Mi Abonyunk - TOP 50 legjobb társasjáték egy webáruház szerint
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2021.05.29. 11:23

Kétféle ember van: aki szereti a listákat, és aki nem. Ezt a cikket talán bármelyik kategóriába tartozónak érdemes lehet elolvasnia. Amikor valaminek a kiválasztására kerül a sor, amely témában nem vagyunk szakértők vagy nagyon jártasak (gyerekfilmektől és 70-es évekbeli slágerektől kezdve madridi múzeumokon át a legjobb társasjátékokig) egy-egy lista nagy segítség lehet. Főleg akkor, ha nem is tervezünk nagyon belemélyedni egy adott témába, hanem a legkisebb erőfeszítéssel szeretnénk nagyon jó eredményt elérni.

Mikor használunk listákat?


Minden egyes alkalommal, amikor egy internetes keresőt, például a Google-t használjuk. Itt egy listát kapunk a legnépszerűbb oldalakról, a keresési kulcsszavunkra. Azonban, aki magasabb média-írástudással (média műveltséggel) rendelkezik, tudja, hogy egy adott kulcsszóra, főleg, ha termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos (és mi nem az manapság!?), nagyon sok reklámba és szponzorált cikkbe botlunk. Sokak szerint egyre nehezebb valós információt találni.


Amikor társasjátékokról van szó, a Gémklub webáruház társasjáték TOP 50 listájában valószínűleg sokan megtalálják majd a személyes kedvencüket. És miben más ez, mint egy reklám? A Gémklub csapata már igen rég óta foglalkozik társasjátékok forgalmazásával, kitalálásával, legyártatásával, értékelésével és egy társasjátékos közösség fenntartásával. Az ő TOP 50-es listájuk mindennek a több évtizedes tudásnak a desztillációja.

Hogyan állt össze a TOP 50-es lista a Gémklub weboldalán?


Több szempontot is felhasználtak a Gémklubos toplista megalkotása során: a vásárlók véleményét, az eladási statisztikákat, a listát összeállítók személyes kedvenceit is. A listán helyet kaptak klasszikus kedvencek és a nívós Év Játéka (Spiel des Jahres) díj nyertesei közül is néhányan, míg újabb társasjátékok is mindig megjelennek a listán, amikor az frissítésre kerül.

Mikre kell figyelni, hogy megtalálhassuk a legjobb játékokat a TOP 50-es listán?
A lista jelenleg tartalmaz kisebbeknek elérhető játékokat, már 6 éves kortól elérhető három játék: Dobble, Nem én voltam és Sztorikockák, ezek közül a Dobble már fiatalabbaknak is elérhető lehet, külön jó a sok kiegészítője, amellyel életre kelthetjük kisebb gyerekünk kedvenc figuráit, mesehőseit is.


Egy vicces játék 7 éves kortól a Robbanó cicák: ezt persze azoknak ajánljuk, akiknek a cím nem riasztó. Sok nevetés, gyors játékmenet és egy-két morbid vicc is helyet kap benne.


A TOP 50-es lista közel fele (egészen pontosan huszonhárom játék) 8 éves kortól elérhető. A mi személyes kedvenceink ezek közül az Azul (amely már trilógiává nőtte ki magát), a Dixit (ezt akkor érdemes, ha van még egy kis extra mentális kapacitásunk a játékra), a Kingdomino (itt királyságokat lehet szuperül építeni), és a furcsán aktuálissá vált Pandemic, amelynek jelenleg is jelennek meg új kiegészítői. Reméljük, a játék túléli a valódi világjárványt.


Idősebb gyerekeknek érdemes lehet olyan játékokat keresni, amelyek nagyobbaknak ajánlott (12+, 14+ stb.).
 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok