Mi Abonyunk - Rendőarutó gázolt Abonyban a zebrán
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.11.23. 11:16:48

A tegnapi este sem sikerült Abonyban balesetmentesre. Mint ahogyan olvasóink is tájékozatták lapunkat, baleset történt a Rossmann előtt este fél hét tájékán. Szemtanúk elmondása szerint négy rendőrautó is kint volt a helyszínen és egy mentő is, ahová a beleset sérültjét rögzítő ágyon tették be, majd kórházba szállították.

 

A baleset körülményeiről Pintér Gábor alezredest, Abony őrsparancsnokát kérdeztem, aki tájékoztatójában elmondta, hogy egy rendőrautó gázolt gyalogost a gyalogátkelőhelyen. „ A rendőrautó egy másik közlekedési baleseti helyszínre igyekezett, megkülönböztető jelzést, kék lámpát használt. ( Tanúk állítása szerint nem szirénázott, hangjelzést nem adott. ) A rossz látási viszonyok miatt nem vette észre a gyalogátkelőhelyre lelépő ötven év körüli hölgyet. Az ütközés következtében az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. A rendőrautó is összetört.

 

A baleset körülményeit a Szolnoki Közlekedési Osztály vizsgálja. A baleset szereplői közül senki sem volt ittas és az előzetes vizsgálat szerint nem ment gyorsan sem a rendőrautó. Nagyon esett az eső, a rendőr kolléga a kék lámpát felkapcsolta, de sajnos nem vette észre ezt a zebrára lelépő gyalogos. Az abonyi egyik járőrautónk tört össze. „

 

Lőrinczy Veronika

Közbiztonság:
   
Baleset   
 19 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Majd csak ...

Zsolti -

2010.11.26. 22:10:18

..ésszel fiúk.
)))

jamesbond -

2010.11.26. 20:20:24

Figura,pontosan neked kellett hozzászólnod,mondjuk a fénykép elárul mindent!
babakocsis

torpe -

2010.11.25. 10:15:27

Es mi van ha egy anyuka eppen ott tolja a babakocsit? akkor mind a ketten meghalnak esetleg?
Gázolás

Steve968 -

2010.11.24. 12:59:19

Figyelni azt minig kell. Főleg az idősekre. 2008 februárjában egyetlen napra kisütött a nap és enyhe volt az idő. Előtte és utánna is zizegtek a minuszok. Törökszentmiklóson a négysávos úton a külső sávban haladtam, mikor egy bácsi az Alagi útról ráfordult az útra, anélkül hogy egyáltalán szét nézett volna, mikor már jött ki, már akkor levettem a gázról a lábam, majd mikor láttam bizonytalan uttartását dudáltam rá egy kicsit, de gyakorlatilag azzal a lendülettel ment is az út közepe felé, sőt. Onnan már szinte folyamtosan dudáltam, illetve kanyarodtam balra és fékeztem, végül a szembe jövő külső sávban találkoztunk, nem ütöttem el, már ő jött nekem. Mázlija volt neki is nekem is, mert nem ütöttem el, azon a télen felszerelt téli gumik, jó fékek, ABS (még ha valaki más véleményen is van), figyelem, reflexek, ja és sem mögöttem, sem előttem épp nem jött senki, aki esetleg belém rohanhatott volna, vagy éppen a bácsiba. Jobb első sárvédőnek ment neki, a saját kerékpárjának sárvédője sebesítette meg a kezét, ami miatt a mentők elvitték, de más baja nem lett - szerencsére -. A helyszínelőkre is várni kellett mert az nap már a harmadik idős emberrel történt baleset. Kisütött a nap, jó idő volt, és kirajzottak az "öregek". A bácsinak volt olyan kijelntése, nem is dudáltam, volt néhány szemtanú, akik mondták már neki is, hogy a "fiatalember" folyamatosan dudált. Ami szó szerint nem igaz, mert közben kormánymozdulatokat is tettem, de kisebb megszakításokkal folyamatosan jeleztem. Később jött a határozat, hogy a bácsi volt a hibás és felléphetek a kártérítési igénnyel, 86 éves a bácsi, némileg meghúzta az a autót, illetve egy enyhe horpadást okozott, most én cseszegessem, ugyanmár, hagytam a fenében. Örültem hogy nem ütöttem el. Egyébként ott is kb. úgy közlekednek a kerékpárosok, gyalogosok, mint itt Abony cityben. Na szép napot ! Steve968
Most komolyan?!

Sziszkó -

2010.11.24. 12:29:43

Kresz ide kresz oda! Aki vezet az tudja, hogy figyelni kell. Sajnos vannak sokan akiknek már volt balesetük, és az egyik félnek sem jó! Most pellengérre állítjuk a rendőrt mert pont vele esett ez meg. Legközelebb ha autóba ültök kicsit nézzétek a forgalom résztvevőit más szemmel. Itt is ahogy az életben is nem minden fehér vagy fekete. Nem voltunk ott nem tudjuk hogyan történt. Ismét azt mondom mindenkinek van egy kis igazsága! Ha autósként közlekedsz és bármi baj történik, neked komoly retorzióktól kell tartanod. Ugrik a jogsi stb stb. Kérdem én a kedves gyalogosokkal, biciklisekkel, vagy a legújabb faj az elektromoslökhajtásossuhanósokkal mi van. Semmi! Ők pénzbünti. Másik cipő, másik birigli és csókolom. Sőt az új faj még gyereküléssel is megpakolja a suhanóját. Mielőtt azonban félreértenétek, ott is és mindenhol megértem a fájdalmas következményeket. A nyugdijasokról annyit tisztelet a kivételnek, ők sietnek a legjobban. Ha szólni mersz bárhol csókolom én picit előbb itt voltam jön a válasz ő siet és felhívja a figyelmet a korának tiszteletére. Bocsánat! A másik meg dolgozik esetleg, tán még a gyerekért is rohan. Örök mondások ezek az életre szerintem, hogy minden éremnek két oldala van, illetve nem minden fehér vagy fekete. De így a végére azt tanácsolom azoknak akik kissé élesen beszéltek, hogy iparkodjanak nem ilyen helyzetbe kerülni. Már csak azért is mert a saját kimondott vagy leírt szavaink nagyot koppannak ám mikor visszahullanak a saját fejünkre! BÉKE :)))))))
Én annyit várok el,

Steve968 -

2010.11.24. 10:35:57

hogy legalább azokat tartsa be, amiért egyébként engem megbüntetne. Pl. vezetés közben ne telefonáljon, legalább is ne fogja a telefont. Én ritkán teszem, akkor is head-setet keresztül. A gyalogosokat, kerékpárosokat sem kell félteni, azok nem csak közlekednek úgy, ahogy (időnként az ember minden haja az égnek áll), máshol is. Szép napot ! Steve968
red-light

FIGURA7878 -

2010.11.24. 09:29:40

Tán te is rendőr vagy?
ezek vagytok ti,kedves kommentezők...

red-light -

2010.11.24. 09:23:39

Emberek vagytok ti is...veletek soha ne történjen ilyen mert ez úúúú "de szégyen" !!!!! sajnos az abonyiak nagyrésze (gyalogos-kerékpáros) úgy közlekedik (mint az ÁLLAT) hogy az soha nem balesetveszélyes... és az a baj...hogy ilyen esetből sem körültekintőbb a tisztelt gyalogos-kerékpáros...Sajnálom ez esetet,de nem lepődök meg!!
hínnnye

Flowers -

2010.11.23. 22:43:49

Az kevés duma hogy esett az eső , és az átkelőn ? jééé ,nem szép :(nem is kéne vizsgálgatni!
Ha lenne ráhatásom

tomsojer -

2010.11.23. 21:25:36

PÁV I.-et 1 év kamionos gyakorlat után adnék csak. 40 tonnás szerelvénytől is elvárnák, hogy "padkázzon". Majdnem volt "gubancom" ez miatt, mert a szembejövő villogós úgy gondolta hogy lemegyek a felázott padkára. Én meg nem!
Bár régen vizsgáztam...

Magyar -

2010.11.23. 18:30:56

A megkülönböztető jelzés szerintem a kék, vagy piros villogó lámpa és a változó hangmagasságú sziréna együttes használata!Akkor nem is használt a rendőr megkülönböztető jelzést? Akkor pedig a rendőr lesz a hibás! Hiába a rosz látási viszonyok. A gyalogos átkelőt úgy kell megközelíteni, hogy az úttestre váratlanul lelépő gyalogos előtt is meg tudjon állni! Ha igaz, akkor egy nyugdíjas ütöttek el. Vagyis a gyors mozgású nyugdíjas biztos nem futott ki a kocsi elé. Erről egy vicc jut az eszembe: A nyugdíjas meséli, hogy majdnem megfogott a múlt héten egy csigát. Csakhogy, mire lehajolt az állat elfutott.
pfff...

hari010 -

2010.11.23. 17:41:55

szégyen.
kettő

analfa -

2010.11.23. 15:35:12

Ez sajnos nem az első balesetetek volt, abonyi zsaruk... Bizony nincs szerencsétek. A múltkori szerencsésebb volt, mert akkor egy villanyoszlop volt az " áldozat "....
James a bond!

Truckman -

2010.11.23. 15:33:31

Nem kell jókat kívánnod! Naponta tapasztalom a megkülönböztető hang és fényjelzéseiket használó járműveknél, hogy észtelenül hajt rá a lámpás kereszteződésre, kereszteződésekbe, vijjog mögöttem, hogy "engggyé má"! Ha tudom elősegítem őket, de van hogy nem tudom! Szinte hetente van velük civakodásom, a saját hülyeségükből. Emlékszem, 1x már állított is meg engem anno Pesten 1 tűzoltószer, mert nem voltam hajlandó őt a vonulásban elősegíteni! Hamar letörtem a szarvát, mert megmondtam neki hogy 20'as járdaszegélyre nem hajtok fel az ő kedvéjért, csakhogy beékelve elférjen köztem, ill. a mellettem lévő közt! Herendi porcelánt vittem, tálcás felkészítésen. Kérdeztem tőlük, hogy a lerakón, hogyan magyaráztam volna meg azt, ha összetörök pár tízezres értékű étkészletet. -Őtet nem érdekli! ...mondta. -ENGEM SEM TI! ...ment rá a válaszom, a parancsnokuknak. Hozzád csak annyi, hogy tanulj meg engem értelmezni. Nem a zsarukat védtem alábbi kommentemmel. Épp ellenkezőleg!
x x x helyett

jamesbond -

2010.11.23. 15:27:26

az őstulok megfelel? (Igen, meg. Köszönöm.)
Rendőrök a példamutatásban elsőek

kandis -

2010.11.23. 15:25:18

A körültekintő közlekedést így valósítjuk meg. Bár csak aki dolgozik/vezet, csak az hibázhat.
Ne legyünk már

Steve968 -

2010.11.23. 14:58:41

rosszidulatúak. Nem hiszem, hogy ez lenne az üdvözítő megoldás. Szép napot ! Steve968
Truckman!

jamesbond -

2010.11.23. 14:46:10

Ha már ilyen rosszindulatú xxxx vagy és te is közlekedsz gépjárművel, csak azt tudom neked kívánni, hogy veled is történjen ilyen!
Óhh, hadd gratulájak!

Truckman -

2010.11.23. 13:24:35

Gratulációm SÜNök! :xD Szép volt fiúk! A magatartásokkal a közlekedés biztonságát, valamint a személy, és vagyonbiztonságot nem veszélyeztethetek, és ha meggyőződtetek arról, hogy a közlekedés többi résztvevője az akadálytalan továbbhaladást lehetővé tette számotokra... ...AKKOR VAN ELSŐBBSÉGETEK!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok