Mi Abonyunk - Vandálok a téren
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.12.21. 15:43:20

Extra ronda galéria ITT, fotó: LŐVE

Kutya legyek, ha értem, mi vihet rá valakit arra, hogy hógolyókkal bombázza a városi karácsonyfa üveggömb díszeit, letépje azokat a csomagokat, amiket a MiAbonyunk olvasói helyeztek el nagy szeretettel a fára.

 

Mint ahogyan azt sem érti a Kisfiam, Kristóf és én sem, hogy mi az indítéka annak, hogy valaki a szeméttárolót leszaggassa. Ha gyermekének Ön is szeretne egy csipet ízelítőt adni a számomra szentségtörésnek számító disznóságokból, akkor vigye el Ön is a Főtérre, mint ahogyan én is megtettem. Sajnos ez is Abony egyik arca, igaz, az árnyékos. De ha megismeri a gyermek azt az émelygést keltő utálatot, amit akkor érzünk, amikor ezt megpillantjuk, Ő sosem fogja elkövetni. Együtt sajnáltuk a díszeket, kukát. Sajnálom, hogy itt ez van.

 

LŐVE

Közbiztonság:
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Na tessék!

Truckman -

2010.12.22. 08:37:03

Szép! Úgylátszik, nem kellett sokat váratni a vandálkodásig! Tudjátok nem jók azok a díszek. Színes festékkel átfújt kézigránátokkal kellett volna díszítgetni, de úgy, hogy a szállításbiztosító kariáin lógtak volna a fa ágain! Én már nem is tudom mit mondjak Abonyról!Már meg sem lepődök! SŐT! MÁR NEM IS TUDOM, MIT ÍRHATOK LE! ANNÉLKÜL, HOGY LŐVE NEM KAPNA 70 MILLÁS BÜNTIT, AZ ÚJ ELFOGATOTT MÉDIATÖRVÉNY SZERINT!
Felháborító!

Szeremi Anik -

2010.12.21. 23:11:31

A szórakozóhelyeken azt a büntetést kellene kiszabni az Idiótákra, hogy karácsonyi díszeket kellene velük készíttetni és felrakatni a fára! Sajnos tudnék ilyen vandálokról mesélni az éjszakában! A Főtéren sok olyan zajlik, ami normális felfogású embernek meghaladja a tűrőképességét! Őrízni kellene egy Karácsonyfát? Én is kívánok a vandáloknak Boldog Karácsonyt!
Garázdaság!

tyb -

2010.12.21. 23:03:44

Hasonlóan a kisebb összegű lopásokhoz, ezeket a vandálokat is be kellene csukni néhány napra - életkoruktól függetlenül - és akkor majd Ők és szüleik is tanulnának a következményekből. Egyébként, ha közmunkával (is) büntetnék a helyiek által megvalósított különböző jogsértéseket, akár még az ország legtisztább települése címért is indulhatnánk. A honlapon megjelent felhívásra jelentkezők által elhelyzett díszek megrongálása miatt, a miabonyunk szerkesztősége megdöbbenését és felháborodását fejezi ki, tiltakozva a hasonló - valószínűleg sokak által észlelt - provokatív, közösségellenes magatartások ellen. Csakazértis boldog karácsonyt mindenkinek, azoknak is, akik meggondolatlan tetteikkel megpróbálják tönkretenni mások boldogságát! Talán az ünnepig felébred a lelkiismeretük és saját díszeikkel hozzájárulnak Ők is a közös ünnep jelképének díszítéséhez. Talán nem tudják, de van bocsánat! Persze azért tenni kell...
Tényleg megérte!

Egy kis figyelem -

2010.12.21. 16:50:27

Először is az a csillogó szemű kislány nagy boldogan készítette a díszeket a fára,és tényleg örömmel segített!Most pedig szinte sírva nézte a képeket,hogy az ő díszeivel mi történt!De megmagyarázom neki,hogy néhány unatkozó fiatalember nem talált jobb szórakozást magának!Bár ez még mindég jobb mint a számítógépes játékok mellett öldöklőset játszani!Valami mással kellene lekötni az idejüket energiájukat!A kamerára pedig tényleg nagy szükség lenne,hogy igenis feleljenek a tetteikért! Üdvözlettel egy nagy családos anyuka,aki ha kell még ezután is készít díszeket!S megyünk újból díszíteni a fagyos hidegben hóesésben!
igazatok van

jobb -

2010.12.21. 16:47:06

Sokszor az élmény,az együvé tartozás öröme negyobb ajándék,mint az eredmény.Grtaulálok a vállalkozó szelleműeknek,ne csüggedjetek!Megérte biztos vagyok benne.
Megérte

Steve968 -

2010.12.21. 16:24:48

Megérte. Mert láttam embereket, akik segíteni akartak, láttam csillogó szemű kislányt, aki nyújtotta az szépen becsomagolt díszt, hogy azt is rakjam fel. Ezeket a pillanatokat nem tudja elvenni semmi és semmilyen barbár. Csaó-csaó: Steve968
Ezért megérte

Markó Ferenc -

2010.12.21. 16:20:20

a szakadó hóban a létrához fagynunk.Igaz Steve968.

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok