Mi Abonyunk - 3 plusz 1 ok, hogy miért ne vedd félvállról az interaktív játékokat
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8047, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.01.18. 14:59

Az első zenélő-villogó játék után a legtöbb szülő köszöni szépen, de nem kér többet hasonlókból. Érthető, hiszen a gyerekek a felfedezés örömében szinte vég nélkül nyomkodják a gombokat, hogy megismétlődjön a kiváltott reakció. Vannak csendesebb interaktív játékok, bár azok már a nagyobbacska lurkóknak valók. Mindenesetre nemcsak egy reklámfogásról van szó, hanem értékük is van ezeknek a játékoknak.

 

Fejlődnek az érzékszervek

 

Kifejezetten a kicsik részére olyan kedves és általában puha szőrmókokat gyártanak, amiket kedvükre gyűrhetnek. A Játéksziget interaktív játék kategóriájában találhatsz mesemondó macit, ami nemcsak a klasszikus történeteket meséli el, hanem a hátán található LED világítást a mennyezetre is irányíthatod, így varázslatossá teheted az esti lefekvést. Van olyan interaktív játék, amelyiken több színes gomb is aktív. Ezekkel a színeket, számokat is lehet gyakorolni. Mivel a tapintáson kívül a jó látásra, hallásra is apellálnak ezek a játékok, gyorsan kiderül, ha esetleg valami probléma van a gyermeknél, pl. színtévesztés.

 

Gondoskodás, szeretettel

 

A plüss robot állatkák inkább a hároméves és afölötti korosztály kedvencei. Szeretne egy nyuszit vagy kutyust? Az élő jószág nem való mindenkinek, és a vele járó felelősség még meghaladja a picúrok képességét. Ha nem szeretnéd ezt átvállalni, akkor kezdjétek a gyakorlást interaktív állattal. A hangot adó, mozgásra képes, puha borítású állatról majdnem ugyanúgy kell gondoskodni, mintha igazi lenne. Van, amelyiket lehet etetni, de a testi kontaktusra a legtöbb valamilyen kedves módon reagál. Így a gyerkőcben is kialakul, hogy az ölelés mennyire jó és megnyugtató, szeretetteljes dolog.

 

Nem beszél vagy kevés a szókincse?

 

A kommunikációra is pozitív hatással vannak ezek a modern játékok. A legtöbb modell beszél vagy utasításokat ad, amire a csemete reagálhat. Könnyebbé teheti az érzelmeinek a megfogalmazását, illetve hogy empatikus legyen egy másik élőlénnyel szemben. Azok a típusok is hasznosak, amelyek dalocskát, mondókát mondanak egy gomb megnyomásakor, hiszen ezeket rövid időn belül memorizálni lehet.


Az ideális interaktív játék megtalálása

 

Előbb-utóbb minden gyermek elő fog állni azzal, hogy szeretne egy robotot otthonra. Amikor nézelődsz, hogy teljesítsd a kívánságát, elsősorban olyanokat keress, amik megfelelnek az érdeklődési körének. Szerencsére ma már elég nagy a kínálat: a dinók, rovarok, hüllők mellett cuki koala, kutya, őz, nyuszi is megtalálható. Feltétlenül nézd meg a korosztályi ajánlást és mérlegeld, hogy a te csemetéd habitusának megfelelő-e a játék összetétele. Mennyire aprólékos, fog-e tudni vele élvezettel sokáig játszani.

 

Fiúknak és lányoknak is többféle interaktív játékot találsz a Játéksziget oldalán. Mindegyikről találsz egy hasznos leírást vagy videót, hogy el tudd dönteni, valóban az lesz-e a megfelelő meglepetés.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Mi is az a VRAM, azaz a videókártya?

Jelek, amikből kiderül, hogy a kapcsolat már nem olyan, mint volt

A hatékony adminisztrációhoz elengedhetetlenek az irodai szoftverek

A páramentesítés fontossága a mindennapok során

Hogyan biztosíthat a szivarok számára optimális páratartalmat?

Anti-ageing szépségápolás a hétköznapi rutin részeként

Tippek az útnyilvántartás vezetéséhez, ha többen használnak egy autót

Minden, amit tudni szeretne a méhpempőről

Egy bringa, amellyel a legkeményebb terepeken is áthajtasz

Hogyan lehet a fürdőszoba praktikus és szép is?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok