Mi Abonyunk - Czira megmondta a frankót
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.06.22. 19:12:47

 Mégis 90 napig járna a munkanélküli segély egy friss javaslat szerint


    Budapest, 2011. június 22., szerda (MTI) - Mégis 90 nap lenne a mostani 270 helyett az álláskeresési járadék maximális folyósítási ideje Czira Szabolcs (Fidesz) szerdán benyújtott módosító javaslata szerint.

    Az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottsága délutáni ülésén a kormánypárti képviselők igenlő szavazataival támogatta Czira Szabolcs javaslatát - mondta el Gúr Nándor (MSZP), a bizottság elnöke az MTI-nek.
    Pintér Sándor belügyminiszternek a közfoglalkoztatásról, és az ahhoz kapcsolódó törvények módosításáról szóló javaslata eredetileg 180 napban maximálta volna az álláskeresési járadék folyósítási idejét, míg a kormány tavaszi tervei szerint 90 nap lett volna a leghosszabb folyósítási idő. 
    Czira Szabolcs módosítójának indoklása szerint az álláskeresők számára ellátás helyett elsősorban munkalehetőséget kell biztosítani. "Ezért az álláskeresési járadék leghosszabb időtartamát úgy kell megállapítani, hogy az ösztönözzön az álláskeresésre" - olvasható az indoklásban.
 
 
Cím: Országgyűlés - Plenáris ülés
Szöveg: Budapest, 2011. június 22.
Czira Szabolcs, a Fidesz  országgyűlési képviselője beszél az Országgyűlés plenáris ülésén.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Politika:
Közélet   
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Lógósok!

tyb -

2011.06.22. 20:02:06

Ugatják a demokráciát és építik a diktatúrát. Szégyen és megalázó, hogy két tucatnyi képciselőt sem lehet megszámolni a teremben Czira elvtárs korszakalkotó javaslatának ismertetésekor. Mindenki igazoltan távol(?) a munkahelyéről... Csak az idióta javaslat felolvasója (!) és néhány biztatója áll vagy ül a - remelhetőleg nem sokáig - kormányzó párt széksoraiban.

 

Nos, a szerencsétlenségükre utcára kerülő emberek százezreit, ettől kezdve a kormány is bünteti. Azon sem csodálkoznék, ha a Kádár-éra idejében bevezetett közveszélyes munkakerülést (KMK) ismét a büntető törvénykönyvbe foglalnák.

 

Viktor király! Adj munkahelyet is azoknak, akiket 90 nap után a padlóra küldesz! A nagy hatalomgyakorlásban bizonyára megfeledkezték arról, hogy Magyarország államformája már nem népköztársaság - bár az abszolút monarchia egyre több jegyét viseli magán - , ahol az állam garantálta, hogy mindenkinek legyen munkahelye.

 

Pártunk és kormányunk mára elvette a magánnyugdíjpénztári befizetéseket, majd elveszi a nyugdijak zömét. A történelemben utoljára Németországban láttunk hasonló intézkedéseket háborús helyzetben. Akkor a háború finanszírozására, ma a kormányaink által -1998-2002 között a FITYESZ - Kisgazda koalíció alatt is - elherdált nemzeti vagyon pótlására és az elkótyavetyélt hitelek visszafizetésére szedik, szaggatják ki a polgárok pénzét zsebükből.

 

Világrekorder államadósság-csökkentés? Milyen áron Viktor király? Emberek százezreinek - talán millióinak - a tönkretételével?!

 

Szerintem a magánhadsereg és a "zsidesz-fiúk" álláshalmozásának megszüntetésével, többet spórolna meg az állam, mint az álláskeresési járadék időtartamának csökkentésével.

 

Magyar, a magyarnak nem ellensége. Mondtuk ezt régen s, gondolnánk ma is ha nem látnánk az uralkodó párt és vezérének egyre agresszívabb támadását a magyar társadalom egy-egy rétege, majd végül is a korábban teljes bizalmat adó szavazók összessége ellen.

 

Ezt akartátok fidesz-szavazók? Jövőre nem lesz olyan magyar család, ahol ne lenne egy vagy több a népnyúzó intézkedések következtében ellehetetlenülő ember.

 

Magyarország manapság is vezet az öngyilkosságok számát illetően. Jövőre lehet, hogy soha nem látott "rekordot" ha úgy tetszik világrekordot fog dönteni Magyarország. Persze nincs olyan kár, melyből valakinek haszna ne származna...   

 

 


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok