Mi Abonyunk - Jelek, amikből kiderül, hogy a kapcsolat már nem olyan, mint volt
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.03.17. 10:44

Egy idő után sajnos minden kapcsolat ellaposodik, átalakul, kényelmessé válik, amely sokszor negatív irányba viheti el mind a két fél életét. Bár tény, hogy nincsen annál felemelőbb érzés, mint amikor minden rendben van, amikor a partner és mi magunk is jól érezzük magunkat az adott élethelyzetben, ez azonban nem állandó. Ezért tenni kell, nem is keveset.

 

Ebben a cikkben elárulunk pár jelet, amikből jól látszik, hogy a kapcsolattal problémák lehetnek.

 

Nincsenek erőfeszítések és változtatások

 

Egy új kapcsolatot mindig ápolunk, tudatosan foglalkozunk vele, erőfeszítéseket teszünk azért, hogy a másik boldog legyen. Figyelmesek vagyunk, meglepjük egymást apróságokkal, izgalmassá és élvezetessé tesszük a mindennapokat. Ekkor még a Szeresdmagad.hu óvszereire is sokkal nagyobb szükség van, hiszen az együttlétek is gyakoribbak. Egy idő után viszont minden ellaposodik, mindegyik fél fáradt és semmi kedve semmihez. Nem teszünk erőfeszítéseket, nem jönnek a meglepetések, nincsenek izgalmak és változások.

 

Idővel ráadásul a megjelenésünkre is kevesebb figyelmet fordítunk, nem csináljuk meg a hajunkat, körmünket, nem veszünk fel ékszert vagy magas sarkút, nem kenjünk ki semminket. Ilyenkor már mindegyik fél kényelmesen akarja magát érezni, a férfiak is leállnak az ajándékokkal és a randikkal, maradnak az együtt töltött esték és kész. Tény, hogy egy párkapcsolat kemény munka, de nem szabad elhanyagolni.

 

Nem törődünk magunkkal. Egy újabb jel, hogy valami nincs rendben.

 

Vajon miért végződik egy házasság korai válással? Általában nem az a gond, hogy kiszeretünk egymásból, hanem az, hogy már minden teljesen természetesnek tűnik. Ezzel nem lenne gond, hiszen az együttélés természetes, azonban nem szabad annyiban hagyni. Nem jó megoldás elhanyagolni magunkat, a megjelenésünket, a külsőnket.

 

Később ugyanúgy szükséges fodrászhoz és manikűröshöz járni, ha addig megtettük, hiszen a partnerünk látni fogja, hogy nem törődünk magunkkal. Amikor valaki mellett elköteleződünk, akkor tulajdonképpen megegyezünk abban, hogy tetszik az, amit akkor látunk a párunkban. Persze itt nem terhességről vagy betegségről van szó, azonban a plusz kilók, a zsíros haj, a szőrös láb egyáltalán nem vonzó.

 

Szinte nincs szexuális kapcsolat

 

A legárulkodóbb jel bizony az, ha több évnyi együttlét után a szex már unalmas, így szinte meg is szűnik létezni. Egy hosszú távú kapcsolatban egy idő után már nem lesz minden izgalmas ezzel kapcsolatban, ilyenkor be kell vetni pár segédeszközt, pár játékot, hogy mind a két fél élvezze a dolgot.

 

Teljesen természetes persze, hogy vannak kimaradások és szárazabb időszakok, hiszen a szexet befolyásolhatja a stressz, a betegség, a gyerek, viszont ha ez túl sokáig marad úgy, akkor bizony következménye lehet. Ha valami nem stimmel, akkor itt az ideje kapcsolni és változtatni, mielőtt még túl késő lenne. Próbáljunk ki új dolgokat, legyünk merészek, rossz nem sülhet ki belőle!
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Karintiai kirándulási ötletek

Milyen munkakörökben szükséges a hőálló ruházat?

Mi kell a jó lánybúcsúhoz? Kreativitás és néhány vicces nyomtatott póló!

Elegáns és utcai táskák a hétköznapokra

Öregfiúk Magyar Válogatott Abonyban

Klíma vásárlás előtt is számos szempontot át kell gondolni, melyek ezek?

Teljes lakásfelújítás saját kezűleg

A sokoldalú kisasztal

Fogfehérítés kémiai anyag nélkül

A weathering technikák eszközei, a bemosók és a filter

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok