Mi Abonyunk - Mi kell a jó lánybúcsúhoz? Kreativitás és néhány vicces nyomtatott póló!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.05.17. 08:45


A lánybúcsú egy jeles alkalom, ilyenkor ugyanis a család és a barátok “felkészítik” egy utolsó ereszd el a hajamat bulival a menyasszonyt. Én már voltam lánybúcsú szervezője, körülbelül egy éve történt az eset, hogy a barátnőm fejét bekötötték. Mondanom sem kell, hogy az eljegyzés híre előhívta a szunnyadó BF ösztönöket, és elkezdtem kutakodni az interneten.

 

A következő cikkben most a saját tapasztalataimon keresztül szeretném megosztani veletek, hogy szerintem milyen egy jó lánybúcsú, és mire kell figyelni a szervezés során.

 

Középpontban a menyasszony!

 

A teverzés előtt figyelembe kell venni, hogy milyen a menyasszony személyisége! Hölgyeim, nem a saját vágyainkat kell kiélni a legjobb barátnőnk lánybúcsúján! Persze nagyon sok dolog kerül előtérbe: a helyszín, a zene, a társaság, a kiegészítők és az egyenruha. A PólóVerzum lánybúcsús nyomtatott pólóinak például igen szép a kínálata.

 

A programok megszervezése a kiindulási pont, tehát tudnunk kell, hogy mikor mit fogunk majd csinálni időrendi sorrendben. Természetesen nem feltétlenül kell szigorúan követni ezt az ütemtervet, lehet, hogy spontán módon alakul majd az este. Ezt senki nem láthatja előre.

 

A vicces, mennyasszonynak szánt feladatok kitalálásakor ügyeljünk arra, hogy se az ünnepeltet, se a résztvevőket ne hozzuk kellemetlen helyzetbe! Nem mindenki szereti a rivaldafényt.

 

A szervezés legfontosabb szabályai

 

A helyszín kiválasztása alatt szintén az egyént állítjuk a közppontba, vagyis azt a várost, környezetet, helyszínt kell megcélozni, amit ő szeret, ahol jól érzi magát.

 

A legfontosabb kiegészítőket is be kell szereznünk. Sokan ezekre felesleges pénzkidobásként tekintenek, pedig nélkülük teljesen más lenne a hangulat. Én például minden résztvevő számára vettem vállszalagot, karszalagot, a menyasszony külön fejdíszt is kapott, valamint a szívecskés buborékfújóról sem tudtam lemondani. Aztán rendeltem még néhány nyomtatott pólót is, hát ezek mutattak a legjobban rajtunk! Már messziről észrevették mindenhol, hogy érkezik a lánybúcsús csapat.

 

Milyen nyomtatott pólók közül válogathatunk?

 

Nem is tudom, hol kezdjem. Nagyon sok vicces darab akad a pólópiacon. Kezdjük az aranyosabb kategóriával! A bociszemekkel néző kisállat mellett az alábbi felirat olvasható: “Igent mondtam!” Ugye milyen cuki?

 

A csajosabb darabok között kapnak helyet a “Lánybúcsú folyamatban”, a “Bride team” és a “Bride security” felirattal ellátott termékek. A menyasszony számára vehetünk “Bocsi, már elkelt” szövegezésű produktumokat is.

 

Természetesen a humorról sem kell lemondani. Az “Alien ifjú pár” felirat mellett a “Game over” szlogen is elég ütős lehet. A lényeg tehát, hogy alaposan gondoljuk át, hogy kik vesznek részt a lánybúcsún, hol tartjuk és milyen kellékeket viszünk magunkkal! A pólók ne maradjanak le a listánkról!
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ezért válassz gyerek franciaágyat!

Most van szükség környezetbarát irodai nyomtatóra?

A gyárból az otthonunkba: hogyan készül a műanyag nyílászáró?

Gyémánt eljegyzési gyűrű? Ki is tudna neki ellenállni!

Speciális kutyafekhely az egyedi igényekhez

Építsünk tudatosan LinkedIn-profilt!

Ha a kutyusodnak csirkehús-allergiája van

A powerbank haszna

Tippek, ha ki szeretnénk próbálni a CBD olajat

Itt az ideje plüsstakarókra váltani!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok