Mi Abonyunk - Különleges nemzet vagyunk...
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

admin - 2010.12.13. 13:39:04

„ Különleges nemzet vagyunk, ahol a nemzetiség nem korlátozódik államhatárokon belülre! „

Mondta el többek között ezt is a JOBBIK és a Parlament alelnöke, Balczó Zoltán az abonyi lakossági fórumon. Elhangzott, hogy nem rajtuk múlik, hogy a programjukat nem tudják megvalósítani, hiszen kisebbségben vannak az országgyűlésben. Ők támogatták a kettős állampolgárság ügyét, és az adott típusú szavazati jogot is. Jelenleg még arról is egyeztetni kell, hogy csak választók vagy választhatók is legyenek a határon túl élő magyarok.

Balczó Zoltán elmondta, hogy a KDNP politikusa, Semjén Zsolt átkiabált a parlamentben a JOBBIK-os képviselőknek: „ Hülyék vagytok ! „ – amikor ők a trianoni emlékülés ötletét szóba hozták. Utána mégis megtartották ezt, a szerződés aláírásának 90. évfordulója alkalmából. Igaz, sok szlovák politikus felháborodott ezen.

„ Pusztító nyolc év után vagyunk! Sok örökölt nehézség van, nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy ezeken úrrá legyünk. Sajnos gyakran csak félmegoldások születnek. A multik túlzott kedvezményeket kapnak. Így duális gazdaságról beszélhetünk. A kis és középvállalkozók kiszolgáltatottságán változtatnunk kell. A multik által legálisan kivitt profit 2004. és 2008. között 32 milliárd euro volt. Ezt gyakorlatilag kiszivattyúzták az országból! Vegyenek részt a közteherviselésben a bankok, energiaszolgáltatók és a multi cégek is. Adózzanak ugyanúgy, tegyék meg ők is azt, mint a magyar kis- és középvállalkozások.

A magánnyugdíj pénztáraknál nagyobb svindli nem nagyon van. Ez a volt szocialista országokban létezik. Nyugaton ez rendben van, de nem is kötelező. Olyanok fizetik ott, akiknek magas a jövedelmük, a hozam örökölhető. Nálunk nem ez történt, a közpénzt vitték ki a magánszférába. A magánnyugdíj pénztárak a betett pénz 8%-át magukra költötték kezelési költség címen. Ez a teljes hozam 32%-át teszi ki! Ezt ők zsebre tették. Nem véletlenül mondta most a magánnyugdíj pénztárak szövetségének elnöke, hogy a létükért küzdenek.

Magyarország lesz a soros elnöke az Európai Uniónak. Azt tervezik, hogy megteremtik az EU gazdaságainak koordinációját. De ez az országok önrendelkezésének feladását jelentené, hiszen az ország által elkészített költségvetés tervezetet előzetesen meg kellene küldeni az EU-nak és ha ők jóváhagyták, utána fogadhatná el azt az adott parlament. Erre a britek már nemet mondtak.

Egypólusú világhatalom van kialakulóban. Az izraeli társulási szerződést elfogadták. A legkisebb kötöttség nélkül telepedhetnek le itt, indulhatnak közbeszerzési eljárásokon, cégeket alapíthatnak úgy, hogy jelentős adókedvezményt kapnak, igaz ez kölcsönös lenne. De mit csinálnának a magyar cégek Tel Avivban? Simon Perez beszéde úgy szivárgott ki, mint Gyurcsányé és ebben világosan elmondta, hogy a cél Magyarország felvásárlása. Valóra válhat álma.

Nem igaz, hogy a JOBBIK és az MSZP bizonyos kérdésekben „ összeborult „ volna! Egy dolog motiválja a JOBBIK-ot, mégpedig az, hogy a magyar nemzet szempontjából mi helyes és mi nem!”- ilyen érdekes témákat boncolgatott az abonyi találkozón Balczó Zoltán.

LŐVE

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 6-os választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 4-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 2-es választókerületben?

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 3-as választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 1-es választókerületben?

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Csak azt tudnám Zoli...

Truckman -

2010.12.14. 09:33:02

...a f@szért nem a magunk portáján belül söprögettek! Miért a szomszédban?! Különleges Nemzet vagyunk! Ezt jól mondod! Nálunk seggnyalóbb nemzet nincs az egész sárgolyón! Hablatyoltok össze vissza! A 2700 milliárd Forintot, már fel is élte az ország! Holott még csak pár napja él a törvényetek a magánnyugdíj pénztárról! Nekünk póroknak csak ez jutott, ezt is elvetettétek. Nektek a bankszámlátok, megtakarításotok nem egy nyugdíjpénztár folyószámláján van virtuálisan. Kérdem én, mikor ismeritek már be, hogy ennyi volt? Mit fog még a kormány ELLOPNI a pór néptől? Emelitek a benzint megint holnaptól! Nem baj! Tüzelitek a hajót öregem! Felszeditek a fedélzet hajópadlóját, a székeket, bútorokat, tűzre vetitek, csakhogy menjen a hajó menjen előre! De a baj az, hogy épp a tat irányában van a part! Amerre ti tartotok arra a nyílt óceán van! Írod itt a zsidókat! Már rég itt vannak. Figyeld csak a Tükörhegyet jövőre! Felkéne ébredned, és még keresni a hajón valami mentőmellényt, egy eldugott résben. Aztán csobbanj a vízbe. Ha nem így teszel, a mellényt is feltüzeli majd más helyetted! Ti csak mint ellenzék, egy sima matrózok vagytok ezen a hajón. A tiszti lakrészt meg sem közelíthetitek, beleszólási jogotok volna, de elnyomja a tisztek ricsaja kiabálásotokat! Hogy -jégheeeegy! Na de mindegy! Vedd magadhoz, mielőtt ugorsz, azt a történelmi könyvet, min anno te még tanultál, és bugyoláld be, vidd magaddal el a régi Magyar címeres zászlót is a fedélzetről! Ugyanis ha nem viszed... Jövőre, ha egyáltalán túléled a hajótörést, semmi sem lesz, mi hazádra emlékeztetne majd a nemis olyan távoli jövőben! ISTEN ÁLDJA A MAGYART!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok