Mi Abonyunk - Tippek az útnyilvántartás vezetéséhez, ha többen használnak egy autót
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.03.17. 10:40

 

Az útnyilvántartás vezetésével jogosulttá válhatnak a cégek a lízing ÁFA visszaigénylésére, amely értelemszerűen fontos kérdés abban az esetben, ha nem szeretjük feleslegesen kiszórni az ablakon a pénzünket.

 

Igen ám, de az útnyilvántartás vezetése egyáltalán nem egyszerű, ha ingyenes, illetve Excelen alapuló módszerekkel akarjuk megvalósítani, ráadásul még komplikáltabbá válik a helyzet, ha több sofőr használja ugyanazt a járművet. Lássuk, milyen megoldások jöhetnek szóba ilyen esetben!

 

Felejtsd el a kockás füzetet!

 

Nem ülünk már az iskolapadban, ráadásul abban is egészen biztos lehetsz, hogy a papír alapú módszerek nem fogják hozni a tőlük várt eredményeket, s egészen biztosan rengeteget fog bosszankodni mindenki emiatt. Ehelyett választhatod a RoadRecord útnyilvántartás létrehozására megalkotott szoftverét, amely megoldást jelent majd a problémáidra.

 

Végre elfelejtheted a hibákat is

 

Az a helyzet, hogy az egyszerűsített módszerekkel az a gond, hogy macerásak. Egyrészt a sofőrök időnként elfelejtenek majd lejegyezni bizonyos adatokat, vagy csak hozzávetőlegesen adják meg a számokat, másrészt azonban az sem ritkaság, hogy elírnak egy-egy értéket.

 

Amikor a füzetünk az adminisztrációval foglalkozó kollégánál vagy a könyvelőnél landol, s elkezdik táblázatba rendezni a számokat és információkat, egyszer csak azon kapják magukat, hogy valahol komoly hiba csúszott a számításokba. A gond azonban nemcsak maga a hiba lesz, hanem az is, hogy rátalálni szinte lehetetlen feladat. A tű is hamarabb meglesz abban a bizonyos szénakazalban…

 

Persze az azonnal Excelben rögzített adatok eggyel már jobb helyzetet jelentenek, hiszen nem a hónap végén kell minden adatot egyesével felvezetni. Azonban a hiba ebben az esetben is pontosan ugyanazt a szituációt fogja okozni, mint a kockás füzetnél.

 

Az útnyilvántartó program ezzel szemben alkalmas arra, hogy automatikusan rátaláljon a hibákra. A RoadRecord szoftverével ugyanis egy saját, beépített NAV-ellenőrt is kapunk, hiszen képes arra, hogy az ily módon elkészített dokumentum minden szempontból összhangban legyen a NAV által ellenőrzésre kerülő és előírt elvárásokkal.

 

A dokumentumban rögzített utak és a NAV által elérhető adatok között nem lesznek többé olyan logikai ütközések, amelyek problémákat tudnának okozni. Míg ezzel szemben a papíron, Excelben vagy valamilyen ingyenes programmal készített útnyilvántartás nagy valószínűséggel fennakad a NAV szűrőjén.

 

Elkerülheted a büntetéseket!

Azzal, hogy az útnyilvántartó program 70 különféle logikai ütközést vizsgál meg, valamint a hozzáférhető adatok alapján útvonalra vonatkozó ajánlásokat is tesz, nemcsak időt és energiát spórol mindenki számára a cégben, hanem arról is gondoskodik, hogy elkerülhessük a büntetéseket.

 

Mindehhez elég, ha egy közös mobilon automatikusan fut a RoadRecord szoftvere, amely mindig az aktuális sofőrnél vagy az autóban van. A hónap végén minden adat meglesz így, s pár perc alatt elkészíthetővé válik az útnyilvántartás.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ezért válassz gyerek franciaágyat!

Most van szükség környezetbarát irodai nyomtatóra?

A gyárból az otthonunkba: hogyan készül a műanyag nyílászáró?

Gyémánt eljegyzési gyűrű? Ki is tudna neki ellenállni!

Speciális kutyafekhely az egyedi igényekhez

Építsünk tudatosan LinkedIn-profilt!

Ha a kutyusodnak csirkehús-allergiája van

A powerbank haszna

Tippek, ha ki szeretnénk próbálni a CBD olajat

Itt az ideje plüsstakarókra váltani!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok