Mi Abonyunk - Hogyan lehet a fürdőszoba praktikus és szép is?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.03.15. 21:07

Hogy a fürdőszoba felújítása ne válhasson pénznyelő és idegőrlő rémálommá, pár dologra érdemes nagy figyelmet fordítania mindenkinek, ha átalakításon töri a fejét. Alap, hogy jól kidolgozott terv nélkül bele se kezdjen senki! Ez az otthonodban az a hely, ahol nagyon sok időt eltöltesz te és mindenki, aki ott lakik. Éppen emiatt a napi rutintevékenységek mindegyikét gördülékenyen ki kell szolgálnia a berendezési elemeknek úgy, hogy közben praktikus is és nem utolsósorban a külleme is meseszép.


A terv a lelke mindennek


A praktikus és jó hangulatú berendezés alap a fürdőszobában is. A DODO fürdőszobai berendezések nagy választékával kényeztet, ezekkel nem lesz gond olyan enteriőrt kialakítanod ebben a fontos helyiségben, ahol jó lesz kezdeni és zárni is a nap aktív szakaszát.


Ha fel kell újítanod a fürdőszobád, minden egyes lépést nagyon alaposan és tudatosan tervezz meg! Ez kiterjed nemcsak a célokra, de magára a tervek elkészítésére és az alkalmazott stílusra is. Ezután már sokkal tisztábban fogod látni azt, hogy mi is lesz valójában a tervek anyagi vonzata, és melyik művelethez milyen szakemberek bevonása szükséges. Utóbbit sokan meg szeretnék spórolni, de nem minden esetben kifizetődő.


Határozd meg, hogy a design a fontosabb, vagy a könnyű tisztíthatóság? Teljes vagy részleges felújítás kell-e? Inspirálódj, de ne ragaszkodj görcsösen egy elképzeléshez, ha annak nincsenek meg a feltételei otthonodban.


Pontos méretek és azok a fontos színek


Csak pontos méretekkel indulj útnak nézelődni vagy beszerezni a hozzávalókat. Hogy mind funkcionálisan, mind pedig kényelmi szempontból ideálisan használható legyen majd a fürdőszobád, fontos az ergonómia, azaz az elemek harmonikusan illeszkedjenek és ne legyen kényelmetlen a használatuk.


Dönts arról, hogy mi menjen és mi maradjon! A teljes felújításnál jobb mindenből újat használni. A színek megfelelő harmóniáját soha nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen a fürdőszobában töltött idő hangulatának kulcselemei. A világos árnyalatok optikailag tágítják a teret.


Készülj fel nagyon alaposan


Jobb, ha eleve nem kevés munkafolyamatra készülsz fel, és a beszerzés buktatóin sem lepődsz meg nagyon. Az anyagköltség a legnagyobb tétel a listán, pont ezért nagyon jól járhatsz, ha alaposan utánajársz a legjobb lehetőségeknek. Az esetleges időbeli csúszásokat is kalkuláld bele a folyamatba. Rendkívül fontos a fürdőszobában a világítás és a megfelelő tükrök alkalmazása, ezeken nem érdemes spórolni. Ugyanez igaz a szaniterekre és a bútorokra is. Csak egyszer kell majd költeni ezekre, ha jó minőségű darabokat sikerül kiválasztanod.


Ha eldöntötted, hogy kényelmes és egyben nagyon praktikus fürdőszobát alakítasz ki vagy át az otthonodban, akkor már csak nagy levegőt kell venned, és alapos tervezés után már bele is vághatsz. A fenti ötletek remélhetőleg sokat segítenek majd, hogy az eredmény csodálatos legyen!
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Karintiai kirándulási ötletek

Milyen munkakörökben szükséges a hőálló ruházat?

Mi kell a jó lánybúcsúhoz? Kreativitás és néhány vicces nyomtatott póló!

Elegáns és utcai táskák a hétköznapokra

Öregfiúk Magyar Válogatott Abonyban

Klíma vásárlás előtt is számos szempontot át kell gondolni, melyek ezek?

Teljes lakásfelújítás saját kezűleg

A sokoldalú kisasztal

Fogfehérítés kémiai anyag nélkül

A weathering technikák eszközei, a bemosók és a filter

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok