Mi Abonyunk - Szappan, kéztörlő, WC-papír? Ezért gondolkozz csomagban!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.11.16. 08:23

 

Ma már talán egyetlen közintézménynél, vendéglátó egységben, plázában és nyilvános helyen sem ismeretlen az adagoló csomagok fogalma. Az első vásárlásnál ugyanis érdemes mindenképp ezekben gondolkozni. De miért és miként segíthet ez nekünk? Lássuk!

 

Az első vásárlásnál mindig adagoló csomagban gondolkozz!

 

Ha szeretnénk elkerülni a kellemetlenséget, akkor érdemes úgy beszerezni az adagolóinkat, hogy először csomagban vásároljuk meg őket. Ez azt jelenti, hogy nemcsak magát az adagolót vásároljuk meg, hanem rögtön veszünk egy csomagot abból a töltőanyagból, ami garantáltan kompatibilis vele.

 

Hogy kiküszöböljék a hibázási lehetőséget, az Alpha-Dent-Higiénia Kft. kínál adagoló csomagokat. Ezekbe eleve úgy vannak benne a termékek, hogy azok kompatibilisek legyenek egymással. Egy adagoló és a hozzá tartozó töltőanyagok kerülnek bele.

 

Ezzel el tudjuk kerülni azt a kellemetlenséget, hogy véletlen nem megfelelő töltőanyagot vásárolunk. Ha mégis külön vesszük és nem jól válogatjuk össze hozzá a töltőanyagokat, akkor ki kell cseréltetni, mert lehet, nem fog beleférni, vagy elakadhat benne a használat során.

 

Függetlenül attól, hogy folyékony szappanról, habszappanról, törlőkendőről vagy épp WC-papírról van szó, érdemes ezt a megoldást választani, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket.

 

Miért érdemes egyáltalán adagolókat használni?

 

Az olyan helyeken, mint a nyilvános mosdók, a nagy forgalmat bonyolító mosdók, mint például a plázáké vagy a vendéglátó helyeké, gyakorlatilag kötelező valamilyen adagoló használata. Ezek nélkül ugyanis können káoszba fulladhat a mosdóhasználat. Gyorsan elfogyhatnak a különböző törlők, ráadásul az óriási pazarlás miatt sokkal nagyobb lesz a költségünk is, mint amire gondoltunk.

 

Egy jól megválasztott adagoló család rengeteg bosszúságtól menthet meg minket! Könnyebb lesz tervezni mind időben, mind pedig pénzben. Többet tudunk így spórolni, mint godnolnánk.

 

Gondoljunk csak bele, hogy egy adagolómentes mosdóban milyen kéztörlő kihelyezési lehetőségeink vannak? A papírlapok egymásra helyezése kézenfekvő, ugyanakkor sokkal nagyobb használatot von maga után, mint amire valóban szükség lenne.

 

Az emberek általában sietnek, és ilyenkor csak belemarkolnak az egymásra helyezett papírtoronyba, majd ha elhasználták mindet, a kukába dobják az egészet. Az ilyen jellegű pazarlás elkerülésére tökéletes választás egy adagoló.

 

Utánrendelés

 

Ha megtettük az első lépést az adagolók használata felé, és az az volt, hogy csomagban vásároltuk meg őket, akkor könnyű dolgunk lesz az utánrendeléssel. Ugyanis már nemcsak az adagoló, de a töltőanyag típusát is pontosan ismerjük. Ha pedig pontosan ugyanazt vásároljuk meg, akkor garantáltan kompatibilis lesz a két termék egymással.

 

Természetesen itt is variálhatunk, például kétrétegűt toalettpapírt rendelünk egyrétegű helyett. Vagy a 100% cellulóz papírtörlő helyett újrahasznosítottat választunk, mert környezetbarátabbak szeretnénk lenni.

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ezért válassz gyerek franciaágyat!

Most van szükség környezetbarát irodai nyomtatóra?

A gyárból az otthonunkba: hogyan készül a műanyag nyílászáró?

Gyémánt eljegyzési gyűrű? Ki is tudna neki ellenállni!

Speciális kutyafekhely az egyedi igényekhez

Építsünk tudatosan LinkedIn-profilt!

Ha a kutyusodnak csirkehús-allergiája van

A powerbank haszna

Tippek, ha ki szeretnénk próbálni a CBD olajat

Itt az ideje plüsstakarókra váltani!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok