Mi Abonyunk - Szőnyeg nagykereskedés webáruház indult
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2021.01.22. 16:15

A lakásunkba való szőnyeg kiválasztása sokszor okoz fejtörést, hiszen nem elegendő csak a méretet meghatározni, az is lényeges szempont, hogy a szőnyeg színe, stílusa és textúrája is passzoljon az adott térbe. Sokan talán a nappali szőnyeget illetően tanakodnak a legtöbbet. Ilyenkor születnek meg az extra kívánságok, az egyedi elképzelések. Majd felkeresve a szőnyegkereskedést, a kiskereskedőnek ecsetelik és írják le az álomszőnyeget. A kereskedőnek tehát mindenképpen érdeke, hogy széles választékkal álljon a vevők rendelkezésére, mert különben elpártolnak tőle.


A Szonyegnagykereskedes.hu egy olyan szőnyeg nagyker, akik széles szőnyegválasztékot kínálnak a viszonteladóknak, hogy aztán a vevők megtalálják a megálmodott szőnyeget, legyen szó klasszikus, modern, színes, geometriai mintás, vagy másfajta, egyedi szőnyegről.


Milyen igényei lehetnek a vevőknek, ha a nappaliba keresnek szőnyeget?


A vevők elképzelései azt lehet mondani, hogy határtalanok, hiszen nem csak az emberek igényei egyediek, hanem a lakásuk, azok berendezése is más és más, így talán nem meglepő, hogy a kiskereskedő is nap, mint nap más vágyakkal találkozik, már ami a szőnyeggel kapcsolatos elképzeléseket illeti.


Ma már nem csak a hagyományos vonalat képviselő téglalap alakú szőnyegekre van kereslet, hanem a modern, dizájnos darabokra, úgy, mint kör vagy csillag alakú szőnyeg, de a különleges formájú Shaffel shaggy szőnyegek is nagyon népszerűek.


Az igények a szerint is változhatnak, hogy van - e a családban gyermek, vagy kisállat, hiszen ilyenkor általában a könnyen tisztítható, sötétebb színekre esik a választás. Az ATA szőnyeg közül például sokféle sötét szín között lehet válogatni. De ha a család egy világosabb szőnyeg mellett dönt, akkor a Szőnyegnagykereskedés.hu szőnyeg nagykereskedésben ezt is be tudja a viszonteladó a család számára szerezni.


A modern, mintás szőnyegek is széles választékban kaphatók. Ilyenek például a Beta szőnyegek, a Hawaii szőnyegek, a Lima szőnyegek, a Lucca szőnyegek, a Miami szőnyegek, a Parma szőnyegek, a Plus szőnyegek és a Toscana szőnyegek.


Ahány ember, annyiféle stílus. A szőnyeg nagyker is tisztában van ezzel, éppen ezért a kínálatukban a klasszikus és a modern szőnyegek közül is szemezgethetünk. A szőnyeg nagykerben, a viszonteladók változatos színvilágú és méretű szőnyegeket is beszerezhetnek.


3 ok, amiért érdemes viszonteladóként egy szőnyegnagykert választani


A sok ok közül az egyik legkiemelkedőbb, hogy nagykereskedelmi áron szerezhetik be a viszonteladók a szőnyeget. A szőnyeg nagykereskedés regisztrált partnereként sokkal olcsóbban tölthetik fel a raktárkészletüket. A viszonteladóknak is hasznos, ha egy megbízható, stabil beszállítóval állnak partneri kapcsolatban, hiszen ez nagyobb biztonságérzetet ad.
A regisztrált partnerek nagyobb mennyiségű rendelés esetén, extra kedvezményekben, egyedi árakban részesülhetnek, amennyiben egy szőnyeg nagykereskedéstől szerzik be az eladni kívánt szőnyegeket.
  

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Tanfolyamok indulnak!

Kulcsfontosságú tényezővé vált a felhasználói élmény

Hekkel látják vendégül Abonyban a mentősöket

MUNKA!

Tanítási szünet karantén idején?

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Vajon mikor csobbanhatunk a hazai vizekben?

Dizájnos szőnyeg nem csak bátraknak ? kör alakú szőnyeg

Háziorvosi rendelőből lopták el az oltóanyagot Nagykőrösön

MUNKA

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok