09:54:33

Szerintem nagyon jó!!! De talán pont, hogy autóval menjen a polgiasszony, különben sosem érzi át, hogy milyen az, amikor elakad a kicsi kocsi és ki kéne tóóóni a mocsárbúl! ;-) Ha esetleg Edit asszony nem menne, lehet potyázni???? Ez volt a vicc helye! ;-))

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok