Mi Abonyunk - Iskolai szünidőben is változatos programok várják egy vidéki szállodában
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.02.15. 09:45

Egy gyermekes család az esetek 99%-ában együtt utazik, akár nyár van, akár tél, ez így természetes. Ugyanakkor a legtöbbször ez igencsak sok kompromisszumot kíván meg mindenkitől, hiszen figyelembe kell venni az eltérő korosztályokat, főleg, ha még a nagyszülők is társulnak a kiruccanáshoz.

 

Ráadásul, ha egy többgyermekes család szeretne elutazni nyaralni, akkor minden gyermek kívánalmához illik igazodni, hiszen végülis a szabadidő közös eltöltéséről van szó, amikor is szeretnénk, hogy mindenki jól érezze magát és szívesen emlékezzen vissza az együtt töltött időkre.

 

Az iskolai szünetek tartalmas kitöltése

 

A hévízi Hotel Európa Fit****superior változatos gyerekprogramokkal várja a különféle korcsoportú gyerkőcöket. És itt nem csupán a nyaralásra szánt idő minél különlegesebb eltöltéséről van szó. Az Európafit gondoskodik róla, hogy az év bármely időszakában is érkezzen Ön családjával, mindig meglepje a kisebbeket azokkal a játékokkal, amelyekre az adott gyerkőc vágyik.

 

A szülőknek nem kis gond az iskolai szünidők tartalommal való kitöltése gyermekeik számára. Amikor ugyanis ők munkába indulnak, a nagyobb gyerekek legtöbbször egyedül kénytelenek otthon maradni, nagyszülői segítség híján. Bizonyos eszközök kifejezetten csak a szünidőkben érhetők el, ezért mindenképpen érdemes a szállodánál érdeklődni indulás előtt.

 

Gyermekprogramok a hévízi szállodában

 

A különféle kézműves foglalkozások fejlesztik többek között a koncentrációt, a kézügyességet, a kreativitást, így kisebbeknek és kicsit nagyobbaknak is leköti már a figyelmét. Ugyanez vonatkozik a mozgásos, táncos és egyéb ügyességi és sportfoglalkozásokra, amelyeket a szálloda képzett és lelkes animátor csapata irányít. A fiatalabb korosztálynak kiemelten fontos, hogy levezesse felesleges energiáját, ezért a szálloda szervezői ennek külön figyelmet szentelnek a programok összeállításánál.

 

Nem kérdés, hogy a leginkább közkedvelt területe a szállodának az ifjúság szemszögéből a Game Room, ahol a különféle platformokon, úgy mint XBOX, PS4 konzolokon vadonatúj videojátékok játszhatók. Ezek között megtalálhatók a Star Wars és Minecraft rajongók kedvencei éppúgy, mint a sport- és szimulátoros, valamint robotjátékok.

 

Míg a legkisebbeket a Dzsungel Kuckó, a nagyobbakat esténként minidiszkó várja. Természetesen minden gyerekprogram korhatár nélküli, így a szülők is részt vehetnek rajtuk, ha érdeklődnek irántuk, de mivel ezen időszak alatt az animátorok felügyelete biztosított, érdemes kihasználni ezt a kis énidőt és választani valamilyen felnőtt programot vagy akár kettesben eltölteni egy kis időt.

 

A wellness-spa részleg is gyerekbarát

 

Nyáron a kültéri játszóterek is várják a lurkókat, de jó idő hiányában jelenleg a legjobb a gyerekeknek is a lubickolás a különféle medencékben. A számukra kialakított pancsoló csak őket várja, és itt biztonságban el tudnak lenni, amíg a szülők egy nagyobb medencében pihennek. Igény esetén persze ilyenkor is kérhető a gyermekfelügyelet.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok